موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
با احتساب فوتبال لیگ ایران و بازی تیم ملی با تیم های عربی که توی این سالها دیدم ، مطمئنم که میتونم رشته تمارض و وقت کشی رو برای امریکاییا در سطح آکادمیک تدریس کنم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
دنيا دنياى بي رحميست...
فقط ميشود ب يک چيز اعتماد داشت...
شانس...
بى غرضه،بى طرفه...
(هاروى)فيلم شواليه ى تاريکى
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خدايا امشب شب ارزوهاست..آرزوی همه ی مهاجر سرایی ها رو برآورده کن. خدايا اونا که واقعاً دیگه وقتشه برن، قبول بشن و بدون هیچ دردسری ویزا رو بگیرن... خدايا من یکی از اونام، دیگه وقتشه
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2016-04-14 ساعت 19:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-14 ساعت 20:00 توسط alireza_guitar.)
دوستانی که وضع مالیشون خوبه توجه کنید:
راه دیگه ای وجود داره به نام ویزای E2
اگر وضع مالیتون خوبه و میتونید حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار دلار برای استارت یه بیزینس کنار بزارید؛ حتما راجب این سرمایه گزاری فکر کنید!
بخاطر برقرار شدن سویفت بانکی این کار راحت تر شده
این تاپیک جای بحثش نیست فقط بدونید که اول یه بیزینس انتخاب می کنید بعد با ویزای توریستی وارد میشید؛ بعد از بررسی بیزینس(میتونه بیزینس یه کتاب فروشی یا یک رستوران یا کارواش و.... باشه) و بعد از نووشتن یه بیزینس پلن ۵ ساله(افرادی مثل وکیل بیزینس پلن مینویسن) و بعد ارائه ی اون به سفارت و انشالا بعد از قبوولی دادن گرین کارت ۲ساله؛ که هر ۲سال باید تمدید،و اگر سرمایتون زیاد شدمیتونید گرین کارتو دائمی کنید.
خلاصه یکی از راه های رفتن هست
راسی قرار نیست پول رو به کسی بدید خودتون مدیره بیزینستونید.
در صورت قبولی به تمام افراد خانوادتوت ویزا و حق کار و تحصیل تعلق می گیره...
یا حق
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-14 ساعت 07:33)amirmc نوشته: (2016-04-13 ساعت 19:52)babisondes نوشته: (2016-04-13 ساعت 14:44)amirmc نوشته: با نظر شما در مورد زبان موافقم. ولی دوست خوبمون مطلب مفیدی گذاشتن در رابطه با درآمد مربوط به شغل ها و آمار مربوط به آنها. وگرنه هر کسی امید به زندگی در خودش و وجودش می بینه. کسی که توی لاتاری اقدام می کنه مسلما باید فکر هر کار به اصطلاح کژوآل رو هم مدنظر برای خودش در همون ابتدای کار قرار بده. وگرنه باز داستان یعقوب پیش میاد دوباره.
Peace
بله سايت هاي كاريابي هست من ميدونم اما فقط بايد زبان و تجربه كاري در مورد هر كاري داشته باشين، اينجا خيلي از سو كردن ميترسن و ميگردن يك شخص مطمعن پيدا كنن كه دردسر نداشته باشه، و هيچ وقت به يك تازه وارد اطمينان نميكنن، و در نهايت تجربه كاري و بلد بودن كار مهمه واسشون، و واسه پيشرفت بايد درس اينجا رو بخوني وگرنه مدرك دكترا از ايران هم داشته باشي اينجا عذر ميخام پشم حساب ميشه. اينجل يعني تولدي دوباره ، بايد از صفر تلاش كني تا راه رفتن يا همون راه افتادن ياد بگيري ، حرف زدن ياد بگيري، و بعدش اداب معاشرت ، رانندگي و كلي چيز ديگه.
نميخام ته دل خالي كنم اما هركي تو ايران وضعيت ماليش خوبه اصلا فكر اينورو نكنه كه ميلياردرش بياد اينجا فقير حساب ميشه و ايران با پول ميشه همه چيز داشت حتي ازادي .
باز هم ممنون بابت راهنمایی های ارزشمندتون. می تونم بپرسم با این اوصاف آیا شغلی توانسته اید پیدا کنید؟ زبان تون در چه حدی بود وقتی وارد شدید و الان در چه وضعی هست؟
بله دوست عزيز، بنده هفته دوم كه اومدم رفتم سر كار، چون رشتم ساختمان بود و تو ايران ٩ سال تجربه كاري ساختموني داشتم به عنوان سرپرست و ناظر ، خواستم بنا به رشته و تخصصم برم جلو، يك ايراني بود كه كارش تعميرات و بازسازي داخل خونه بود كه قرار بود برم پيشش كار ياد بگيرم و با سيستم اينجا اشنا بشم اما ايشون مارو يكروز برد واسه نصب پاركت و بعدش بنده ٦٠ روز واسش كارگري كردم طوري كه ١٠ كيلو كم كردم تو ٢ ماه، بعدش توسط يكي از اشناها معرفي شدم به يك شركت ايراني كه ساختمون مسكوني ميسازه تو گرونترين منطقه لس انجلس و الان ٢ ماه ميشه كه اينجا مشغولم به عنوان سرپرست. زبان هم در حد فهميدن بلد بودم و هستم چون وقت نشده كلاس برم و ايراني از بس زياده اينجا فارسيم بهتر شده .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من جدیدم اینجا
منتظرم نتیجه بیاد
2018
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
در زمان قبولي خود اداره مهاجرت سفارت رو مشخص ميكنه؟
آيا ميشه سفارت رو تعيير داد؟