کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-10-13 ساعت 16:33)humsun نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 13:06)mehdihk نوشته:  با سلام به همه دوستان همرزمم
ما فردا شب عازميم برامون دعا كنيدRolleyes

اميدوارم با خبرهاي خوب برگرديد
موفق باشید و خبرهای خوش ازتون بشنویم. از دکتر هم نترسBig Grin! احتمالا دیگه الان از دکتر اومدیدSmile
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk ، گروهبان دودو
سلام دوستان من الان ١٤ روزه انكارا هستم ولي هنوز ويزا به دستم نرسيده به خاطر تعطيلياي سفارت و كم كاريهاي پست اينجا ما ماندگار شديم خيلي خسته شديم ديگه واقعا ازتون ميخوام برامون دعا كنيد كه ديگه فردا به دستمون برسه نياز به انرژيهاي مثبت شما دوستان دارم و جا داره تشكر كنم از اقاي ho-tasha كه در اين مدت مارو تنها نذاشت و دورادور پيگير كار ما شد.
با تشكر
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، م.صاد ، ho_tasha ، mehdihk ، گروهبان دودو ، behjan ، hesam.sd
(2015-10-13 ساعت 16:35)masoud1362 نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 16:33)humsun نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 13:06)mehdihk نوشته:  با سلام به همه دوستان همرزمم
ما فردا شب عازميم برامون دعا كنيدRolleyes

اميدوارم با خبرهاي خوب برگرديد
موفق باشید و خبرهای خوش ازتون بشنویم. از دکتر هم نترسBig Grin! احتمالا دیگه الان از دکتر اومدیدSmile
موفق باشید
اصلا نگران نباشید حتما با خبرهای خوب خوشحالمون میکنید
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk ، گروهبان دودو
دوستان یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مدارکم را برای سفارت با dhlپست کردم.میخواستم ببینم نام شخصی که مدارک من را از طرف سفارت تحویل میگیره چیه؟مثل اینکه فقط یک نفر این کار را میکنه.شما چطوری فهمیدبد که مدارک به دستشون رسیده؟
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: گروهبان دودو
(2015-10-13 ساعت 21:32)امیررضا.س نوشته:  دوستان یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مدارکم را برای سفارت با dhlپست کردم.میخواستم ببینم نام شخصی که مدارک من را از طرف سفارت تحویل میگیره چیه؟مثل اینکه فقط یک نفر این کار را میکنه.شما چطوری فهمیدبد که مدارک به دستشون رسیده؟
ممنون.

با سلام، اگر منظور سوالتون رو درس فهميده باشم براي اينكه متوجه بشين رسيده دست سفارت يا خير، dhl به شما يه قبض داده كه يك شماره ي ده رقمي بالاش هست. اون شماره رو توي سايت www.dhl.com توي قسمت enter tracking number وارد كنيد. بهتون ميگه الان دقيقا كجاست.
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
تشکر کنندگان: Srod ، mehdihk ، امیررضا.س ، گروهبان دودو
با سلام دوستان عزیز
بالاخره به یاری خدا بعد از 5 روز از سفر انکارا سفرنامه با کلی غلط املایی تمام شد
ابتدا امیدوارم عذر منو قبول کنید ولی سخت درگیر بودم که تمامش کنم.
سفرنامه حدود 201 صفحه هست که از زمانی که شما قبول میشید شروع میشه تا زمانی که در CEAC فایلتون رو بررسی می کنید.
برای تهیه این سفرنامه از سفرنامه دوستان استفاده کردم ار تصاویر خودم استفاده کردم و همچنین از سفرنامه خودم.
همچنین از فرمی که آقا نمی هم تهیه کردن استفاده شد.
میتونید از هم اکنون از امضاء دانلود کنید موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
(2015-10-14 ساعت 00:55)ho_tasha نوشته:  با سلام دوستان عزیز
بالاخره به یاری خدا بعد از ۵ روز از سفر انکارا سفرنامه با کلی غلط املایی تمام شد
ابتدا امیدوارم عذر منو قبول کنید ولی سخت درگیر بودم که تمامش کنم.
سفرنامه حدود 201 صفحه هست که از زمانی که شما قبول میشید شروع میشه تا زمانی که در CEAC فایلتون رو بررسی می کنید.
برای تهیه این سفرنامه از سفرنامه دوستان استفاده کردم ار تصاویر خودم استفاده کردم و همچنین از سفرنامه خودم.
همچنین از فرمی که آقا نمی هم تهیه کردن استفاده شد.
میتونید از هم اکنون از امضاء دانلود کنید موفق باشید.

آقای hotasha کامله کامله.ممنون از وقتی که گذاشتید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Hana2015 ، گروهبان دودو ، sahar2016 ، babak82 ، mehdihk ، lighthouse
سلام دوستان
من تقریبا ۱ هفته است مدارک رو دادم . فقط یک بار تماس گرفتند بابت تاریخچه مسافرت ها و ادرس ها سکونت .
ولی تا حالا جواب یا تماسی نگرفتتد . صلاح میدانید تماس بگیرم ؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، يك سوال: من توي پست مداركم برگه ي contact information sheet رو نفرستادم. از نظرتون دوباره براشون پست كنم؟ يا اينكه راه حل ديگه اي داره؟؟
ممنونم
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 12:26)Golshifteh68 نوشته:  سلام دوستان، يك سوال: من توي پست مداركم برگه ي contact information sheet رو نفرستادم. از نظرتون دوباره براشون پست كنم؟ يا اينكه راه حل ديگه اي داره؟؟
ممنونم

طبق گفته ی وبسایت سفارت فرمcontact sheet یکی از مدارکی است که شما باید به همراه مدارکتون ارسال کنید.همچنبن این وبسایت گفته که شما اگر مدارک کاملتون را نفرستید باهاتون مصاحبه نمیکنند.از طرفی اصرار کرده که آدرس mailing آمریکا را هم حتما حتما خالی نگذارید.پس نشون میده که این فرم براشون حائز اهمیته.
به نظر من شما یک زنگ به سفارت بزنید و این مورد را بهشون بگید و ازشون بپرسید که راه حل چیه هر چی زود تر بهتر.چون مدارک بسته به وقت مصاحبتون باید 15 روز جلوتر به دستشون برسه.امیدوارم که مشکل خاصی نباشه.
موفق باشید.

تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 13:07)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 12:26)Golshifteh68 نوشته:  سلام دوستان، يك سوال: من توي پست مداركم برگه ي contact information sheet رو نفرستادم. از نظرتون دوباره براشون پست كنم؟ يا اينكه راه حل ديگه اي داره؟؟
ممنونم

