کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام دوستان عز یزززززززز

امروز هم گذشت اما بسیییییار خوب
صبح بعد از کمی معطلی اما ازمایشات انجام شد با نفری 47.5 دلار
عصر رفتیم اونگان جان ما را دید و کلا 1 دقیقه هم نشد
البته من و همسرم همه واکسن ها و ازمایش ابله رو هم داشتیم
بعد هم یک معاینه مسخره که با گوشی فقط به شکم ضربه زد و گفت بای
اون هم شد نفری 70 دلار
نه واکسنی نه حرفی نه چیز عجیبی
یکی از بچه های سایت هم اونجا بود به نام بهی
تا چهارشنبه هم خدا بسییییار بزرگه
تا بعد
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، Kaveh90 ، javidk ، maaref ، elena ، DLT ، usa ، لیلا ج ، naeiji1974 ، success ، Amir78 ، arshida ، mitr.p ، armido ، satusa ، mml ، free_free ، elnaz295
من ویزا گرفتتتتتم
اما محمود اف بی ای خورد
خیلی خسته هستم
اما بعدا گزارش میدم
تشکر کنندگان: emankh101 ، yousef156 ، arshida ، naeiji1974 ، لیلا ج ، mitr.p ، DLT ، javidk ، satusa ، rozollina ، rokmita ، pejvakgroup ، mr.amir ، mml ، mavarfan ، R.F ، usa ، maaref ، b!ta ، User ، free_free ، 1979SAM ، mahsaaa ، success ، elnaz295 ، Sooshians
تبریک ما رو بپذیر boshra جان
موفق باشین و سربلند
تشکر کنندگان: javidk ، emankh101 ، rokmita ، mr.amir ، mml ، maaref ، elnaz295 ، tata63
سلام خدمت دوستای بسیار مهربونم
اول از همه می خوام یه چیزی بگم که خیلی واقعا زیاد از اینکه اینجا رو پیدا کردم خوشحالم و از همه دوستای گلی مثل user و باقی دوستان عزیز که من خیلی مزاحمشون شدم و ازشون راهنمایی های خوبی گرفتم سپاسگزاری کنم.
با توجه به کیس مشکلی که من داشتم اینجا واقعا مامنی بود برای از بین بردن همه استرس هام.
اول براتون شرح میدم که من چه کیسی داشتم:
من : بشری و شوهرم محمود یا همون mml با کیسی که من بر نده اصلی بودم اقدام کردیم اما:
من اصلا روحم هم خبر نداشت که محمود برای من لاتاری ثبت نام کرده تا زمانی که من برنده شدنم رو فهمیدم.
اما محمود به دلیل اینکه ما در سال شمسی 2 سال با من فاصله دلره در مورد تاریخ میلادی حواسش نبوده که 2 سال و 14 روز با من فرق داره و من تاریخ تولدم میشه 1983 نه 1982
این اولین اشتباه
دومین اشتباه در نوشتن نام من بوده که در پاسپورت یه چیز دیگه بود که ادامه فامیل من پشت سرهم نبود.
اما ما حتی نامه اول رو هم دریافت نکردیم و در تیر ماه در سایت برنده شدنم رو دیدده بود.
با همه اون استرس ها و اینکه اصلا نامه ای نبود در کار ساختیم تا زمانی که اعلام کردند فرم ها رو بدون کیس نامبر بفرستید.
خلاصه ما فرم هارو اماده کردیم بدون کیس نامبر و با یه نامه ای دستی که براشون اون اشتباهات رو توضیح دادم.
فرستادیم
و نمیدونم چرا اما دلخوشی زیادی داشتم که شماره کیسم خوبه و قبل از عید باید باشه
خلاصه در همون تاریخی که نامه دوم را دریافت کردم که حدودا 5 هفته قبل مصاحبه بود شروع کردیم به بلیط گرفتن و انجام کارها
ترجمه ها و ...
البته ما اسپانسر نداشتیم و نفری 15 میلیون از پارسیان پرینت 2 روزه گرفتیم و سند خونه رو هم ترجمه کردیم و با خودمون بردیم.
نفری 695 تومن 8 روز و 7 شب در هتل ددمان با ایران ایر بلیط گرفتیم و بسیار همه چیز خوب بود.
ما تمام واکسن ها رو زدیم و ازمایشگاه مسعود هم 10 روزه جواب تست ابله مرغون رو داد و بردیم پیش دکتر پاستور تجریش . 6000 تومن دیگه دادیم کارتمون رو باطل کرد و یه جدید بهمون داد که همه تاریخ واکسن ها رو به روز کرد برامون . و گفت که بگید ما واکسن زدیم و برای اینکه جوابش رو ببینیم رفتیم بعدش ازمایش دادیم.
خلاصه خیلی این خانم دکتر ماه بود.
قیمت واکسن ها رو هم که قبلا براتون نوشتیم.
خلاصه ما یک شنبه شب رسیدیم.
صبح ساعت 8: 30 پیاده رفتیم دکتر اونگان و 9 رفتیم تو و ازمایش و عکس و وقت دکتر گرفیم رفتیم تا عصر ساعت 5 . ازمایش و عکس نفری 49.5 $ و دکتر که البته هیچی به ما واکسن نزد و کل معاینه 3 دقیقه بود نفری 70 $ . فرداش هم رفتیم جواب ازمایش رو گرفتیم.
روز 4 شنبه که وقت سفارت بود از صبح ساعت 8 رسیدیم تو صف تا 10 رفتیم تو و 11 مصاحبه شدیم کلا 3 سوال؟
1- چیکار میکنی: درس میدم
2- 2- مدرسه دولتی : خیر پرایویت
3- یه ادرس بده در امریکا پیش کی میری؟ پیش دوست پدرم که ادرس ندارم:
4- باید ادرسشو بیاری
از محمود:
کارتون چیه ؟ بیمه
خصوصی؟ خیر اما قبلا برنچ بیمه ایران داشتم.
نفری 819 دلار
مدارک رو پس داد
خانم ویزا میگیره اقا برگه ابی
البته قبلا که گفت قسم بخورید من گفتم در مورد تاریخم گفت نمیخواد بگی خودم دارم نوشتت رو.
تمام.
یه نی ساعتی بیرون گشتیم تا تلفن کنیم ادرس بگیرم 1 برگشتیم ادرس دادیم و برگه یو پی اس داد و 14 لیر گرفت.
همون روز نه 2 روز بعد برام ویزا رو اوردند.

اما از گشت و گذار
ما خیلی از رفتارای این لیدرها ناراحت شدیم چون ما رو مسخره کردند که گدایید و ... اما یکی از دوستای خوبمون یعنی بهی جون و خانمشون رو دیدم که خیلی بهمون خوش گذشت.

از این جهت هم ناراحت بودیم چون از کتاب فروشی زیر مطب اونگان یه نقشه خریدیم و همه جا رو با اتوبوس و نقشه رفتیم جاهایی که در مخیله این لیدر ها نمی گنجید.
ببینید ما در استانبول این موضوع رو تست کردیم و خیلی سود بردیم در ترکیه یه چیزی به نام outlet وجود داره که پاساژهای بسیار بزرگی هستند که فقط برند های معروف اونجا غرفه دارند.
اینها در تمام طول سال حراجی دارند با در صد های متفاوت مثلا الان 75% بود و بسیار عالی بود.
در استانبول اسم اونجا olivium هست و در انکارا optimum و forum که خرید در forum بسیار عالی هست حتی برای غذا خوردن هم اونجا با 10 لیر یه غدای کامل کامل برای 2 نفر میشه خورد.
طریقه رفتن در بلوار اتاتورک اتوبوس سوار میشید برای kisilay . اما به راننده بگید میخواید برید forum اونجا که کد 263- یا 261 هست پیاده میشید دقیقا هر دو این اتوبوس ها اخرشون فاروم هست که تقریبا نیم ساعت با اتوبوس راه هست.
و در تمام مسیر انگار در جاده چالوس هستید بسیار زیباست.
اول برای خرید برید فاروم هر چی نتونستید پیدا کنید برید جای دیگه.
King burger هم 2 منو میده میشه 10 لیر.
در ضمن برای خرد چیزای معمولی مثل لباس زیر و ساق شلوار و از این همه هم در ایستگاه کیزیلای که همون مرکز تقسیم شهر هست اگر پیاده برید همه این مغازه ها رو پیدا میکنید.
برای جای دیدنی هم به نظر من فقط قبر اتاتورک که در کیزیلای با مترو میتونید برید ارزش دیدن داره.
امیدوارم که بهتون خوش بگذره و با هم از همتون ممنونم.
با امید به گرفتن ویزا برای همه.
boshra جان خیلی خیلی تبریک میگم،خوب یادمه که چقدر استرس داشتی و نگران بودی،خدا را شکر که تمام شد.امیدوارم زندگی جدید توام با موفقیت براتون باشه.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: mml ، tamanna ، boshra ، maaref ، لیلا ج ، User ، rayan.s ، mavarfan ، laili ، javidk ، elnaz295
Boshraی عزیز من هم تبریک میگم! و امیدوارم در بقیه مراحل زندگی هم موفق باشید.

کیس شما و کیس Tarane@mini به ما این درس رو داد که در زندگی هیچ وقت از پیش بازنده نباشیم زندگی یعنی جنگیدن با مشکلات و آنها را از سر راه برداشتن!

موفق باشید
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، boshra ، tamanna ، free_free ، mml ، satusa ، zohreh36 ، mavarfan ، Linspire ، laili ، نگار 65 ، لیلا ج ، DLT ، javidk ، maaref ، emankh101 ، success ، b!ta ، hasti_banoo ، elnaz295 ، tata63 ، nastaran86
در مورد كيس taranemini آيا اتفاق جديدي افتاده؟مشكلشون حل شده؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: mml ، maaref
(2011-02-26 ساعت 14:09)final destination نوشته:  در مورد كيس taranemini آيا اتفاق جديدي افتاده؟مشكلشون حل شده؟

خير فاينال عزيز! ايشون رد شدند در نهايت.
تشکر کنندگان: mml ، mavarfan ، DLT ، javidk ، maaref ، emankh101 ، elnaz295
مصاحبه من و بشري همونطور كه خوندين مشكل خاصي نداشت ولي اين مطلب رو كه اينجا نوشتم رو هم بخونين بد نيست:

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...5#pid98255

خودم خندم ميگيره وقتي بهش فكر ميكنم! قبل از مصاحبه به رد شدن فكر ميكرديم، بعدش وايساديم به چونه زدن!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: maaref ، emankh101 ، mr.amir ، boshra ، لیلا ج ، elnaz295
خوشم اومد
دوستان عزیز یه چیز جالبی که هست نیم ساعته دارم به پست تاپیک قفل شده 2011 می خندم
اخه محمود اصلا ادم با احساسی نیست ببینید چقدر به اینجا وابسته بوده که اینو گفته اما خداییش صحنه چک و چونه زدن با افیسر رو یادم نمیره
ما به بهونه یه ادرس دادن دوباره رفتیم سفارت اما خودمون کلی برنامه ریختیم که چک و چونه بزنیم....
تشکر کنندگان: لیلا ج ، User ، emankh101 ، mml ، maaref ، javidk ، tamanna ، elnaz295
دوستان گل مهاجر سرا سلام.
بالاخره جواب کلیر من بعد از 101 روز اومد و اقدام کردم برای تهیه بلیط.
صبح یک شنبه رفتم یه آژانس هواپیمایی و برای چهارشنبه قیمت گرفتم گفت 298000 تومن با ایران ایر.
گفتم بلیط رو صادر کن گفت اینترنت مشکل داره و تا یک ساعت دیگه نمیتونه صادر کنه!
برگشتم محل کارم و 2 ساعت بعد زنگ زدم گفت قیمت بلیط شده 328000 !!! چون کلاس پرواز 298000 پر شده!
گفتم OK رزو کنید تا بیام گفت نمیشه. خستتون نکنم 3 ساعت بعد از تماسم رفتم گفت: 398000 حتماً میدونید چرا! کلاس پرواز 328000 پرشده بود. خلاصه اینکه واسه یک شنبه بعد با همون قیمت 298000 بلیط گرفتم.

هتل:
بی چک و چونه زنگ زدم به عباس آقا. هتل SEGMEN رو بهم داد $ 45 . قیمت و هتلش عالی بود، اتاق دو تخته و بزرگ خودش هم خیلی بچه با کلاس و موُدبی بود. مثلاً بچه هایی که اتل بیوک آرشان بودن همین نرخ رو می دادن. ولی این کجا و آن کجا؟!!!
یه وقتی فکر نکنید که بیسواد هستم و نوشتم اتل بیوک آرشان ! نه عزیزان دل. بیوک آرشان هتل نیست و اتل هستش. فرق هتل با اتل فکر کنم تو تعداد اتاقها و کلاس هتل هست.
خلاصه مهمان سرایی هست این اتل بیوک آرشان!!! خدایی آدم باید ساندویچ مغز خرده باشه که میون این همه هتل توی آنکارا بیاد اون اتل رو انتخاب کنه!

راستی چون بحث هتل شد قول داده بودم از این دلال های وطنی بگم که: یکی از بچه های مهاجر سرا که اتل بیوک آرشان رو رزو کرده بود خودش رو کشت اون کاردچاق کن ها نزاشتن هتل رو عوض کنه و گفتن در صورتی که کل پول هفته رو بده می تونه از اتل بره بیرون! گفتیم بابات خوب ننت خوب نمیخواد اینجا رو. مگه زوره!؟! گفت زور نیست، پول بدید بره!
بی خیال، نیازی به ادامه نداره.
فقط خواهشاً دوستان تو انتخاب هتل دقت کنید. شما باید انتخاب کنید نه اینکه به زور بهتون یه جایی رو تحمیل کنند.

در روز پنجشنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت دادم و در روز شنبه پاسپورتها اومد.

در مورد مکانهای تفریحی شبانه هم 312 Arena فراموش نشه. (از هتل سگمن به طرف هتل ددمان، حدود 200 متر بعد از هتل ددمان، روبروی رستوران ایرانی شبهای تهران)، روزهای دو شنبه، چهارشنبه و جمعه رقصهای ویژه با رقاصهای ویژه دارن. خدایی برنامه هاشون عالیه و محیطی کاملاً خانوادگی.

این یه خلاصه خلاصه ای بود از سفر دوم به آنکارا.
از دوستانی که توی اون 101 روز نق نق های من رو تحمل کردن و منو تا گرفتن ویزا همراهی کردن صمیمانه ممنونم.

با تشکر ویژه از admin سایت که این سایت عالی رو راه اندازی کرد تا بچه هایی که زیاد اطلاعات نداشتن با ریز همه چیز آشنا بشن و در این راه پر استرس گامهای قوی بردارند.

همچنین تشکر ویژه از مدیران خوب و کاربران پر سابقه که خیلی خیلی کمک احوال سایرین هستن. به خصوص دوستان خوبم: Free Free، Frozenmind، User، Nazem و سایر عزیزان.

از اینجا به بعد وظیفه انسانی خودم می دونم تا به آیندگان این سایت و برندگان سالهای آتی انجام وظیفه کنم تا دِین خودم رو به این سایت ادا کرده باشم.

مرسی مهاجر سرا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

یکی از برندگان لاتاری که من با ایشون در انستیتوپاستور تجریش اشنا شدم وتاریخ سه مارس مصاحبه داشته گفتند که روز مصاحبه 2 سری ترجمه سند ازدواج رو خواستن .جهت اطلاع دوستانی که هنوز به مصاحبه نرفتن محض احتیاط همراهشون باشه.
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، Hornet ، elnaz295 ، ramin_ad ، hooman421 ، tata63
(2011-03-11 ساعت 02:45)zohreh36 نوشته:  یکی از برندگان لاتاری که من با ایشون در انستیتوپاستور تجریش اشنا شدم وتاریخ سه مارس مصاحبه داشته گفتند که روز مصاحبه 2 سری ترجمه سند ازدواج رو خواستن .جهت اطلاع دوستانی که هنوز به مصاحبه نرفتن محض احتیاط همراهشون باشه.
بله دوست عزیز برای هر نفر یکسری ترجمه سند ازدواج می خواهند.یکی برای خانم و یکی برای آقا.

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: frozen mind ، coming soon ، maaref ، mml ، elnaz295 ، ramin_ad ، hooman421 ، sepinod ، آرتين ، DLT ، sinswimer
(2011-03-11 ساعت 09:56)arshida نوشته:  
(2011-03-11 ساعت 02:45)zohreh36 نوشته:  یکی از برندگان لاتاری که من با ایشون در انستیتوپاستور تجریش اشنا شدم وتاریخ سه مارس مصاحبه داشته گفتند که روز مصاحبه 2 سری ترجمه سند ازدواج رو خواستن .جهت اطلاع دوستانی که هنوز به مصاحبه نرفتن محض احتیاط همراهشون باشه.
بله دوست عزیز برای هر نفر یکسری ترجمه سند ازدواج می خواهند.یکی برای خانم و یکی برای آقا.
یعنی دو تا اصل ترجمه !!! این یه کم عجیبه . ابوظبی کلا یه اصل ترجمه از ما گرفت و دو تا کپی از ترجمه . (ما اول یه ترجمه و یه کپی داده بودیم ، بعد ازمون خواستن یه کپی دیگه هم بدیم) این منطقی تره . شاید آنکارا هم یه "کپی" دیگه خواسته بوده (نه اصل) ولی دوستان درست متوجه نشدن.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، tamanna ، mml ، elnaz295 ، ramin_ad ، hooman421 ، sepinod ، آرتين
دوستان ما آخرش نفهمیدیم که mmr 2 نوبته یا 3 نوبت؟ هر دو مدلشو من دیدم . لطفا دوستان با 2 نوبت و 3 نوبت بگن که دکتر اونگان نظرش چیه ؟ و اینکه به 2 نوبتی ها باز هم میزنه یا نه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rokmita ، maaref ، tamanna ، mml ، coming soon ، elnaz295 ، ramin_ad ، hooman421 ، sepinod ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان