کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-10-29 ساعت 03:44)ماندانا.م نوشته:  سلام خواهش ميكنم دوستاني كه تجربه مشابه دارن منو راهنمايي كنن،پسرمن خردادماه پيش دانشگاهي روتموم كرده الان دانشجوست براي گرفتن اصل مدرك ديپلم وپيش به دبيرستانش مراجعه كرديم گفتند يه درخواست ازدانشگاهش بياريدتامستقيما بفرستيم دانشگاه،حالا بايدچطوراصل مداركشو بگيريم؟درموردنامه ازدانشگاه ووثيقه وخروجش ازكشوراطلاعات دارم ولي مونديم اصل مداركشو چكاركنيم؟وآيا مدارك موقتش براي ادامه تحصيل اونجا ارزش داره؟

سلام

فقط مدارک تحصیلی شخص برنده مهمه و مدارک تحصیلی سایر اعضای کیس رو اصلا نیازی بهش ندارید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: chakavakl ، Amir.AA ، j.modarres
(2015-10-29 ساعت 12:14)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 03:44)ماندانا.م نوشته:  سلام خواهش ميكنم دوستاني كه تجربه مشابه دارن منو راهنمايي كنن،پسرمن خردادماه پيش دانشگاهي روتموم كرده الان دانشجوست براي گرفتن اصل مدرك ديپلم وپيش به دبيرستانش مراجعه كرديم گفتند يه درخواست ازدانشگاهش بياريدتامستقيما بفرستيم دانشگاه،حالا بايدچطوراصل مداركشو بگيريم؟درموردنامه ازدانشگاه ووثيقه وخروجش ازكشوراطلاعات دارم ولي مونديم اصل مداركشو چكاركنيم؟وآيا مدارك موقتش براي ادامه تحصيل اونجا ارزش داره؟

سلام

فقط مدارک تحصیلی شخص برنده مهمه و مدارک تحصیلی سایر اعضای کیس رو اصلا نیازی بهش ندارید .
با اجازه از آقا سیامک عزیز مدیر ما رو دریاب.
خانوم ماندا همونطور که آقا سیامک گفت مدارک تحصیلی شخص برنده در این مرحله مهم هست.
ولی این که به شما گفتن نامه بیارین شما یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرین برای فرزندتون بعد هم برید از مدرسه اصلشو تحویل بگیرید اگر ندادن شما حق شکایت دارین چون شما باید خودتون مدرک رو ببرید تحویل دانشگاه بدین چون باید یه مدرکی دست شما باشه آق من مثلاً فلان مدرک رو تحویل دادم اغلب مدارس ما به دلیل پدر ....... نمی خوان کار کنن و از این حرف ها میزنن شما هم میتونید کپی نامه معافیت تحصیلی رو هم ضمیمه کنیند ولی هیچ گاه نزارید اونها بفرستن دوستی بود همین مهاجر سرا که هی دبیرستان هی دانشگاه بهش میگفتن ما نفرستادیم برو اونجا اون میگفت نه فرستادیم برو از اونجا پیگیری کن.
قانون این هست :
در هر مقطع تحصیلی برای مقطع تحصیلی بعدی یه گواهی صادر میشه که بین خود مراکز آموزشی هست و شما فقط درخواست میدن و فقط برای دانشگاه هست که میگن اصل مدرک رو بیارید در غیر اینصورت شما میتونید مراجعه کنید در هر مقطع تحصیلی تمامی مدارک خودتون رو بگیرید پرونهد کامل شما رو بهتون میدن.
اگر دیدین اینگونه نبود تهدید به شکایت به آموزش و پرورش کنید که بهتون میدن یا بهشون بگین قانون رو به من نشون بده آئین نامه رو اون وقت مجبور میشه یه کاری انجام بده.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: lighthouse ، j.modarres ، golia
(2015-10-29 ساعت 12:14)Siamak.k نوشته:  

سلام

سلام ممنون ازتوجهتون ولي من مدارك پسرم را براي ادامه تحصيلش در اونجا لازم دارم
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 09:43)ماندانا.م نوشته:  سلام ممنون ازتوجهتون ولي من مدارك پسرم را براي ادامه تحصيلش در اونجا لازم دارم

تحصیل پسرتون ارتباطی با مصاحبتون نداره . در روز مصاحبه آفیسر فقط مدارک تحصیلی شخص برنده رو چک میکنه .
مدارک تحصیلی پسرتون رو بعد از دریافت ویزا و موقع رفتن میتونید آماده کنید و زمان کافی دارید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
(2015-10-27 ساعت 10:59)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 09:38)farnaz100 نوشته:  سلام دوستان
من مدارکم رو بردم به یکی از دارالترجمه های معروف تو انقلاب
بابت هر مدرک 5000 حق پانچ گرفت!گفت دادگستری این مبلغ رو میگیره. درحالیکه من اصلا مهر دادگستری و وزارت امورخارجه رو نمی خوام...خلاصه هرچی تخفیف داده بود جبران کرد. خواستم در جریان باشین یه همچین مواردی هم هست.
در ضمن اصل مدارک رو ازم گرفت. درحالیکه دارالترجمه نزدیک خونه می گفت اسکن مدارک رو برام بفرست...برای شما هم به همین صورت بود؟

کپی از مدرک اصلی هم باید به مدرک اصلی و ترجمه پانچ بشه حتما؟
با سلام خانوم فرناز
ابتدا بگم که اصل مدرک به هیچ عنوان پانچ نمیشه اون اصل مدرک رو گرفته زمانی که مترجم رسمی میخواد امضا و تایید کنه رویت کنه اگر دارالترجمه ای به شما بگه که نمی خواد این کار غیر قانونی هست این کارش کاملاً درست بوده.
در مورد اینکه پانچ بشه کپی مدرک شما رو میگیره و به ترجمه پانج می کنه و اعلام میکنه مطابق مدرک فلان ترجمه شده است.
در مورد هزینه پانچ میتونید به کانون دارالترجمه تماس بگیرید و شکایت کنید به هیچ عنوان به هیچ عنوان تاکید میکنم که چون شما هزینه ای برای تایید ندارید نیاز به پانچ نیست پانچ زمانی اتفاق میافته که میخوان بدن برای تایید شما با قاطعیت برید اونجا و بگید که شکایت میکنید به چه دلیل برای اتچ کردن(البته بگم اسم اصلی این کار اتچ Attach) هست و پانچ برای تایید است داره 100% کلاهبرداری میکنه. قاطعاً جلوش به ایستید.
-----------------------------------------
والا من خودم دادم دارالترجمه کلی هم منت گذاشتم که آوردم اینجا کارشم خیلی خوب بود حتی برام ایمیل هم کرد که اشکالات تاریخی و تایپی رو بگیرم بعد هم که کلی تخفیف داد در آخر هم کلی تخفیف گرفتم حتی خودش به من گفت شما نیاز به هزینه برای پانچ ندارید چون تایید نمیخواهید و فقط مهر مترجم رسمی رو روی برگه رسمی میخواهید به همین راحتی.
موفق باشید

سلام جناب اقای تاشا
ممنون ازاینکه مثل همیشه با صبر و حوصله پاسخ دادین. کاش قبلا از شما در مورد دارالترجمه ای که مدارکتون رو ترجمه کرده سوال میکردم. من بخاطر وسواس تو درستی ترجمه ها و کاهش هزینه رفتم انقلا ب که ظاهرا برعکس شد Smile...بهرحال اینم تجربه ای بود ...
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، golia
سلام دوستان عزیزم
من چون میخوام یه پذیرشم بگیرم از دانشگاه به نظرتون چجوری ترجمه کنم یه سری با مهر یه سری بدون مهر دادگستری ؟؟بعد فقط لیسانسو دیپلم مهر دادگستری میخواد ؟ مرسی
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
دستان سلام
سفارت ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی رو نیاز داره؟
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
دوستان عزیز خودم.مخصوصا دانشجوهای عزیز.
توجه کنید که اگر در سفارت آنکارا مصاحبتون هست حتما حتما علاوه بر مدارک ترجمه شده از سوابقتون که برای سفارت میفرستین،یک نسخه هم خود سفارت در زمان مصاحبه ی حضوریتون میگیره و پیش خودش نگه میداره و نسخه ای را که براشون پست کردین را تقریبا تمامیش را بهتون باز میگردونه.
مثلا از من امروز دوباره تمامیه ترجمه های سند خانه و تمکن مالی و دیپلمم و پیش دانشگاهیم و معافیت تحصیلیم را به همراه اصلشون گرفت در حالیکه همه ی اینا را قبلا با پست براشون فرستاده بودم.
در آخر هم یه سری از مدارکم مثل اشتغال به تحصیل دانشگاهم و ریز نمرات دانشگاهم و ریز نمرات و گواهی پایان دوره ی پیش دانشگاهی و دبیرستانم را (البته ترجمه هاشا) که گرفت پس نداد.و فقط مدارک پستیما پس داد.
پس حتما حداقل دو نسخه دیگه کمتر با خودتون نبرین.
درخصوص سفارت های دیگه فکر میکنم همون یک نسخه کافی باشه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: ho_tasha ، Rira_1982 ، Interuniversal ، golia
سلام دوستان خیلی ممنون از دوستانی که همیشه پاسخ های من را دادند من یکشنبه ویزای یکضرب گرفتم تنها تجربه مفیدی که از لاتاری برام باقی موند و اشتباه بزرگ من بود انتخاب دارالترجمه اشتباه بود خواهشی که از دوستان دارم در انتخاب دارالترجمه خیلی خیلی دقت کنید دارالترجمه من بنیاد جهانی در اصفهان بود همه راهنمایی هایی که به من کردند اشتباه بود هیچ کدوم از مدارک تمبر نمی خواست ولی برای کسب درامد به دروغ گفتند احتیاجه فقط به فکر جیب خودشونند و به هیچ چیز دیگه فکر نمی کنند اصلا از لاتاری اطلاعی ندارند نظر میدند دوستان گفتم که فقط اطلاع رسانی کرده باشم به امید موفقیت همه شما
تشکر کنندگان: ho_tasha ، ستوده ، ALIREZA_DEN ، Rira_1982 ، sepideh1234 ، j.modarres ، golia ، مل مل
دوستان یه سوال

من دیپلم 11 ساله دارم , الان دانشجوی ارشد هستم , مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟

من باید چیکار کنم؟؟
We Can Change Cool
تشکر کنندگان:
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres ، Amir.AA
(2015-11-03 ساعت 21:36)1285503962 نوشته:  سلام دوستان خیلی ممنون از دوستانی که همیشه پاسخ های من را دادند من یکشنبه ویزای یکضرب گرفتم تنها تجربه مفیدی که از لاتاری برام باقی موند و اشتباه بزرگ من بود انتخاب دارالترجمه اشتباه بود خواهشی که از دوستان دارم در انتخاب دارالترجمه خیلی خیلی دقت کنید دارالترجمه من بنیاد جهانی در اصفهان بود همه راهنمایی هایی که به من کردند اشتباه بود هیچ کدوم از مدارک تمبر نمی خواست ولی برای کسب درامد به دروغ گفتند احتیاجه فقط به فکر جیب خودشونند و به هیچ چیز دیگه فکر نمی کنند اصلا از لاتاری اطلاعی ندارند نظر میدند دوستان گفتم که فقط اطلاع رسانی کرده باشم به امید موفقیت همه شما

دوست عزیز خب این شاید بگم برای هزارمین باره یا بیشتر که مدارک خواسته شده برای سفارت اصلا اصلا نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نداره و مهر مترجم کافیه.
من خودم به بنیاد جهانی در اصفهان دادم.بنیاد جهانی یکی از دارالترجمه های خوبه اصفهانه.
الانم که خیلی خیلی راضی هستم و سفارت هم از من ترجمه هاما قبول کرد.شما باید خودتون یه چکی آخر سر میکردید.
موفق باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: sepideh1234 ، humsun ، j.modarres
سلام ، دوستاني كه ديپلم فني داريد ميدونيد كه ما مه ديپلم فني هستيم اسلاً پيشدانشگاهي نداريم!!!!!
پس بايد چيكار كنيم؟ دوستانه محاجر سرا شما وقتي نوشتين فني + پيشدانشگاهي يعني چي؟
متوجه نميشم!!!!!! چه پيشي بايد داشت؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-05 ساعت 01:11)محمد علي سبكبار نوشته:  سلام ، دوستاني كه ديپلم فني داريد ميدونيد كه ما مه ديپلم فني هستيم اسلاً پيشدانشگاهي نداريم!!!!!
پس بايد چيكار كنيم؟ دوستانه محاجر سرا شما وقتي نوشتين فني + پيشدانشگاهي يعني چي؟
متوجه نميشم!!!!!! چه پيشي بايد داشت؟؟؟؟؟
با سلام به شما محمد علي جان
عرض كنم خدمتتون كه همونطور كه حتما ميدونيد و دوستان هم بسيار ذكر كردند براي سفارت شما نياز به حداقل داشتن ديپلم به علاوه پيش دانشگاهي داريد،اونها اينو ميدونن كه كساني كه فني هستند پيش دانشگاهي رو ندارن و شما بايد مدرك بالاتر رو داشته باشين يا چند واحد حدود ٤٠ ،٥٠ رو گذرونده باشيد و يا از طريق سابقه كاري اقدام كنيد كه خود اين داستان داره و در بيشتر موارد شدني نيست!
پس اگه هيچ كدوم ازين موارد و مدارك شامل شما نميشه در حدود بسيار زيادي شما به مشكل بر خواهيد خورد!!!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres ، ستوده
دوستانی سوالی که از شما دارم اینه که نیاز به ترجمه ریز نمرات دوره لیسانس هست یا نه؟ پیش دانشگاهی و دیپلم چطور؟
CASE NO:2016AS3XXX ✈  DS260:28 MAY✈ CURRENT :9 OCT✈ SECOND LETTER:21 OCT✈ ANKARA CHANGED TO YEREVAN✈ INTERVIEWBig GrinEC-17th-CLEARED :8 AUG-1SEP-AFTER ( 8 MONTHS+2WEEKS)

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان