موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه لطف کنید سوالات منو تو پست 2944# جواب بدید؟ آخه مدارکو باید ارسال کنم ولی لنگ این قضیه ام. ممنون.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-17 ساعت 22:35)kopenhak84 نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه اگر اسپانسر نداشته با شیم برای یک خانواده چهار نفره چقدر با ید حساب بانکی داشته باشیم ممنون میشم اگر پیام خصوصی بدین
دوست محترم به این آدرس مراجعه کنhttp://aspe.hhs.gov/poverty/12poverty.shtml
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-17 ساعت 13:24)myparents نوشته: سلام
من و همسرم تصمیم گرفتیم که از هم جدا بشیم ، هر دو ویزا رو دریافت کردیم و بلیت خریدیم و قرار گذشتیم که از لحظه ورود به فرودگاه هر کدوم راه خودمون رو بریم ،البته هنوز رسما طلاق نگرفتیم .
برنده اصلی همسرم هست .حالا سوال من اینه که
۱ ) من چه مدارکی از همسرم نیاز دارم برای گرفتن گرین کارت و SSN ?
۲ ) آیا ما در فرودگاه باید فرم ها رو با هم پر کنیم؟
۳ ) من تا چه زمانی به مدارک همسرم نیاز دارم؟
این رو هم بگم که شوهرم میخواد منو اذیت کنه و نمیخواد من رو با خودش ببره ، من رو راهنمایی کنید که کدوم مدارک همسرم رو نیاز دارم ؟
آیا بعد از فرودگاه باز هم باید همسرم باشه تا من بتونم گرین کارت و SSN رو بگیرم؟
با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی است و من فقط همراه همسرم میتونم وارد آمریکا بشم!
دوست عزیز من هم دردرجه اول آرزو دارم که شرایط برایتان به نیکی تغییر کنه و بتوانید کانون گرم خانواده را حفظ نمایید.ولی با توجه به انجام مصاحبه خودم و اینکه آفیسر از شما میپرسه که آیا میخواهید با هم وارد خاک آمریکا شده یا جداگانه وارد شوید،چنانچه گفته باشید که با هم باید در یک زمان وارد شوید.این تاکیدی بود که آفیسر به ما هم داشت لذا سعی کنید بطور دوستانه با هم مسافرت نمایید و اگر هم واقعا شرایط زندگی در کنار هم را ندارید به خوبی از هم جدا شوید.در مورد ssn هم تو اون برگه سفیدی که پس از اخذ ویزا بهتون دادند راهنمایی کرده آنرا مطالعه کنید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-17 ساعت 10:32)Omid91 نوشته: (2012-12-17 ساعت 00:15)enchantress_boy نوشته: (2012-12-16 ساعت 23:53)Omid91 نوشته: سلام دوستان
من الان داشتم مدارکم رو مرتب می کردم که برای آنکارا ارسال کنم به چند تا مشکل برخوردم، ممنون میشم کمکم کنین:
1- ما به تازگی ترجمه مدارک همسرم رو گرفتیم و متاسفانه متوجه شدیم که همه سالهای تحصیلیش رو از دبستان تا دانشگاه اشتباها تو فرمهای ارسالی به kcc دو سال دیرتر زده بوده؟!!! (البته Main Applicant من هستم) حالا چکار باید بکنیم؟؟؟ نگرانم نکنه کیسمون رد بشه؟
2-تو این فرم دو صفحه ای که همراه مدارک باید به آنکارا بفرستیم درمورد سربازی یک سری چیزا میخاد که نمیدونم چی بنویسم..POSITION, SPECIALTY, BRANCH
روی کارت پایان خدمتم نوشته رسته-کد تخصص..آیا همینها میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
3-من سربازی امریه بودم.یعنی فقط دو ماه آموزشی ارتش بودم و بعدش دیگه پادگان نبودم و تو یک پژوهشکده بودم ولی این موضوع رو کارت پایان خدمت ذکر نمیشه. به نظرتون من کی باید اینمورد رو به اطلاع سفارت برسونم. زمان مصاحبه یا الان با ارسال مدارکم؟ من فرمهام رو طبق نوشته های رو کارت پایان خدمت برای kcc ارسال کرده بودم(یعنی امریه بودنم تو فرما مشخص نیست). حالا باید چکار کنم؟
لطفا کمک. مرسی
1- به خاطر این اشتباه کیس شما رد نمیشه. نگران نباشید. فقط قبل مصاحبه فرماتونو تصحیح کنید.
2- شما فایل قدیمی رو دانلود کردی. فایل جدید 1 صفحه ای هستش و احتیاجی به اطلاعات سربازی نداره. از لینک زیر فایل جدیدو دانلود کنید
3- در این مورد هم اگه آفیسر پرسید توضیح بدید.
سلام دوست عزیز
خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم. فقط دو تا سوال برام پیش اومد اول اینکه من این فرم رو (2صفحه ای) رو رفتم تو سایت لاتاری، بعد سفارت آنکارا رو انتخاب کردم که یک فایل pdf دو صفحه ای آورد که یک قسمتش لینک گذاشته بود برای "Instructions for Diversity Visas" که یک فایل 13صفحه ای میاره که دو صفحه آخرش فرمایی که باید برا سفارت ارسال کنیمه که دو صفحه ایه! میدونم شما مطمئن هستی که فرم جدید 1صفحه ای شده ولی سوالم اینه که چجوری باید خودمون از سایت بفهمیم فرمهای نهایی کدومان؟ دوم هم اینکه تو این فایل جدید در قسمته مدارک ارسالی تو آیتم 13 گفته که فرمهای اصلاح شده رو هم باید برای آنکارا با پست بفرستیم در حالیکه بچه ها تو سفرنامه نوشتند که فرمها رو اونجا تحویل باجه دادن. اگه ممکنه راهنمایی کنین؟ مرسی
دوست عزیز هر فرمی را که اصلاح کری در 2 نسخه داشته باش که 1 آن را برایشان بفرست و دیگری را با خود به مصاحبه ببر.ضمنا فکر نکنم مدارک تحصیلی خانمت را بخواهند .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه مشکلی برام پیش اومده من فرممو که پست کردم یه مشکلی داخلشون بود که مجبور شدم دوباره واسشون ایمیل کنم وقتی واسشون ایمیل کردم یه ایمیل بهم دادن مبنی بر اینکه ما مدارک جدید شمارو وارد پرونده کردیم ولی من اون ایمیل گم کردم میخواستم ببینم که مشکلی داره یا من حتما باید اون ایمیل داشته باشم .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ... من یه ذره دلشوره گرفتم، آیا برای مصاحبه باید اون دوتا فرم 122 و 130 که قبلا پر کردیم رو هم با خودمون ببریم؟ میشه یکی تمام مدارکیو که باید ارسال کنیم و همراه خودمون ببریم رو بگه؟ ممنون میشم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-18 ساعت 13:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-18 ساعت 13:50 توسط Omid91.)
سلام دوستان
یک سوال. من 3-4سال پیش نظام مهندسی ثبت نام کردم ولی کارت عضویت نگرفتم و فقط شماره عضویت گرفتم که آزمون پایه 3 بدم که البته قبول نشدم. حالا الان که میخوام فرمای نهایی رو واسه سفارت بفرستم نمیدونم تو فرم DS-0230 تو قسمت 33 خط آخر که نوشته
"professinal associations to which you belong" باید بنویسم عضو نظام مهندسی هستم یا نه. اگه بله 1- کسی میدونه عنوان دقیق سازمان نظام مهندسی چیه؟ 2-باید کارت عضویت رو برم بگیرم گه شاید بخوان؟؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال داشتم واقأ ممنون ميشم راهنماييم كنيد،چون من دانشجو ام گواهى اشتغال به تحصيلمو از دانشگاه به اسم همون دارالترجمه اى گرفتم كه مداركمو ترجمه كردن،كار درستى كردم يا بايد به اسم سفارت مربوطه ميگرفتم؟