تا آماده شدن کامل تاپیکهای 2017، می توانید اطلاعات مورد نیاز را در تاپیکهای 2016 جستجو کنید:
https://www.mohajersara.org/forum/forum-101.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
نتایج لاتاری DV-2017
|
تا آماده شدن کامل تاپیکهای 2017، می توانید اطلاعات مورد نیاز را در تاپیکهای 2016 جستجو کنید:
2016-07-13 ساعت 10:02
سلام
منم هیچ وقت فكر مهاجرت نداشتم الان یهو زد با باره اول ثبت نام برنده شدم! اینجام شرایطم راضیم و خیلی دودل هستم ایشالا اگه ویزا دادن میرم یه سر ببینم میشه موند یا نه چون 1 ساله خواهرم رفته و خیلی تنهاس اونجا برم پیشش برا اونم خیلی خوبه تشکر کنندگان: mr.parandavar ، Pedraaam
2016-07-13 ساعت 11:41
(2016-07-13 ساعت 10:02)simigil نوشته: سلام سلام مبارک باشه. اره خوب سعی کنید برید هم خواهرتون از تنهایی در میاد هم شما اونجا یکی رو دارین. ولی اوایل خیلی سخته مخصوصا واسه کسایی که تنهان
×××CASE NUMBER: 2017AS2
مصاحبه ارمنستان تشکر کنندگان: simigil ، rezr ، atlantis770 ، Pedraaam ، leader-m
2016-07-14 ساعت 22:00
هر چي لياقت ميخاد هر كس كه اين شانس لاتاري داره بايد خودش ثابت كنه فقط اين فكر كنيد مايه دارا حاضرن 500 هزار دلار بدن گرين كارت بگيرن حالا بعضيا اين شانس دارن باز دارن ناز مي كنن
تشکر کنندگان: ofrfar ، mr.parandavar ، Pedraaam
2016-07-18 ساعت 13:34
(2016-07-13 ساعت 09:31)hamedDV نوشته:(2016-07-07 ساعت 20:05)mr.parandavar نوشته:توصیه من به شما عزیزانی که بدون انگیزه و اراده قبلی توسط سایرین به این مهاجرت اجباری کشانده شده اید اینه که بشینید سر جایتون و فکر مهاجرت را برای همیشه از ذهنتان پاک کنید مهاجرت به این رویه فقط و وفقط به جوون های مجرد کم سن و سال(حداکثر25 ساله) توصیه می شود و بس.اگه سن شما بالاست و با خانواده میروید هزار و یک درد و رنج و مشکل و قضیه لاینحل در انتظار شماست و احتمال اینکه سرخورده بشید و خودتان یا بچه هایتان مبتلا به انواع بیماریهای روحی روانی مانند افسردگی شدید و مزمن و دلتنگی و غم غربت بشوید خیلی زیاده اما اگر سرمایه کافی در اختیار دارید(حداقل یک میلیون دلار) و یا استاد کار خیلی مجرب ؛ماهر و ورزیده در یکی از شغلهای فنی و مهارتی در سطح کارگری هستید و به زبان انگلیسی تسلط کامل دارید احتمال موفقیت و رسیدن به خوشبختی بعد از چند سال جون کندن در آن کشور حتی با وجود سن بالا وجود دارد ولی باز هم بستگی به فاکتورهایی مانند شانس و موقعیت و تیز هوشی و .....دارد.(2016-06-28 ساعت 00:07)Pedraaam نوشته: دوست گرامي ... سلام دوست عزیز .. ۳۲ سالمه مجردم .. زبانم متوسط .. کارم ازاده در رابطه با پوشاک .. درامدم بد نیست خدا رو شکر ... تجربه فست فود هم دارم .... چند نفر گفتن چون مجردی و تجربه کارای مختلف داشت حتما برو ... نهایتا برمیگردی .... اگه یک میلیون دلار داشتم اصلاااااااا از ایران تکون نمیخوردم به هیچ عنواااان !!!!!
