کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2011-04-10 ساعت 13:50)ali.sh نوشته:  خوب دیگه نوبت منه که سفر نامم رو براتون بنویسم. ..

با سلام و تشکر از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار میدید، می خواستم بپرسم آیا از امکانات هتل راضی بودید؟ اینترنت و ........ چون من همین هتل رو رزرو کردم و مسیر رفتن به سفارت و یا به دکتر چقدر زمان میگیره؟ سؤآل بعدی اینکه آیا شما مدارکتون رو قبل از مصاحبه ارسال کرده بودید؟
تشکر کنندگان: hooman421 ، zohreh36 ، mml ، coming soon ، REZA1390 ، maaref ، لیلا ج ، DLT ، آرتين
(2011-04-10 ساعت 14:05)prsk نوشته:  با سلام و تشکر از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار میدید، می خواستم بپرسم آیا از امکانات هتل راضی بودید؟ اینترنت و ........ چون من همین هتل رو رزرو کردم و مسیر رفتن به سفارت و یا به دکتر چقدر زمان میگیره؟ سؤآل بعدی اینکه آیا شما مدارکتون رو قبل از مصاحبه ارسال کرده بودید؟

هتل اینترنت وایرلس مجانی داره که البته همیشه کار نمی کرد ولی 2 تا کامپیوتر توی لابی هست که همیشه می تونی ازشون استفاده کنی.
از هتل خیلی خیلی به سفارت نزدیکه.یعنی حدودا 5 دقیقه.به دکتر تقریبا 15 دقیقه(شایدم کمتر)
من 1 ماه قبل از مصاحبه مدارکم رو فرستادم. روز مصاحبه اون خانم ایرانیه که مدارک رو تحویل می گرفت ،تاکید کرد که مدارک رو کی فرستادید و من گفتم 1 ماه پیش.اونم گفت اگر کمتر از 15 روز پیش فرستادید هنوز بررسی نشده.یعنی باید باید 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون رسیده باشه.
ولی توی سفرنامه های بچه ها خوندم که اگر همون روز هم براشون می بردیم مشکلی پیش نمیومد.

تشکر کنندگان: mml ، REZA1390 ، mitr.p ، satusa ، maaref ، لیلا ج ، Linspire ، prsk ، coming soon ، hooman421 ، آرتين ، Donkey chance ، Sooshians
سلام دوستان.من و همسرم هم هفته ی گذشته ویزامونو گرفتیم.سفرنامه بچه ها رو که خوندم دیدم کلیت ماجرا برای همه یکسان بوده و بهتره به چند اشاره کنم و از تکرار مکررات پرهیز کنم.کیس من هم مشابه کیس علی بود و ما هم بعد از قبولی ازدواج کردیم.
ما برای مصاحبه با ترکیش رفتیم و هتل هیلتون اقامت داشتیم.که این هتل رو به کسی توصیه نمی کنم.نه اینکه هتل بدی باشه.بلکه بر عکس لوکس ترین هتلیه که من تا به حال دیدم.اما برای این سفر کمی زیاده! و ازش این همه پول خرج کردن رو نداره.ددمان،سورملی،رویال و بقیه هتل های 4 ستاره واقعا خوب و راحت و تمیز هستن و قیمت مناسبی دارن ضمن اینکه هیلتون اینترنتش ساعتی 10 لیر بود و لی هتل های دیگه مجانیه!
برای گرفتن ویزا با ایران ایر رفتم و در هتل سه ستاره بیوک ارشان اقامت داشتم.هتل بیوک ارشان یه هتل بسیار معمولیه.نسبتا تمیزه.پرسنل صمیمی هستن و فارسی رو خوب صحبت می کنن! اکثر مهمانان هتل هم ایرانی هستن و معمولن تو لابی در حال گپ زدن و تبادل اطلاعات!موقعیت هتل از نظر نزدیکی به مترو و مراکز خرید خوبه اما به سفارت و مطب دکتر اونگان نسبتا دوره ولی اون رو هم میشه با 20-25 دقیقه پیاده روی طی کرد.ایران ایر هم چیزی از ترکیش کم نداره بلکه پذیرایی بهتری داری ولی خب تاخیراش روان آدم رو نوازش میده Tongue
به دوستانم توصیه می کنم لپ تاب و دوربین به سفارت نبرن! من لپ تاب رو همراهم بردم چون می ترسیدم تو هتل بذارمش اما منو از سفارت محترمانه بیرون کردن!!! مجبور شدم بذارمش پیش یکی از دوستان و سریع برگردم داخل.بقیه کارا طبق روال بود و 48 ساعت بعد یو پی اس ویزا ها رو آورد.معمولا 48 ساعت بیشتر طول نمی کشه و میشه رو پرواز چهار شنیه شب به تهران حساب کرد.
موردی که تو این سفر باهاش بر خوردم و شاید به درد خیلی از مصاحبه شونده های آینده بخوره اینه که یک آقایی بود که برای مصاحبه اومده بود و برنده لاتاری بود.رو حساب اینکه مدرک دیپلم کافیه مدرک دیپلم کاردانش رو آورده بود!!! و به راحتی رد شد!!!چون دیپلم کاردانش و دبیرستان معادل 11 سال تحصیله در حالیکه دیپلم مورد قبول اون ها باید معادل 12 سال تحصیل باشه!پس دوستان اگر هم می خوان فقط دیپلم ببرن لااقل مدرک پیش دانشگاهی رو هم ببرن.چون این مورد مصداق نقص مدرک نمیشه بلکه عدم صداقت هستش و کیس رو رد می کنن.
در آخر برای همه ی دوستان آرزوی موفقیت می کنم.به امید زندگی شاد و پر از موفیقت برای همه ی مهاجر سرایی ها در ینگه دنیا
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
Question 
خوب بالاخره نوبت من هم رسید. اول اجازه بدید یه سری تشکر کنم.

اول از همه از صاحاب سایت ، آقامون ادمین تشکر خیلی خیلی ویژه می کنم و کمک هایی که به من کرد رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. بعد هم تشکر فراوان و ویـــــــــــــــــژه از خانوم ها و آقایان(به ترتیب الفبا ) :

اشکان،الیزا، امیر،پرهام،پیام،یوزر ،رزا،ساسان،سحر،شیما،صدرا،شادی،فرزاد، لیلی،محسن،مهرداد،مونا،نامی،هستی و خیلی های دیگه که شاید به خاطر حافظه بدم یادم رفته اسم بیارم.

از پوریا راهواری عزیز و جزیره بهشت هم بسیار ممنونم .

# سفر نامه

من روز ۱۹ می ۲۰۱۰ نامه اولم رو همسایه بقلی در کمال خوش شانسی برام آورد و شاید مسیر زندگیم به کلی تغییر کرد. من مدارک رو ششم جون با پست TNT فرستادم و طی ۴ روز به دست کی سی سی رسید.
بعد از مطمئن شدن از دریافت مدارک توسط کی سی سی مثل همه دوستان هر ماه سایت محترم رو چک می کردم تا اینکه برای بولتن ماه آوریل کارنت شدم. یک هفته بعد ایمیل زدم و متوجه شدم تاریخ مصاحبه ۲۵ آوریل هستش.
البته در ۴ آوریل نامه دوم هم به دستم رسید. از طریق سایت ترکیش بلیط یک طرفه به مقصد آنکارا رزرو کردم. پرینت رزرو رو به دفتر ترکیش روبه روی پارک ساعی بردم و بلیط رو خریدم.
باید مدارک رو ۱۵ روز قبل از مصاحبه می فرستادم ولی به خاطر تعلل بانک ملت برای دادن برگه تمکن مالی، مدارک ۱۰ روز قبل از مصاحبه رسید که فکر نکنم اثری خاصی داشته باشه. من سری دوم مدارک رو با پست Aramex فرستادم.

سفر به ترکیه

منتظر موندم تا ۲۱ آپریل به همراه پدرم با پرواز آنادولو جت که زیر مجموعه ترکیش هست عازم ترکیه شدیم. قبل از پرواز اصلا کسی کاری به بلیط شما نداره که یک طرفه هست یا نه. دوستان مشمولی هم که با وثیقه از کشور خارج می شند اصلا نگران نباشند و کسی چیز خاصی از شما نمی پرسه و مثل بقیه باهاتون برخورد می شه. پرواز همونطور که اطلاع داده بودند نیم ساعت زودتر انجام شد (!!!!!!!!!). پرواز خوبی بود و صبحانه مختصری هم دادند. در ضمن کادر پروازی همگی ترک بودند .

آنکارا

آنکارا شهری آروم، زیبا با مردمی مهربان، غذاهای خوشمزه، حمل و نقل مناسب و البته دارای هوایی غیرقابل پیش بینی و تاکسی های گرونه. من کلا از آنکارا خیلی خوشم اومد.

هتل

من با هیچ توری هماهنگ نکرده بودم جز آقایی که لازم نمی دونم اسمشون رو ببرم. قرار ما هتل ازیلهان بود ولی ما نتونستیم تحمل کنیم هتل رو. نمی گم هتل افتضاحیه ولی خوب جز برای افراد مجرد مرد و غیر حساس توصیه نمی کنم. ما هتل رو ترک کردیم ۲۰ دلار الکی هم با کلی کلکل با کارکنان و مدیر هتل ، دادیم تا از اونجا خلاصی پیدا کنیم.
بعد به آقای راهواری زنگ زدم و با قیمت مناسبی هتل رویال رو که انصافا هتل خوبی بود برامون گرفتند.
رویال هتل نزدیک خیابان جان اف کندیه که رو به روی سفارته، سیستم گرمایشی مناسب، اینترنت پرسرعت، صبحانه خوب و جکوزی و ماساژ اینا هم داره که ما نرفتیم.

مدیکال

مدیکال پروسه بسیار ساده ای هستش و با کمی پیشگیری میشه واکسن الکی نخورد. من کارت واکسنم رو از انستیتو پاستور تجریش گرفتم. تمامی واکسن ها رو قبل از رفتن نوش جان کردم. مننژیت رو هم که تجریش نمیزد در یک درمانگاه زدم و فقط خانوم دکتر تجریش برام مهرش رو زدند و تکمیل تکمیل شد. آبله مرغان هم که تست خون دادم و خانوم دکتر برام دو نوبت واکسن وارد کردند که دستشون درد نکنه Big Grin

شما اولین بار که به مطب میرید باید به طبقه چهارم مراجعه کنید. برای آزمایش خون و عکس از قفسه سینه به طبقه سوم و دوباره برای گرفتن وقت معاینه به طبقه چهارم.
بعد از ظهرم باید برای معاینه برید. دکتر اونگان (خانومش) آدم بدی به نظر نمی رسید و برخورد خوبی داشت. یکی از سوالاش این بود که تاحالا عمل جراحی داشتم یا نه که من گفتم بله و شکستگی پام رو عمل کردم و خودش گفت پلاتین داره ؟ منم گفتم نه توش پین هستش بعد از اینکه جاش رو نشون دادم گفت اوکی و مشکلی نیست.
فرداشم رفتم نتیجه رو گرفتم.
45.5 $ + 70 $ : هزینه مدیکال

مصاحبه

شنبه و یکشنبه رو چرخ زدم. دوشنبه صبح ساعت ۸ رفتم سفارت و توی صف وایسادم، یک ایرانی و یک عراقی جلوم بودن. بعد از یک بازرسی ساده وارد محوطه سفارت شدم . دوباره منتظر بودیم که دونه دونه بریم و مدارک رو تحویل بدیم. یک خانوم ایرانی مدارک رو تحویل گرفت و از من پرسید که مصاحبه فارسی باشه و یا انگلیسی. من فارسی رو انتخاب کردم. سالن انتظار پر از صندلی بود که همگی پشت به ۷ تا باجه بود. شماره ام برای باجه ۷ صدا زده شد. یک خانوم مهربون پشت باجه بود و ازم عذرخواهی کرد و گفت که اشتباهی صدام کرده و مدارکم هنوز نیومده پیشش.ولی چند دقیقه بعد پیش همون خانوم مهربون رفتم و انگشت نگاری کردم.
دوباره نشستم و تا اینکه دوباره صدام کردند، من هم خودم رو آماده کرده بودم برای پرداخت پول ! که خانوم پشت باجه گفت دست راستتو ببر بالا و فهمیدم مصاحبه اس، منم گفتم می خوام آدرسم رو عوض کنم. آدرس رو دادم بهش و خودش برام نوشت.
دست راستم رو بالا بردم و قسم خوردم.

- فامیل داری آمریکا ؟
: آره فامیل دور
- تا حالا خدمت سربازی رفتی ؟
: نه. تاحالا نرفتم
ـ ایران چیکار می کنی ؟
: دانشجو هستم .
- رشتت چیه ؟
: برق
- کدوم دانشگاه ؟
:دانشگاه آزاد
- سال چندمی ؟
:سوم
وقتی سوال ها را جواب می دادم تایپ می کرد و برگه آبی هم بهم چشمک می زد توی پرونده ام.
بعد برگه داد که برای سربازی آمریکا بود و توضیح داد که اجباری نیست.

بعد مثل همه گفت که کیس شما اوکی هستش و یک تا دوماه کار اداری داره و بعدشم برگه آبی رو داد. منم تشکر کردم و خداحافظی کردم . برگشتم هتل و به مشورتی که با بچه ها کردم به خاطر اینکه مشکلی پیش نیاد، برگشتم تا پولی که نگرفته بودند رو پرداخت کنم.
به مامور دم در توضیح دادم که پول یادشون رفته بگیرند. بیسیم زد و بعد به من گفت برو به باجه ۳ . وقتی رفتم تو کسی پشت باجه نبود .چند دقیقه منتظر موندم تا اینکه یک خانوم آمریکایی اومد و پول رو بهش پرداخت کردم. دوباره برام توضیح داد که باید منتظر بمونم و من پرسیدم چه قدر؟ گفت که بستگی داره و ممکنه یک ماه تا دوماه طول می کشه.

مکانهای دیدنی آنکارا :

مقبره آتاتورک (Anitkabir)، آنکارا کاله سی (قلعه آنکارا) ، برج گردان خرید آتاکوله (Atakule Tower)

من و پدرم پاتوقمون شده بود کوچه های اطراف خیابون مشروطیت . پر از کافه، وسایل سرگرمی ، رستوران و ...
kfc و burger king و Mc Donald هم توی همون خیابون شعبه دارند.

+ توضیحی در مورد آژانس و تور لیدرها :
شاید خیلی از تور لیدرها از شما بابت مدیکال و جا به جایی و تور خرید و چیزهای دیگه مبلغی می گیرن. به نظرم واسه خیلی ها مثل افراد مسن، کسانی که زبانی جز فارسی بلد نیستند و افرادی که دوست دارند خیالشون راحت بشه خیلی هم مناسبه و خب اگر فکر می کنید که می تونید کارهاتون رو خودتون انجام بدید. مثل من همه کاراتون رو خودتون انجام بدید تا هزینه اضافی پرداخت نکنید.

امیدوارم که کلیرنس من و همه دوستان به زودی بیااااااااااااااااد.

ارادتمند همه
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
با سلام
من شروع کردم به نوشتن سفرنامه دیدم حدود 400 صفحه داره می شه. بعد گفتم که فقط نکات مهمو بنویسم که سرتونو درد نیارم، شد حدود یک صفحه. من چون شرایطم یه کم بابقیه متفاوت بود گفتم دیگه نکاتی رو که دوستان دیگه به خوبی توضیح دادن رو تکرار نکنم.
دقیقیا 11 ماه... یعنی 29 می پارسال که نامه اومد در خونه تا 28 آپریل امسال که ویزامو گرفتم. حالا کلا چی شد توی این مدت؟؟؟
راستش خودم هم یادم نیست... اون 7 ماه اول که مثل همه برو بچ گل مهاجرسرا درگیر روال معمول لاتاری: ارسال فرم و گرفتن مدارک، ترجمه، پزشکی و... بودم و این چهار ماه آخر هم توی ترکیه درگیر انتظار کشیدن Sad
حالا می پرسید چرا من زود خارج شدم؟؟؟ آها، آخه من ،یه دانشجوی خدمت نرفته، از اول فکر می کردم که کیس نامبرم طبق تمام پیش بینی ها و طالع بینی های بچه های سایت – که مدارکش هم توی سایت موجوده - حدود ماه ژانویه یا فوریه کارنت بشه و به همین دلیلم از 6 ماه پیش واسه یه کنفرانس علمی توی اون تاریخ یه مقاله دادمو با اون، استاد راهنمامو گول زدمو با اون، دانشگاهو پیچوندمو با اون، وزارت علومو دور زدمو با اون نظام وظیفه رو با 5 میلیون وثیقه سر کار گذاشتمو با همون 2 ژانویه زدم بیرونو اپیزود دوم انتظارم توی ترکیه شروع شد...
ماه اول بویوک ارشان معروف بودم که دوستمون پوریا رهواری عزیز زحمت کشید یه تخفیف خوب برام گرفت. من که راضی بودم از هتلش. البته چون این مدت اینقدر درگیر کارای دیگه ، واسه این که کارم درست انجام بشه، بودم که زیاد درگیر هتل نبودم. ولی دیدم اینجوری که بولتنا پیش می ره باید یه فکر دیگه کرد. اون موقع تحقیقات گسترده من در جهت گرفتن خونه، خوابگاه، هتل بدون ستاره و ... توی تمام شهرهای ترکیه Smile شروع شد- همین جا اعلام کنم دوستان در هر کدوم از این زمینه ها اطلاعاتی خواستند پیام خصوصی بدن، من در خدمتم- حدود 20 روز خوابگاه دانشجویی بودم و 2 ماه آخر هم با یکی از دوستان خونه گرفتیم. توی این 4ماه من هیچ مشکل امنیتی یا چیز دیگه ای برام پیش نیومد. دوستان از این بابت خیالشون راحت باشه ، حتا ما پیش اومد شبایی که ساعت 3 توی خیابون قدم می زدیم و خودم به چشم خودم دیدم اونجا، شبا که مردم خوابیدن، آقا پلیسه بیداره و مراقب همه چیز هست...
از اونجایی که ایرانیا فقط سه ماه می تونن توی ترکیه بمونن من حدود یه ماه پیش خواستم یه خروج از ترکیه به سوریه داشته باشم و گفتم زمینی برم که هزینه ها زیاد نشه. تا لب مرزو خوب پیش رفتم ولی پلیسای مرزی ترکیه نذاشتن خارج شم و حرفشونم این بود که می خوای بری فردا برگردی و سه ماه اینجا تمدید کنی. حالا منم می گفتم نه بخدا اینجوری نیست. می خوام پس فردا برگردم... نیم ساعت بهش توضیح دادم آخرش فهمیدم که این یارو اصلا انگلیسی نمی فهمه. یه جورایی می گفت که اگه تو مشکلی نداری برو ایران برگرد... حالا هر چی بهش می گفتم من مشکلی ندارم ایران مشکل داره دیدم نمی فهمه. دیگه دیدم فایده ای نداره چونه زدن. گفتم برگردم. حالا بیا و لب مرزماشین گیر بیار. آخه از مرز تا شهر مرزی کیلیس حدود 5 کیلومتر راهه. بعد از یه ساعت معطلی دیگه خودمو رسوندم به فرودگاه غازیان تپ توی 70 کیلومتری مرز. بعد هم تو اوج استرس دیگه گفتم بی خیال صرفه جویی. توی این شرایط نمی شه الگوی مصرفمو اصلاح کنم. الان اینو رد کنم بعد توی آمریکا یه کار مضاعفی می کنم اینا جبران می شه. راستش باید هدفمند تر تصمیم می گرفتم. با هواپیما از شهر غازیان تپ رفتم استانبول و از اونجا هم تبلیس پایتخت گرجستان. همون جا فهمیدم که ایرانیا بدون ویزا می تونن 45 روز گرجستان بمونن. کلا همه جا قبولمون دارن بدون ویزاااا ... ولی انصافا یه روزی که من گرجستان بودم خوش گذشت. من که خوشم اومد از شهر و مردمش...
دیگه هم هیچ اتفاق خاص دیگه ای نیوفتاد برام توی این مدت... روز پزشکی هم مثل همه بچه های دیگه به خوبی و خوشی تموم شد تا روز مصاحبه. روز مصاحبه ساعت 7.5 جلوی سفارت بودم. نفر چهارم بودم. تا حدود ساعت 8.5 که جلو در وایسادیم و نگهبان اولیه اومد صف هارو جدا کرد و پرسید از ساعت چند اینجا بودییییییییین؟؟؟ 8-7 -6 ... کی خستس؟ رفتم داخل. همه چیز دقیقا طبق همون روالی که بچه ها گفتن پیش میره و من دیگه تکرار نمی کنم. فقط یه نکته ای که نظر شخصی منه و خیلی روش تاکید دارم ، البته نمی خوام جو ایجاد کنم، پیشنهاد می کنم که روز مصاحبه حتما با تیپ رسمی وترجیحا با رنگای شاد و خنده بر لب برید...
مصاحبه من انگلیسی بود. زمان مصاحبه هم از من پرسید تو ایران چی کار میکردی؟ - دانشجوی فوق معماری با یه کار پاره وقت توی یه شرکت خصوصی. شرکت بزرگی بود یا نه؟؟؟ منم گفتم نه خیلی کوچیک. اینقدر کوچیک که اصلا تو اف بی ای چک جا نمی شه Shyبعد پرسید تو آمریکا آشنا داری؟ گفتم اره. ولی دیگه نگفتم صد رحمت به غریبه ها Smileافسره هم گفت پروندت کامله برو حالشو ببر. کلا به همون راحتی بود که فکرشو می کردمBig Grin الان دیگه احساس می کنم می تونم با اوباما هم مناظره کنم. جلوی رسانه های بین المللSmile از راه سفارت هم مستقیم رفتم یه بلیط ترکیش با پرواز آنکارا- استانبول- لس آنجلس گرفتم و همین هفته هم پرواز دارم  مقصدم هم اولش ریورساید توی 90 مایلی لس آنجلسه تا ببینیم بعد چی می شه. توی این مدت افتخار آشنایی با چند تا از بجه های مهاجرسرا رو هم داشتم که خیلی با ارزش بود برام. مخصوصا روزای خوبی رو که با loveusa عزیز اینجا داشتم خیلی عالی بود. همتونو دوست دارم- می دونم همتونم منوTongue- امیدوارم کار همتون درست بشه ... استرسم یه کم بیشتر نداشته باشید. اخه یه کم دیگه طبیعیه . خیالتونم راحت باشه خیلی طول می کشه تا تموم شه Smileولی می شهSmile
بعدم با اجازتون دو روز بعد پاسو صحیح و سالم از روز اولشم بهترCoolبا یه ویزای ناز داخلش گرفتمو ... همینو دیگه... فقط الان موندم که برم آمریکا یا برگردم ایران سربازیمو برم ؟؟؟ تصمیم سختیه...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
(2011-04-30 ساعت 11:46)respina31 نوشته:  
(2011-04-24 ساعت 09:24)ehsan_gh نوشته:  ... برنده لاتاری بود.رو حساب اینکه مدرک دیپلم کافیه مدرک دیپلم کاردانش رو آورده بود!!! و به راحتی رد شد!!!چون دیپلم کاردانش و دبیرستان معادل 11 سال تحصیله در حالیکه دیپلم مورد قبول اون ها باید معادل 12 سال تحصیل باشه!پس دوستان اگر هم می خوان فقط دیپلم ببرن لااقل مدرک پیش دانشگاهی رو هم ببرن.چون این مورد مصداق نقص مدرک نمیشه بلکه عدم صداقت هستش و کیس رو رد می کنن.

ببخشید سوالم را این جا می پرسم .چون سوالم مربوط به این قسمت می شه پرسیدم بعد جواب برش می دارم. سلام من دیپلم دارم اما پیش دانشگاهیم دست دانشگاه. درسمم تازه تموم شده مدرک موقت دارم.من که مدرک پیش دانشگاهی دستم نیست و فقط مدرک موقت دارم چیکار کنم؟
اطفا منو راهنمایی کنید
شما مدرک موقت رو ترجمه کنی کافیه
موفق باشی

برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: mml ، maaref ، coming soon
Dostan man bedone FBI check gereftam...taze az sefarat omadam.negarane hichi nabashin hame chi )sadas.minevisam safar namao.(Mazerat ke Fingilishe font nadaram
(2011-05-02 ساعت 13:53)Nazmin نوشته:  Dostan man bedone FBI check gereftam...taze az sefarat omadam.negarane hichi nabashin hame chi )sadas.minevisam safar namao.(Mazerat ke Fingilishe font nadaram

سلام خانم ناظمی همونطور که تو سفارت نفر اول بودم بهت تبریک گفتم اینجا هم اولین نفرم و خوشحالم که نگرانیهات تموم شد برای ما هم دعا کن برای فردا.امیدوارم سفر خوبی داشته باشی و در آمریکا هم روزگار بکام باشه.!!!
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، mml ، Nazmin
با سلام به تمامي دوستان خوبم

با اجازه همه اينجانب تمام سفرنامه هاي دوستان2011 در آنكارا رو به صورت يك فايل pdf تبديل كردم و در لينك زير قرار دادم , اميدوارم با ديدن سفرنامه هاي دوستان , هم تجديد خاطره بشه و تجربه خوبي براي دوستان خوبمون در 2012 باشه . ( اين كار رو در قسمت ابوظبي هم كردم )

و به اميد اون روزي كه من هم بتونم مثل بچه هاي سالهاي گذشته بعد از قبول شدن يك سفرنامه خوب بنويسم .

http://up.iranblog.com/images/94lupo7sj18xe7p1ehs.pdf

اين هم براي ساير كشورها

http://up.iranblog.com/images/i9djwjs5czpgfiusdv.pdf

لازم به ذكر است با اضافه شدن سفرنامه ها فايل را ويرايش ميكنم.
To Wounds From One[font=Arial][/font]
salam man diruz mosahbe dashtam visaye yek zarb gereftam bargashtam iran safarnammo hatman minevisam sorry ke fingilish type kardam

مبارك باشه!
اما شما حتي نمي تونستين از راهنماي فارسي نويسي كه لينكش در پايين هر تاپيك موجوده، استفاده كنين؟!!
Frozen Mind
(2011-05-09 ساعت 12:15)kamranjon نوشته:  با سلام به تمامي دوستان خوبم

با اجازه همه اينجانب تمام سفرنامه هاي دوستان2011 در آنكارا رو به صورت يك فايل pdf تبديل كردم و در لينك زير قرار دادم , اميدوارم با ديدن سفرنامه هاي دوستان , هم تجديد خاطره بشه و تجربه خوبي براي دوستان خوبمون در 2012 باشه . ( اين كار رو در قسمت ابوظبي هم كردم )

و به اميد اون روزي كه من هم بتونم مثل بچه هاي سالهاي گذشته بعد از قبول شدن يك سفرنامه خوب بنويسم .

http://up.iranblog.com/images/94lupo7sj18xe7p1ehs.pdf

اين هم براي ساير كشورها

http://up.iranblog.com/images/i9djwjs5czpgfiusdv.pdf

لازم به ذكر است با اضافه شدن سفرنامه ها فايل را ويرايش ميكنم.
n
سلام عرض میکنم . دوست محترم این سفرنامه ها رو که در یکجا جمع اوری کردید قابل دسترسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید چون من هرجی میزنم نمیتونم بیارم .فکر نمیکنید اگر مثل قبل بود قابل دسترسی بهتری بود برای همه؟ با توجه به متفاوت بودن هر قشری از نظر سواد کامپیوتری. باتشکر
تشکر کنندگان: mml ، maaref
بعضی از دوستان در نوشتن سفرنامه و درج اطلاعات در جدول و خلاصه کمک به دوستانشون در مهاجرسرا کوتاهی می کنند....

واقعا این همه مصاحبه شونده درآنکارا باید اینقدر سفرنامه داشته باشند...؟؟؟Sad
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-05-24 ساعت 22:47)free_free نوشته:  بعضی از دوستان در نوشتن سفرنامه و درج اطلاعات در جدول و خلاصه کمک به دوستانشون در مهاجرسرا کوتاهی می کنند....

سلام فري فري عزيز. راستش من گمان نميکنم که دوستان کوتاهي يا اهمال مي کنن در نوشتن سفرنامه. راستش خود من چند بار اومدم بنويسم اما ديدم همه مطالب تکراريه. يعني مثلا ساعت فلان حرکت کرديم به سمت آنکارا هتل فلان روز مصاحبه و ...
خود من وقتي به سفرنامه ها نگاه ميکردم واقعا ديدم وقتي سفر نامه هاي خيلي پر بار و قوي هست ديگه مال من که هيچ نکته اي توش نيست به درد کسي نمي خوره Smile
فقط 1 نکته خيلي مهم (از نظر خودم) توي سفر و تجربه من تو آنکارا وجود داشت که به خاطر ثبت اشتباه تاريخ تولدم تو فرم هاي کامپيوتري بود که قضيشو مفصل تو تاپيک اشتباه در ثبت مشخصات توضيح دادم.

بازم اگه در مورد شخص خودم فکر ميکنين که نوشتن سفرنامه عليرغم تکراري بودن مطالب لازمه به ديده منت Smile حتما مي نويسم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: admin ، sepinod ، mml ، tamanna ، emankh101 ، maaref ، maxsoulfly ، REZA1390 ، Sooshians
[[/quote]n
سلام عرض میکنم . دوست محترم این سفرنامه ها رو که در یکجا جمع اوری کردید قابل دسترسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید چون من هرجی میزنم نمیتونم بیارم .فکر نمیکنید اگر مثل قبل بود قابل دسترسی بهتری بود برای همه؟ با توجه به متفاوت بودن هر قشری از نظر سواد کامپیوتری. باتشکر

[/quote]

سلام دوست عزيز

لطفا" روي لينك كليك راست كرده و گزينه save target As را بزنيد و يكي از درايوها را انتخاب كنيد و بعد از دانلود ميتونيد از آن استفاده كنيد.

در مورد دوم : اگر منظورتون از مثل قبل بودن اينه كه ( هر صفحه را كليك كنيد و دنبال سفرنامه بگرديم و بخونيم و ... ) اين موضوع بستگي به خودتان دارد .
من اين كار رو به چند دليل انجام ميدم, اول اينكه احتياجي به گشتن صفهات زياد براي پيدا كردن و خواندن سفرنامه نباشيم (‌نگاهي به سفرنامه هاي 2010 كه بيش از 80 صفحه هست بنداز ) , دوم اينكه با دانلود اين فايل در مواقعي كه به اينترنت دسترسي نداريد باز هم ميتونيد از تمام سفرنامه هاي بچه ها استفاده كنيد , من خودم اين سفرنامه هارو داخل گوشيم ريختم و هم مثل يك كتابچه در آوردم و هر چند وقت يك بار و يا هرموقع كه در مسافرت و توي هواپيما و يا در خانه جلوي تلويزيون و در مواردي كه حال و حوصله اينترنت و جلوي كامپيوتر نشستنو ندارم و ... ازش استفاده ميكنم .

اميدوارم براي شما هم بتونه مفيد باشه
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: farnaz82 ، farzad-it ، satusa ، frozen mind ، naeiji1974 ، admin ، mml ، emankh101 ، maaref ، maxsoulfly
(2011-05-25 ساعت 08:24)farshad_sh نوشته:  
(2011-05-24 ساعت 22:47)free_free نوشته:  بعضی از دوستان در نوشتن سفرنامه و درج اطلاعات در جدول و خلاصه کمک به دوستانشون در مهاجرسرا کوتاهی می کنند....

سلام فري فري عزيز. راستش من گمان نميکنم که دوستان کوتاهي يا اهمال مي کنن در نوشتن سفرنامه. راستش خود من چند بار اومدم بنويسم اما ديدم همه مطالب تکراريه. يعني مثلا ساعت فلان حرکت کرديم به سمت آنکارا هتل فلان روز مصاحبه و ...
خود من وقتي به سفرنامه ها نگاه ميکردم واقعا ديدم وقتي سفر نامه هاي خيلي پر بار و قوي هست ديگه مال من که هيچ نکته اي توش نيست به درد کسي نمي خوره Smile
فقط 1 نکته خيلي مهم (از نظر خودم) توي سفر و تجربه من تو آنکارا وجود داشت که به خاطر ثبت اشتباه تاريخ تولدم تو فرم هاي کامپيوتري بود که قضيشو مفصل تو تاپيک اشتباه در ثبت مشخصات توضيح دادم.

بازم اگه در مورد شخص خودم فکر ميکنين که نوشتن سفرنامه عليرغم تکراري بودن مطالب لازمه به ديده منت Smile حتما مي نويسم

کلیه سفرنامه ها دارای بیس و پایه تکراری هست ولی هر سفرنامه شیرینی و نکات خاص خودشو داره ، ضمن اینکه از پراکنده شدن نکات و تجربیاتی که می فرمایید در تاپیک های دیگر جلوگیری می کند...

مطمئن هستم که هیچ کدوم از بچه های مهاجرسرا هیچ سفرنامه ای رو ناخونده نمی ذارن

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: نگار 65 ، satusa ، gadfly ، farnaz82 ، coming soon ، admin ، sepinod ، آمریکا ، mim ، mml ، b!ta ، tamanna ، emankh101 ، maaref ، mitr.p ، hooman421 ، REZA1390 ، tata63

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان