موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا يه مدتي من نبودم و نميتونستم كامل پستهارو ببينم چه خبر شده
User عزيز اي مدير مهربان و فعال و دوست داشتني وقتي اومدم تو اين صفحه و برگشتم به صفحه 10 تا پستهاي قبلي كه نخونده بودم ببينم ديدم شما داستان سفرت براي گرفتن ويزاتونو نوشتي در گذشته از همون اوايل كه پاكت نامه اول بدستت رسيد و گفتي كه تو دستته و داره بهت چشمك ميزنه از لحن صحب و احترامي كه به بقيه دوستان ميذاشتين لذت ميبردم از شخصيت شما اما وقتي حدود 1 ساعت پيش نشستم پاي داستان سفر گرفتن ويزات مثل جمله جالبي كه دوست عزيز free-free نوشتن منم تمام موهاي بدنم سيخ شد و بعضي جاها با خندههاي بلند و بعضي جاها با دلنگراني همراهيت كردم تا آخر داستان واقعا تبريك به شما و خانواده محترم و به اين دست به قلم بودن شما كه معركست انشالا در كشور جديد به همه آرزوهاتون برسين و موفق باشين
همينطور دوست عزيز TAHSINO از شما هم تشكر براي داستان سفرتون خيلي استفاده كرديم انشالا شما هم زودتر ويزاتون بگيرين
پيروز و سربلند باشين
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
آیا ارائه مدرک تحصیلی همسر ضروریه؟ ممنون می شم جواب منو بدین
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-08 ساعت 23:56)ehsan_gh نوشته: سلام به همه
دوست عزیز؛ ارائه مدرک فقط برای برنده اصلی لازمه. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-09 ساعت 00:43)rayan.s نوشته: (2011-01-08 ساعت 23:56)ehsan_gh نوشته: سلام به همه
دوست عزیز؛ ارائه مدرک فقط برای برنده اصلی لازمه. موفق باشید
ممنون از پاسختون
یک سوال دیگه! آیا ارائه مدارک تحصیلی مقاطع قبلی مثل دیپلم و پیش دانشگاهی مهمه؟ اگر ندیم ایراد میگیرن؟
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال دیگه! آیا ارائه مدارک تحصیلی مقاطع قبلی مثل دیپلم و پیش دانشگاهی مهمه؟ اگر ندیم ایراد میگیرن؟
[/quote]
دوست عزیز اکثرا از بچه ها فقط آخرین مدرکو قبول کردن ولی خوب بهتره که همراتون باشه.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز معمولاً هم آخرین مدرک رو می خوان و هم دیپلم رو.
در مورد ما که اینطوری بود، با وجود مدرک پیش دانشگاهی و فوق دیپلم و لیسانس فقط دیپلم و لیسانس رو خواستند.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان خواهش می کنم در مورد برگه آبی، فرم 9 سوالی و 8 سوالی یه کم توضیح بدن. با تشکر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-10 ساعت 01:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-10 ساعت 01:33 توسط saman33.)
(2011-01-09 ساعت 22:26)baharehz نوشته: از دوستان خواهش می کنم در مورد برگه آبی، فرم 9 سوالی و 8 سوالی یه کم توضیح بدن. با تشکر
توی صفحات قبل مفصل توضیح داده شده. به طور خلاصه، اون برگه آبی رو زمانی به شما می دن که fbi check بخورید و زمانی که برای گرفتن ویزا میاید باید اون برگه همراتون باشه و همچنین اگه توی مدارک شما نقصی باشه توی اون برگه آبی تیک می خوره. فر 9 سوالی هم مربوط به یه سری رشته های خاصه که اطلاعاتی در مورد رشته سابقه و رزومه شما رو خواسته. توی لینک زیر، ارسال 274 هستی بانوی عزیز توضیحات کاملو دادن
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2604&page=19
اگه بیشتر وقت بذارید توی ارسالای قبل به طور مفصل توضیح داده شده...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من فرم 9 سوالی رو در زیر براتون میگذارم.ایتم 9 رو من N/A زدم.من توی WORD سوال و جواب رو با هم زدم.یعنی سوال رو نوشتم و پاسخش رو هم زیرش با یک رنگ دیگه دادم.روز بعد هم سفارت ایمیل داد که فرم هاتون رو گرفتیم و پروسه از امروز شروع میشه.
موفق باشین
1- Your name and family members who will be traveling with you.
-
2- State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. with your immigrant visa.
-
3- List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor.
4- Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S
5- List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)
6- Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications of the applicant (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
- List of references in your country of birth or residence
7. List all overseas travel you have made, most recent trip first
8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
Not Applicable
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در خرداد ماه وقتي صبح از بيرون به خانه آمدم ديدم كه يك پاكت در داخل آبها (چون حياط را شسته بودند) نزديك خروجي آب افتاده برداشتمش و ديدم نام خانومم روش نوشته شده اول نمي دونستم چي هست بعد يكدفعه فكر كردم كه ممكنه نامه قبولي لاتاري باشه و ...
.
.
.
.
ادامه سفرنامه ( سفرنامه دوم جهت گرفتن ويزا)
ما روز 2 دسامبر مصاحبه داشتيم و به ما برگه آبي دادند و گفتند كه از 40 تا 60 روز ديگه روزهاي جمعه سايت را چك نماييد و هر زمان كه شماره شما در سايت اعلام شد يكي از اعضاء خانواده براي گرفتن ويزا بيايد به سفارت . ما با توجه به تعطيلات سفارت آمريكا در آنكارا كه از تاريخ 17 دسامبر تا 1 ژانويه تعيين شده بود انتظار داشتيم كه كليرمون مدتي ديرتر اعلام بشه ولي با اين حال همانطور كه همگي افرادي كه كلير خوردند اطلاع دارند و تجربه كرده اند روزي چند مرتبه سايت را چك مي كرديم. تا اينكه روز 23 دسامبر با كمال ناباوري ديديم كه شماره ما بعد از 21 روز در سايت اعلام شده است. خيلي خوشحال شديم و در سايت يك هوراي حسابي كشيديم. حالا بايد يك هفته صبر مي كرديم تا تعطيلات سفارت تمام بشود . من قبلا در سايت نوشته بودم كه هر زمان كه كلير بشم مي خواهم با قطار برم آنكارا و اين روش را هم امتحان كنم . اما وقتي كلير شديم با توجه به وضعيت برفي هوا تصميم گرفتم با هواپيما بروم ولي ديدم كه برنامه پروازها با رفت و برگشت من جور در نمي آيد و همچنين به دليل تعطيلات بليط هواپيما گران است و بليط قطار هم اصلا نيست به همين دليل تصميم گرفتم اتوبوس را امتحان كنم. اين سفرنامه را هم بيشتر به اين دليل مي نويسم كه دوستان با جزئيات سفر با اتوبوس بيشتر آشنا شوند و راحتتر بتوانند تصميم گيري نمايند. براي گرفتن بليط با شركت رويال سفر تماس گرفتم و بليط رزرو كردم . بليط اتوبوس VIP تهران – آنكارا به مبلغ 60000 تومان براي روز شنبه ساعت 13 روز 1 ژانويه تهيه كردم كه گفتند 36 ساعت در راه خواهيم بود. روز شنبه به ترمينال رفتم و اتوبوس با يك ساعت تاخير ساعت 14 با 9 نفر (اتوبوس 27 نفره است) مسافر به سمت آنكارا حركت كرد. صندليهاي اتوبوس كاملا راحت هستند و من در طول سفر خسته نشدم. در طول سفر با همسفران خوبي آشنا شدم كه يكي از آنها نيز كيس لاتاري بود و كلير شده بودند و همراه همسرشان براي گرفتن ويزا به آنكارا مي رفتند. جالب اينجا بود كه ايشان (آقا محسن) در همان روز 2 دسامبر كه ما مصاحبه داشتيم مصاحبه داشتند و با ما هم كلير شده بودند. البته ما روز مصاحبه همديگر را نديده بوديم . مسير اتوبوس تهران- زنجان – تبريز- مرز بازرگان بود كه تسمه ماشين در زنجان پاره شد و حدود 45 دقيقه در آنجا معطل شديم تا دوباره اتوبوس به راه افتاد. در راه هوا سرد بود و اتوبوس هم زياد گرم نبود خوشبختانه من يك پتوي مسافرتي با خودم برده بودم كه به دادم رسيد. حدود ساعت 23:30 به صوفيان رسيديم كه اتوبوس براي شام نگه داشت . در بين راه در يكي از پاسگاهها دو نفر نيروي انتظامي سوار اتوبوس شدند و پاسپورتها را چك كردند و از همه مي پرسيدن براي چه منظوري به تركيه سفر مي كنيد و به كدام شهر مي رويد. من هم به توصيه user عزيز حقيقت را گفتم و در جواب گفتم كه دارم براي ديدن عموم مي رم تركيه و اون دوباره پرسيد عموت كدام شهر است و من جواب دادم آنكارا . اما وقتي از آقا محسن پرسيد كجا مي رويد جواب داد دارم ميرم سفارت براي گرفتن ويزا و اون هم چيزي نگفت و رفت. ساعت 3:45 دقيقه به مرز بازرگان رسيديم كه ديديم حدودا 12 اتوبوس در صف بودند تا چك بشن و از مرز ايران رد بشن . پياده شديم و ساك هامون را گرفتيم و رفتيم داخل سالن . نفري 11800 تومان براي عوارض خروج و هلال احمر پرداخت كرديم و وسايلمون را چك كردند و بعد افسر مربوطه پاسپورت هامون را مهر خروج زد و رفتيم بيرون مدتي منتظر مانديم تا اتوبوس بازرسي شد و آمد و ما بعد از حدود يك ساعت و نيم سوار اتوبوس شديم ولي هر چه منتظر مانديم ديديم راننده نمي آيد تازه متوجه شديم كه پاسپورت راننده مشكل دارد و به ايشان اجازه نمي دهند كه از مرز ايران بيرون برود و به ما گفتند كه بايد تا صبح منتظر بمانيد تا افسر مافوق بيايد و در مورد ايشان تصميم گيري نمايد. خلاصه تا صبح در اتوبوس و در سالن گشتيم تا صبح شد هوا هم خيلي سرد بود. افسر مافوق هم صبح كه آمد گفت چون قبلا به اين راننده تذكر داده ايم قابل گذشت نيست و تماس گرفتند تا از خوي يك راننده جايگزين بيايد. خلاصه ساعت 10:40 به وقت تهران بود كه كارهاي اداري تعويض راننده و مرز تركيه انجام شد و بالاخره سوار بر اتوبوس به سمت آنكارا حركت كرديم. در راه با توجه به تاخيرهاي انجام شده چون ديدم كه خيلي بد موقع به آنكارا مي رسيم از تلفن كارتيهاي بين راه با عباس آقا تماس گرفتم و گفتم يك اتاق سينگل براي خودم و يك دابل براي آقا محسن در هتل سگمن رزرو كند. (سينگل شبي 45 دلار و دابل شبي 65 دلار) . دوشنبه 3 ژانويه ساعت 3:30 صبح به وقت تهران (2 صبح به وقت آنكارا) در هتل سگمن بوديم . راستي در اتوبوس فقط يك بسته شامل كيك و آبميوه و يك بسته بادام زميني دادند و چند بار هم چاي . آب معدني هم بود. به همين دليل دوستاني كه از غذاي رستوران بين راه استفاده نمي كنند با خودشون غذا ببرند. از نظر من هتل سگمن از هتل ازيلهان داراي امكانات بهتري مي باشد و تميزتر و شيك تر نيز مي باشد و در ضمن شبي 3 دلار براي اتاق سينگل از هتل ازيلهان ارزانتر مي باشد. روز دوشنبه ساعت 11 با دوستانمون آقا محسن و آقا حميد (كه در اتوبوس همراه ما بودند و كيس خانوادگي بودند) رفتيم جلو سفارت و با هم بوديم تا ساعت 13 كه وارد سفارت شديم و طبق معمول شماره گرفتيم و بعد از اعلام شماره پاسپورتها را تحويل داديم و فرستادنمون به ups در آنجا هم كارت هتل را به همراه 42 لير (14 لير براي هر پاسپورت) دادم و برگه ups را تحويل گرفتم و برگشتيم هتل. روز اول گذشت و در سايت ups چك كرديم و هنوز پاسپورتها تحويل ups نشده بود. روز دوم (سه شنبه) پاسپورتهاي آقا حميد تحويل ups شد و چهارشنبه ups پاسپورت هاشون را بهشون تحويل داد ولي پاسپورتهاي من و آقا محسن روز چهارشنبه ساعت 15:30 تحويل ups شد و روز پنجشنبه ساعت 12 در هتل پاسپورت هامون را از ups تحويل گرفتيم. دوستان حتما توجه داشته باشند كه پس از تحويل گرفتن پاسپورت هاتون اسپل ها نام ها و تاريخ تولد و تاريخ انقضا و تاريخ صدور ويزا و كلا ويزا را كامل چك كنيد چون چند نفر را در جلو سفارت ديديم كه به خاطر اشتباه در ويزاهاشون از ايران برگشته بودند.
اتوبوسهاي VIP كه مستقيم از آنكارا به تهران مي آيند روز جمعه ساعت 18 حركت مي كردند و ما ( من و آقا محسن و همسرشون) تصميم گرفتيم كه تا روز بعد صبر نكنيم و با اتوبوسهاي ساعت 15 به وقت آنكارا از ترمينال آنكارا به سمت مرز حركت كرديم( نفري 60 لير) . اتوبوسهاي تركيه 40 نفره بودند و جاي پاشون چندان راحت نبود ولي كاملا گرم بود و از لحاظ پذيرايي نيز از اتوبوس ايراني بهتر بود. در ضمن در جلو هر مسافر يك LCD تاچ بود با يك هدفون كه در آن تعداد زيادي فيلم سينمايي ، فيلم شهرهاي مختلف تركيه ، تعداد زيادي موزيك ، عكس ، دو بازي و 4 كانال تلويزيوني بود كه تا مرز كاملا سرگرم بوديم. البته همه به زبان تركي بودند. اتوبوس هر 4 ساعت مدت كمي جهت استراحت نگه مي داشت كه بسيار خوب بود و خستگي پاهامون در مي رفت. حدود 30 كيلومتري مرز اتوبوس نگه داشت و كرايه همه مسافرها تا مرز را به ماشين ون داد ما سوار ون شديم و ساعت 10:30 به وقت آنكارا به مرز رسيديم بعد خيلي راحت و بدون معطلي پياده از مرز رد شديم و با يك ميني بوس رفتيم بيرون گمرك . آنجا هم با يك سواري با نفري 12500 تومان حدود 3 ساعت طول كشيد كه به تبريز رسيديم و از تبريز هم نفري 11000 تومان داديم و با اتوبوسهاي تك صندلي راحت حدود 7 ساعت بعد (ساعت 22:30 ) به تهران رسيديم. از همسفران خوبم در اين سفر، آقا محسن و آقا حميد كمال تشكر را دارم كه در اين سفر دوستان خوبي بودند و سفر را براي من راحتتر كردند.
در ضمن واقعا از دوستان خوب مهاجرسرا و مخصوصا مديران اين سايت كمال تشكر را دارم كه با راهنمايي اين دوستان بود كه توانستم به راحتي و بدون اشكال ويزاهامون را بگيرم.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
Success عزیز
باز هم تبریک میگم.
کلا سفر غیر هوایی لذت خاص خودش رو داره و کمی "ماجراجویانه" است. مطمئنم که هر چند بعضی از نقاط مجبور شدید منتظر بمونید اما در مجموع بسیار خوش گذشته!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-13 ساعت 09:48)User نوشته: Success عزیز
باز هم تبریک میگم.
کلا سفر غیر هوایی لذت خاص خودش رو داره و کمی "ماجراجویانه" است. مطمئنم که هر چند بعضی از نقاط مجبور شدید منتظر بمونید اما در مجموع بسیار خوش گذشته!
ممنون user جان
با شما موافق هستم. درسته زمان زيادي صرف شد ولي خوش گذشت. راستي نزديك مرز كه نيروي انتظامي آمد داخل اتوبوس و سوال كرد براي چي ميري تركيه دقيقا ياد شما و سفرنامه خوبتون بودم.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-15 ساعت 11:21)frozen mind نوشته: Success عزيز
من هم پيروزي در خان اول از هفت خان مهاجرت رو به شما و خانواده محترم تبريك عرض مي كنم. از صميم قلب اميدوارم مراحل بعدي مهاجرت به سهولت برايتان طي بشه و سلامت و موفق باشيد.
به اميد ديدار
سلام
با تشكر از شما . اميدوارم به زودي زود جيغ وهورا شما را در سايت شاهد باشيم.
موفق باشيد.