====================
2017 AS 2XXXX سفارت : آنکارا مصاحبه : اسفند ۹۵ ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف ) اولین ورود : اسفند ۹۵ مقصد و اقامت در : کالیفرنیا - لس آنجلس پیج اینستا گرام pedraaam_usa ============== با آرزوی موفقیت برای شما تشکر کنندگان: hamedDV
2016-07-20 ساعت 00:29
(2016-07-07 ساعت 20:12)mr.parandavar نوشته:(2016-06-19 ساعت 16:04)Pedraaam نوشته: سلام به همه ي دوستان عزيز و برندگان ... فکر خیلی خوبیه لطفا پیام بدید و شماره کیستونو هم بفرمایید. گروه تلگرامی خیلی کمک کننده میشه برای پیدا کردن یک هم سفر با شرایط مشابه
2016-07-20 ساعت 16:28
سلام دوستان عزیز.همسر منهم برنده ی 2017 با کیس نامبر 7xxx هست.من از وقتی یادمه لاتاری شرکت کردم ولی همسرم دفعه ی چهارم یا پنجمش بود.من سفرنامه ی دوستان سالهای پیش رو خوندم و متوجه شدم به این لاتاری هم نمیشه دل بست.ده سالی هم در انتظار مهاجرت یه کانادا بودم چون خانوادم اونجان که اونهم نشد.امیدوارم خدا کمکمون کنه.فرم 260 رو هم پر کردم و فرستادم.
راستی چطور میتونم عضو گروه تلگرام بشم.با اون لینکی که آقای پدرام گذاشتن نتونستم. تشکر کنندگان: Pedraaam
2016-07-20 ساعت 23:17
(2016-07-20 ساعت 00:29)MUALL نوشته:واقعا عالی میشه اگه هممون تو یه گروه تلگرامی باشیم(2016-07-07 ساعت 20:12)mr.parandavar نوشته:(2016-06-19 ساعت 16:04)Pedraaam نوشته: سلام به همه ي دوستان عزيز و برندگان ...
2016-07-21 ساعت 17:49
دوستان عزيز سلام
و تبريك به تمام انتخاب شده ها لينك گروه تلگرام ... اي دي تلگرام .. پيج اينستا رو تووو امضاء ام قرار دادم ... از هركدوم از اين طريق كه خواستين در خدمتون هستم و به گروه اينوايتتون ميكنم ... بازم اگه مشكلي بود .. پيغام خصوصي بدين شماره تلفن ام رو تقديمتون ميكنم ... چون هر كسى ميتونه تو گرو وارد بشه ... پس به هيچ عنوان اطلاعات شخصي .. كىس نامبر ... تلفن ... و ... رو در اختيار كسي قرار نديد ... با ارزوي بهترينها ...
====================
2017 AS 2XXXX سفارت : آنکارا مصاحبه : اسفند ۹۵ ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف ) اولین ورود : اسفند ۹۵ مقصد و اقامت در : کالیفرنیا - لس آنجلس پیج اینستا گرام pedraaam_usa ============== با آرزوی موفقیت برای شما
2016-07-21 ساعت 21:06
(2016-07-20 ساعت 16:28)marmarr نوشته: سلام دوستان عزیز.همسر منهم برنده ی 2017 با کیس نامبر 7xxx هست.من از وقتی یادمه لاتاری شرکت کردم ولی همسرم دفعه ی چهارم یا پنجمش بود.من سفرنامه ی دوستان سالهای پیش رو خوندم و متوجه شدم به این لاتاری هم نمیشه دل بست.ده سالی هم در انتظار مهاجرت یه کانادا بودم چون خانوادم اونجان که اونهم نشد.امیدوارم خدا کمکمون کنه.فرم 260 رو هم پر کردم و فرستادم.سلام ببخشيد چرا متوجه شدين دل به لاتاري هم نميشه بست؟واضح توضيح بدين لطفا منم نتونستم وارد لينك تلگرام شم تشکر کنندگان: Pedraaam
2016-07-22 ساعت 13:23
(2016-07-14 ساعت 22:00)niopdc نوشته: هر چي لياقت ميخاد هر كس كه اين شانس لاتاري داره بايد خودش ثابت كنه فقط اين فكر كنيد مايه دارا حاضرن 500 هزار دلار بدن گرين كارت بگيرن حالا بعضيا اين شانس دارن باز دارن ناز مي كنن والا بخدا.. بعد از مدتها اومدم اینجا یکم حرص بخورم ! بی انصافیه کسایی که مثل من نیاز شدید به رفتن دارن و 12 سال منتظر هستن ...میاد اینجا میبینه طرف قبول شده تازه دودل شده که بره یا نه ! - خدایا شکرت
2016-07-23 ساعت 01:17
سلام دوستان
مان کس نامبر 14xx دارم و تقریبیا 10 روزی میشه که فرمم رو تکمیل کردم . برا مصاحبه آنکارا رو انتخاب کردم. با توجه به شرایط الان (کودتای ترکیه ) به نظرتون چیکار کنم ؟ تشکر کنندگان: Pedraaam
2016-07-23 ساعت 14:15
(2016-07-21 ساعت 21:06)simigil نوشته:(2016-07-20 ساعت 16:28)marmarr نوشته: سلام دوستان عزیز.همسر منهم برنده ی 2017 با کیس نامبر 7xxx هست.من از وقتی یادمه لاتاری شرکت کردم ولی همسرم دفعه ی چهارم یا پنجمش بود.من سفرنامه ی دوستان سالهای پیش رو خوندم و متوجه شدم به این لاتاری هم نمیشه دل بست.ده سالی هم در انتظار مهاجرت یه کانادا بودم چون خانوادم اونجان که اونهم نشد.امیدوارم خدا کمکمون کنه.فرم 260 رو هم پر کردم و فرستادم.سلام ببخشيد چرا متوجه شدين دل به لاتاري هم نميشه بست؟واضح توضيح بدين لطفا سلام دوست عزیز.من قبل از اینکه برنده بشیم فکر میکردم هر کی لاتاری برنده بشه دیگه رفتنش قطعیه ولی بعد از برنده شدن و خوندن مطالب دوستان عزیزی که زحمت کشیدن و سفرنامه هاشون رو نوشتن متوجه شدم که خیلی اتفاقها ممکنه بیفته به خیلیا ممکنه ویزا نرسه و این جور موارد .یعنی منظورم اینه که حودمون رو برای همه چیز باید آماده کنیم ولی در عین حال امیدوار باشیم.البته شما هم میتونید بخشهای مربوط به برندگان لاتاری سالهای گذشته رو در همین سایت مطالعه کنید خیلی مطالب خوبی نوشتن و خیلی چیزها یاد میگیرید.من صمیم قلب امیدوارم هر کسی که واقعا دوست داره بره بهش ویزا بدن و دست پر برگرده. تشکر کنندگان: simigil ، mehre cyrus ، Pedraaam
2016-08-01 ساعت 20:59
(2016-07-22 ساعت 13:23)POSTiGA نوشته:(2016-07-14 ساعت 22:00)niopdc نوشته: هر چي لياقت ميخاد هر كس كه اين شانس لاتاري داره بايد خودش ثابت كنه فقط اين فكر كنيد مايه دارا حاضرن 500 هزار دلار بدن گرين كارت بگيرن حالا بعضيا اين شانس دارن باز دارن ناز مي كنن تازه اگر ۵۰۰ هزار دلار پول بدن چند ایالت محدود میتونن اقامت داشته باشند ویزای لاتاری حداقل ۱ میلیون دلار ارزش داره دوستان چون شما از همون روز اول ورود به آمریکا حق اقامت تو تمام ایالات آمریکا رو دارید لطفاً قدر بدونید و فقط و فقط زبان بخونید زبان زبان انگلیسی
2016-08-01 ساعت 21:13
(2016-07-23 ساعت 01:17)kheirabadimohammad نوشته: سلام دوستان سلام .. من هم انکارا هستم ... تغییری ندادم ... اگه صلاح بدونن خودشون عوض میکنن ... یه جا خوندم تغییر ندادن بهتره .... باز تصمیم گیری با خود شماست ...
====================
2017 AS 2XXXX سفارت : آنکارا مصاحبه : اسفند ۹۵ ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف ) اولین ورود : اسفند ۹۵ مقصد و اقامت در : کالیفرنیا - لس آنجلس پیج اینستا گرام pedraaam_usa ============== با آرزوی موفقیت برای شما
2016-08-02 ساعت 05:38
(2016-06-30 ساعت 04:43)LORDAmiroo نوشته: سلام دوستان سلام وعرض ادب امیر خان اومدی اینجا حرص بخوری ایشالا امسال دیگه همه قدیمیا هم برنده میشن . تورو خدا اونایی که برنده شدید دودل نباشید به خدا بعضیا هستند 15 ساله دارن شرکت میکنن وبرنده نمیشن این فرصت طلایی به همه داده نمیشه .به شماها داده شده پر انرژی برید جلو وتا وقت دارید زبان بخونید
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ... ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ... ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ .... ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ... ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "... " ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ .. ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ..... ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ تشکر کنندگان: Pedraaam ، LORDAmiroo ، j@vad ، leader-m
|