طبق گفته ی وبسایت سفارت فرمcontact sheet یکی از مدارکی است که شما باید به همراه مدارکتون ارسال کنید.همچنبن این وبسایت گفته که شما اگر مدارک کاملتون را نفرستید باهاتون مصاحبه نمیکنند.از طرفی اصرار کرده که آدرس mailing آمریکا را هم حتما حتما خالی نگذارید.پس نشون میده که این فرم براشون حائز اهمیته.
به نظر من شما یک زنگ به سفارت بزنید و این مورد را بهشون بگید و ازشون بپرسید که راه حل چیه هر چی زود تر بهتر.چون مدارک بسته به وقت مصاحبتون باید 15 روز جلوتر به دستشون برسه.امیدوارم که مشکل خاصی نباشه.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان خانوم گلشیفته و امیر رضا (امیر عباس) عزیز.
دوستان عزیز در فایل سفرنامه دقت کرده باشین من گفتم و همچنین اینجا هم یکبار توضیح دادم
اصلاً نیازی بهش نیست(سفرنامه لاتاری صفحه 83) این مدرکی هست که سفارت برای من فرستاده و هیچ اشاره ای نکرده به contact sheet پس هیچ نگران نباشید محض احتیاط با خودتون ببرید اونجا تحویل بدین.
آقا امیر رضا عزیز نکته بعدی اگر مدرکی در پرونده شما کم باشه یا ناقص باشه هم با شما مصاحبه می کنن و به شما میگن این مدرک رو یا باخودتون بیارید (داخل ایمیل قبل مصاحبه عین همون ایمیلی که قرار دادم) ویا اینکه روز مصاحبه بهتون بگن مدرک رو بدین یا ایمیل کنید. به هرحال با شما مصاحبه میشه و هیچ مشکلی نیست.
خیلی از افراد بودن غیر ایرانی زمانی که ما توسفارت بودیم جلوی خود من طرف PTT یا همون ثبت نام CSC رو نداشت همون جا یه کامپتوتر بود اومدن ثبت نام کردن همین. اصلاً نگران نباشید.
موفق باشید برید ببنم که یکضرب میگیرید من خوشحال میشم.
--------------------------------------------------
سردار دودو کجاست؟
براش یه سفرنامه گذاشتم هلو که کیف کنه. یه وقت از دست ما عصبانی نباشهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
همگی موفق باشید
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
سلام دوستان.من شماره کیسم برای ماه دسامبر کارنت شده میخواستم اگه ممکنه لطف کنید به طور خلاصه یه سری اطلاعات برای کارهای بعدی که باید انجام بدم رو بهم بدبد؟و اینکه کی باید توی csc ثبت نام کنم؟ممنونم
تشکر کنندگان:
(2015-10-14 ساعت 14:02)Farimahh نوشته:  سلام دوستان.من شماره کیسم برای ماه دسامبر کارنت شده میخواستم اگه ممکنه لطف کنید به طور خلاصه یه سری اطلاعات برای کارهای بعدی که باید انجام بدم رو بهم بدبد؟و اینکه کی باید توی csc ثبت نام کنم؟ممنونم
ضمن تبریک به شما
ابتدا آیا نامه دوم شما اومده یا خیر؟ اگر اومده باشه برای CSC فقط برای آنکارا هستش و همچنین پست مدارک برای آنکارا هستش برای ایروان و ابوظبی نه نیاز به پست هست و نه نیاز به ثبت نام در CSC.
در صورت نیاز به اطلاعات کافی برای آنکارا سفرنامه من رو از امضاء دانلود نمایید کامل همه چیز توضیح داده شده. از ابتدا تا CEAC
موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sosol ، Farimahh
(2015-10-14 ساعت 13:24)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 13:07)امیررضا.س نوشته:  
ممنونم

موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان خانوم گلشیفته و امیر رضا (امیر عباس) عزیز.
دوستان عزیز در فایل سفرنامه دقت کرده باشین من گفتم و همچنین اینجا هم یکبار توضیح دادم
اصلاً نیازی بهش نیست(سفرنامه لاتاری صفحه 83) این مدرکی هست که سفارت برای من فرستاده و هیچ اشاره ای نکرده به contact sheet پس هیچ نگران نباشید محض احتیاط با خودتون ببرید اونجا تحویل بدین.
آقا امیر رضا عزیز نکته بعدی اگر مدرکی در پرونده شما کم باشه یا ناقص باشه هم با شما مصاحبه می کنن و به شما میگن این مدرک رو یا باخودتون بیارید (داخل ایمیل قبل مصاحبه عین همون ایمیلی که قرار دادم) ویا اینکه روز مصاحبه بهتون بگن مدرک رو بدین یا ایمیل کنید. به هرحال با شما مصاحبه میشه و هیچ مشکلی نیست.
خیلی از افراد بودن غیر ایرانی زمانی که ما توسفارت بودیم جلوی خود من طرف PTT یا همون ثبت نام CSC رو نداشت همون جا یه کامپتوتر بود اومدن ثبت نام کردن همین. اصلاً نگران نباشید.
موفق باشید برید ببنم که یکضرب میگیرید من خوشحال میشم.
--------------------------------------------------
سردار دودو کجاست؟
براش یه سفرنامه گذاشتم هلو که کیف کنه. یه وقت از دست ما عصبانی نباشهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
همگی موفق باشید

آخه آقای hotasha من در واقع طبق وبسایت این مطالب را گفتم.اینم عین متنش:
IMPORTANT: If you fail to send your complete documentation, we will not be able to interview you on your scheduled date.

تشکر کنندگان: Golshifteh68 ، گروهبان دودو
دوستان الان من سایت dhl را چک کردم.نوشته:
Delivered- signed for by: MEHMET TURK .این MEHMET TURK نام شخصیه که نامه را گرفته؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان