کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-24 ساعت 16:57)yassin30 نوشته:  امروز بنده کلیر شدم.. با خدمت سربازی س پ

لطف میکنید وضعیت کیستونا بگید وکدوم سفارت
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-26 ساعت 09:30)لطف اله نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 17:42)asal1372 نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 12:24)2ladan نوشته:  2630
3082
از ایروان تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک

ممنونم ازتون.بله من امروز كلير شدم.اميدوارم امسال همه برندگان ٢٠١٦ ويزاشون رو بگيرن

عسل عزیزم مبارکککککککککککککککککککک

ممنونم عزيزم.انشالله كه تو هم به زودي ويزاي يك ضربت رو مي گيري
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: smpf ، پرسپولیس6 ، chakavakl ، عاشق
مدیران محترم.دوستان باتجربه .با سلام.لطفا راهنمایی بفرمایید. من شرایط کاملا یکضرب رو داشتم. از 28 اکتبر تا امروز منتظر کلیر شدن هستیم.معافیت سربازی دارم.کارشناس ارشد معماری و در دفتر شخصی خودم کار میکنم.همسرم خانه دار هستند و فرزند 6 ساله دارم. هنوز خبری از سفارت نشده و مدیکال هم رو به اتمام هست. با توجه به اینکه چندین بار هم به سفارت ایمیل زدم هیچ ترتیب اثری ندادند. خواهش میکنم دوستانی که تجربه دارند در مورد متن ایمیل ارسالی به سفارت و یا پیگیری از راه دیگری راهنمایی کنند.
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: smpf ، asal1372 ، behjan ، مل مل
(2016-03-26 ساعت 15:17)alakanzas نوشته:  مدیران محترم.دوستان باتجربه .با سلام.لطفا راهنمایی بفرمایید. من شرایط کاملا یکضرب رو داشتم. از 28 اکتبر تا امروز منتظر کلیر شدن هستیم.معافیت سربازی دارم.کارشناس ارشد معماری و در دفتر شخصی خودم کار میکنم.همسرم خانه دار هستند و فرزند 6 ساله دارم.  هنوز خبری از سفارت نشده و مدیکال هم رو به اتمام هست. با توجه به اینکه چندین بار هم به سفارت ایمیل زدم هیچ ترتیب اثری ندادند. خواهش میکنم دوستانی که تجربه دارند در مورد متن ایمیل ارسالی به سفارت و یا پیگیری از راه دیگری راهنمایی کنند.

سلام دوست عزيزم. ميتوني از متن زير استفاده كني. فقط نقطه چين ها را در مورد خودت مخصوصا تعداد روزهايي كه منتظري را پر كن.
Applicant name:‎
‎..............‎
‎Case number : 2016as‎
‎Email: ..............‎
‎Interview date was:‎
‎.......‎
‎Passport country/travel document:‎
‎UNITED STATES‎
‎Citizenship/Nationality:‎
‎IRANIAN‎
‎Visa type:‎
‎Diversity visa ('Visa Lottery'‎)
‎I am the:‎
‎Diversity Visa winner (I want to move to the USA‎)
‎My issue:‎
‎What is the status of my Administrative Processing?‎
‎My inquiry:‎
‎Dear Officer, Having been waiting for .......days,I would like to know more about my Administrative Processing whether everything is right .Looking forward to receiving a reply ASAP. Sincerely yours
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: smpf ، alakanzas ، copol ، behjan ، hamidzxc ، مل مل
می بینم که ارمنستان ترکونده...

یک سوال : آیا می توان ویزا را پیک آپ کرد ... دوست من از سفارت پرسید گفت حتما باید یکی از اشخاص برنده برای دریافت ویرا اقدام کنند.

