موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من هفته اول اكتبر مصاحبه داشتم از همون ابتدا تا الان سايت براي من زده case closedً حتي الان هم كه چند بار اپديت داشتم هنوز هم همينو ميزنه جريان چيه ؟ ايا كسي هست كه همينجور باشه يا اطلاعي در اين مورد داشته باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
اگه کل کیس وارد مرحله ap بشند، آیا روند کلیر شدن آنها تک تک انجام میشه و یا کل کیس یکجا کلیر میشند؟ و اگر تک تک باشه و افراد کیس با فاصله زمانی از همدیگه کلیر بشند نحوه گرفتن گرفتن ویزا به چه صورت خواهد بود؟ یعنی هر کی کلیر شد باید بره به سفارت و قبل از اعلام کلیری نفر دوم کیس ویزای خودش رو دریافت کنه؟ و یا میتونه منتظر کلیری نفر بعدی هم باشه و بعد همگی باهم برای دریافت ویزا اقدام کنند؟
ممنون میشم کسانی که در این مورد تجربه و یا اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-07 ساعت 23:52)Interuniversal نوشته: (2015-11-07 ساعت 13:10)Golshifteh68 نوشته: دوستان يه موضوع خيلي مهمي، من پاكت پستي كه همراه با پاسپورتو كه بهم دادن نگاه كردم، اون پاكت اصلي كه توشه درش باز بوده!!! و من بازش نكردم!!! كسي ميدونه چيكار بايد بكنم؟
اون پاكت زرده؟اون پاكت مهر و موم ه ،يجورايي لاكه نميتونه باز باشه ،در غير اينصورت واستون كمي تا قسمتي دردسر درست ميكنه(يبار اين موضوع پارسال پيش اومده بود ،يعني خود فرد بازش كرده بود،يادم نمياد دقيق چي شد ولي ميدونم كه مشكل ايجاد ميكنه)
ميشه دوستان با تجربه تر لطفا اگر چنين تجربه اي رو داشتن يا چنين كيسي رو سراغ داشتن به من بگن كه چيكار كرد؟ ( ضمنا مهر هست ولي موم نيست درش)
شماره كيس: 2016AS000004xx، كنسولگري: آنكارا، تعداد افراد كيس: يك نفر، ارسال فرم ds260:٩ ژوئن، دريافت نامه دوم: ١٩ سپتامبر، مصاحبه: هفته اول نوامبر
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-08 ساعت 16:41)Golshifteh68 نوشته: (2015-11-07 ساعت 23:52)Interuniversal نوشته: (2015-11-07 ساعت 13:10)Golshifteh68 نوشته: دوستان يه موضوع خيلي مهمي، من پاكت پستي كه همراه با پاسپورتو كه بهم دادن نگاه كردم، اون پاكت اصلي كه توشه درش باز بوده!!! و من بازش نكردم!!! كسي ميدونه چيكار بايد بكنم؟
اون پاكت زرده؟اون پاكت مهر و موم ه ،يجورايي لاكه نميتونه باز باشه ،در غير اينصورت واستون كمي تا قسمتي دردسر درست ميكنه(يبار اين موضوع پارسال پيش اومده بود ،يعني خود فرد بازش كرده بود،يادم نمياد دقيق چي شد ولي ميدونم كه مشكل ايجاد ميكنه)
ميشه دوستان با تجربه تر لطفا اگر چنين تجربه اي رو داشتن يا چنين كيسي رو سراغ داشتن به من بگن كه چيكار كرد؟ ( ضمنا مهر هست ولي موم نيست درش)
شما باید به سفارت مراجعه کنید و بعداز توضیح دادن موضوع که پاکت قبل از تحویل گرفتن باز بوده درخواست تعویض پاکت رو بکنید. مشکل خاصی پیش نمیاد نگران نباشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان
کسی اطلاع داره چه جوری میشه مراحل اداری کسانی که در ايروان مصاحبه داشتن رو پیگیری کرد؟
به نظرتون باید آنقدر منتظر بمونم تا کلییر بشم بعد شمارم تو سایتش اعلام بشه؟ تا ژانویه هم که خیلی مونده.
کیس نامبر: 2016AS2xxx
تعداد افراد: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: اول اکتبر 2015
سفارت: ایروان
نتیجه مصاحبه: AP
آپدیت کیس اصلی: 3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April