موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون hoseyn عزيز
اميدوارم من هم مثل شما شانس بيارم . فقط اميدوارم نموندن من تو كانادا ديد منفي براشون ايجاد نكنه! هم داشتم كارامو جمع وجور مي كردم و هم منتظر زمان مصاحبه بودم...
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جون آدرس پستي سفارت همينه كه بايد مدارك رو بفرستيم؟؟؟
U.S. EMBASSY ANKARA, TURKEY
CONSULAR SECTION
Immigrant Visa Unit
Ataturk Blvd. 110
06100 KavaklIdere
Ankara, TURKEY
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-05 ساعت 14:41)mrbonbon نوشته: دوستان سلام یه سوال دارم، ممنون میشم اگه هر کی که میدونه بهم جواب بده: مدت زمانی رو که ما باید در آمریکا بمونیم تا بتونیم برای سیتی زن شیپی اقدام کنیم چقدره ؟ یعنی چند مدت بعد اگه به طور مستمر اونجا بمونیم ، میتونیم پاسپورت آمریکایی رو بگیریم؟؟؟ خودم یه چیزایی رو در آوردم اما در مورد کیس لاتاری نیست. و از طرفی شنیدم که برای کیس لاتاری نسبت به بقیه کیسها مثلاً نامزدی و ... مدت زمان کمتری باید انتظار بکشیم برای گرفتن پاسپورت، حالا اگه کسی در این مورد هم میدونه البته با ذکر منبع خیلی ممنون میشم
تاپیک مراحل سیتیزن شدن بعد از گرفتن گرین کارت را مطالعه کنید دوست عزیز..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يه سوالي دارم!
من پروانه كسب محل كارم يكماه ديگه تمام ميشه خودم هم هفته اول اسفند مصاحبه دارم. پروانه كسب هم ترجمش كردم به نظرتون چيكار كنم تاريخه اعتبارش داره تموم ميشه؟؟؟
اگه بدم براي تمديد سر وقت به دستم نمي رسه كه بخوام دوباره ترجمه كنم و پست كنم!!!
چي كنم؟؟؟؟ يعني من و ديگه راه نمي دن
دوستان يه سوال ديگه
غير از اون نامه اي كه داخلش تاريخ مصاحبه مشخص شده و اون تاييديه اي كه اول ثبت نام داريم داخلش كانفرميشن نامبرو نوشته، بايد منتظره نامه ي ديگه اي از طرف سفارت يا kcc باشيم كه روز مصاحبه با خودمون ببريم؟؟؟؟؟
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
من یه قضیه ای رو متوجه نشدم
گواهی اشتغال بکار از همه میخوان؟یا فقط از اونایی میخوان که مدرک دیپلم ندارن؟ ما که تحصیلات داریم لازم داریم؟
دوست عزیزم 3rip گفت نمیخواد.گفتم یه سوالی بکنم مرسی
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-04 ساعت 17:58)Saeedv13 نوشته: [quote='tatoole' pid='258726' dateline='1357304614']
کار نکرد که 
Invalid Immigrant Visa Case Number.
کار می کنه اساسی
. باید 4 تا صفر وسط کیس نامبرت رو برداری. مثلاً کیس نامبر من هست: 2013AS000034xx ولی اینجوری وارد کردم: 2013AS34xx. بعد پیغام داد:
Ready
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.
تاریخ تشکیل پرونده و آپدیت پرونده رو هم نوشته. خوشمان آمد
.
[/quote
عمو سعید کجا تاریخ تشکیل پرونده و اپدیت رو زده ؟ برای من Case Creation Date زده اکتبر 2011 و Status Updated Date زده دسامر 2012 اینا چین ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-05 ساعت 13:52)مهتاب - 2251 نوشته: (2013-01-05 ساعت 01:04)Saeedv13 نوشته: (2013-01-05 ساعت 00:15)r_ent نوشته: برای منم همین پیغامو میده:
Your search did not return any data.
اگه صفرها رو بزنم هم :
Invalid Immigrant Visa Case Number.
رو نشون میده!
باکس بالایی باید در حالت ویزای مهاجرتی باشه. صفرهای وسط کیس نامبر (4 تا صفر) رو حذف کنید. با IE یا فایرفاکس هم یه امتحانی بکنید. قراره یه همچین چیزی ببینین:
عمو سعید همینجوری بود مال ما هم
و یه سوال دیگه مال من اون قسمت پایینو نداره همون که 4 ردیف هست . همون که 4 تا ready پشت سر همه چرا اینجوریه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-05 ساعت 23:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-05 ساعت 23:37 توسط mehdiii.)
(2013-01-04 ساعت 16:27)noura نوشته: (2013-01-03 ساعت 02:14)heidari1248 نوشته: با سلام به دوستان عزیز من مدارکی رو که لازم داریم برای فرستادن به آنکارا رو براتون می نویسم امیدوارم مفید باشه:
1-فتوکپی صفحه اول پاسپورت شامل تاریخ صدور و انقضا (ضمنا باید پاسپورت 8 ماه بیشتر اعتبار داشته باشه)
2- کپی CSC
سلام.مگه میشه سفارت رو برای گرفتن پاسپورت انتخاب کرد؟من توی cscیک دفتر پستی انتخاب کردم.
در قسمت 8 نوشته اید مدارک مالی برای همه خانواده یعنی برای بچه 10 ساله هم باید پرینت بگیرم؟ چند بار این سوال مالی رو پرسیدم اما دوستانی مثل امیر مهاجر،عمو سعید و غیره جواب ندادند هر چه بیشتر خواندم گیج تر شدم یکی گفته برای همه مدارک مالی می خواد یکی گفته فقط شخص برنده یکی دیگه گفته حساب مشترک ....من درست نفهمیدم چه بکنم؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...