موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تازه به آمریکا اومدم و به اداره SSN رفتم برای سوشیال سکیوریتی نامبر و به من گفتند که باید 21 روز از زمانی که وارد آمریکا شدم صبر کنم و کارت به آدرس من میاد. و نیاز به اقدام شخصی نیست.
اگر کسی جدیدا وارد شده و مثل من هست بگه که منم خیالم راحت باشد
ممنونم
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 03:54)belivand نوشته: دوستان من تازه به آمریکا اومدم و به اداره SSN رفتم برای سوشیال سکیوریتی نامبر و به من گفتند که باید 21 روز از زمانی که وارد آمریکا شدم صبر کنم و کارت به آدرس من میاد. و نیاز به اقدام شخصی نیست.
اگر کسی جدیدا وارد شده و مثل من هست بگه که منم خیالم راحت باشد
ممنونم
ميگن ٢١ روز اما كمتر از يك هفته مياد . نگران نباش
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 19:02)lighthouse نوشته: (2016-04-15 ساعت 00:23)Khosrow_53 نوشته: (2016-04-15 ساعت 00:07)آنجلا.. نوشته: سلام دوستان عزیز،
ما هم اگه خدا بخواد تصمیم به تهیه بلیط برای اولین سفرمون داریم....
اگر در مدت توقف قصد خروج از فرودگاه را نداشته باشید نیازی به دریافت ویزا ندارید.
سلام .من شنیده ام (فقط شنیده ام) درمورد کانادا قضیه فرق میکنه ، حتما پیگیری کنین که به دردسر نیفتید.
كانادا هم مثل بقيه كشورا، نياز نيس نگران باشين
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 23:34)آنجلا.. نوشته: (2016-04-15 ساعت 20:18)babisondes نوشته: (2016-04-15 ساعت 19:02)lighthouse نوشته: سلام .من شنیده ام (فقط شنیده ام) درمورد کانادا قضیه فرق میکنه ، حتما پیگیری کنین که به دردسر نیفتید.
كانادا هم مثل بقيه كشورا، نياز نيس نگران باشين
سلام. ممنون از همه دوستان،
راستش یه مقدار خبرهای ضد و نقیضی در این رابطه شنیدم که نگرانم کرده و هنوز نتونستم پرواز مورد نظرم رو رزرو کنم و چون پروازها به مقصد مورد نظر ما اغلب یک استاپ سه چهارساعته در تورنتو دارند مجبوریم اطلاعات موثقی در این زمینه بدست بیاریم تا بتونیم با اطمینان اقدام به خرید بلیط کنیم.
مقصدتون سياتله يا شيكاگو؟ نه هيچ مشكلي نيس، وقتي گرين كارتوگرفتين راحت ميتونين برين كانادا
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2016-04-16 ساعت 20:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-16 ساعت 20:22 توسط victor2016.)
قوانینش یه خورده گنگه اما ظاهرا اگر مقصدتون آمریکا باشه و پرواز ورود و خروجتون در یک روز و در ساعات اداری باشه ظاهرا نیازی به ویزا نیست. این که گفتم ساعات اداری چون گفته must arrive during the hours of operation of the U.S. in-transit pre-clearance facility
منبع:
http://www.cic.gc.ca/english/department/...ellers.asp
قسمت Passengers travelling to the United States رو بخونید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-18 ساعت 10:34)mirwaisusa نوشته: سلام خدمت همه!
من هم یکی از برنده گان لاتاری 2016 هستم و ویزا مو گرفتم موقعی که مصاحبه داشتم ازم پرسیدند تو کدوم ایالت میخوای بری منم چون دوستم تو نیویورک بود نیویورک رو انتخاب کردم، الان دوستم از نیویورک رفته فیلادلفیا و من هم میخوام برم اونجا امکانش هست برم یا خیر؟
در ضمن رو اون بسته زرد رنگ که گفته باز نکنید مقصد نهایی یا همون Final address in U.S هم نیویورک هستش.
اگر کسی از دوستان معلومات داره واسم بگه.
ممنون از همه.
پوهش!
نگران نباشید مشکلی نیست
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بالاخره ما هم به سرزمين پر گوهر رسيديم. ما ورودمون توي ايالت آركانسا بود كه امروز مه روز كاري بود با مراجعه به اداره سوشيال درخواست داديم براي ssn و بعد از انجلم مراحل گفتن حداكثر تا دو هفته ديگه مياد
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None Cleared : 2 March
Live in Pullman, Washington
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-18 ساعت 10:34)mirwaisusa نوشته: سلام خدمت همه!
من هم یکی از برنده گان لاتاری 2016 هستم و ویزا مو گرفتم موقعی که مصاحبه داشتم ازم پرسیدند تو کدوم ایالت میخوای بری منم چون دوستم تو نیویورک بود نیویورک رو انتخاب کردم، الان دوستم از نیویورک رفته فیلادلفیا و من هم میخوام برم اونجا امکانش هست برم یا خیر؟
در ضمن رو اون بسته زرد رنگ که گفته باز نکنید مقصد نهایی یا همون Final address in U.S هم نیویورک هستش.
اگر کسی از دوستان معلومات داره واسم بگه.
ممنون از همه.
پوهش!
سلام
مشکل خاصی نیست
ولی برای اینکه زودتر گرین کارتت بیاد و به درسر نخورید میتونید فرم ar-11 را بصورت اینترنتی و رایگان پر کنید تا آدرستون در اداره مهاجرت تغییر بکنه و همینطور در زمان اقدام کردن برای سوشال نامبر دیگه منتظر اعمال تغییرات افسر فرودگاه هم نشید.
خوش شانس تر از من نیست ......