موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-13 ساعت 01:41)rs232 نوشته: (2014-02-12 ساعت 11:49)soheilbadami نوشته: (2014-02-11 ساعت 12:15)کتایون نوشته: سلام دوستان عزیز
امروز بعد از چند ماه وقت پیدا کردم تا مطلبی بنویسم واقعا زندگی در اینجا یعنی دوباره متولد شدن است و همیشه کار کردن است خلاصه زندگی اینجا یعنی تبعید و و و خیلی سخت است نوشتن آن همه مشکله چون کسی باور نمی کند و فکر می کند ما می خواهیم دورغ بگویم و دیگران به اینجا نیایند.
نه دیگر جو مهاجر سرا مثل 2 سال پیش نیست ! و اکثرا به مشکلات باور دارن و بعنوان طبیعت موضوع پذیرفته شده است. تازه خود آمریکاییها هم باور میکنن که سرزمین فرصتها به معنی فرصتهای یکسان و برای همه و در همه شرایط نیست. اما وضعیت بهتر خواهد شد و اصلاحات در راه است.
نه سهیل جان, چیز زیادی عوض نشده است فقط خواندن در مورد سختی های مهاجرت با لمس کردن آن از نزدیک تفاوت زیادی دارد و کسانی که الآن هنوز پا به مهاجرت نگذاشته اند همان حال و هوای دو یا سه سال پیش شما را دارند. من واقعا متاسفم که خانم کتایون زندگی مشکلی دارند ولی این زندگی مشکل شاید به خاطر نبود مثلث طلایی موفقیت یعنی زبان, تخصص, تطابق است. مسلم است که با کارهای فروشندگی و بدون تخصص لازم زندگی در آمریکا واقعا دشوار است و من واقعا به خانم کتایون درود می فرستم که با این همه سختی مبارزه می کند و پسرش را به تنهایی بزرگ می کند تا آینده خوبی داشته باشد.
برای همه شما آرزوی موفقیت دارم
ارش جان جالب اینست که من همان 2 سال پیش هم که بعضی موارد رو عنوان میکردم بیشتر بمباران ! از طرف کسانی بود که خودشان مثل من در انزمان هم مدتی در امریکا زندگی کرده بودند که البته الان کمتر خبری از ایشان هست منتها به نظر میرسید که اگر بعضی حقایق و مشکلات رو بیان کنن برای خودشان باعث افت روحی میشود. به هرحال بیان برخی مسائل نه جنبه نصیحت یا هشدار بلکه تنها از جنبه کمک به تنظیم سطح توقعات نو مهاجران یا پیش مهاجران ( ! ) هست بگذریم
اما اجازه بده که با افزودن یک ضلع به مثلث شما به مربع تبدیلش کنیم چون ان ضلع تخصص درش اما و اگر زیادی هست به نام فیلد تخصصی چون بسیاری از تخصصها که مقولات مهمی هم هستن در شرایط فعلی بازار کار خوبی در امریکا ندارن و اگر کسی دارای تخصص و سابقه خوبی در فیلدهای مثلا عمران-کشاورزی- پزشکی و زیر مجموعه-حسابداری و چند تای دیگر هم داشته باشد تقریبا شانس کمی برای رقابت با فارغ التحصیلان در امریکا دارد تا مثلا تخصص در ای تی - برق و الکترونیک. مگر افرادی که در ایران جزئ برترینها بوده باشن که به احتمال زیاد قبلا از طریق ویزای کار یا دانشجویی اقدام کردن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-23 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-23 ساعت 19:11 توسط بازگشت.)
حرف های آرش را باید با طلا نوشت.اگر حداقل دو ضلع از این سه ضلع مثلث آرش(مثلث آرش=زبان, تخصص, تطابق) را داشته باشید در بلاد کفر موفق خواهید شد، و با کمی تلاش ضلع سوم هم بدست می آید.دوستان اگر تمام نوشته های آرش خان کبیر(عزیز دل من) در این وب سایت و وبلاگ خودش را با دقت مطالعه کنید دید کاملا خوبی از شرایط اجتماعی آمریکا (شرایط کار و زندگی) خواهید داشت.من به نوبه خودم از آرش جان تشکر می کنم که با صرف وقت زیاد دلسوزانه ما را راهنمای می کند.
10101110000010101001001100101001011101110 2018 010100111010010100101101000110110001010101
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-09 ساعت 19:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-09 ساعت 19:59 توسط georgia1.)
با درود بر همگی، داشتم مطالب دوستان رو از اولین صفحه می خوندم حیفم اومد که تجربیات خودم رو با دیگران در میون نگذارم، اول از همه بگم که من تجربه زندگی تو چند تا کشور رو دارم و در همه اون کشور ها مشکلات( که چه عرض کنم! کلمه نا همگونی محیطی بهتره) مثل هم بود!
ببینید، اینکه کسی می آید و می گه اونجا مشکلات زیاد هست، درست، اما 80%این مشکلات بخاطر اون کشور نیست ( بخاطر خود ماست که با اون کشور تطبیق پیدا نکردیم و این موضوع به مرور زمان حل می شه) و اینکه همه هی می گفتند امریکا سرزمین فرصتهاست و بهشته و از این حرفها اما همش دروغ بود!( دروغ نبوده).
این مسایل بخاطر این هست که شما از یک جایی به جایی دیگه دارید میرید که زندگی جدیدی رو بسازید( دقت کنید به کلمهء بسازید!!! همیشه ساختن مشکل هست چه تو ایران چه جای دیگه، مثلا برای یک کسی که ازدواج کرده و یک خونه ای خریده بگند دوباره باید هزینه ازدواج ، خرید خونه، اسباب خونه رو فراهم کنه خب مطمئنا سخت هست) و یا تصور کنید به شما بگند هر چی که دارید تو موقعیت خودتون رو باید رها کنید و چند تا منطقه اونطرف تر برید و زندگی جدیدی رو شروع کنید ( بدون رابطه و تماسی با خونواده، دوستان، کار و کلا هرچیزی رو که قبلا داشتید( این دقیقا همون شرایط خارج از ایران هست (کمی آسونتر بدلیل دانستن زبان) که البته اولش احتیاج به مقداری پول برای شروع یک زندگی جدید هست)، به عنوان مثال باید دوباره دنبال کار بگردید بدون اینکه از تحصیلاتتون استفاده کنید، اجاره خونه، دوست جدید، لوازم منزل، شناختن محیط اطراف و خیلی چیز های دیگه و این رو بخاطر بیاورید که هنوز شما در ایران هستید و حتی در شهر خود و نه شهر دیگری!!! با زبان فارسی هم با دیگران صحبت می کنید، حالا این رو گسترش بدید به یک شهر دیگه، بعد یک کشور دیگه، خب مطمئنا کاری سخت هست اما به مرور زمان مسایل و سختی ها کمتر و کمتر می شود( البته یه چیز رو هم نباید فراموش کنیم، برای کسی که از همون اول به فکر برگشت باشه و اصلا تمایل به شروع یک زندگی تازه رو نداشته باشه غیر ممکن هست که به مرور زمان مشکلاتش کم و کمتر بشه چون اصلا به دنبال کم کردن اونا نیست) اگه بخوام توی یک جمله مهاجرت رو خلاصه کنم: می شه گفت هر روز بهتر از دیروز! یعنی شما بعد از یک مدت وقتی به گذشته نگاه می کنید می بینید که زندگی فعلی تون خیلی بهتره و گذشته مثل یک کابوس تو ذهنتون سو سو می کنه، در حالی که اگه یک سال بعد به موقعیت الانتون یه نگاه بی اندازید میبینید که زندگی حالتون مثل یک کابوس بوده( به همین سادگی)! این به این دلیل هست که شما تو این مدت کار پیدا کردید و دارید حرفه تون رو هم یاد می گیرید که اگه خواستید محل کارتون رو عوض کنید دیگه هیچ استرسی نداشته باشید، دوستان تازه پیدا کرده اید، به محیط مسلط شدید، کردیتون هم داره بهتر می شه و زبانتون هم بهتر از قبل هست.!
در کل وقتی مهاجرت کنید این مسایل کمتر اذیتتون می کنه چون میدونید مسایل پیش رو چه چیزهایی هست و چگونه باید حل بشوند و این رو هم بگم که اگه!!! به دنبال حل مسایل باشید( و نه از روز اول به فکر برگشت) به طور کلی زندگیتون در امریکا بدین صورت پیش خواهد رفت، یک سال اول غم غربت و دوری از خانواده، سال بعد عادت کردن به محیط، فرهنگ و مردم، سال سوم دیگه فراموشی شروع می شه و کم کم دیگه از ایران یاد نمی کنید و بعد از چند سال خدا رو شکر می کنید که مهاجرت کردید و بعد از 7 ، 8 سال تصمیم می گیرید 1 ماه بروید ایران تا به خونوادتون سر بزنید اما بعد از دو هفته تصمیم می گیرید تاریخ بلیط رو عوض کنید و زودتر برگردید به امریکا چون تحمل ایران براتون سخت شده!
موفق و موءید باشید.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-09 ساعت 19:47)georgia1 نوشته: با درود بر همگی، داشتم مطالب دوستان رو از اولین صفحه می خوندم حیفم اومد که تجربیات خودم رو با دیگران در میون نگذارم، اول از همه بگم که من تجربه زندگی تو چند تا کشور رو دارم و در همه اون کشور ها مشکلات..........
دوست عزیز شما الان چه مدتیه امریکا تشریف دارین ؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر دوست دارم بدونم دوستان بعد از اين چند سال چيكار ميكنند و از تجربه ي امروزيشون بنويسن خانم كتايون و بقيه ...
کیس نامبر: 2017AS1XXX
تعداد اعضای کیس : 3 نفر
تاریخ رویت قبولی : 3 می
سربازی : معافی
شغل :شرکت خصوصی
تاریخ اولین ارسال فرم : 15 می
درخواست آنلاک : 3 مرتبه
کامل شدن و امضا فرم DS260 :جولای 20
تاریخ دریافت نامه دوم : 20 دسابر
تاریخ مصاحبه : 9 فوریه
تاریخ مدیکال : 8 فوریه
نتیجه مصاحبه - AP -Administrative Processing
آپدیت ها : 13 فوریه ، 14 فوریه,17فوریه ،12 آپریل(توسط ایمیل)،،23 می(توسط ایمیل)،14 جون
کلیرینس: 14 جون
وضعیت ویزا : ؟