کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2010-05-14 ساعت 14:59)mohajerusa2011 نوشته:  لطفا اگر کسی دارالترجمه مطمئن و خوب و ارزان کسی سراع داره آدرس بذاره

از چند تا از دوستان شنيدم كه مدارك خود رابه دارالترجمه مركزي برده و راضي هستند وقتي خودم مراجعه كردم از قيمت هاي پايين آنها تعجب كردم. بعلاوه كار را خيلي زودتر از موعد مقرر و خوشبختانه بدون غلط تحويل گرفتم. آدرس اين دارالترجمه طبق سربرگ روي ترجمه به اينترتيباست: خ دماوند ابتداي آيت:shy::D تلفن 77901760
(2010-05-14 ساعت 14:59)mohajerusa2011 نوشته:  لطفا اگر کسی دارالترجمه مطمئن و خوب و ارزان کسی سراع داره آدرس بذاره

از چند تا از دوستان شنيدم كه مدارك خود رابه دارالترجمه مركزي برده و راضي هستند وقتي خودم مراجعه كردم از قيمت هاي پايين آنها تعجب كردم. بعلاوه كار را خيلي زودتر از موعد مقرر و خوشبختانه بدون غلط تحويل گرفتم. آدرس اين دارالترجمه طبق سربرگ روي ترجمه به اينترتيب است: خ دماوند ابتداي آيت:shy::D تلفن 77901760
تشکر کنندگان: mml
آيا ترجمه سند ازدواج و شناسنامه و كارت سربازي وملي بايد مهر دادگستري داشته باشه؟ غير از اين مهر ديگر هم مي خواهد ؟
تشکر کنندگان:
(2011-03-05 ساعت 23:21)mjh نوشته:  آيا ترجمه سند ازدواج و شناسنامه و كارت سربازي وملي بايد مهر دادگستري داشته باشه؟ غير از اين مهر ديگر هم مي خواهد ؟

بله مهر دادگستری لازم هست، در صورت امکان مهر امور خارجه هم بزنید
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
تشکر کنندگان: frozen mind
ترجمه ها باید مهر امورخارجه را داشته باشه؟
خود سند مالکیت نیز باید ترجمه بشه؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-03-07 ساعت 15:48)roza63 نوشته:  ترجمه ها باید مهر امورخارجه را داشته باشه؟
با تشکر

رزای عزیز،
تو سایت آنکارا نوشته که تاییدیه لازم نیست و فقط ترجمه توسط یک مترجم رسمی کافیست، اما خیلی از دوستان واسه محکم کاری به تایید امور خارجه و دادگستری هم می رسونن.
سند مالکیت هم اگه میخواین به عنوان تمکن مالی به سفارت ارائه بدید، بله باید ترجمه شه.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: armido ، roza63 ، rokmita
(2011-03-07 ساعت 17:07)لیلا ج نوشته:  
(2011-03-07 ساعت 15:48)roza63 نوشته:  ترجمه ها باید مهر امورخارجه را داشته باشه؟
با تشکر

رزای عزیز،
تو سایت آنکارا نوشته که تاییدیه لازم نیست و فقط ترجمه توسط یک مترجم رسمی کافیست، اما خیلی از دوستان واسه محکم کاری به تایید امور خارجه و دادگستری هم می رسونن.
سند مالکیت هم اگه میخواین به عنوان تمکن مالی به سفارت ارائه بدید، بله باید ترجمه شه.
سلام دوستان ، قبلا هم راجع این موضوع صحبت شده بود فقط خواستم یادآوری کنم که ما هیچ کدوم از مدارکمون رو نه به تایید دادگستری رسوندیم و نه وزارت امور خارجه فقط گواهی تمکن رو امور بین الملل بانک مربوطه ممهور کرد . و کلیر هم شدیم . البته اینو گفتم که دوستان درجریان باشند طبیعتا هرکس هر طور صلاح بدونه و راحت تره عمل می کنه. موفق باشید...
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: User ، kianoush ، emankh101 ، javidk ، armido ، لیلا ج ، hasti_banoo ، moeen
آیا برای نظام جدیدی ها ترجمه مدرک پیش دانشگاهی کافیست ؟یا سه سال دبیرستان نیز لازم است ؟
تشکر کنندگان:
با سلام دوستان امروز برای ترجمه عدم سو پیشینه که به زبان ایتالیایی بود مراجعه کردم دارالترجمه بمن گفتند اول باید بری وزارت امر خارجه مهر بزنی بعد بیاری ماترجمه کنیم به نظر شما باید حتما این کار رو بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
تشکر کنندگان:
(2011-03-08 ساعت 14:33)roza63 نوشته:  آیا برای نظام جدیدی ها ترجمه مدرک پیش دانشگاهی کافیست ؟یا سه سال دبیرستان نیز لازم است ؟

مدرک دیپلم پایان 3 سال دبیرستان هم لازمه.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:
من مدرك ليسانس و براي احتياط پيش دانشگاهي را ترجمه كردم و مدرك سه سال دبيرستان را ازم نخواستندالبته من ابوظبي بودم فكر نكنم لازم باشه ..كارت ملي هم نياز به ترجمه نداره
(2011-03-08 ساعت 14:33)roza63 نوشته:  آیا برای نظام جدیدی ها ترجمه مدرک پیش دانشگاهی کافیست ؟یا سه سال دبیرستان نیز لازم است ؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: armido
(2011-03-08 ساعت 16:54)zohreh36 نوشته:  با سلام دوستان امروز برای ترجمه عدم سو پیشینه که به زبان ایتالیایی بود مراجعه کردم دارالترجمه بمن گفتند اول باید بری وزارت امر خارجه مهر بزنی بعد بیاری ماترجمه کنیم به نظر شما باید حتما این کار رو بکنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
بد نیست به این دارالترجمه هم زنگ بزنین ،شاید بتونن راهنماییتون کنن. البته نمیدونم ایتالیایی هم کار میکنن یا نه ،ولی ما برای ترجمه مدارکمون راضی بودیم ازشون ،****** توی پیغام خصوصی شماره رو میدم.

دوست عزیز بخاطر اینکه با یک شماره تلفن دادن شما جای بحث برای تبلیغاتی کاران سودجو باز نشود شماره تلفن اعلامی را با * جایگزین کردم. لطفا برای دادن شماره تلفن موسساتی که بهشون اعتماد دارید از پیام خصوصی استفاده کنید.
ارادتمند - ناظم

(2011-03-08 ساعت 18:43)mahmood_eng نوشته:  من مدرك ليسانس و براي احتياط پيش دانشگاهي را ترجمه كردم و مدرك سه سال دبيرستان را ازم نخواستندالبته من ابوظبي بودم فكر نكنم لازم باشه ..كارت ملي هم نياز به ترجمه نداره
از نظر اونا تا جایی که میدونم شما باید 12 سال درس خونده باشی پس اصل مدرک پیش دانشگاهی و ترجمه اش که لازمه و اگه مدرک پیش دانشگاهی ببری کافیه و دیگه دیپلم نمیخوان. مدارک بالاتر دانشگاهی مثل لیسانس و ...هم بدیهیه که قابل قبوله.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان:
جناب ناظم با سلام خدمت شما .1 سوال داشتم شما تلفنی که یکی از دوستان برای ترجمه گذاشتن رو بلافاصله پاک کردبد ولی اقایی که اینهمه شماره و تبلیغ کردن رو فقط تذکر دادید.اگر قانونه پس فکر نمیکنم که فرقی کنه .لطفامنو قانع کنید باتشکر
تشکر کنندگان: emankh101
(2011-03-09 ساعت 04:28)zohreh36 نوشته:  جناب ناظم با سلام خدمت شما .1 سوال داشتم شما تلفنی که یکی از دوستان برای ترجمه گذاشتن رو بلافاصله پاک کردبد ولی اقایی که اینهمه شماره و تبلیغ کردن رو فقط تذکر دادید.اگر قانونه پس فکر نمیکنم که فرقی کنه .لطفامنو قانع کنید باتشکر

سلام دوست عزیز

باید خدمت شما عرض کنم که من ناظم سایت نیستم و مثل شما یکی‌ از کاربران سایت عزیز مهاجرسرا هستم.

چون طبق اصول اولی‌ سایت انجام هرگونه تبلیغ ممنوع هست، بنده هم به این کاربر گرامی‌ تذکر دادم،

البته یقین دارم که هنوز ناظم گرامی‌ پست کاربری که متن تبلیغ را فرستادند ندیده، و اگر رویت کنند حتما موارد لازم را انجام میدن.

موفق باشید...
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
تشکر کنندگان: javidk ، Lamborghini ، armido
پستهای حاوی تبلیغات، به موجب قوانین مهاجرسرا حذف شدند.

تشکر کنندگان: javidk ، لیلا ج ، frozen mind ، zohreh36 ، Lamborghini ، Linspire ، emankh101 ، WIKIMAN ، tamanna ، armido ، moeen
دوستان اگه معدل پیش دانشگاهی تون بهتر از دیپلمتون هستش واسه دانشگاه بفرستید اگه نه فقط دیپلم رو بدید که امریکا اصلا این چیزا رو نگاه نمیکنن . معدل رو مبینن تیک میزنن بره
تشکر کنندگان: لیلا ج ، armido ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان