موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
حالا گیریم صدی در هزار اسم ما دراومد چطور مدیر سایت راضی کنیم ردبول به حاجی تغییر بده ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم خیلی وقت پیش قرعه کشی رو انجام دادن ، الان دیگه دعا کردن فایده نداره :-)
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
فقط سی ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
کاش حداقل به جای عراق همسایه امریکا بودیم
ما حتی از همسایه هم شانس نیاوردیم از خودمون داغون ترن
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-02 ساعت 14:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-02 ساعت 14:18 توسط mr.amir007.)
دوستان از سارا گرو می پرسن مگه قرعه کشی نیست میدونید چی جواب میده ؟
میگه بله تمام قرعه کشیه فقط قبلش تمامی پرونده ها دیده میشند سطجی توسط کارشناسان کی سیسی . مجری می پرسه مگه تفکیک می کنند می گه نه فقط دیده میشه
بعد مجری می گه دقیقا کی قرعه کشی می شه: سارا گرو می گه حتما قرعه کشی می شه شک نکنید
بعد مجری دوباره می گه سوالم رو مجدد می پرسم کی قرعه کشی میشه یعنی چه زمانی دقیقا ؟ سارا گرو می گه نمی دونم دقیقا
منبع:tm tv در یوتیوب .. ارتباط مستقیم تصویری با سارا گرو
می تونید چک کنید
خدایا تورا به اون بزرگی و عظمت بی کرانت قسمت کن و حاجت روا
2011
2012
2013
2014
2015
2016
خدایا به امید تو وتوکل برتو امید دارم 2017
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تفاوت اروپا و امریکا بیشتر مهاجر پذیر بودن و ترکیب نژادی در امریکاست و اینکه امریکا اقتصاد کاپیتالیسم داره و اروپا سوسالیست. در اروپا خدمات رایگان پزشکی وجود داره، حقوق بیکاری به محض بیکار شدن تا پیدا کردن کار جدید و خدمات رفاهی زیاد و اینکه فاصله طبقاتی زیاد نیست. اما امریکاسرمایه داریه. و خبری از کمکهای انچنانی دولتی نیست، خودت باید بیمه پزشکی بخری ، بیمه بیکاری بخری، امکان بی خانمان شدنت وجو داره و امکان میلیاردر شدنت هم وجود داره
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
امروز در اوج نا اميدى بدون اينكه كوچكترين اميدى داشته باشم يه كشايشى تو كارم بوجود اومد كه برق از سرم پروند ... خدايا ما هر روز شاهد معجزات و امداد هاى غيبيت هستيم ... تو كه تا حالا تنهامون نذاشتى يه فردا شب رو هم تحمل بفرما .. قول ميدم تا آخر عمرم نوكر درگاهت باشم .. تو كه ميدونى من اين گرين كاردو واسه خودم نميخوام واسه نسل آيندم ميخوام .. واسه بچه هايى كه قراره بعداً تو امريكا بدنيا بيان و بى دفولت سيتيزن ميشن ميخوام ... فردا همون بچه ها هم كلى بندگان خوبى خواهند بود واست منم پدر خوبى واسشون ميشم و هر روز خواهند كفت خدا پدرمونو بيامرزه كه اين سيتيزنيو نصيبمون كرد
هيچى ديگه الان من كلى احساساتي شدم ..
يكى منو از برق بكشه
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند