موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-02 ساعت 15:25)someonelikeyou نوشته: (2016-05-02 ساعت 15:18)arminqt نوشته: (2016-05-02 ساعت 10:22)bobs نوشته: آمریکا یه کشور مهاجر پذیر هست و تنوع نژادی یه موضوع پذیرفته شده هست. اما آلمان چندان با مهاجر جماعت مهربون نیست و البته بطور کلی زندگی اروپایی خیلی قابل مقایسه با آمریکا نیست، بالاخره محدودیت ها و ضعف های خودش رو داره. شما در نظر داشته باش که اگر کشور ایران رتبهء سوم فرار مغزها رو داره، آلمان و انگلستان صاحبان رتبهء اول و دوم هستن... آلمانی ها به اکثر کشورهای جهان و انگلیسی ها عمدتا به استرالیا و نیوزلند مهاجرت میکنن.
١. در مورد پاسخ @redbull@ : من آلمان زندگي ميكنم . اينجا به لحاظ امكانات از امريكا جلوتر نسبت به شهروندانش ( به گفته چند دوست كه در هردو كشور زندگي كردن ) درضمن من دانشجو هستم در اينجا و اقامت ندارم .پس سيتزن نيستم . با همه اين احوال امريكا براي كار در رشته ي من مناسب تر هست هم اينكه طبيتا همانند خيلي هاي ديگه كه اينجا هستن روياي امريكا دارم . من اگه لاتاري رو هم نبرم تا ٣ سال ديگه امريكا ام . اما خب بردن لاتاري 1 تا ٢ سال من رو جلو ميندازه.
٢. در پاسخ دوست عزيزمون كه مقايسه بين امريكا و آلمان كردن : اولا رفتا آلماني ها با مهاجر ها خوبه . كلي ******** طي اين ماها وارد آلمان شده و رفتار دولت و اكثر مردم خوب هست . در مورد رفاه زندگي هم يك سري امتيازات امريكا داره و يك سري امتيازات آلمان . بستگي به خود فرد داره كدام يكي براش مناسب تره . در مورد فرار مغز ها من آمار دقيق ندارم اما ميدونم مردم آلمان زندگي امريكا رو دوست ندارن و امريكايي ها هم زندگي اروپايي دوست ندارن .
با همه اين احوال اين تاپيك براي شمارش معكوس لاتاري هست نه مقايسه كشور ها . به اميد شادي واسه همه بچه ها پس اعلام نتايج
آرمین جان شما محل سکونت رو آلمان زدی یا ایران ؟
آلمان زدم
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-02 ساعت 15:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-02 ساعت 15:38 توسط behbod.)
(2016-05-02 ساعت 14:15)mr.amir007 نوشته: دوستان از سارا گرو می پرسن مگه قرعه کشی نیست میدونید چی جواب میده ؟
میگه بله تمام قرعه کشیه فقط قبلش تمامی پرونده ها دیده میشند سطجی توسط کارشناسان کی سیسی . مجری می پرسه مگه تفکیک می کنند می گه نه فقط دیده میشه
بعد مجری می گه دقیقا کی قرعه کشی می شه: سارا گرو می گه حتما قرعه کشی می شه شک نکنید
بعد مجری دوباره می گه سوالم رو مجدد می پرسم کی قرعه کشی میشه یعنی چه زمانی دقیقا ؟ سارا گرو می گه نمی دونم دقیقا
منبع:tm tv در یوتیوب .. ارتباط مستقیم تصویری با سارا گرو
می تونید چک کنید
درود
متاسافنه هرچی سرچ کردم نتونستم ویدیو این مصاحبه رو پیدا کنم اگر امکانش هست لینکش رو برای من بفرستید.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دقت كردين هر چي بچه مثبت و آدم بي خيال اسمشون در مي آد ؟ طرف يك ماه بعد از اعلام نتايج تازه يادش افتاده كه سال گذشته يك عكس داغون با موبايلش گرفته و تو لاتاري شركت كرده ، اون وقت ميره و چك مي كنه مي بينه برنده شده !!!
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-02 ساعت 15:26)aram_hpanahi نوشته: (2016-05-02 ساعت 15:14)meraj-fallahi نوشته: (2016-05-02 ساعت 15:00)aram_hpanahi نوشته: سامی جان انشالا که برنده میشی
خدای نکرده اگر نشد حتما این کارو بکن ۱۰۰% جواب میده
تجربه اش رو داشتم
نمیدونم کرمانشاه ُ سنندج وضعیت بازارش چطوریه ...
ولی تبریز که این بوتیک بازارش خیلی داغونه ...هرکی پاسبورت گرفته رفته از ترکیه جنس اورده مغازه زده ...
-----------------------
وضعیت پوشاک کشور خلاصه میشه :
الان یا باید بری بالاشهر بوتیک با جنس های لاکچری بزنی ...
یا هم که وسط شهر یا جاهای شلوغ ارزانسرا بزنی !
دیگه مثل قبل این بوتیکی های حد وسط خلاصه میشن به چندتا پاساژ خاص ...
پ.ن : اینم تجربه چندین سال فروشندگی از دوران نوجوانی تا همین چند سال پیش و چندسال بوتیک داری من بود
سامی جان تو بحث بوتیک جاهای بالا فک نمیکنم جواب بده،چون ی عده خاص فقط میان خرید که شما اگر بخوای اجاره هم بدی که احتمال زیاد موفق نمیشی
من تو بازار مغازه داشتم که با ی سلیقه خوب و خاص از لباس زیر گرفته تا بلوز و دامن و شلوار و کلیپس و گیره و کلا خورده ریز داشتم تو مغازم،که خوب بود،هم اجاره تقریبا مناسب،هم وقتی همه جور جنس داشته باشی مشتری دست خالی بیرون نمیره خودتم کمتر اذیت میشی،خورده ریزم سود خوبی داره نسبت به لباس مجلسی،من الان تو لوازم خانگی هستم و این برام روشن شده که کلا هر چقدر جنس کوچیکتر و ارزونتر باشه فروش و سود بیشتری هم داره
حد اقل سودی که داشم ۳۰%و حداکثر ۱۵۰ تا ۲۰۰% هم سود داره این کاری که میگم،تازه من چون تازه مغازه زده بودم به نسبت جاهای دیگه کمتر میفروختم که مشتری جذب کنم
سوالی بود راجع به مکان خرید یا هر چیزی که بتونم در خدمتت باشم خصوصی پیام بده خوشحال میشم کمکی از دستم بر بیاد
آرام جان مرسی فردا شب اگه برنده نشدم پیغام خصوصی میدم بهت
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه هایی که سمت دالاس هستن ممنون میشم اطلاعات بیشتر و به روز شده در اختیار ما بگذارن
((به امید پیروزی تا 28 ساعت دیگه))
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا
چقدر کند میگذره
اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاست من از مردن هراسم نیست
یه حسی دارم این روزا که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست