جهت دریافت مشاوره تخصصی و تکمیل فرم DS-260 با توجه به شرایط کیس، می توانبد با شرکت کارما سفر نیلی (پاریز تراول) تماس بگیرید.
021 44622214-16
021 44622214-16
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
درخواست آنلاین ویزای مهاجرتی (فرم DS-260)
|
جهت دریافت مشاوره تخصصی و تکمیل فرم DS-260 با توجه به شرایط کیس، می توانبد با شرکت کارما سفر نیلی (پاریز تراول) تماس بگیرید.
021 44622214-16
2016-05-25 ساعت 08:48
(2016-05-24 ساعت 18:12)کریمی۲۱۶ نوشته: سلام بدون صفر وارد کنید
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش) ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود *آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز گرفتن ویزا 12 آگوست سفرنامه تشکر کنندگان: کریمی۲۱۶
2016-05-25 ساعت 08:53
(2016-05-24 ساعت 17:15)کریمی۲۱۶ نوشته: سلام mailing address همون آدرس پستی میگه شما آدرس پستیتون با آدرسی که سکونت دارید یکی هست یا نه؟
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش) ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود *آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز گرفتن ویزا 12 آگوست سفرنامه تشکر کنندگان: کریمی۲۱۶
2016-05-25 ساعت 09:24
سلام وقت همتون به خیر
میدونم سوالم تکراریه ولی یکی از دوستان میشه لطف کنه و کلا در مورد پر کردن گزینه تحصیلی توضیحات کامل بده ؟ از خرین مدرک به اولین مدرک باید پر شه ؟ سالهای دبیرستان در نظام جدید باید تمامی مقاطع سالهای سه سال تحصیلی پر شه یا فقط سال اخذ دیپلم ؟ ممنون ازتون ))
2016-05-25 ساعت 10:08
راستی یه سوال دیگه
تاریخ تمام وقایع را تبدیل کنیم و به میلادی بنویسیم ؟
2016-05-25 ساعت 16:18
سلام دوستان من بعنوان آخرین شغلی که دارم کشاورزی رو وارد کردم و استخدام کننده رو هم خودم نوشتم و سوالی هم که بعد از ورود به آمریکت چکار میخوتید بکنید رو هم کشاورزی زدم آیا اینا مشکلی پیش نمیاره؟
2016-05-26 ساعت 11:15
سلام
ما هم برنده شدیم یعنی آقای همسر! بایست بگم که این موضوع رو به کسی نگفتیم چون معلوم نیست چی پیش میاد !لذا سوالاتم زیاده و اولش در مورد ورود به فرم 260 هست . باید وارد کدوم سایت بشیم همون https://ceac.state.gov/ceacVرو بریم ؟ من از سایت WWW://DVSELECTEE.STATE.GOVکه تو نامه اومده میرم که تو نمونه sampleدر صفحه ی 1 که sign in هست , ازم علاوه بر NVC نامبر ID نامبر هم میخواد !!این چیه دیگه (راستش اصلا برای ورود امتحان نکردم ) چطور تونامه شون سایتCEAC رو ذکرنکردن ؟
2016-05-26 ساعت 12:18
سوال دیگه ای که هست اینکه : میتونم آدرس ایمیل رو عوض کنم ؟ چون یکی از دوستانم فرم رو پر کرده بود و ایمیل خودش رو داده بود ولی الان برای ادامه ی کار که رو دوش خودمه !میتونم ایمیل خودم رو بدم ؟
2016-05-26 ساعت 13:29
2016-05-26 ساعت 17:26
(2016-05-25 ساعت 10:08)ekhveh نوشته: راستی یه سوال دیگه جایی برای نوشتن به شمسی نیست. پس باید به میلادی بنویسید. از time.ir کمک بگیرید.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می ارسال فرم: ۲۶ می کارنت: ۹ آگوست نامه دوم: ۲۲ سپتامبر مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست سفرنامه
2016-05-26 ساعت 17:27
(2016-05-26 ساعت 11:15)یاس 926 نوشته: سلام آدرس اینه. شما صفحه فرم اشتباهی رو میرید. https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
نتیجه: ۶ می ارسال فرم: ۲۶ می کارنت: ۹ آگوست نامه دوم: ۲۲ سپتامبر مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست سفرنامه
2016-05-26 ساعت 17:30
(2016-05-24 ساعت 17:15)کریمی۲۱۶ نوشته: سلام می تونید عوض کنید. اگه همونه بذارید بمونه
2016-05-26 ساعت 17:32
(2016-05-25 ساعت 16:18)mjnk نوشته: سلام دوستان من بعنوان آخرین شغلی که دارم کشاورزی رو وارد کردم و استخدام کننده رو هم خودم نوشتم و سوالی هم که بعد از ورود به آمریکت چکار میخوتید بکنید رو هم کشاورزی زدم آیا اینا مشکلی پیش نمیاره؟ خیر، فکر نمیکنم مشکلی باشه، تو شغلها بیشتر رو شغلهای حساس و شغلهای مربوط به حوزه بهداشت حساسن. مدرک دیپلم ۱۲ ساله هم به عنوان حداقل مدرک تحصیلی مهمه. همین.
نتیجه: ۶ می ارسال فرم: ۲۶ می کارنت: ۹ آگوست نامه دوم: ۲۲ سپتامبر مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست سفرنامه تشکر کنندگان: mehre cyrus ، storagemeter
2016-05-26 ساعت 23:09
اگه میشه دوستان سوال منو جواب بدین،من مهندسی معمارمدرکممعماریهه کاری تو این چند سال طوری بوده که برام اصلا بیمه ای رد نشده حالا تو بخش سوابق کار باید چی بنویسم؟
2016-05-27 ساعت 10:55
سلام دوستان.
من از برندگان لاتاری امسال هستم. سوالی که دارم اینه که :من از همسرم جدا شدم و یک فرزند دختر دارم که حضانت اون با همسرم (طبق نظر دادگاه )هست.. البته اسمشو توی فرم اول ثبت نام اوردم. حالا با توجه به اینکه نمیتونم با خودم به سفارت ببرم .. ایا باید توی فرم آنلاین اونو هم وارد کنم ؟ روز مصاحبه باید اون هم همراه من باشه ؟ ممنونم اگر کسی میدونه و پاسخ بده.
2016-05-27 ساعت 22:19
این beneficiary IDچیه ؟
من دارم فرمم رو پر می کنمو رو چندتا سوال گیرکردم !!! |