موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-02 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-02 ساعت 15:01 توسط hamedDV.)
اندک اندک جمع مستان می رسد ......... دوستان با دیدن امضاهای کاربران عزیز یا پستهای اعضای با سابقه انجمن می بینم که منتظران این رویداد بزرگ لحظه به لحظه در این تاپیک اعلام وجود می کنند.یک پیشنهاد و البته یک خواهش و تمنا از تمامی این عزیزان دارم دوستان و یاران و همقطاران گرامی دقت کنید بعد از روئیت قبولی خود لطفاً هیچ واکنشی از خود در این تاپیک نشان ندهید کافیه فقط بعد از روئیت برنده شدنتان با ایجاد امضای خودتان شامل عبارت عددی شبیه این فرمت: **2017AS000045 (فقط دو رقم اول کیس نامبر قبولی تان را درج کنید) در اولین لحظه که تاپیک جدید با نام بحث و تبادل نظر در باره تکمیل فرم آنلاین DS-260 توسط مدیریت محترم این انجمن ایجاد شد وارد این تاپیک جدید شوید و اولین سوال یا نظر خود را بنویسید ( البته تاپیک جدید مربوط به سال 2017 نه سال 2016)و با این حرکت اصولی و سنجیده برنده شدن خود را نشان دهید لطفاً با ایجاد پست جدید آنرا اعلام نکنید و یعنی دیگه لازم نیست با اعلام برنده شدن خود در پست جدید باعث شوید یک فضای حزن انگیز مه آلود در این تاپیک ایجاد بشه(بخاطر برنده نشدن عزیزانی که ماهها در این تاپیک بیصبرانه حضور دارند) تا بلکه شاید بدین طریق احساس غم و اندوه و ناراحتی مضاعف بخاطر برنده نشدن دوستانتان ؛ کمتر شما را عذاب بدهد.به غیر از این حرکت روش عاقلانه دیگری برای تسلی خاطر مسافران جا مانده از این قطار سرنوشت به ذهنم خطور نمی کند
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-02 ساعت 14:51)payamshad نوشته: (2016-05-02 ساعت 14:43)tenardie2bai نوشته: امروز در اوج نا اميدى بدون اينكه كوچكترين اميدى داشته باشم يه كشايشى تو كارم بوجود اومد كه برق از سرم پروند ... خدايا ما هر روز شاهد معجزات و امداد هاى غيبيت هستيم ... تو كه تا حالا تنهامون نذاشتى يه فردا شب رو هم تحمل بفرما .. قول ميدم تا آخر عمرم نوكر درگاهت باشم .. تو كه ميدونى من اين گرين كاردو واسه خودم نميخوام واسه نسل آيندم ميخوام .. واسه بچه هايى كه قراره بعداً تو امريكا بدنيا بيان و بى دفولت سيتيزن ميشن ميخوام ... فردا همون بچه ها هم كلى بندگان خوبى خواهند بود واست منم پدر خوبى واسشون ميشم و هر روز خواهند كفت خدا پدرمونو بيامرزه كه اين سيتيزنيو نصيبمون كرد
هيچى ديگه الان من كلى احساساتي شدم ..
يكى منو از برق بكشه
ما که کلا جزو نسل های نا بودیم ، نسل بعدی هم که آمریکا بدنیا بیاد ، به خاطر اختلاف فرهنگیمون ، بخاطر لهجه انگلیسیمون و رفتارمون طردمون میکنن . نمیدونن چه ساعتهایی پنجه به دیوار کشیدیم که نسل بعدی موقعیت بهتری داشته باشن
چاره چيه .. حداقل اين ديوار كج رو نذاريم تا ثريا كج بره .. نسل در نسل تكرار شدن اشتباهات بصورت چرخه تكرار شونده اذيتم ميكنه ... يه جايى بايد اصلاحش كرد يه جايى بايد از خودگذشتگى كرد ... تغيير هزينه داره .. خيلى از ماها جرأت اين هزينه دادنو حاضريم به بهاى گزافى بديم ... يكيش خود من ... حاضرم سخت ترين سختى ها رو تحمل كنم ولى نسل بعد از من رو روال درست بتونه زندگى كنه .. چه از لحاظ مالى چه اجتماعى ... معنويتش با خودشون چون اعتقاد دارم معنويات رو نميشه به كسى ديكته يا تزريق كرد
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
قطعا کسی که اسمش در بیاد یعنی اسمش در اومده و کسی که اسمش در نیاد یعنی در نیومده . خیلی مساله ی ساده ایه امروز دیروز نیست چون از دیروز گذشته و امروزه .استاد جواد خیابانی
صرفا جهت تغییر حال و هوای دلتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از خیلی ها شنیدم لاتاری برنده شدن. رفتن. ولی متاسفانه شرایط اونجا واسه کار و تحصیل محیا نشد! مجبور شدن برگردن! اینطوری که خیلی بد میشه! دست از پا درازتر برگردیم! و موقعیت های موجود در ایران هم از دست بدیم! میشه کسایی که رفتن آمریکا بیشتر توضیح بدن که الان شرایطشون چطوره
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-02 ساعت 05:13)redbull نوشته: دارم فیلم حاجی واشنتن دان میکنم
حاجى لينكشو بده مام دان كنيم
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-02 ساعت 15:00)aram_hpanahi نوشته: (2016-05-02 ساعت 13:45)someonelikeyou نوشته: من اگه برنده نشدم احتمالن یه بوتیک لباس زنونه فروشی باز میکنم
سامی جان انشالا که برنده میشی
خدای نکرده اگر نشد حتما این کارو بکن ۱۰۰% جواب میده
تجربه اش رو داشتم
نمیدونم کرمانشاه ُ سنندج وضعیت بازارش چطوریه ...
ولی تبریز که این بوتیک بازارش خیلی داغونه ...هرکی پاسبورت گرفته رفته از ترکیه جنس اورده مغازه زده ...
-----------------------
وضعیت پوشاک کشور خلاصه میشه :
الان یا باید بری بالاشهر بوتیک با جنس های لاکچری بزنی ...
یا هم که وسط شهر یا جاهای شلوغ ارزانسرا بزنی !
دیگه مثل قبل این بوتیکی های حد وسط خلاصه میشن به چندتا پاساژ خاص ...
پ.ن : اینم تجربه چندین سال فروشندگی از دوران نوجوانی تا همین چند سال پیش و چندسال بوتیک داری من بود
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان حواستون باشه برنده شديد حول نشيد فورى كيس نامبرتونو به همه عالم و آدم بگيد ... اولاً كه تا ميتونيد به كسى نگيد كه برنده شديد بخصوص فك و فاميل ... دوماً اگه هم خواستين بگيد فقط حول و حوششو بگيد مثلا اگه كيس نامبرتون بود 2017AS5100 شما سه رقم آخر رو اعلام نكنيد و بجاش x بذاريد اينجورى: 2017AS5xxx
يادمه پارسال يه دختر خانم خوش شانسى از مهاجرسرا برنده شده بود و عكس كامل از صفحه برنده شدنشو تو مهاجرسرا گذاشته بود .. سريع بهش مسيج دادم كه حذف كنه اون پستو ... شما حواستون باشه كه اين كارو نكنين