موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من و همسرم هم هفته ی گذشته ویزامونو گرفتیم.سفرنامه بچه ها رو که خوندم دیدم کلیت ماجرا برای همه یکسان بوده و بهتره به چند اشاره کنم و از تکرار مکررات پرهیز کنم.کیس من هم مشابه کیس علی بود و ما هم بعد از قبولی ازدواج کردیم.
ما برای مصاحبه با ترکیش رفتیم و هتل هیلتون اقامت داشتیم.که این هتل رو به کسی توصیه نمی کنم.نه اینکه هتل بدی باشه.بلکه بر عکس لوکس ترین هتلیه که من تا به حال دیدم.اما برای این سفر کمی زیاده! و ازش این همه پول خرج کردن رو نداره.ددمان،سورملی،رویال و بقیه هتل های 4 ستاره واقعا خوب و راحت و تمیز هستن و قیمت مناسبی دارن ضمن اینکه هیلتون اینترنتش ساعتی 10 لیر بود و لی هتل های دیگه مجانیه!
برای گرفتن ویزا با ایران ایر رفتم و در هتل سه ستاره بیوک ارشان اقامت داشتم.هتل بیوک ارشان یه هتل بسیار معمولیه.نسبتا تمیزه.پرسنل صمیمی هستن و فارسی رو خوب صحبت می کنن! اکثر مهمانان هتل هم ایرانی هستن و معمولن تو لابی در حال گپ زدن و تبادل اطلاعات!موقعیت هتل از نظر نزدیکی به مترو و مراکز خرید خوبه اما به سفارت و مطب دکتر اونگان نسبتا دوره ولی اون رو هم میشه با 20-25 دقیقه پیاده روی طی کرد.ایران ایر هم چیزی از ترکیش کم نداره بلکه پذیرایی بهتری داری ولی خب تاخیراش روان آدم رو نوازش میده
به دوستانم توصیه می کنم لپ تاب و دوربین به سفارت نبرن! من لپ تاب رو همراهم بردم چون می ترسیدم تو هتل بذارمش اما منو از سفارت محترمانه بیرون کردن!!! مجبور شدم بذارمش پیش یکی از دوستان و سریع برگردم داخل.بقیه کارا طبق روال بود و 48 ساعت بعد یو پی اس ویزا ها رو آورد.معمولا 48 ساعت بیشتر طول نمی کشه و میشه رو پرواز چهار شنیه شب به تهران حساب کرد.
موردی که تو این سفر باهاش بر خوردم و شاید به درد خیلی از مصاحبه شونده های آینده بخوره اینه که یک آقایی بود که برای مصاحبه اومده بود و برنده لاتاری بود.رو حساب اینکه مدرک دیپلم کافیه مدرک دیپلم کاردانش رو آورده بود!!! و به راحتی رد شد!!!چون دیپلم کاردانش و دبیرستان معادل 11 سال تحصیله در حالیکه دیپلم مورد قبول اون ها باید معادل 12 سال تحصیل باشه!پس دوستان اگر هم می خوان فقط دیپلم ببرن لااقل مدرک پیش دانشگاهی رو هم ببرن.چون این مورد مصداق نقص مدرک نمیشه بلکه عدم صداقت هستش و کیس رو رد می کنن.
در آخر برای همه ی دوستان آرزوی موفقیت می کنم.به امید زندگی شاد و پر از موفیقت برای همه ی مهاجر سرایی ها در ینگه دنیا
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-30 ساعت 11:46)respina31 نوشته: (2011-04-24 ساعت 09:24)ehsan_gh نوشته: ... برنده لاتاری بود.رو حساب اینکه مدرک دیپلم کافیه مدرک دیپلم کاردانش رو آورده بود!!! و به راحتی رد شد!!!چون دیپلم کاردانش و دبیرستان معادل 11 سال تحصیله در حالیکه دیپلم مورد قبول اون ها باید معادل 12 سال تحصیل باشه!پس دوستان اگر هم می خوان فقط دیپلم ببرن لااقل مدرک پیش دانشگاهی رو هم ببرن.چون این مورد مصداق نقص مدرک نمیشه بلکه عدم صداقت هستش و کیس رو رد می کنن.
ببخشید سوالم را این جا می پرسم .چون سوالم مربوط به این قسمت می شه پرسیدم بعد جواب برش می دارم. سلام من دیپلم دارم اما پیش دانشگاهیم دست دانشگاه. درسمم تازه تموم شده مدرک موقت دارم.من که مدرک پیش دانشگاهی دستم نیست و فقط مدرک موقت دارم چیکار کنم؟
اطفا منو راهنمایی کنید
شما مدرک موقت رو ترجمه کنی کافیه
موفق باشی
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Dostan man bedone FBI check gereftam...taze az sefarat omadam.negarane hichi nabashin hame chi )sadas.minevisam safar namao.(Mazerat ke Fingilishe font nadaram
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
2011-05-09 ساعت 12:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-09 ساعت 12:17 توسط kamranjon.)
با سلام به تمامي دوستان خوبم
با اجازه همه اينجانب تمام سفرنامه هاي دوستان2011 در آنكارا رو به صورت يك فايل pdf تبديل كردم و در لينك زير قرار دادم , اميدوارم با ديدن سفرنامه هاي دوستان , هم تجديد خاطره بشه و تجربه خوبي براي دوستان خوبمون در 2012 باشه . ( اين كار رو در قسمت ابوظبي هم كردم )
و به اميد اون روزي كه من هم بتونم مثل بچه هاي سالهاي گذشته بعد از قبول شدن يك سفرنامه خوب بنويسم .
http://up.iranblog.com/images/94lupo7sj18xe7p1ehs.pdf
اين هم براي ساير كشورها
http://up.iranblog.com/images/i9djwjs5czpgfiusdv.pdf
لازم به ذكر است با اضافه شدن سفرنامه ها فايل را ويرايش ميكنم.
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-25 ساعت 08:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-25 ساعت 08:26 توسط farshad_sh.)
(2011-05-24 ساعت 22:47)free_free نوشته: بعضی از دوستان در نوشتن سفرنامه و درج اطلاعات در جدول و خلاصه کمک به دوستانشون در مهاجرسرا کوتاهی می کنند....
واقعا این همه مصاحبه شونده درآنکارا باید اینقدر سفرنامه داشته باشند...؟؟؟
سلام فري فري عزيز. راستش من گمان نميکنم که دوستان کوتاهي يا اهمال مي کنن در نوشتن سفرنامه. راستش خود من چند بار اومدم بنويسم اما ديدم همه مطالب تکراريه. يعني مثلا ساعت فلان حرکت کرديم به سمت آنکارا هتل فلان روز مصاحبه و ...
خود من وقتي به سفرنامه ها نگاه ميکردم واقعا ديدم وقتي سفر نامه هاي خيلي پر بار و قوي هست ديگه مال من که هيچ نکته اي توش نيست به درد کسي نمي خوره
فقط 1 نکته خيلي مهم (از نظر خودم) توي سفر و تجربه من تو آنکارا وجود داشت که به خاطر ثبت اشتباه تاريخ تولدم تو فرم هاي کامپيوتري بود که قضيشو مفصل تو تاپيک اشتباه در ثبت مشخصات توضيح دادم.
بازم اگه در مورد شخص خودم فکر ميکنين که نوشتن سفرنامه عليرغم تکراري بودن مطالب لازمه به ديده منت حتما مي نويسم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
[[/quote]n
سلام عرض میکنم . دوست محترم این سفرنامه ها رو که در یکجا جمع اوری کردید قابل دسترسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید چون من هرجی میزنم نمیتونم بیارم .فکر نمیکنید اگر مثل قبل بود قابل دسترسی بهتری بود برای همه؟ با توجه به متفاوت بودن هر قشری از نظر سواد کامپیوتری. باتشکر
[/quote]
سلام دوست عزيز
لطفا" روي لينك كليك راست كرده و گزينه save target As را بزنيد و يكي از درايوها را انتخاب كنيد و بعد از دانلود ميتونيد از آن استفاده كنيد.
در مورد دوم : اگر منظورتون از مثل قبل بودن اينه كه ( هر صفحه را كليك كنيد و دنبال سفرنامه بگرديم و بخونيم و ... ) اين موضوع بستگي به خودتان دارد .
من اين كار رو به چند دليل انجام ميدم, اول اينكه احتياجي به گشتن صفهات زياد براي پيدا كردن و خواندن سفرنامه نباشيم (نگاهي به سفرنامه هاي 2010 كه بيش از 80 صفحه هست بنداز ) , دوم اينكه با دانلود اين فايل در مواقعي كه به اينترنت دسترسي نداريد باز هم ميتونيد از تمام سفرنامه هاي بچه ها استفاده كنيد , من خودم اين سفرنامه هارو داخل گوشيم ريختم و هم مثل يك كتابچه در آوردم و هر چند وقت يك بار و يا هرموقع كه در مسافرت و توي هواپيما و يا در خانه جلوي تلويزيون و در مواردي كه حال و حوصله اينترنت و جلوي كامپيوتر نشستنو ندارم و ... ازش استفاده ميكنم .
اميدوارم براي شما هم بتونه مفيد باشه
To Wounds From One[font=Arial][/font]