2011-05-08 ساعت 15:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-23 ساعت 16:17 توسط kamranjon.)
با سلام به تمامي دوستان
با اجازه همه من تمام مطالب بچه هارا كه شامل اين 13 صفحه ميباشد را كپي و به حالت pdf در آوردم و در لينك زير گذاشتم ( براي استفاده راحت تر و مطالعه ) اميدوارم مفيد باشد.
اين دو عبارت خيلي خيلي پر استفاده هستش براي آدمهاي مدرن و امروزي و محاله در محاوره شنيده نشه.
اصلا" كاربرد اين عبارت شناسنامه بين المللي يك آدم مدرن هستش.
كاربرد: اين عبارت رو در روي يك نفر گفته ميشه ولي منظور اصلي اينه كه نفر سوم ( كه مخاطب اصلي محسوب ميشه و صورت ما بطرف اون نيست ) اين حرف لطيف رو بشنوه ! اينطور بكار ميره تا اون شخص سوم كه صورت ما بطرف اون نيست، بشنوه كه در موردش داره خوب گفته ميشه. و ازش بنوعي غير مستقيم داره تشكر ميشه، يعني بدون و آگاه باش كه دوستت دارم و بعد از اينكه تو رفتي، در اينجا تعريف از تو هستش... ولي غير مستقيم كه تاثيرش زيادتره و ديگه لازم نيست كه شخص سوم تشكر بكنه.
بيشتر مواقع وقتي شخص سوم ( همون مخاطب اصلي كه صورت ما بطرف اون نيست ) خداحافظي كرده و چند سانتي متري از آنجا دور شده و در آستانه رفتن هستش ولي هنوز از دايره شنيداري دور نشده.... گفته ميشه. چون اگه كاملا" بره كه ديگه كاربرد اصلي رو نداره.
اين وضعيت براي موقعي هست كه يك شخص روشنفكر و تحصيلكرده امروزي و مدرن( گوينده ) داره تشكر ميكنه... دوست داشتن قلبي و عميق، تمجيد كردن بدون منت گذاشتن...
2011-09-07 ساعت 02:15 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-07 ساعت 02:20 توسط HSoldier14.)
سلام
dripping wet
(تقریبا میشه)مثل موش آبکشیده شده
کسی اصطلاحات سیاه پوست ها رو نداره خواهشا؟
گاهی وقت ها یه جمله ی قشنگ آدم رو جذب می کنه، ممکنه هیچ نکته ی گرامری خاصی هم نداشته باشه...
مثلا توی یه فیلمی یه نفر داشت زیادی حرف میزد، یه نفر دیگه بهش گفت:
You don't seem be stupid, so you must be insane
من که خیلی با این جمله حال کردم
2011-09-07 ساعت 10:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-07 ساعت 10:38 توسط sinswimer.)
understood
تفهيم شده بود. (قبلا ميدانستم)
----------------------------------------------------
Do you understand ?
understood
اين عبارت بايد بلافاصله در پاسخ به كسي گفته بشه كه يك متن انگليسي رو در يك جمع آدمها قرائت ميكنه و بعد از آن براي تحقير شما، ميخواد به شما حمله بكنه و اول از همه رو به شما ميكنه تا بپرسه : فهميديد؟ شما متوجه شديد؟ كه شما خيط بشيد! و همه بفهمند كه شما در زبان انگليسي كمي مثل اونها نيستيد....
شما بايد هنوز حرفش تموم نشده اين رو بهش بگيد تا حمله اش نه تنها خنثي بشه، بلكه توي موارد ديگه هم حرفش در مورد شما اثر نكنه. با اين جواب روشن ميشه كه شما به زبان مسلط هستيد ولي تا حالا ساكت بوديد.