موضوعها: 0
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
محسن جون بد نیست کمی از سفارت و مصاحبه بگی
بابا به خدا ما هم دل داریم
با این حال بازم کلی تبریک به شما زوج جوان هم از بابت ازدواج و هم از بابت ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مصاحبه رو گذروندن یه سوالی داشتم.
شاید یه مقدار سوال خنده دار باشه ولی میخواستم بدونم روز مصاحبه ترجیحا با چه تیپو لباسی باید رفت؟ کت شلوار کروات یا راحت تر از این حرفا؟!
ممنون.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='mohsen mirzaei' pid='104118' dateline='1303752636']
سلام به همگی دوستان
سعی می کنم سفرنامه مفیدی بنویسم و از تکرار مطالب بپرهیزم.
ضمن عرض تبريک
ميشه بگيد به خانمتان چه واکسني زد که بابتش 700 درهم گرفت
شماره کیس:2011AS00028XXX
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی،
با تشکر از مهاجرسرا و اطاعت مفیدی که در اختیار مردم میذاره هیچ کدوم از ما نباید نگران باشیم. البته گذراندن این دوران حتما استرس هم داره که طبیعه. اول از همه این را بگم که من وقتی فرم لتری را پر کرده بودم جای اسم و فمیلو جا به جا زده بودم که خیلی خیل نگران بودم. ولی از اونجا که از مهاجرسرا متوجه شدم به ککک ایمیل زده بودم و کپی آن را با خودم برده بودم و کپی پاسپرتمو بافرم آوا براشون پست کرده بودم که اونا هم متوجه بشن که جای اسم و فامیل من جا به جا شده. خوشبختانه مشکلی هم پیش نیامد.
من با شماره کیس ۱۸۵۰۰ امروز صبح مصاحبه داشتم و خدا را شکر بدون هیچ مشکلی ویزا گرین کردمو گرفتم البته پنجشنبه صبح حاضر میشه. من مقیم دوبی هستم ولی ترجیح دادم با خانوم ملیکا برایه مصاحبه بروم. که چون فقط ۲ نفر بودیم از ما نفری ۲۵۰ درهم گرفتن.
ساعت ۵.۲۰ صبح آمدن دنبالم و به سمت ابو ظبی رفتیم. اونجا چون خیلی زود رسیدیم جزو نفرات اول بودیم.و کار ماندهای داخل سفارت برخورد خوبی داشتن. من به محض اینکه جلوی بادجه رفتم بهشون گفتم که من توی نامهام متوجه شدم که جای اسم و فامیلم جا به جاست. اون خانوم مصاحبه کننده هم باخنده گفت که میدونی که کی اشتباه کرده و من گفتم قطعا خودم.و بد کلّ کپی مدرک من را گرفت و انگشت نگری کردن و پول را واریز کردم
از من پرسیدم که کی میخواهی بری و من هم تاریخ ۲۰ روز بعد را دادم که گفتن پس فردا بیع پاسپورتتو بگیر.به همین سادگی. لطفأ اگه مدارکتون کامل هست هیچ نگرانی ناداشته باشید.
راستی اون را هم بگم که من ازمایش همو در دوبی انجام دادم و از من ۱۲۵۰ درهم + ۱۵۰ دهم برایه وکسان پرداخت کردم که بعدا فهمیدم در ابو ظبی با ۴۵۰ درهم میتونستم انجام بدم. البته بعد از اینکه در مهاجرسرا دیدم که قیمتش اینه به کلینیک زنگ زدم به به من گفتن که این نرخ اوناست و من فقط موفق شدم که ازشون قول بگیرم که وکسان بعدی من که ۳گانه هست را مجانی بزنن.
به امید موفقیت برایه همگی و تشکر فراوان از مهاجر سارا.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-26 ساعت 00:27)gadfly نوشته: (2011-04-25 ساعت 22:40)NavidNavid نوشته: دوستانی که مصاحبه رو گذروندن یه سوالی داشتم.
شاید یه مقدار سوال خنده دار باشه ولی میخواستم بدونم روز مصاحبه ترجیحا با چه تیپو لباسی باید رفت؟ کت شلوار کروات یا راحت تر از این حرفا؟!
ممنون.
سلام دوست عزیز
اصلاً فکر نکنید که سوالتان خنده دار است . همه ما همین دغدغه ها و سوالات را داشته ایم و همه هم اینجا جمع شده ایم که اگر بتوانیم به یکدیگر کمک نماییم . لباس هر کس نشانه شخصیت و طرز تفکر اوست . شما برای رفتن به یک اداره رسمی و ملاقات مثلاً مدیرکل یک سازمان چگونه لباس می پوشید؟ مطمئناً با لباس ورزشی مخصوص پیاده روی نخواهید رفت ولی طوری هم نخواهید رفت که نتوانید نفس بکشید پس برای اینکه روز مصاحبه به خاطر لباس نا مأنوسی که برتن دارید دچار اضطراب و استرس بی مورد نشوید با همان لباس رسمی اداری که راحت هستید بدون هیچ پوشش اضافه یا کم به سفارت مراجعه نمایید . انتخاب کاملاً با خودتان می باشد و آفیسر به این نکته به نظر من توجه زیادی ندارد . امیدوارم توانسته باشم کمکی بکنم .
موفق باشید
من هم با نظر دوستمان موافق هستم . سعی کنید خودتان باشید و پوشش مناسب و راحت داشته باشید . آفیسر اصلا" توجهی به پوشش شما ندارد و برای او هیچ اهمیتی این موضوع ندارد . شما در سفارت کارمندان آنجا را می بینید با پوشش های کاملا" متفاوت . موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من فردا صبح می رم دبی و دو شنبه مصاحبه دارم . دعا یادتون نره .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بك مشكلي كه من در روز مصاحبه برام پيش اومد(4 ژانويه) و در سفرنامه ننوشته بودم (چون منتظر نتيجه بودم) براي پرداخت پول سفارت به من يك فيش 404 دلاري دادن من هم از يك نفر كه اونجا بود پرسيدم گفت درسته و من هم پرداخت كردم (روز مصاحبه هم بد جوري مريض بودم)ايران كه اومدم مدارك را چك كردم ديدم در رسد 404 دلاري نوشته براي ويزاي خانوادگي و به سفارت16 ژانويه ايميل زدم و گفتم كه من ويزاي لاتاري اقدام كردم و شما براي ويزاي خانوادگي از من پول گرفتيد و ما بقي را چطور بايد پرداخت كنم و 20 زانويه جواب دادن كه پولي كه پرداخت كردم قابل بر گشت نيست و بايد 819 دلار را از اول بپردازم و در عوض يك چك به مبلغ 404 دلار به من مي دن كه در آمريكا مي تونم پاس كنم و همه اينهال زماني اتفاق ميافته كه ويزا من آماده شده باشه و بايت اين موضوع هم معذرت خواهي كردن.. 17 آپريل سفارت رفتم براي گرفتن ويزا پرينت ايميلمو دادم و رفت برسي كرد و يك فيش واريز 819 دلار بهم داد و بعد از واريز پول يك چك به درهم معادل 404 دلار دقيقا به اسم خودم دادن كه در ctibanak بايد پاس مي كردم و هيچ كس ديگري غير از خودم امكان پاس كردن چك را نداشت و در نهايت 21 آپريل ويزا رو گرفتم و چك هم 23 آپريل پاس كردم اين مورد رو گفتم تا اگر براي كسي پيش اومد بدونه چكار كنه نكته جالبش اين بود كه تاريخ صدور چك دقيقا 20 ژانويه روزي كه به ايميلم پاسخ داده بودند بود..آدرس ctibank دبي هم بر دبي خيابان خالدبن وليد نزديك ايستگاه مترو خالدبن وليد هست.. براي جابجايي در دبي مي تونيد از مترو استفاده كنيد يك كارت سيلور 20 درهمي بگيريد كه 14 درهم شارز داره هم براي اتوبوس استفاده مي شه و هم مترو و هم قابل شارژ هست جاهايي مثل دبي مال و برج خليف كه رقص آب و آتش هست راحت با مترو مي تونيد بريد دقيقا همين استگاه پياده مي شيد و يك اتوبوس هم داره كه مسر را نوشته دبي مال و با همون ميرد دبي مال پياده مي شيد... براي وايد وادي هم مي تونيد با مترو بريد ايستگاه امارات مال پياده بشيد با تاكسي با 15 درهم بريد ولي اتوبوس هم داره .. برگشت از وايد وادي 2 دقيقه پياده روي تا ايستگاه اتوبوس داره و با راننده بگين مترو استيشن خودش همانجا پياده تون مي كنه و مي گه كجا بايد پياده بشيد... دوستان اگر سئوالي داشتن در خدمت هستم
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2011-04-30 ساعت 11:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-30 ساعت 14:37 توسط frozen mind.)
سلام
تاریخ صدور 21 آپریل و تاریخ انقضا 20 اکتبر دقیقا شش ماه اعتبار داره البته من مدیکال Nmc رفته بودم که اعتبارش یکساله بوده ولی اگر کسانی پیش دکتر مرودستی رفتن اعتبار مدیکالشان شش ماه هست
شاد و پیروز باشید
(2011-04-30 ساعت 09:29)naeiji1974 نوشته: محمود جان تبريك.تاريخ شروع و انقضائ ويزاتون كي هست؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-30 ساعت 11:15)mahmood_eng نوشته: سلام
تاریخ صدور 21 آپریل و تاریخ انقضا 20 اکتبر دقیقا شش ماه اعتبار داره البته من مدیکال Nmc رفته بودم که اعتبارش یکساله بوده ولی اگر کسانی پیش دکتر مرودستی رفتن اعتبار مدیکالشان شش ماه هست
شاد و پیروز باشید
(2011-04-30 ساعت 09:29)naeiji1974 نوشته: محمود جان تبريك.تاريخ شروع و انقضائ ويزاتون كي هست؟
ابوظبی تاریخ اکسپایر ویزا را بر اساس تاریخ الصاق ویزا به پاس به مدت 6 ماه می زند . بله بنا بر فرمایش محمود عزیز مدیکال مروستی 6 ماهه است . من و تمام دوستانی که مروستی رفتیم ویزا دارای اعتبار 6 ماه از تاریخ صدور ویزا بود .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید اگر تکراری است ،لطفا یک هتل مناسب نزدیک NMC یا با دسترسی راحت معرفی نمائید. با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011