مرسی
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، smpf ، asal1372 ، hamidzxc ، مل مل
(2016-03-26 ساعت 09:29)لطف اله نوشته:  
(2016-03-25 ساعت 13:12)پرسپولیس6 نوشته:  خانم asal1372 , خانم sara20e بهتون کلیرنشدنو تبریک میگم
امیدوارم در مراحل بعدی زندگیتون هم موفق باشید

Shy پرسپولیس جان سال نوتون مبارکککککککککککککککککک...بهترین ها را براتون میخوام تو سال 95
خانم لطف خداوند

سال نوی شما و خانواده ی محترم هم مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک.
میدونم این تبریکو از صمیم قلب برای خونواده ی ما آرزو فرمودین .(صداقت کاملا در کلامتون مشهوده)
بنده نیز علاوه بر آرزوی سلامتی و شادمانی برای شما و خانواده محترم و سایر دوستان , ویزای یکضرب و کلیرنس و تموم آرزوهای خوبو برای همه ی اعضای این سایت آرزومندم .
و برای جبران اندکی از زحمات مدیران و پیشکسوتان عزیز نیز فقط میتونم به تک تکشون بگم هرچی آرزوی خوبه ماله تو .

مسرور باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: ستوده ، chakavakl ، لطف اله ، smpf
سلام دوستان من یه سوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم مصاحبه ما هفتم فوریه بوده توی سایت سيس فقط یه آپ دیت نهم فوریه هست یعنی ممکنه اصلا پرونده ما رو بررسی نکردن باید چیکار کنیم به ابوظبی ایمیل بزنیم؟
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
دوستان کسی از اپدیتی های ۲۵ژانویه مونده که هیچ اپدیتی نداشته باشه؟
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-26 ساعت 17:54)farsan نوشته:  سلام دوستان من یه سوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم مصاحبه ما هفتم فوریه بوده توی سایت سيس فقط یه آپ دیت نهم فوریه هست یعنی ممکنه اصلا پرونده ما رو بررسی نکردن باید چیکار کنیم به ابوظبی ایمیل بزنیم؟
دوست عزیز
بعید میدونم تا امضای کامل نداشته باشید و شرایط کیستون رو توضیح ندید دوستان باتجربه بتونن کمکی به شما بکنن.
موفق باشید.
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-26 ساعت 20:57)NGNJ نوشته:  دوستان کسی از اپدیتی های ۲۵ژانویه مونده که هیچ اپدیتی نداشته باشه؟

بله، همچنان اخرین اپدیت ۲۵ ژانویه
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان: behjan ، NGNJ ، smpf
دوستان فکر میکنم به آپ دیت و کلیر گروهی اوایل اپریل در راه باشه?
تشکر کنندگان: behjan ، asal1372 ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-26 ساعت 09:39)لطف اله نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 16:57)yassin30 نوشته:  امروز بنده کلیر شدم.. با خدمت سربازی س پ

لطف میکنید وضعیت کیستونا بگید وکدوم سفارت
سربازی س پ
رشته حقوق قضایی
شغل مربی و هنرمند ورزشی..
مصاحبه دوم نوامبر ابوظبی
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، behjan ، لطف اله ، asal1372 ، smpf ، ghobad2121 ، matin86
(2016-03-26 ساعت 17:54)farsan نوشته:  سلام دوستان من یه سوال داشتم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم مصاحبه ما هفتم فوریه بوده توی سایت سيس فقط یه آپ دیت نهم فوریه هست یعنی ممکنه اصلا پرونده ما رو بررسی نکردن باید چیکار کنیم به ابوظبی ایمیل بزنیم؟
سلام هنوز خیییلی زوده به این چیزا فکر کنید.. نگران نباشید.. به موقع کلیر میشید.. اصلا نگران نباشید
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: behjan ، ebrahim1e ، smpf ، matin86 ، مل مل
سلام دوست عزیز من هم 29 فوریه مصاحبه داشتم و فقط 1 آپدیت فردای مصاحبه داشتم تا الان. ابوظبی هم بودم نگران نباشید انشالله همه با اولین آپدیت کلیر میشیم

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: behjan ، پرسپولیس6 ، ebrahim1e ، smpf ، matin86 ، مل مل
سلام
نگران نباشید ابوظبی به همین شکل عمل می کنه
کیس ما سه ماه اپدیت نداشت بعد از سه ماه شروع شد
تشکر کنندگان: behjan ، sasachi ، smpf ، matin86 ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان