موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره مدارک اسپانسر رو به سفارت تحویل دادم و منتظر UPS هستم ویزامو بیاره هتل.
شماره کیس : 2011AS00013xxx
تاریخ نامه قبولی: May 22, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ مصاحبه: 16 فوریه 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 4 مارچ 2011
تاریخ دریافت ویزا: 26 می 2011
ورود به امریکا: 17 جولای 2011
دریافت پاسپورت سفید: 26 می 2012
بازگشت به سرزمین مادری برای همیشه : 17 آوریل 2012
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها امروز ویزام اومد هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یه جورایی بوی امریکا میده
از همه دوستان خوب مهاجرسرا که در این یک سال کمکم کردند متشکرم
شماره کیس : 2011AS00013xxx
تاریخ نامه قبولی: May 22, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ مصاحبه: 16 فوریه 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 4 مارچ 2011
تاریخ دریافت ویزا: 26 می 2011
ورود به امریکا: 17 جولای 2011
دریافت پاسپورت سفید: 26 می 2012
بازگشت به سرزمین مادری برای همیشه : 17 آوریل 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده در تاريخ 24 مي 2011 در آنكارا مصاحبه داشتم كه به راحتي مصاحبه انجام شد و طبق معمول چك اف بي اي خوردم و به صف منتظران كلير پيوستم.
تمام مشخصات بنده در جدول فري فري وجود داشته و از اينكه نتيجه را دير اعلام كردم پوزش مي طلبم.(لب تاب دچار مشكل شده بود).
انشاء ا... در اولين فرصت سفر نامه خودم را براي استفاده دوستان قرار خواهم داد.
با تشكر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام نوبت به ما رسيد تا دين خود را به مهاجر سرا بپردازيم
بنده در تاريخ سه شنبه 24 مي 2011 در آنكارا مصاحبه داشتم لذا تصميم گرفتم كه روز پنج شنبه 19 مي 2011 با پرواز آناتولي جت به قيمت 265000 تومان كه زير مجموعه تركيش مي باشد به آنكارا سفر كنم و همچنين هتل اوريلهان را براي 6 شب از آژانس جام جم سر بهبودي به مبلغ330000 تومان به همراه ترانسفر فرودگاهي تهيه كردم.
-- روز پنج شنبه پس از ترانسفر و تحويل هتل راس ساعت 40-8 صبح به مطب دكتر رفته و راس ساعت 9 با پرداخت حدودا 50 دلار تست خون و عكس از قفسه سينه و 70 دلار بابت معاينه خانم دكتر (هيچگونه واكسن زده نشد بخاطر اينكه همه واكسنها تكميل بود حتي ياد اوري آبله مرغان و نوبت دوم MMR) كار مديكال تمام و فرداي آن روز يعني جمعه قبل از ظهر جواب را گرفته و ضميمه مدارك جهت ارجاع به سفارت در روز مصاحبه شد.
--روز شنبه 21 مي 2011 با تور آژانس شيدا كه در طبقه هم كف ساختمان دكتر بود به مبلغ 85 دلار عازم مقبره مولانا در شهر قونيه در 300 كيلومتري آنكارا شديم كه پس از ديدن رقص سماع در شب ساعت 9 به آنكارا ساعت 1 بامداد برگشتيم.
--روز يك شنبه و دو شنبه به گشت و گذار در شهر و ديدن فيلم سينمائي 3D در آنكامال گذشت.
-- روز سه شنبه ساعت 45-7 جلو سفارت بوديم كه پس از تفكيك صف مهاجرين و گرين كارتيها و توريستي ها و... به داخل رفته و پس از تحويل اصل مدارك(شناسنامه-كارت ملي- مدرك ليسانس- مدرك ديپلم-مديكال بدون سي دي -اصل سند آپارتمان- كه يك مه پيش ترجمه و كپي آنها را براي سفارت با پست آرامكس به مبلغ 29500 تومان ارسال شده بود )به همراه 2 قطعه عكس و پاسپورت و با گرفتن شماره وارد سالن انتظار شده و پس از انگشت نگاري و پرداخت 819 دلار لحظه مصاحبه رسيد كه بلافاصله پس از سلام دادن به خانم افيسر،ايشان گفتند دست راست خود را بالا ببريد و قسم بخوريد هرانچه در اين فرم ها و مصاحبه گفته مي شود درست است كه بنده نيز چنين كردم.
بعد سوال شد كه كجا كار مي كنيد و ايا اينجا خصوصي است كه بنده گفتم .... جا و تازه 2 سال است كه خصوصي شده و سوال شد كه در آمريكا كسي را داريد كه گفتم بله و در نهايت پس از دادن يك امضا در پائين يكي از فرمها و در يافت اصل مدارك و گرفتن برگه آبي به صف منتظران كلير پيوستم.
--روز چهارشنبه پس از تحويل هتل در ساعت 12 ظهر در ساعت 18 با ترانسفر به فرودگاه رفته و ساعت 10-23 با پرواز آنادولي جت به تهران برگشتم.
---------------------------نزديك ديوار سفارت عكس نندازيد زيرا بلا فاصله از سفارت خارج و برخورد مي كنند------------------
َبا تشكر
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه ی دوستان عزیز
تازه از ترکیه برگشتم....بعد از سه روز انتظار در هتل بلاخره پست پاکت مربوط به ویزا را آورد.... امیدوارم تمامی دوستان در انتظار ،این لحظه رو خیلی زود تجربه کنند..
در هفته ای که گذشت سفارت خیلی خلوت بود ، 1 ظهر به سفارت رفتم ....کل پروسه ی کار تحویل دادن برگه آبی بود و مراجعه به پست برای آدرس هتل و دریافت یک رسید از پست بود....2:30 این جور ها بود که تمامی کارها انجام شد(روز دوشنبه)....چهارشنبه 12 ظهر هم در هتل ویزا را دریافت کردم...
با توجه به سفر اول اینترویو که اسفند ماه بود تجربه ی سفر دوم واسه ی من به شخصه بسیار سبک و ایده آل بود.... در سفر دوم بیش از آنکه مثل سفر اول در گیر چیز هایی مثل هتل،مسیر ها،مدیکال.... بشوید بیشترین حجم دغدغه ها ی ذهنی معطوف به دریافت ویزا ،پایان استرس ها،شروع زندگی جدید در یک سرزمین دیگه ،پذیرش تغییرات جدی و ...از این مدل جریان هاست....
تجربه ی من:
آغاز حقیقی ما در پایان ماست...در شرایطی که همه ی دوستان دیر یا زود به مرحله ی پایانی : دریافت ویزا می رسند ...به نوعی یک احساسی بر تمام شدن همه چیز را تجربه می کنند،که با اعتقاد من در هر زمان از زندگی وقتی این احساس به وجود می یاد نشانه ای جدی برای شروع جدی تر است.
در زمانی که به بخشی از پایان پروسه ی یک مهاجر رسیده ام (که مدیون مهاجر سرا هستم) لازم می دانم یک بخشی از پست قبلی که در جایی نوشتم را تکرار کنم چون احساس می کنم اگر حرفی برای گفتن داشته بشم جز این چیزی نمی تواند باشد...
" فکر نمی کردم روزی در این سرزمین،شاهد ناب ترین،خالصانه ترین،بی چشمداشترین، نوع نشر آگاهی باشم ...جایی که هرگز مشورت ،کمک و راه کار از سمت افراد انتظارات متقابل را به همراه ندارد و افراد در رشد خرد جمعی خود را مسئول می دانند.
از مسولان سایت، مدیران ،هدایت کنندگان...و هر کس که در هر حدی برای رشد خرد جمعی مهاجر سرا کوشیده و سهمی دارد... با تمام وجودم و به عمق احساس یازده ماه "انتظار هر لحظه" تشکر می کنم"
شماره کیس: 2011AS0000143
تاریخ مصاحبه: 11 اسفند 1389
ورود به امریکا(دالاس, تگزاس): 27 مرداد 1390
دریافت گرین کارت: 20 شهریور ماه 1390
دریافت سیتزن شیپ : چندین ماه دیگر انتظار در غربت
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
با سلام به تمام دوستان
فايل pdf شده سفرنامهاي آنكارا آپدیت شد. تاريخ : 9/3/90
http://up.iranblog.com/images/ew7q01n4su9wltp1kc5v.pdf
To Wounds From One[font=Arial][/font]
موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان یعنی هیچکس آنکارا مصاحبه نداره ؟بیاید خبر بدید از خودتون !
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
با درود بر همگی شما
ما روز یکشنبه 29MAY با پرواز ایران ایر از تهران عازم آنکارا شدیم.پرواز تقریبا" با 10 دقیقه تاخیر حرکت کرد.هواپیمای ایرباس 320 تر و تمیز با کیفیت پروازی و پذیرایی بسیار خوب(مثل همه پروازهای خارجی ایران ایر).هوا بسیار بد بود.اما سر موقع و پس از 2:20 دقیقه وارد آنکارا شدیم و مستقیما" وارد هتل رویال شدیم.هتل تمیز اما کوچک و بسیار ساکت .شبی 80 دلار اتاق دابل و تخت بچه.دوشنبه سفارت تعطیل بود و ما رفتیم برای کارهای پزشکی.اول عکس قفسه سینه و بعدش هم برای ساعت 5:30 دقیقه وقت معاینه داد.ما چون یکبار آزمایش داده بودیم،از ما پرسید که چه زمانی میخواهین برین آمریکا؟من هم گفتم که توی AUG.گفت که دیگه نمیخواد آزمایش خوم بدین.ما هم ساعت 5:30 رفتیم و با اجازتون 410 دلار دوباره پیاده شدیم و 70 دلار هم عکس قفسه سینه.
دوباره به همه واکسن زد و به بچمون هم دو تا .گفت که توی ایران نمیزنن و برای ورود به آمریکا نیاز هست که بزنین.
خلاصه فردا صبح هم ساعت 11 جواب آماده شد.ساعت 12:30 هم رفتیم دم سفارت و ماشالا صف طولانی دریافت ویزا.حدود ساعت 1:25 رفتم داخل و شماره دادند و منتظر اعلام شماره شدیم.شماره من اعلام شد و مدارک پزشکی تجدید شده رو به همراه پاسپورتها دادم و گفت برو یو-پی-اس.کلا" 30ثانیه زمان نبرد.
دو تا آفیسر خانم جوان بودند و کار ها رو سرع راه میانداختند.رفتم یو-پی-اس و 45 لیر بابت 3 تا پاسپورت دادم و اومدم بیرون و یکراست هتل.من آدرس هتل رویال را دادم و منتظر دریافت ویزا هستیم.اما 2 روز آخر رو میریم هتل هیلتون.اینجا هتل بدی نیست.اینترنت خوب و مناسبی داره که مجانیه و برای بدون بچه ها خوب و مناسبه.
اما اتاقهای کوچکی داره که برای ما بچه دارها یخورده کوچک هست.
قسمت اول سفرنامه رو برای شما دوستان نوشتم و ایشالا ویزا رو گرفتم دوباره خدمتتون موارد رو عارض خواهم شد.
در ضمن بنده در خدمت دوستان هستم اگر که سوالی داشته باشند.
موفق باشین
آنکارا-هتل رویال-11/03/1390
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-01 ساعت 20:29)lale نوشته: (2011-06-01 ساعت 12:56)DLT نوشته: دوستان عزیز
با درود بر همگی شما
ما روز یکشنبه 29MAY با پرواز ایران ایر از تهران عازم آنکارا شدیم.پرواز تقریبا" با 10 دقیقه تاخیر حرکت کرد.هواپیمای ایرباس 320 تر و تمیز با کیفیت پروازی و پذیرایی بسیار خوب(مثل همه پروازهای خارجی ایران ایر).هوا بسیار بد بود.اما سر موقع و پس از 2:20 دقیقه وارد آنکارا شدیم و مستقیما" وارد هتل رویال شدیم.هتل تمیز اما کوچک و بسیار ساکت .شبی 80 دلار اتاق دابل و تخت بچه.دوشنبه سفارت تعطیل بود و ما رفتیم برای کارهای پزشکی.اول عکس قفسه سینه و بعدش هم برای ساعت 5:30 دقیقه وقت معاینه داد.ما چون یکبار آزمایش داده بودیم،از ما پرسید که چه زمانی میخواهین برین آمریکا؟من هم گفتم که توی AUG.گفت که دیگه نمیخواد آزمایش خوم بدین.ما هم ساعت 5:30 رفتیم و با اجازتون 410 دلار دوباره پیاده شدیم و 70 دلار هم عکس قفسه سینه.
دوباره به همه واکسن زد و به بچمون هم دو تا .گفت که توی ایران نمیزنن و برای ورود به آمریکا نیاز هست که بزنین.
خلاصه فردا صبح هم ساعت 11 جواب آماده شد.ساعت 12:30 هم رفتیم دم سفارت و ماشالا صف طولانی دریافت ویزا.حدود ساعت 1:25 رفتم داخل و شماره دادند و منتظر اعلام شماره شدیم.شماره من اعلام شد و مدارک پزشکی تجدید شده رو به همراه پاسپورتها دادم و گفت برو یو-پی-اس.کلا" 30ثانیه زمان نبرد.
دو تا آفیسر خانم جوان بودند و کار ها رو سرع راه میانداختند.رفتم یو-پی-اس و 45 لیر بابت 3 تا پاسپورت دادم و اومدم بیرون و یکراست هتل.من آدرس هتل رویال را دادم و منتظر دریافت ویزا هستیم.اما 2 روز آخر رو میریم هتل هیلتون.اینجا هتل بدی نیست.اینترنت خوب و مناسبی داره که مجانیه و برای بدون بچه ها خوب و مناسبه.
اما اتاقهای کوچکی داره که برای ما بچه دارها یخورده کوچک هست.
قسمت اول سفرنامه رو برای شما دوستان نوشتم و ایشالا ویزا رو گرفتم دوباره خدمتتون موارد رو عارض خواهم شد.
در ضمن بنده در خدمت دوستان هستم اگر که سوالی داشته باشند.
موفق باشین
آنکارا-هتل رویال-11/03/1390
سلام ضمن تبریک
هتل رویال رو با تور شبی 80 گرفتید یا مستقیما از خود هتل گرفتید؟؟؟
ممنون
سلام احتمالاً بايد از يکي از آژانس ها رزرو کرده باشن چون من هم همين هتل رو رزرو کردم شبي 80 دلار اما با تور ميشد شبي 160 دلار! به همون دليلي که همه ميدونن! اتاق 2 تخته شبي 80 دلار براي هر نفر يعني شبي 160 دلار براي 2 نفر!!!!! (اين بخشي از صحبت هاي يکي از تور دار هاي محترم بود )
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر