کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان از تبریز کسی هست برای آنکارا برای مصاحبه 27 اکتبر پرواز
تشکر کنندگان:
با سلام و تشكر از ho_tasha عزيز
ميبينم كه به لطف خدا از خط مقدم سالم و سرحال برگشتي كه باعث خوشحالي همه مون شد واقعا از شما خط شكنان با دل و جرئت سپاسگذارم كه با راهنمايي هاي خوبتون به بقيه كمك مي كنيد سربلند و سرافراز باشي .
به نظر دوستان عزيزي كه آنكارا هستند بهتره كه هتل را از قبل رزرو كنيم و يا اينكه اونجا رسيديم هتل بگيريم
خواهشا اگه پيدا كردن هتل نزديك سفارت يا دكتر سخته و يا كمبود جا داره و مستقيم گرفتنش گرونتر از رزرو از طريق آژانسهاي ايرانه اين پدر پيرتون رو راهنمايي كنين آخه فعلا من فقط بليط هواپيما گرفتم و چون بعد از آنكارا بايد يه شهر ديگه بريم و زمان موندنمون تو آنكارا مشخص نيست ترجيح ميدم كه آنجا هتل بگيرم اگه اين كار مشكله و يا مسايل خودشو داره لطفا راهنماييمون كنيد
تشکر کنندگان: م.صاد ، ho_tasha
(2015-10-12 ساعت 09:43)گروهبان دودو نوشته:  با سلام و تشكر از ho_tasha عزيز
ميبينم كه به لطف خدا از خط مقدم سالم و سرحال برگشتي كه باعث خوشحالي همه مون شد واقعا از شما خط شكنان با دل و جرئت سپاسگذارم كه با راهنمايي هاي خوبتون به بقيه كمك مي كنيد سربلند و سرافراز باشي .
به نظر دوستان عزيزي كه آنكارا هستند بهتره كه هتل را از قبل رزرو كنيم و يا اينكه اونجا رسيديم هتل بگيريم
خواهشا اگه پيدا كردن هتل نزديك سفارت يا دكتر سخته و يا كمبود جا داره و مستقيم گرفتنش گرونتر از رزرو از طريق آژانسهاي ايرانه اين پدر پيرتون رو راهنمايي كنين آخه فعلا من فقط بليط هواپيما گرفتم و چون بعد از آنكارا بايد يه شهر ديگه بريم و زمان موندنمون تو آنكارا مشخص نيست ترجيح ميدم كه آنجا هتل بگيرم اگه اين كار مشكله و يا مسايل خودشو داره لطفا راهنماييمون كنيد
با سلام سردار.
ابتدا بگم که در سفرنامه مبسوط دارم روش کار میکنم و نگران نباشید تقریباً آخرشا هست 2 روز دیگه کامل شدس.
ولی اینو بگم که شما میتونید برید آنکارا و اونجا هتل بگیرید اگر بتونید خوب چونه بزنید میتونید هتل خوب بگیرید .لی چون با خانواده میرید و ساک اینها دستتون هست میتونید برای قسمتی از سفرتون هتل بگیرید. این رو هم بگم چون شما نظامی هستین بی شک (با عرض معذرت فراوان) کلیرنس خواهید خورد پس آماده باشید.
ولی توصیه دیگه ای که دارم این هست که اگر داخل ایران پروموشن خوبی دیدید حتماً بگیرید زیاد فرقی نداره اگر خیلی خوب بگردین و انتخاب کنین در نهایت 200 هزار تومان اختلاف قیمت خواهد داشت. که ارزش نداره.
دوستان عزیز که دازید میرید ترکیه توجه کنید طی هفته گذشته و هفتهای که داخلش هستیم نرخ برابری لیر و دلار تغییر کرده پس با دید بهتر اقدام به خرید کنید مثلا زماین که ما رفتیم آنکارا نرخ تبدیل دلار به لیر 3.029 ولی روز چهارشنبه هفته گذشته دو روز بعد شد 2.90150 پس دوستان توجه به این موضوع هم داشته باشید.
پیروز و موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، humsun ، م.صاد

من از سایت الی گشت هتل deniz atlantaرا با شبی ۸۵ هزار تومن برای یک نفر مجردی گرفتم هتل بدی نیس به میدان کیزیلای هم نزدیکه با صبحانه. الی گشت قیمتهاش خیلی خوبه
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گروهبان دودو ، م.صاد
(2015-09-21 ساعت 11:18)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 11:13)راحیل۲۰۱۶ نوشته:  
(2015-09-20 ساعت 18:20)م.صاد نوشته:  
(2015-09-20 ساعت 09:52)راحیل۲۰۱۶ نوشته:  
(2015-09-18 ساعت 13:31)م.صاد نوشته:  سلام دوست عزیز
مرسی انشاالله که شما هم موفق باشید
من از 28 سپتامبر آنکارا هستم و خودم ۱اکتبر مصاحبه دارم..اگه کاری هست در خدمتم

سلام
شما هم مثل من ۱ اکتبر مصاحبه دارید تا کی در نظر گرفتید که بمونید برای گرفتن ویزا تو آنکارا اگه ایشالله یه ضرب بشه؟
۷
سلام...من برگشت برای ۳شنبه گرفتم شما چی؟
البته خوب میشه تغییرش داد

سلام
من برگشتمو یکشنبه گرفتم ولی فک کنم اشتباه کردم چون شنبه یکشنبه تعطیله.اگه ویزا تا شنبه ظهر نیاد مجبورم پروازمو بندازم ۴ شنبه چون ایران ایر فقط یکشنبه و چهار شنبه پرواز داره .شما فک میکنید احتمالش هست با در نظر گرفتن روز مصاحبه ۵ شنبه تا شنبه بیاد ویزاها ا اگه خدا بخواد و یک ضرب بشیم؟
خیر امکان پذیر نیست به فاصله ۲ روز
ولی امیدوارم که این اتفاق بیافته.

سلام
ویزای من 2 روزه اومد.یعنی 5 شنبه اول اکتبر مصاحبه و شنبه دریافت ویزا.خدا رو شکر میکنم که معطل نشدم اصلا.اینجاست که میگن اگه خدا بخواد کار نشد نداره.
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان: ho_tasha ، م.صاد ، sepideh1234 ، Amir.AA
(2015-10-12 ساعت 16:31)راحیل2016 نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 11:18)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 11:13)راحیل۲۰۱۶ نوشته:  
(2015-09-20 ساعت 18:20)م.صاد نوشته:  
(2015-09-20 ساعت 09:52)راحیل۲۰۱۶ نوشته:  سلام
شما هم مثل من ۱ اکتبر مصاحبه دارید تا کی در نظر گرفتید که بمونید برای گرفتن ویزا تو آنکارا اگه ایشالله یه ضرب بشه؟
۷
سلام...من برگشت برای ۳شنبه گرفتم شما چی؟
البته خوب میشه تغییرش داد

سلام
من برگشتمو یکشنبه گرفتم ولی فک کنم اشتباه کردم چون شنبه یکشنبه تعطیله.اگه ویزا تا شنبه ظهر نیاد مجبورم پروازمو بندازم ۴ شنبه چون ایران ایر فقط یکشنبه و چهار شنبه پرواز داره .شما فک میکنید احتمالش هست با در نظر گرفتن روز مصاحبه ۵ شنبه تا شنبه بیاد ویزاها ا اگه خدا بخواد و یک ضرب بشیم؟
خیر امکان پذیر نیست به فاصله ۲ روز
ولی امیدوارم که این اتفاق بیافته.

سلام
ویزای من ۲ روزه اومد.یعنی ۵ شنبه اول اکتبر مصاحبه و شنبه دریافت ویزا.خدا رو شکر میکنم که معطل نشدم اصلا.اینجاست که میگن اگه خدا بخواد کار نشد نداره.
تبریک میگم
خداروشکر که لازم نشد پروازتونو جابجا کنید
موفق باشید
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، mehdihk ، mersedehbb
(2015-10-11 ساعت 17:25)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 16:18)humsun نوشته:  خب خدا رو شكر. البته من فكر خيلي بدي نكردم كه اتفاقي افتاده باشه چون تصويري كه ديدم مشخص بود كه تو جمعيت تظاهركننده ها بوده. به هر حال خدا رحمتشون كنه و به خانواده هاشون صبر بده.
چون من خودم ترسو هستم فكر كردم شما الان اونجا نگران خواهيد بود كه شكر خدا داره به هگمي خوش ميگذره.
در مورد دكتر هم بنده با سي و چندي سن و سال از دكتر نميترسم Rolleyesو فقط نگرانم و استرس دارم كه ايشون ام ام آر رو برام تزريق كنه و اين هم يه موضوع كاملا مهمه برام و از الان دارم دعا و نذر و نياز ميكنم كه دكتر به كارت واكسنم اعتماد كنه چون دو بار واقعا زدم.
اگه دوستان يه لطفي كنن و دو خط از خاطره شون با دكتر و در مورد تزريق واكسن ها تو سفرنامه بنويسند خيلي ممنون ميشم
سلام صبح رفتیم دکتر. خانم دکتر با روی خوش تشریف آوردن و گفتن لباس مخصوص رو بپوشم و بعد گفت انگلیسی بلدی؟ گفتم بله ولی ترکی حرف زدم و اونم باهام ترکی ادامه داد. واکسن آبله مرغون رو زد چون نزده بودم ، قد و وزن و فشار و معاینه بصورت خیلی غیرترسناک و عادی! و بعد سوال کرد که عمل جراحی چی داشتی. و بعد هم اعتیاد به چیزی داری مثل الکل و سبگار و مواد مخدر و ... و بعد با لبی خندون میگه خدانگهدار و شما میرید واسه خون و عکس سینه
اینم دو خط خیلی هم راحت!

ببخشید میشه بپرسم امسال مبلغ تمکن مالی برای هر نفر چقدر هستش و اینکه پرینت حساب هم لازمه یا همون نامه تمکن کفایت میکنه؟؟؟
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان: م.صاد
(2015-10-13 ساعت 01:12)mersedehbb نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 17:25)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 16:18)humsun نوشته:  خب خدا رو شكر. البته من فكر خيلي بدي نكردم كه اتفاقي افتاده باشه چون تصويري كه ديدم مشخص بود كه تو جمعيت تظاهركننده ها بوده. به هر حال خدا رحمتشون كنه و به خانواده هاشون صبر بده.
چون من خودم ترسو هستم فكر كردم شما الان اونجا نگران خواهيد بود كه شكر خدا داره به هگمي خوش ميگذره.
در مورد دكتر هم بنده با سي و چندي سن و سال از دكتر نميترسم Rolleyesو فقط نگرانم و استرس دارم كه ايشون ام ام آر رو برام تزريق كنه و اين هم يه موضوع كاملا مهمه برام و از الان دارم دعا و نذر و نياز ميكنم كه دكتر به كارت واكسنم اعتماد كنه چون دو بار واقعا زدم.
اگه دوستان يه لطفي كنن و دو خط از خاطره شون با دكتر و در مورد تزريق واكسن ها تو سفرنامه بنويسند خيلي ممنون ميشم
سلام صبح رفتیم دکتر. خانم دکتر با روی خوش تشریف آوردن و گفتن لباس مخصوص رو بپوشم و بعد گفت انگلیسی بلدی؟ گفتم بله ولی ترکی حرف زدم و اونم باهام ترکی ادامه داد. واکسن آبله مرغون رو زد چون نزده بودم ، قد و وزن و فشار و معاینه بصورت خیلی غیرترسناک و عادی! و بعد سوال کرد که عمل جراحی چی داشتی. و بعد هم اعتیاد به چیزی داری مثل الکل و سبگار و مواد مخدر و ... و بعد با لبی خندون میگه خدانگهدار و شما میرید واسه خون و عکس سینه
اینم دو خط خیلی هم راحت!

ببخشید میشه بپرسم امسال مبلغ تمکن مالی برای هر نفر چقدر هستش و اینکه پرینت حساب هم لازمه یا همون نامه تمکن کفایت میکنه؟؟؟
دوست عزیز بستگی به شهری که میخواید برید داره ولی برای یک نفر 70 میلیون کفایت میکنه در صورتی که نخاید اونجا ادامه تحصیل بدید چون اگه بهشون بگید که میخواید درس بخونید میگن که کافی نیست این مقدار پول.
پرینت حسای هم لازم نیست نامه ای که از بانک میگیرید کافیه
موفق باشید
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: ho_tasha ، sepideh1234
(2015-10-12 ساعت 11:01)ho_tasha نوشته:  
با سلام سردار.
ابتدا بگم که در سفرنامه مبسوط دارم روش کار میکنم و نگران نباشید تقریباً آخرشا هست ۲ روز دیگه کامل شدس.
ولی اینو بگم که شما میتونید برید آنکارا و اونجا هتل بگیرید اگر بتونید خوب چونه بزنید میتونید هتل خوب بگیرید .لی چون با خانواده میرید و ساک اینها دستتون هست میتونید برای قسمتی از سفرتون هتل بگیرید. این رو هم بگم چون شما نظامی هستین بی شک (با عرض معذرت فراوان) کلیرنس خواهید خورد پس آماده باشید.
ولی توصیه دیگه ای که دارم این هست که اگر داخل ایران پروموشن خوبی دیدید حتماً بگیرید زیاد فرقی نداره اگر خیلی خوب بگردین و انتخاب کنین در نهایت 200 هزار تومان اختلاف قیمت خواهد داشت. که ارزش نداره.
دوستان عزیز که دازید میرید ترکیه توجه کنید طی هفته گذشته و هفتهای که داخلش هستیم نرخ برابری لیر و دلار تغییر کرده پس با دید بهتر اقدام به خرید کنید مثلا زماین که ما رفتیم آنکارا نرخ تبدیل دلار به لیر ۳.029 ولی روز چهارشنبه هفته گذشته دو روز بعد شد ۲.90150 پس دوستان توجه به این موضوع هم داشته باشید.
پیروز و موفق باشید
سلام دوست عزیز
من هتل Raymar رو گرفته بودم تو منطقه کیزیلای و خیابان مشروطیت هست که خیلی خوب بود و تا سفارت و دکتر به ترتیب 10 و 15دقیقه با پیاده روی معمولی فاصله داره.Shy خود هتل هم در کنار رستوران ها و کافه ها هست که باعث میشه اوقات خوشی رو تجربه کنید. Coolبنظرم تو این فصل فقط سفارتی ها میرن آنکارا. مثلا برای دفعه دیگه من رزرو نمیکنم و مستقیم میرم ولی برای اینکه شما استرس نگیرید بنظرم از همین جا بگیرید و خیال خودتون رو راحت کنید.
یک پیشنهاد: کتاب ترکی استانبولی در سفر یا مثلا یک اپلیکیشن رو موبایل واسه زبان ترکی داشته باشید چون واقعا کسی اونجا زبانی به غیز از ترکی نمیدونه.Smile
موفق و پیروز باشید.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: گروهبان دودو
با سلام به همه دوستان همرزمم
ما فردا شب عازميم برامون دعا كنيدRolleyes
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
(2015-10-13 ساعت 13:06)mehdihk نوشته:  با سلام به همه دوستان همرزمم

سلام به شما

موفق باشید
Wink
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: mehdihk ، گروهبان دودو
(2015-10-13 ساعت 13:16)Siamak.k نوشته:  

سلام به شما

موفق باشید
Wink

امیدوارم خبر های خوب بشنویم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Siamak ، mehdihk ، ho_tasha ، sepideh1234 ، گروهبان دودو
با سلام آقا مهدی عزیز امشب سفرنامه رو به دستت میرسونم هیچ نگران نباش.
برات آرزوی موفقیت میکنم هیچ نگران نباش هر کاری پیام بده در خدمتم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: mehdihk ، گروهبان دودو
با سلام
با امید به خدا و داشتن دوستان خوبی مثل شما که همیشه پشتیبان هم هستید میرم ببینم قسمت ما چیه .
Ho-tasha عزیز ممنونم. امیدوارم زود کلیر شید.Wink
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: humsun ، behjan ، ho_tasha ، گروهبان دودو

اميدوارم با خبرهاي خوب برگرديد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk ، گروهبان دودو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان