موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
من در مورد دوره فوق ليسانس دانشگاههاي دولتي مي دونم كه ميشه باقيمانده تعهد خدمت رو خريد. آيا اين قضيه در مورد دوره ليسانس هم صادقه؟ قاعدتا بايد صادق باشه. اگر اينطور باشه، ايشون مي تونن بقيه تعهد خدمت رو بخرن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
(2011-02-20 ساعت 00:19)emankh101 نوشته: (2011-02-19 ساعت 19:08)kamranjon نوشته: (2011-01-31 ساعت 13:00)armido نوشته: برای اونایی که احیانا نمیدونن این مطلب رو مینویسم شاید به کارشون بیاد.
کسانی که دانشگاه دولتی درس خوندن و نمیخوان مدرکشون را با پول آزاد کنن ، یه راهی هست که البته حداقل 1 سال از زمان فارغ التحصیلی وقت لازم داره.
اونم اینه که شما 6 ماه پس از فارغ التحصیلی میری وزارت کار و درخواست کار در رشته خودتونو میدی (البته دو سه تا شرط گذاشتن براش که تا جایی که یادمه در این موارد خیلی سختگیری نمیکردن) . یه برگه میدن بهتون. از اونجایی که کار پیدا نمیشه اصولا، برگه رو میتونی بعد از 6 ماه دیگه ببری همونجا و درخواست ازاد کردن مدرکت رو بکنی. باز یه برگه میدن که میبری دانشگاه و خیلی شیک مدرک و ریز نمرات رو تحویل میگیری. موقع آزاد کردن مدرک باید 1 سال از فارغ التحصیلی و 6 ماه از تاریخ درخواست کار گذشته باشه.
ما مدرک لیسانس با ریزنمراتمون رو همینطوری ازاد کردیم
وزارت کار تهران که این کار رو انجام میداد تو خیابون سرهنگ سخایی هست ولی جدیدا برای هر منطقه مسکونی یه جای جدا رو معرفی میکنن که میتونید زنگ بزنید و آدرسو بپرسید ازشون. من شماره رو گم کردم ولی شما از 118 میتونین بگیرین.
سلام دوست عزيز
من سال 75 درسم تموم شد ( دانشگاه دولتي ) در يك جاي نيمه دولتي مشغول كار هستم ( از سال 81 )
من براي گرفتن ريز نمرات به دانشگاه رفتم ولي اونا گفتن بايد 2 سال سابقه كار داشته باشي و از خود محل كارت بايد نامه بياري , من رفتم كارگزيني و اونا گفتم كه ما به دانشگاه براي گرفتن ريز نمرات و مدرك نامه نميديم
حالا من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین دوست عزیز شما جمع مدتی که در دانشگاه درس خواندی اگر لیسانس باشی حدود 4 سال با یک دو ترم کمتر و یا بیشتر هست.
حالا اگر کارت پایان خدمت داری ببین چند ماه میشه و از مدت تحصیلت کم کن مثلا 20 ماه خدمت سربازی داری از 4 سال که کم کنی شما 28 ماه دیگه لازم داری که یعنی شما باید 28 ماه سابقه بیمه داشته باشی (سابقه کار که بیمه برای شما رد شده باشه) که سر جمع با سربازی معادل 4 سال تحصیل شما بشه تا بتونی مدرکت را آزاد کنی.
شما به کارگزینی محل کار خودت بگو فقط یک گواهی لازم داری که قید شده باشه از مثلا فلان تاریخ تا امروز من در این اداره مشغول کار بودم.
اصلا هیچ متن خاصی لازم نداره که اداره شما بخواد حساسیت نشون بده.
در نهایت اگر اداره شما زیر بار نرفت شما به اداره بیمه مراجعه کن و بگو من برای دانشگاه گواهی لازم دارم که این مدت شاغل بودم تا مدرک من آزاد بشه.
فقط یادتون باشه حتی اگر یکروز هم کسر داشته باشید مدرک شما آزاد نمیشه.
دقیقا محاسبه کنید که بعدا مجبور نشید تمام این مراحل را تکرار کنید.
مدت سربازی+ مدت اشتغال به کار (سابقه بیمه) = مدت زمان دقیق تحصیل در دانشگاه
موفق باشی....
با سلام دوست عزيز
در مورد اينكه گفتي به كارگزيني بگم كه ( فقط یک گواهی لازم داری که قید شده باشه از مثلا فلان تاریخ تا امروز من در این اداره مشغول کار بودم) بازم اونا ميگن كه نامه را به كجا ميخواهي بدهي ( چون نامه بايد گيرنده داشته باشه ) و بازم به من گفتن كه به هيچ دانشگاهي نامه نميديم.
اين مشكل فقط براي ما دانشگاه دولتيهاست و دانشگاه آزاديها اين مشكلو ندارن .
ولي در مورد رفتن به بيمه , شايد بشه .by
To Wounds From One[font=Arial][/font]
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با سلام دوست عزيز
در مورد اينكه گفتي به كارگزيني بگم كه ( فقط یک گواهی لازم داری که قید شده باشه از مثلا فلان تاریخ تا امروز من در این اداره مشغول کار بودم) بازم اونا ميگن كه نامه را به كجا ميخواهي بدهي ( چون نامه بايد گيرنده داشته باشه ) و بازم به من گفتن كه به هيچ دانشگاهي نامه نميديم.
[/quote]
پس شما از طریق اداره بیمه اقدام کن و به اداره بیمه حتما بگو محل کارم از دادن سابقه کار خودداری می کنه...
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-31 ساعت 13:00)armido نوشته: برای اونایی که احیانا نمیدونن این مطلب رو مینویسم شاید به کارشون بیاد.
کسانی که دانشگاه دولتی درس خوندن و نمیخوان مدرکشون را با پول آزاد کنن ، یه راهی هست که البته حداقل 1 سال از زمان فارغ التحصیلی وقت لازم داره.
اونم اینه که شما 6 ماه پس از فارغ التحصیلی میری وزارت کار و درخواست کار در رشته خودتونو میدی (البته دو سه تا شرط گذاشتن براش که تا جایی که یادمه در این موارد خیلی سختگیری نمیکردن) . یه برگه میدن بهتون. از اونجایی که کار پیدا نمیشه اصولا، برگه رو میتونی بعد از 6 ماه دیگه ببری همونجا و درخواست ازاد کردن مدرکت رو بکنی. باز یه برگه میدن که میبری دانشگاه و خیلی شیک مدرک و ریز نمرات رو تحویل میگیری. موقع آزاد کردن مدرک باید 1 سال از فارغ التحصیلی و 6 ماه از تاریخ درخواست کار گذشته باشه.
ما مدرک لیسانس با ریزنمراتمون رو همینطوری ازاد کردیم
وزارت کار تهران که این کار رو انجام میداد تو خیابون سرهنگ سخایی هست ولی جدیدا برای هر منطقه مسکونی یه جای جدا رو معرفی میکنن که میتونید زنگ بزنید و آدرسو بپرسید ازشون. من شماره رو گم کردم ولی شما از 118 میتونین بگیرین.
البته دوست عزيز بعضي از ادارات دولتي از دانشگاه استعلام مي كنند. چند سال پيش من با وجود اينكه شاغل بودم ولي با نامه وازرت كار مني بر اينكه شاغل نيستم رفتم و مدرك ليسانسم را آزاد كردم وقتي براي آزاد كردن مدرك ارشدم رفتم اون فرمي كه مربوط به" نحوه آزاد كردن مدرك دانش آموختگان برخوردار از تحصيل رايگان " را بايد مي برديم كه مدرك فوق را آزاد مي كرديم. چون توي اين فرم نوشته بودند كه من چون از مثلا اين تاريخ تا فلان تاريخ كار پيدا نكردم واسه همين مدرك ليسانسم آزاد شده.
ولي از اونجاييكه اداره اي كه كار مي كردم واسه آخرين مدركم از دانشگاه استعلام كرده بودند و نامه اداره توي پرونده دانشجويي من بود. كاركنان دانشگاه قبول نكردند مدرك ارشدم را آزاد كنند و تازه گفتند بايد بري براي مدرك ليسانست پول پرداخت كني.تازه اون موقع من بيچاره از اول مجبور شدم شال و كلاه كنم با نامه اداره مبني بر داشتن سابقه كار و پرداخت پول يكبار ديگه برم دانشگاه محل تحصيل ليسانسم و اون فرم تعهد خدمت دانش آموختگان برخوردار از تحصيل رايگان را برام عوض كردند بعدش دوباره برگشتم و مدرك ارشدم را خريدم.
البته تا چند سال پيش هم آزاد كردن مدرك خيلي ارزان بود.
در هر صورت خواستم بگم اگر دو يا 3 تا مدرك داريد و اداره دولتي يا نيمه هستيد امكان استعلام مدرك از دانشگاه هست و اگر مثل من نامه اداره كار ببريد ممكنه هم دوندگي زيادي بكنيد هم در آخر پول را پرداخت كنيد
پس حواستون باشه
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-20 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-20 ساعت 12:33 توسط satusa.)
با سلام دوست عزيز
[/quote]
پس شما از طریق اداره بیمه اقدام کن و به اداره بیمه حتما بگو محل کارم از دادن سابقه کار خودداری می کنه...
[/quote]
[/quote]
عدم ارائه گواهي اشتغال بكار توسط هر سازمان و ارگاني اعم از دولتي و يا خصوصي خلاف مقررات اداري است و هر جايي كه شما كار مي كنيد موظف است به شما گواهي اشتغال بكار بدهد.
البته با توجه به اينكه معمولا كارمندان امور اداري و... توي سازمانها خودشون راسا قانون وضع مي كنند! چنانچه از اين كار امتناع مي كنند و گواهي اشتغال بكار خطاب به دانشگاه به شما نمي دهند شما بگوييد يك گواهي اشتغال بكار به بانك مي خواهيد و آن را به دانشگاه تحويل دهيد. دانشگاهها معمولا در اين خصوص سخت گيري نمي كنند (البته سابقه بيمه هم كه راه حل هميشگي هست) وليكن حتي سوابق كار بدون بيمه و حتي پاره وقت هم مورد قبول مي باشد كه البته معادل سازي مي شود.
موفق باشيد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همگی دوستان-
من در حال ترجمه مدارکم هستم فقط نمیدونم که 15 روز قبل از مصاحبه تو آنکارا باید اصل ترجمه ها را بفرستم یا فقط یه کپی معمولی از ترجمه ها بگیرم و فقط اون کپی ها را بفرستم ! اگه راهنمای بفرمایین ممنون میشم
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-20 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-20 ساعت 19:57 توسط arshida.)
[
تا چند سال پیش ادارات دولتی راحت گواهی اشتغال بکار می دادند. ولی خود من شخصا پارسال که می خواستم برای ترجمه گواهی اشتغال بکار بگیرم بهم ندادند و گفتند باید بگی مثلا چه کشوری و برای چه مدت و چه کاری می خواهی بروی و اضافه کردند دستور از طرف حراسته. و باید بروم حراست اداره و فرمهای مخصوصی!!! پر کنم تا بعد با اجازه حراست به من گواهی اشتغال بکار جهت ارائه به سفارت بدهند. خوب راستش من اولش باورم نمی شد و زیر بار نمی رفتم واسه همین هم
با وزارتخانه تماس گرفتم ولی جالبیش این بود که اونها هم دقیقا تایید کردند و شماره و تاریخ نامه هم همان موقع بهم دادند.
خلاصه می خواستم بگم با اینکه قانونا ادارات باید گواهی اشتغال بکار بدهند ولی از اونجا که حراست و امور محرمانه هر دستوری برای خودش وضع میکنه(مثل بستن cd driver و پورتهای usb که اونم به اسم کنترل حفاظت از اطلاعات وضع کردند) , باید همه چیز یک جورایی تحت کنترل اونها باشه. و من فکر می کنم بیشتر اینکارا واسه حراست ادارات و اینکه کارمندها آب بخورند اونها بدونند.حالا برای دانشگاه هم فکر کنم با توضیح و نامه نگاری به اینور و اونور بشه نامه اشتغال بکارگرفت.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-20 ساعت 19:56)arshida نوشته: [
تا چند سال پیش ادارات دولتی راحت گواهی اشتغال بکار می دادند. ولی خود من شخصا پارسال که می خواستم برای ترجمه گواهی اشتغال بکار بگیرم بهم ندادند و گفتند باید بگی مثلا چه کشوری و برای چه مدت و چه کاری می خواهی بروی و اضافه کردند دستور از طرف حراسته. و باید بروم حراست اداره و فرمهای مخصوصی!!! پر کنم تا بعد با اجازه حراست به من گواهی اشتغال بکار جهت ارائه به سفارت بدهند. خوب راستش من اولش باورم نمی شد و زیر بار نمی رفتم واسه همین هم
با وزارتخانه تماس گرفتم ولی جالبیش این بود که اونها هم دقیقا تایید کردند و شماره و تاریخ نامه هم همان موقع بهم دادند.
خلاصه می خواستم بگم با اینکه قانونا ادارات باید گواهی اشتغال بکار بدهند ولی از اونجا که حراست و امور محرمانه هر دستوری برای خودش وضع میکنه(مثل بستن cd driver و پورتهای usb که اونم به اسم کنترل حفاظت از اطلاعات وضع کردند) , باید همه چیز یک جورایی تحت کنترل اونها باشه. و من فکر می کنم بیشتر اینکارا واسه حراست ادارات و اینکه کارمندها آب بخورند اونها بدونند.حالا برای دانشگاه هم فکر کنم با توضیح و نامه نگاری به اینور و اونور بشه نامه اشتغال بکارگرفت.
دوست عزیزاصلا لازم نیست شما به اداره خودتون بگید گواهی و سابقه کار جهت ارائه به سفارت لازم دارید.
بگید صرفا بنویسند:
" این گواهی بنا به درخواست نامبرده صادر گردیده و فاقد هرگونه ارزش دیگری می باشد"
همین....
من تا حالا چندین بار به این شکل از محل کارم گواهی گرفتم (اتفاقا همین امروز و بردم دادم دارالترجمه)
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
توي اداره ما ( ما زير نظر وازرت نيرو هستيم)يك فرم داره كه بايد قبلش توضيح بديد كه گواهي اشتغال بكار براي كجاست . حتي اگر براي بانكم بخواهيد بايد دقيقا قيد كنيد كدام بانك.
من هم اولش مي خواستم شخصي بگيرم ندادندمنهم براي تزجمه مي خواستم كه گفتند پس مي خواهي جايي بري و بايد بيگي كجا.
يعني گفتند دقيقا بايد قيد بشه واسه كجاست.حداقل توي اداره ما كه اينجوريه.البته پيشتر ها به ما هم راحت گواهي مي دادند. ولي الان كه اينجوريه.
حتي من چون براي كانادا هم اقدام كرده بودم و نياز داشتم كه برام بنويسند كه مثلا به عنوان كارشناس ... مشغول چكار هستم كه زير بار نمي رفتند و گفتند كه ما فقط مينوسيم فلاني در اين اداره از اين تاريخ تا اين تاريخ با مدرك فلان مشغول بكار است.كه من مجبور شدم از شرح وظايفم توي برگه هاي سازماني پرينت بگيرم و بدم مديرم امضا كنه و بنده خدا با مهر مديريت قسمت خودمان برگه ام را مهر كرد.
(2011-02-20 ساعت 21:26)emankh101 نوشته: (2011-02-20 ساعت 19:56)arshida نوشته: [
دوست عزیزاصلا لازم نیست شما به اداره خودتون بگید گواهی و سابقه کار جهت ارائه به سفارت لازم دارید.
بگید صرفا بنویسند:
" این گواهی بنا به درخواست نامبرده صادر گردیده و فاقد هرگونه ارزش دیگری می باشد"
همین....
من تا حالا چندین بار به این شکل از محل کارم گواهی گرفتم (اتفاقا همین امروز و بردم دادم دارالترجمه)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میدونم سوالم تکراریه ولی میشه یه بار دیگه بگید کپی برابر اصل چه مدارکی رو لازم داریم؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-24 ساعت 11:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-24 ساعت 11:52 توسط Spiritual.)
(2011-02-20 ساعت 19:56)arshida نوشته: [
عیبی نداره شما بگین مثلا برای اداره بیمه تامین اجتماعی میخوام شعبه فلان اونها هم مینویسن میبری بیمه مهر میکنن مدرک کاریتون قرص تر هم میشه بعدش ترجمه میکنین که تاییدیه بیمه هم داره که چه بهتر
یا مثلا برای بانک ملت شعبه هفت تیر وبعدش که این گواهی کار را گرفتین به جای بانک ملت صاف میروید دارالترجمه محبوبتان اون هم پول را از شما میگیره وچنان ترجمه ای براتون میکنه که کاملا نشان میده شما از اون تاریخ تا فلان تاریخ کار کردین در اداره مربوطه
به همین راحتی
فکر میکنین ما ها که گواهی کار گرفتیم رفتیم صاف گفتیم برای ایالت متحده میخواهیم...............!
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
همونطور که بعضی از دوستان قبلا از سفارت در مورد تایید کردن مدارک ترجمه شده توسط وزارت امور خارجه و دادگستری سوال پرسیده بودن وسفارت جواب داده بود که احتیاجی به این کار نیست، به من هم گفتن که فقط ترجمه توسط یک مترجم رسمی کافی است و نیاز به تاییدیه نداره:
Translations from a swarn translator do not need to be notarized.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-26 ساعت 13:56)لیلا ج نوشته: دوستان عزیز،
همونطور که بعضی از دوستان قبلا از سفارت در مورد تایید کردن مدارک ترجمه شده توسط وزارت امور خارجه و دادگستری سوال پرسیده بودن وسفارت جواب داده بود که احتیاجی به این کار نیست، به من هم گفتن که فقط ترجمه توسط یک مترجم رسمی کافی است و نیاز به تاییدیه نداره:
Translations from a swarn translator do not need to be notarized.
سلام دوست عزیز
بله برای سفارت که نیازی نداره ولی یه سری مدارک (مثل مدارک تحصیلی) هست که اگه بخواین بعدا برای تحصیل و کار در خارج از کشور ازشون استفاده کنین باید مهر وزارت خارجه و دادگستری داشته باشن پس بهتره وقتی میدین ترجمه بشن ، این مهر ها رو براتون بزنن . مدارک مالی هم همینطوره مثلا سند ملکی و از اینجور چیزا ، که مثلا وقتی فروختین و پولشو اونجا خواستین ببرین مدرک معتبر داشته باشین که از کجا این پولو اوردین.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...