کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2010-12-28 ساعت 12:26)elena نوشته:  
(2010-12-22 ساعت 11:24)rayan.s نوشته:  
(2010-12-22 ساعت 11:11)abig نوشته:  سلام دوستان،
همین کپی مدارک منضم به ترجمه برای ارسال به آنکارا کافیه یا کپی دیگری هم توی پاکت ارسالی بگذاریم؟

ممنون میشم زود پاسخ بدین.

بله.کافیه.موفق باشید

من بالاخره نفهمیدم نیازی هست که ترجمه مدارک به تایید دادگستری برسه یا نه ؟ با تشکر
دوست عزیز یکی از بچه های مهاجرسرا راجع به این موضوع با سفارت مکاتبه کرده بود که اونها تو جواب گفته بودن نیازی نیست.
ولی اکثر بچه ها برای محکم کاری این کارو می کنند.
باز بستگی به خودتون و اینکه راجع به کارهاتون چقدر وسواس به خرج می دید داره.
موفق باشید.

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، rayan.s ، success
سلام

دوستان آیا نیازی هست که کپی مدارک یا کپی ترجمه مدارک برابر با اصل بشه؟
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
تشکر کنندگان:
(2010-12-31 ساعت 17:06)Fred نوشته:  سلام

خیر،اگر اصل مدارک همراهتون باشه نیازی نیست.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: frozen mind ، satusa
1-آيا پرينت حساب بانكي حتما بايد هولوگرام داشته باشه؟(من تو دارالترجمه شنيدم آقايي مي گفت كه از بانك ملت پرينت انگليسي هولوگرام دار گرفته)
اصلا چنين چيزي رو بانكها دارن؟
2-گواهي اشتغال به كاري رو كه شركت ما ميده زيرش نوشته:فقط جهت اطلاع بوده و ارزش ديگري ندارد.
يعني ارزش ترجمه نداره؟پس من چجوري ثابت كنم كه 7 سال سابقه كار دارم؟
(2010-12-31 ساعت 18:08)armido نوشته:  

به نظر من كپي كه قبل از مصاحبه مي فرستيد بهتره برابر اصل باشه.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:
(2011-01-30 ساعت 17:38)final destination نوشته:  1-آيا پرينت حساب بانكي حتما بايد هولوگرام داشته باشه؟(من تو دارالترجمه شنيدم آقايي مي گفت كه از بانك ملت پرينت انگليسي هولوگرام دار گرفته)
اصلا چنين چيزي رو بانكها دارن؟
2-گواهي اشتغال به كاري رو كه شركت ما ميده زيرش نوشته:فقط جهت اطلاع بوده و ارزش ديگري ندارد.
يعني ارزش ترجمه نداره؟پس من چجوري ثابت كنم كه 7 سال سابقه كار دارم؟
(2010-12-31 ساعت 18:08)armido نوشته:  

به نظر من كپي كه قبل از مصاحبه مي فرستيد بهتره برابر اصل باشه.

دوست عزیز؛
1-نامه بانک در سربرگه بانک نوشته میشه و نیازی به هولوگرام ندارد.
2-برای سفارت نیازی به ترجمه سابقه کار ندارید.(از من که نگرفتند و ندیدم کسی هم تحویل داده باشه) ولی بعد ویزا گرفتن بگو برات این جمله رو ننویسند تا ترجمه سابقه کارت رو بعد ترجمه بتونی تو آمریکا ارائه بدی.اگرم حساسی و میخوای ببری دارالترجمه بگو اون جمله رو ترجمه نکنند .موفق باشید
پ.ن: با توضیح armido عزیز؛ بهتره ترجمه کنی اگر جمله ایی رو که گفتی را ترجمه نکنی بهتره.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: final destination
از من که خانم و برنده اصلی بودم ، گواهی سابقه کار نخواستن و فقط دربارش سوال کردن ازم ، از همسرم گواهی رو خواستن و سوال هم کردن. ما هردو رشته تحصیلی و کارمون غیر مرتبط با هم بود.
تشکر کنندگان: rayan.s ، final destination
دوستان سلام
تا حالا کسی تجربه من رو از ترجمه گواهی بانکی داشته است یا نه؟
من پرینت حساب شش ماهه را از بانک تجارت گرفتم و خودم به تأیید امور بین الملل نرسوندم بلکه دارالترجمه شهرستان گفت خودشون می فرستند تهران و این کارو انجام میدهند.
ترجمه رو که گرفتم یک جدول است با کلی اعداد و ارقام در پایان هم به debit , credit و balance اشاره کرده است (به ریال). ایا این ترجمه مورد قبول است؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. 3 تا سوال دارم ممنوم اگه کمکم کنید:
1)مدرک دانشگاهی من،چون دانشگاه دولتی بودم فعلا مدرک موقته تا یک سال دیگه هم اصل دانشنامه رو نمیدن(باید از زمان فارق التحصیلی یک سنواتی بگذره) البته من می تونم با کمی دردسر مدرک خودمو از دانشگاه بخرم،به نظرتون مدرک موقت به عنوان اخرین مدرک کافیست یا حتما باید مدرک دائم داشته باشم؟
2)فقط ارائه مدرک دانشگاه کافیه یا دیپلم رو هم باید ترجه و ارسال کنیم؟
3)ترجمه ریز نمرات رو کجا گفته لازمه ببریم؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-30 ساعت 23:04)sara59 نوشته:  سلام دوستان. 3 تا سوال دارم ممنوم اگه کمکم کنید:
1)مدرک دانشگاهی من،چون دانشگاه دولتی بودم فعلا مدرک موقته تا یک سال دیگه هم اصل دانشنامه رو نمیدن(باید از زمان فارق التحصیلی یک سنواتی بگذره) البته من می تونم با کمی دردسر مدرک خودمو از دانشگاه بخرم،به نظرتون مدرک موقت به عنوان اخرین مدرک کافیست یا حتما باید مدرک دائم داشته باشم؟
2)فقط ارائه مدرک دانشگاه کافیه یا دیپلم رو هم باید ترجه و ارسال کنیم؟
3)ترجمه ریز نمرات رو کجا گفته لازمه ببریم؟

شما همین مدرک موقت را ترجمه بکنید و همراه دیپلم و ترجمه اش ببرید برای مصاحبه (اگر محل مصاحبه آنکاراست براشون ارسال کنید) و اگر اشکال بگیرند (که نمیگرند) بعد بیایید و پول به دانشگاه بدید و مدرک را بگیرید(البته در نهایت باید اصل مدرک و ترجمه اش رو ببرید آمریکا).ریز نمرات برای مصاحبه لازم نیست ولی اگه قرار بری آمریکا سر کار نیاز به داشتن ترجمه ریز نمرات دارید.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: javidk ، sepinod
(2011-01-30 ساعت 19:21)hooman421 نوشته:  دوستان سلام
تا حالا کسی تجربه من رو از ترجمه گواهی بانکی داشته است یا نه؟
من پرینت حساب شش ماهه را از بانک تجارت گرفتم و خودم به تأیید امور بین الملل نرسوندم بلکه دارالترجمه شهرستان گفت خودشون می فرستند تهران و این کارو انجام میدهند.
ترجمه رو که گرفتم یک جدول است با کلی اعداد و ارقام در پایان هم به debit , credit و balance اشاره کرده است (به ریال). ایا این ترجمه مورد قبول است؟
با تشکر

دوست عزیز گواهی ما هم از بانک تجارت به همین صورت بود و سفارت قبول کرد.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، hooman421 ، emankh101
برای اونایی که احیانا نمیدونن این مطلب رو مینویسم شاید به کارشون بیاد.
کسانی که دانشگاه دولتی درس خوندن و نمیخوان مدرکشون را با پول آزاد کنن ، یه راهی هست که البته حداقل 1 سال از زمان فارغ التحصیلی وقت لازم داره.
اونم اینه که شما 6 ماه پس از فارغ التحصیلی میری وزارت کار و درخواست کار در رشته خودتونو میدی (البته دو سه تا شرط گذاشتن براش که تا جایی که یادمه در این موارد خیلی سختگیری نمیکردن) . یه برگه میدن بهتون. از اونجایی که کار پیدا نمیشه اصولا، برگه رو میتونی بعد از 6 ماه دیگه ببری همونجا و درخواست ازاد کردن مدرکت رو بکنی. باز یه برگه میدن که میبری دانشگاه و خیلی شیک مدرک و ریز نمرات رو تحویل میگیری. موقع آزاد کردن مدرک باید 1 سال از فارغ التحصیلی و 6 ماه از تاریخ درخواست کار گذشته باشه.
ما مدرک لیسانس با ریزنمراتمون رو همینطوری ازاد کردیم Smile
وزارت کار تهران که این کار رو انجام میداد تو خیابون سرهنگ سخایی هست ولی جدیدا برای هر منطقه مسکونی یه جای جدا رو معرفی میکنن که میتونید زنگ بزنید و آدرسو بپرسید ازشون. من شماره رو گم کردم ولی شما از 118 میتونین بگیرین.
تشکر کنندگان: rayan.s ، javidk ، frozen mind ، mml ، sepinod ، emankh101 ، arshida ، najibi
دوستان من شناسنامه و کارت ملی و دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهینامه و ریز نمرات را بدم ترجمه کافیه یا بازم مدرک هست؟D:
و اینکه من چه چیزهایی رو باید کپی برابر اصل بگیرم؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان:
(2011-01-31 ساعت 13:00)armido نوشته:  برای اونایی که احیانا نمیدونن این مطلب رو مینویسم شاید به کارشون بیاد.
کسانی که دانشگاه دولتی درس خوندن و نمیخوان مدرکشون را با پول آزاد کنن ، یه راهی هست که البته حداقل 1 سال از زمان فارغ التحصیلی وقت لازم داره.
اونم اینه که شما 6 ماه پس از فارغ التحصیلی میری وزارت کار و درخواست کار در رشته خودتونو میدی (البته دو سه تا شرط گذاشتن براش که تا جایی که یادمه در این موارد خیلی سختگیری نمیکردن) . یه برگه میدن بهتون. از اونجایی که کار پیدا نمیشه اصولا، برگه رو میتونی بعد از 6 ماه دیگه ببری همونجا و درخواست ازاد کردن مدرکت رو بکنی. باز یه برگه میدن که میبری دانشگاه و خیلی شیک مدرک و ریز نمرات رو تحویل میگیری. موقع آزاد کردن مدرک باید 1 سال از فارغ التحصیلی و 6 ماه از تاریخ درخواست کار گذشته باشه.
وزارت کار تهران که این کار رو انجام میداد تو خیابون سرهنگ سخایی هست ولی جدیدا برای هر منطقه مسکونی یه جای جدا رو معرفی میکنن که میتونید زنگ بزنید و آدرسو بپرسید ازشون. من شماره رو گم کردم ولی شما از 118 میتونین بگیرین.

سلام دوست عزيز
من سال 75 درسم تموم شد ( دانشگاه دولتي ) در يك جاي نيمه دولتي مشغول كار هستم ( از سال 81 )
من براي گرفتن ريز نمرات به دانشگاه رفتم ولي اونا گفتن بايد 2 سال سابقه كار داشته باشي و از خود محل كارت بايد نامه بياري , من رفتم كارگزيني و اونا گفتم كه ما به دانشگاه براي گرفتن ريز نمرات و مدرك نامه نميديمSad
حالا من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان:
(2011-02-19 ساعت 19:08)kamranjon نوشته:  
(2011-01-31 ساعت 13:00)armido نوشته:  برای اونایی که احیانا نمیدونن این مطلب رو مینویسم شاید به کارشون بیاد.

سلام دوست عزيز
من سال 75 درسم تموم شد ( دانشگاه دولتي ) در يك جاي نيمه دولتي مشغول كار هستم ( از سال 81 )
من براي گرفتن ريز نمرات به دانشگاه رفتم ولي اونا گفتن بايد 2 سال سابقه كار داشته باشي و از خود محل كارت بايد نامه بياري , من رفتم كارگزيني و اونا گفتم كه ما به دانشگاه براي گرفتن ريز نمرات و مدرك نامه نميديمSad

ببین دوست عزیز شما جمع مدتی که در دانشگاه درس خواندی اگر لیسانس باشی حدود 4 سال با یک دو ترم کمتر و یا بیشتر هست.
حالا اگر کارت پایان خدمت داری ببین چند ماه میشه و از مدت تحصیلت کم کن مثلا 20 ماه خدمت سربازی داری از 4 سال که کم کنی شما 28 ماه دیگه لازم داری که یعنی شما باید 28 ماه سابقه بیمه داشته باشی (سابقه کار که بیمه برای شما رد شده باشه) که سر جمع با سربازی معادل 4 سال تحصیل شما بشه تا بتونی مدرکت را آزاد کنی.
شما به کارگزینی محل کار خودت بگو فقط یک گواهی لازم داری که قید شده باشه از مثلا فلان تاریخ تا امروز من در این اداره مشغول کار بودم.
اصلا هیچ متن خاصی لازم نداره که اداره شما بخواد حساسیت نشون بده.
در نهایت اگر اداره شما زیر بار نرفت شما به اداره بیمه مراجعه کن و بگو من برای دانشگاه گواهی لازم دارم که این مدت شاغل بودم تا مدرک من آزاد بشه.
فقط یادتون باشه حتی اگر یکروز هم کسر داشته باشید مدرک شما آزاد نمیشه.
دقیقا محاسبه کنید که بعدا مجبور نشید تمام این مراحل را تکرار کنید.

مدت سربازی+ مدت اشتغال به کار (سابقه بیمه) = مدت زمان دقیق تحصیل در دانشگاه

موفق باشی....
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
تشکر کنندگان: rayan.s ، kamranjon ، satusa ، armido
(2011-02-20 ساعت 00:19)emankh101 نوشته:  
(2011-02-19 ساعت 19:08)kamranjon نوشته:  

سلام دوست عزيز

ببین دوست عزیز شما جمع مدتی که در دانشگاه درس خواندی اگر لیسانس باشی حدود 4 سال با یک دو ترم کمتر و یا بیشتر هست.
حالا اگر کارت پایان خدمت داری ببین چند ماه میشه و از مدت تحصیلت کم کن مثلا 20 ماه خدمت سربازی داری از 4 سال که کم کنی شما 28 ماه دیگه لازم داری که یعنی شما باید 28 ماه سابقه بیمه داشته باشی (سابقه کار که بیمه برای شما رد شده باشه) که سر جمع با سربازی معادل 4 سال تحصیل شما بشه تا بتونی مدرکت را آزاد کنی.
شما به کارگزینی محل کار خودت بگو فقط یک گواهی لازم داری که قید شده باشه از مثلا فلان تاریخ تا امروز من در این اداره مشغول کار بودم.
اصلا هیچ متن خاصی لازم نداره که اداره شما بخواد حساسیت نشون بده.
در نهایت اگر اداره شما زیر بار نرفت شما به اداره بیمه مراجعه کن و بگو من برای دانشگاه گواهی لازم دارم که این مدت شاغل بودم تا مدرک من آزاد بشه.
فقط یادتون باشه حتی اگر یکروز هم کسر داشته باشید مدرک شما آزاد نمیشه.
دقیقا محاسبه کنید که بعدا مجبور نشید تمام این مراحل را تکرار کنید.

مدت سربازی+ مدت اشتغال به کار (سابقه بیمه) = مدت زمان دقیق تحصیل در دانشگاه

موفق باشی....

يك نكته اي راجع به مدت زمان تعهد بايد اضافه كنم كه مدت زمان سابقه كار براي آزاد كردن مدرك معادل تعداد ترمهاي تحصيل ضربدر سهميه منطقه قبولي در كنكور مي باشد. چنانچه از سهميه منطقه 1 استفاده كرده باشيد يك برابر مدت تحصيل و براي منطقه 2 دوبرابر و براي منطقه 3 سه برابر مدت تحصيل مي بايست سابقه كار داشته باشيد كه مدت سربازي هم جز آن حساب مي شود

موفق باشيد
تشکر کنندگان: final destination ، arshida ، emankh101 ، armido ، kamranjon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان