کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-10-07 ساعت 03:28)poram نوشته:  با کدوم سرویس پست از آمریکا به ایران میشه مدارک فرستاد دوستان گرامی؟ یادمه عمو آرین یه پستو معرفی کرده بود گلوبکس؟؟ درست میگم؟
چقدر طول می کشه؟
سپاس!

بله عزیزم اسمش globex هست ... اون موقع که 3 4 روزه میومد قیمتاش هم نسیت به dhl از نصف کمتر بود .. الان رو دقیق نمیدونم چون من شاید 1 سال بیشتر میشه که دیگه چیزی باش پست نکردم..
اما سایتش اینه ... هم احتمالا نرخ ها رو میتونی پیدا کنی هم سرعت رو

لینک

Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، yalda91 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
آره پوران جان اصلارو حتمن می خوان، منم کپی فرستادم و اصلارو بردم، خودشون تو ایمیل چند روز قبل از مصاحبه یادآوری هم کردن که اصلها باید همرام باشه. غیر از اون همه چیز که کپیشو فرستادی باید اصلش روز مصاحبه باهات باشه. مثلن اصل ترجمه ها.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، yalda91 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-06 ساعت 23:39)rrrraaaazzzz نوشته:  موفق باشـــــی عزیزم Smile
آره خداییش سخته ویزا تو پاست باشه ولی ...
زود پایان نامتو جمع کن که با هم بریــــــــم Smile
بابت جوابت خیلی خیلی ممنونم
خوشبخت بشــــــــــی !!

راز جونم نامزدم من هم می گه اگه یک ضرب گرفتی از همون دبی بیا امریکا
میگه از الان کاراتو انجام بده
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، poram ، yalda91 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
به امید خدا هممون یه ضرب می گیریم و می ریم پریسا جون !!!! Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، paryan ، سی سی ، paris a ، shabnam.84 ، poram ، yalda91 ، romance33 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-06 ساعت 20:37)سی سی نوشته:  بچه ها من یه سوال مهم دارم:
من قراره اونجا عقد کنم. هم ایرانی هم خارجکی...
قول دادم به والدین گرامیم که تا رسیدم برم اول عقد ایرانی کنم که محرم شیم :-P منم تصمیم دارم سر قولم وایسم...
حالا سوال اینجاست که واسه عقد ایرانی اصن کجا برم من؟
تو هر شهری هست از این جاها که عقد کنن؟ من میرم سکرامنتو... باید برم لوس آنجلس حتما یا همونجا هم ازین دفاتر یا هر چیزی که هست پیدا میشه؟
(از نامزدم پرسیدم دیروز گفت هروقت او پایان نامه لعنتی ت رو تحویل دادی و تصمیم گرفتی بلاخره بیای بعد راجع بهش فکر میکنیم. اما من الان میخوام بدونم!)
کلا هر راهنمایی که در این زمینه داشته باشید و تجربیاتتون رو در اختیارم بگذارید سپاسگذار خواهم بود...
سی سی جون تو رسیدی امریکا میری شهرداری انجا عقد امریکای تو می کنی
بعد می تونی با دفتر منافع ایران تو واشنگتن تماس بگیری و بپرسی که کجا می تونی عقد اسلامی تو ایالت و شهر خوت داشته باشی www.daftar.org/far اینم سایت
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shabnam.84 ، poram ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، leila.e
(2013-10-07 ساعت 11:27)paryan نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 20:37)سی سی نوشته:  بچه ها من یه سوال مهم دارم:
من قراره اونجا عقد کنم. هم ایرانی هم خارجکی...
قول دادم به والدین گرامیم که تا رسیدم برم اول عقد ایرانی کنم که محرم شیم :-P منم تصمیم دارم سر قولم وایسم...
حالا سوال اینجاست که واسه عقد ایرانی اصن کجا برم من؟
تو هر شهری هست از این جاها که عقد کنن؟ من میرم سکرامنتو... باید برم لوس آنجلس حتما یا همونجا هم ازین دفاتر یا هر چیزی که هست پیدا میشه؟
(از نامزدم پرسیدم دیروز گفت هروقت او پایان نامه لعنتی ت رو تحویل دادی و تصمیم گرفتی بلاخره بیای بعد راجع بهش فکر میکنیم. اما من الان میخوام بدونم!)
کلا هر راهنمایی که در این زمینه داشته باشید و تجربیاتتون رو در اختیارم بگذارید سپاسگذار خواهم بود...
سی سی جون تو رسیدی آمریکا میری شهرداری انجا عقد آمریکای تو می کنی
بعد می تونی با دفتر منافع ایران تو واشنگتن تماس بگیری و بپرسی که کجا می تونی عقد اسلامی تو ایالت و شهر خوت داشته باشی www.daftar.org/far اینم سایت

سی سی جون گشتم این سایت را پیدا کردم ببین چطوره ؟Wink
http://2777.iranianshouse.ir/index.aspx?...ageid=1089
شماره تماس برای آمریکا – لس آنجلس: 9953024-213-001
تماس گرفتی به ما هم خبرش را بده
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shabnam.84 ، poram ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، leila.e
(2013-10-07 ساعت 11:27)paryan نوشته:  سی سی جون تو رسیدی آمریکا میری شهرداری انجا عقد آمریکای تو می کنی

پریا جون فکر میکنی میشه اول تا رسیدم لس آنجلس برم عقد اسلامی کنم بعد برم برا عقد آمریکایی؟ (آخه من پرواز رو برای لس آنجلس میگیرم به احتمال زیاد). اینطوری راستش هم پدر و مادرم راضی میشن هم اینکه میتونم با خیال راحت برم برای عقد آمریکایی آماده بشم و لباس خوشگل بپوشم و شاید شب یه مهمونی کوچولو دادیم و دوستامونم دعوت کردیم. Smile
دوستای خوبم کسی چیزی میدونه؟

راستی دوستای خوبم ممنون بابت شماره ها... هروقت تماس بگیم میام تعریف میکنم که چی شد Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، poram ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، leila.e
بچه ها من دچار یه عالمه سوال شدم. راستش ما میخواستیم قبل از رفتن من به آمریکا عقد غیر رسمی بکنیم و شرایط عقد رو هم همونوقت مشخص کنیم. قرار بود نامزدم وکالت بده به کسی برای این کار. اما بعدا یه جایی تو ای سایت خوندم که اینکار (ولو اینکه عقد به هر شکلی باشه) از نظر آمریکا خلاف محسوب میشه و کسی که با ویزای نامزدی وارد آمریکا میشه بایستی هر گونه عقد ازدواج رو بعد از تاریخ ورودش به آمریکا انجام بده... منم ترجیح دادم که خلاف انجام ندم و صبر کنم تا بعد.
حالا چند تا سوال پیش اومده:
اولا آیا واقعا اینکار خلافه و هیچ جوری نمیشه حداقل شرایط ازدواج رو قبل از رفت من به آمریکا مشخص کنیم؟ (راستش من پدرم خیلی نگران این موضوعه)
ثانیا اگه من برم اونجا و عقد ازدواج اسلامی انجام بدیم، کجا شرایط عقد رو مشخص میکنن؟ گویا روندش اینه که وقتی به دفتر مراجعه میکنید هم گواهی عقد در مسجد و هم گواهی عقد آمریکایی رو همراه باید داشته باشید (اینو از تو اون دو تا سایت که گفتید متوجه شدم). شرایط تو دفتر تعیین میشه یا تو مسجد؟ میشه ما اول بریم مسجد تا محرم باشیم بعد بریم برای عقد آمریکایی و در نهایت برای ثبت تو شناسنامه هامون؟

یعنی دارم خل میشمااااااااا.... خداییش چقدر ازدواج ایرانی سخته و دنگ و فنگ داره... نمیشد ماها هم زن و مردمون مثل بقیه دنیا با شرایط برابر ازدواج میکردن و به این همه شرط و شروط نیازی نبود؟!!!

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. به خصوص دوستای نامزدی که رفتن و کارهای ازدواجشون رو انجام دادن...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، romance33 ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، leila.e
(2013-10-07 ساعت 05:25)shadzad نوشته:  آره پوران جان اصلارو حتمن می خوان، منم کپی فرستادم و اصلارو بردم، خودشون تو ایمیل چند روز قبل از مصاحبه یادآوری هم کردن که اصلها باید همرام باشه. غیر از اون همه چیز که کپیشو فرستادی باید اصلش روز مصاحبه باهات باشه. مثلن اصل ترجمه ها.

شیما نامزدم قبول نمی کنه میگه چرا کارا رو سختش می کنی، میگه تو فایل اینستراکشن که رو سایت آنکارا هست همچین چیزی نگفته و همون اسکن ها رو پرینت رنگی کنیم کافیه!!! یعنی از دستش آتیشیم اساسی .
شما اون ایمیلی که سفارت برات داده بود او تیکه متن راجع به اینو نداری من بهش نشون بدم؟ یعنی ازین خونسردی اش دیگه حالم بد شده

ممنون آرین جان ، لطف کردی . اگه آقا راضی بشه و بفرسته
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، leila.e
(2013-10-07 ساعت 19:39)poram نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 05:25)shadzad نوشته:  آره پوران جان اصلارو حتمن می خوان، منم کپی فرستادم و اصلارو بردم، خودشون تو ایمیل چند روز قبل از مصاحبه یادآوری هم کردن که اصلها باید همرام باشه. غیر از اون همه چیز که کپیشو فرستادی باید اصلش روز مصاحبه باهات باشه. مثلن اصل ترجمه ها.

شیما نامزدم قبول نمی کنه میگه چرا کارا رو سختش می کنی، میگه تو فایل اینستراکشن که رو سایت آنکارا هست همچین چیزی نگفته و همون اسکن ها رو پرینت رنگی کنیم کافیه!!! یعنی از دستش آتیشیم اساسی .
شما اون ایمیلی که سفارت برات داده بود او تیکه متن راجع به اینو نداری من بهش نشون بدم؟ یعنی ازین خونسردی اش دیگه حالم بد شده

عزيزم اكثرا همين طوره همسر منم همينو مي كفت .بهترين كار اينه كه ايشون به dos اكه اشتباه نكنم زنك بزنن اينطوري خيلشون راحت ميشه يا از سفارت سوال كنن با ميل .خيلي خوشحال شدم به سلامتي عزيزم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، MONA FB ، romance33 ، shandiz ، romantic ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، leila.e
سلام دوستای خوبم به فکر همتون هستم ولی رفتم سر کار و 5:30 صبح میرم و 8 یا 9 شب برمیگردم اونم به صورت جنازهSad دلم واسه همتون تنگه.... ولیستای همتون رو میخونم.به پریان عزیزم تبریک میگم.ریتا جون شما هم یه زنگ بهشون بزن.دوستتون دارم....Tongue
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، paris a ، yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، leila.e
(2013-10-07 ساعت 22:34)romance33 نوشته:  سلام دوستای خوبم به فکر همتون هستم ولی رفتم سر کار و 5:30 صبح میرم و 8 یا 9 شب برمیگردم اونم به صورت جنازهSad دلم واسه همتون تنگه.... ولیستای همتون رو میخونم.به پریان عزیزم تبریک میگم.ریتا جون شما هم یه زنگ بهشون بزن.دوستتون دارم....Tongue

سلام شقایق جون
اتفاقاً امروز به فکرت بودم. چه کار خوبی کردی که سر کار می ری و سرتو گرم کردی. البته اینجور که شما می ری سر کار فکر کنم سرت داغ شده دیگهBig Grin. از تو چه پنهون خواهر امشب به همسرم گفتم که بیا به NVC زنگ بزن. نمی دونم چرا هر وقت که می گم به اینا زنگ بزن حالش خراب می شه. انگار می خوان ببرنش پای چوبه دار. خلاصه که من حریف این شوهر نمی شم.
من هم دوستت دارم. و امیدوارم که همیشه موفق باشی. از حال خودت برامون بنویس.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، paris a ، rrrraaaazzzz ، romance33 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-07 ساعت 20:39)yalda91 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 19:39)poram نوشته:  

عزيزم اكثرا همين طوره همسر منم همينو مي كفت .بهترين كار اينه كه ايشون به dos اكه اشتباه نكنم زنك بزنن اينطوري خيلشون راحت ميشه يا از سفارت سوال كنن با ميل .خيلي خوشحال شدم به سلامتي عزيزم

واقعا چرا اینقدر خونسردن؟؟؟ و اینگار که همه چی روبه راهه!!!!
ما با اینکه عاشق همدیگه هستیم ولی سر موضوع رفتن به آمریکا و کارهای سفارت واقعا مشکل داریم،باور کنید عذا داشتم زمانی که میخواستم مدارک و فرمها رو با هم چک کنیم،تا هم حرفی مینزنم میگه منم این روزا رو گذرندم و درکت میکنم ،منم درکش میکنم و ساکت میشم آخر بحصمون هم کلی میخندیم
اهای !!! نامزدها و هسرانی که اونور هستید میدونم عاشق هستید اما یه خورده بیشتر با ما اینوریها راه بییاین
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، Saeedv13 ، سی سی ، kamalir36 ، paris a ، rrrraaaazzzz ، poram ، romance33 ، سانازی ، leila.e
(2013-10-08 ساعت 00:14)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-10-07 ساعت 23:24)romantic نوشته:  

Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، paris a ، romance33 ، leila.e
ریتا جون هیچ وقت یادم نمیره که زنگ زدن به ان وی سی برای منم حکم مرگ رو داشت...شوهرم هم خوشش نمیومد زنگ ببزنه..با اینکه خیلی خوب و محترمانه جواب میدادن ولی حالم بد میشد میخاستم زنگ بزنم...به وکیلم هم هروقت میخاست در باره پرونده زنگ بزنم خیلی حالم بد میشد....خیلی عجیبه ها...از خیلی ها شنیدم زنگ زدنشون به ان وی سی حالشونو خراب میکینه
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، rrrraaaazzzz ، storagemeter ، romance33 ، yalda91 ، سانازی ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان