کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
(2011-04-25 ساعت 22:00)mohsen mirzaei نوشته:  سلام به همگی دوستان
سعی می کنم سفرنامه مفیدی بنویسم و از تکرار مطالب بپرهیزم.

ما یکشنبه 28 فروردین ساعت 7:30 با پرواز ماهان به دبی پرواز کردیم. چون راننده هتل منتظر مسافرای یه پرواز دیگه بود یه خورده معطل شدیم و تا به هتل بریم و وسایلو تو اتاق بزاریم و به NMC برسیم ساعت تقریبا 1 ظهر بود. من از قبل برای ساعت 10 وقت گرفته بودم ولی چون دیر رسیده بودیم هیچ حرفی از وقت قبلی نزدم! اونا هم گفتن ساعت 3:30 عصر اینجا باش. خلاصه عصر یکشنبه کارای مدیکال رو انجام دادیم که شد نفری 425 درهم + 700 درهم بابت واکسن خانومم. موقع آزمایشات با یه خونواده ایرانی آشنا شدیم که اونا هم سه شنبه ابوظبی مصاحبه داشتن. با اونا و ملیکا خانم واسه صبح سه شنبه قرار گذاشتیم. در ضمن جواب مدیکال هم دوشنبه عصر آماده شد.

روز مصاحبه هم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و همه چیز اوکی بود. فقط چون من بعد از قبولی ازدواج کرده بودم اسم خانومم تو نامه دوم نبود، که با نشون دادن ایمیل سفارت (مبنی بر اینکه خانومم هو باید تو مصاحبه باشه) این مشکل هم برطرف شد. گفتن 5شنبه بیاید ویزاهاتونو بگیرید.

5 شنبه هم ویزاهامون آماده شد و خانومم با ملیکا خانوم به سفارت رفتن و ویزای جفتمونو گرفتن! البته ویزاهامون 4شنبه صادر شده بود و حاضر بود.
چند نکته مهم:
1. حتما بلیط رفت و برگشت رو واسه همون زمانی که میخواین از تهران اوکی کنین و به فکر تغییر بلیط برگشت در دوبی نباشید. ما بلیط چارتر 3 شبه ماهان داشتیم و برگشتمون واسه 4 شنبه بود و همون روزی که رسیدیم دوبی واسه تغییر اون به 5شنبه اقدام کردم. ولی جا نبود و مجبور شدیم 5 شنبه با بلیط بیزینس برگردیم که نفری 150000 اضافه دادیم.
2. خرید کارت مترو خیلی تو کاهش هزینه ها تاثیر میگذاره و تقریبا هزینه حمل و نقل یک هفتم میشه! ما که هر جایی میخواستیم بریم از طریق گوگل مپ کد اتوبوسی که از ایستگاه نزدیک هتل ما به اونجا میرفت رو پیدا می کردیم و با حداقل هزینه به اونجا میرفتیم. این کارت رو میتونین از هر ایستگاه مترو یا ایستگاه اتوبوس تهیه کنین.
3. حتما برای سفارت پول خرد همراه داشته باشید.
4. برای خرید سری به کارفور بزنید که چند شعبه در دوبی دارد. در شارجه هم فروشگاه های بسیار بسیار مناسبی برای خرید وجود دارد که اونا را بسیار بسیار توصیه می کنم. (در شارجه فروشگاههای 1 تا 10 درهمی هم هست که ابدا توصیه نمیکنم)
5. اگر شبی را برای دیدن برج خلیفه و آبنمای موزیکال آن صرف کنید پشیمان نمیشود. بسیار فضای زیبایی است که برای رفتن به آنجا میتوان از مترو استفاده کرد.
اگه سوالی بود من در خدمتم.

خیلی خیلی تبریک میگم دوست عزیز. چقدر راحت و اسون نوشتید. امیدوارم که واسه همه دوستان همین طوری بشه.
تشکر کنندگان: mohsen mirzaei ، Amir78 ، آرتين ، Hornet ، AmericanHamid ، ramin_ad ، lorecance ، nil2011 ، Solitude
محسن جون بد نیست کمی از سفارت و مصاحبه بگی
بابا به خدا ما هم دل داریم
با این حال بازم کلی تبریک به شما زوج جوان هم از بابت ازدواج و هم از بابت ویزا
تشکر کنندگان: najibi ، لیلا ج ، آرتين ، Hornet ، ramin_ad ، lorecance ، Solitude
دوستانی که مصاحبه رو گذروندن یه سوالی داشتم.
شاید یه مقدار سوال خنده دار باشه ولی میخواستم بدونم روز مصاحبه ترجیحا با چه تیپو لباسی باید رفت؟ کت شلوار کروات یا راحت تر از این حرفا؟!
ممنون.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: najibi ، آرتين ، Hornet ، ramin_ad ، lorecance ، Solitude
[quote='mohsen mirzaei' pid='104118' dateline='1303752636']
سلام به همگی دوستان

ضمن عرض تبريک
ميشه بگيد به خانمتان چه واکسني زد که بابتش 700 درهم گرفت
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: آرتين ، Hornet ، ramin_ad ، lorecance
فکر کنم واکسن دهانه رحم بود یا یه چی تو همین مایه ها که مخصوص خانوماست. در ضمن گفت اگر سنشون بالای 26 (شایدم 27) بود دیگه نیازی به این واکسن نداشتند. نکته جالب اینجاس که این واکسن 3 مرحله ایه!!!!

(2011-04-26 ساعت 10:05)نگار 65 نوشته:  [quote='mohsen mirzaei' pid='104118' dateline='1303752636']
سلام به همگی دوستان

ضمن عرض تبريک
ميشه بگيد به خانمتان چه واکسني زد که بابتش 700 درهم گرفت

یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی سوالی پرسیدند که چون احساس کردم ممکنه برای بقیه دوستان هم مفید باشه سوال و جواب رو اینجا کپی می کنم.

سلام دوست عزیز
ما هتل کلاریج رفتیم که 3 ستاره بود و در میدان ماهی در منطقه دیره قرار داشت، کلا بد نبود. نه خیلی داغون بود و نه خیلی خوب! کلا راضی بودیم. نزدیک هتل چندین ایستگاه اتوبوس بود و تا مترو هم 5 دقیقه پیاده فاصله بود. 2 مرکز خرید بزرگ هم در فاصله 10 دقیقه پیاده با هتل قرار داشتند به نام های Reef Mall و Al Ghurair City که اکثر برندهای خوب رو میشه اونجاها پیدا کرد، منتها قیمت ها نیز کمی بالاست. بعضی برندها هم تخفیف میدن و اگه کمی بگردین میتونین خریدای خوبی داشته باشین. مثلا هفته گذشته تمام شعب پیر کاردین تمام اجناسشونو با 75% تخفیف میدادن که ایده آل بود.

چندین شعبه کارفور در دبی هست که همگی شبیه هایپر استار هستند! یکی از این شعب در منطقه دیره و در داخل مرکز خرید City Center هست. در خود City Center هم میتونین اکثر برندهای خوب رو پیدا کنین! برای رفتن به اونجا میتونین از مترو استفاده کنین و ایستگاه Deira City Center پیاده شید که دقیقا جلوی مرکز خریده. مرکز خرید دی تو دی هم دقیقا روبروی City Center هست که خرید از اونجا رو من پیشنهاد نمیکنم. اگر قصد خرید لباس با قیمت مناسب رو دارید حتما حتما به شارجه هم سری بزنید. (بازم میگم وقتتونو تو مغازه های 1-10 درهمی صرف نکنین که همش بنجل میفروشن)

برای جاهای دیدنی هم ساحل جمیرا رو پیشنهاد می کنم که خیلی تمیز و قشنگ بود. برای رفتن به اونجا میتونین از مترو استفاده کنین و ایستگاه Noor Islamic Bank پیاده شید و از اونجا با تاکسی برین. البته میتونین از هتل هم با تاکسی برین که گرون در میاد. میتونین به قسمتی از ساحل برین که در کنار ساختمان معروف برج العرب هست که با یه تیر دو نشون زده باشین. برج خلیفه رو هم پیشنهاد میکنم شب برید، چون هم هوا بهتره و هم اینکه آبنمای موزیکال اون توی شب یه صفای دیگه ای داره. اینها تفریحاتی هستند که هزینه ای نداره جز حمل و نقل!

البته برای رفتن به ساحل و همچنین مراکز خرید مانند سیتی سنتر و شارجه اکثر هتل ها سرویس دارند که میتونین از اونها بصورت رایگان (اگر با تور میروید) استفاده کنید.
خوشحال میشم اگه بتونم بیشتر کمک کنم.

sare نوشته: سلام
ما اواخر خرداد ماه به اتفاق همسرم ميريم دبي از سفرنامه تون ممنون مي خواستم بدونم كدوم هتل رفتيد و راضي بوديد يانه.
جاهاي ديدني هم فقط از برج خليف گفتيد جاي ديگه ايي را هم پيشنهاد مي كنيد .ضمنا مركز خريد كارفور كه نوشتيد به منطقه هتل نزدكه يا اگه ميشه آدرسي بديد.
ممنون
تشکر کنندگان: satusa ، نگار 65 ، coming soon ، Hornet ، ramin_ad ، mehdi_behzadi ، najibi ، lorecance ، Solitude
سلام به همگی‌،

با تشکر از مهاجرسرا و اطاعت مفیدی که در اختیار مردم میذاره هیچ کدوم از ما نباید نگران باشیم. البته گذراندن این دوران حتما استرس هم داره که طبیعه. اول از همه این را بگم که من وقتی‌ فرم لتری را پر کرده بودم جای اسم و فمیلو جا به جا زده بودم که خیلی‌ خیل نگران بودم. ولی‌ از اونجا که از مهاجرسرا متوجه شدم به ککک ایمیل زده بودم و کپی‌ آن را با خودم برده بودم و کپی‌ پاسپرتمو بافرم آوا براشون پست کرده بودم که اونا هم متوجه بشن که جای اسم و فامیل من جا به جا شده. خوشبختانه مشکلی هم پیش نیامد.

من با شماره کیس ۱۸۵۰۰ امروز صبح مصاحبه داشتم و خدا را شکر بدون هیچ مشکلی ویزا گرین کردمو گرفتم البته پنجشنبه صبح حاضر میشه. من مقیم دوبی‌ هستم ولی‌ ترجیح دادم با خانوم ملیکا برایه مصاحبه بروم. که چون فقط ۲ نفر بودیم از ما نفری ۲۵۰ درهم گرفتن.

ساعت ۵.۲۰ صبح آمدن دنبالم و به سمت ابو ظبی رفتیم. اونجا چون خیلی‌ زود رسیدیم جزو نفرات اول بودیم.و کار ماند‌های داخل سفارت برخورد خوبی‌ داشتن. من به محض اینکه جلوی بادجه رفتم بهشون گفتم که من توی نامه‌ام متوجه شدم که جای اسم و فامیلم جا به جاست. اون خانوم مصاحبه کننده هم باخنده گفت که میدونی‌ که کی‌ اشتباه کرده و من گفتم قطعا خودم.و بد کلّ کپی‌ مدرک من را گرفت و انگشت نگری کردن و پول را واریز کردم

از من پرسیدم که کی‌ میخواهی‌ بری و من هم تاریخ ۲۰ روز بعد را دادم که گفتن پس فردا بیع پاسپورتتو بگیر.به همین سادگی‌. لطفأ اگه مدارکتون کامل هست هیچ نگرانی ناداشته باشید.

راستی‌ اون را هم بگم که من ازمایش همو در دوبی‌ انجام دادم و از من ۱۲۵۰ درهم + ۱۵۰ دهم برایه وکسان پرداخت کردم که بعدا فهمیدم در ابو ظبی با ۴۵۰ درهم می‌تونستم انجام بدم. البته بعد از اینکه در مهاجرسرا دیدم که قیمتش اینه به کلینیک زنگ زدم به به من گفتن که این نرخ اوناست و من فقط موفق شدم که ازشون قول بگیرم که وکسان بعدی من که ۳گانه هست را مجانی‌ بزنن.

به امید موفقیت برایه همگی‌ و تشکر فراوان از مهاجر سارا.

(2011-04-26 ساعت 00:27)gadfly نوشته:  
(2011-04-25 ساعت 22:40)NavidNavid نوشته:  دوستانی که مصاحبه رو گذروندن یه سوالی داشتم.
شاید یه مقدار سوال خنده دار باشه ولی میخواستم بدونم روز مصاحبه ترجیحا با چه تیپو لباسی باید رفت؟ کت شلوار کروات یا راحت تر از این حرفا؟!
ممنون.
سلام دوست عزیز
اصلاً فکر نکنید که سوالتان خنده دار است . همه ما همین دغدغه ها و سوالات را داشته ایم و همه هم اینجا جمع شده ایم که اگر بتوانیم به یکدیگر کمک نماییم . لباس هر کس نشانه شخصیت و طرز تفکر اوست . شما برای رفتن به یک اداره رسمی و ملاقات مثلاً مدیرکل یک سازمان چگونه لباس می پوشید؟ مطمئناً با لباس ورزشی مخصوص پیاده روی نخواهید رفت ولی طوری هم نخواهید رفت که نتوانید نفس بکشید Big Grin پس برای اینکه روز مصاحبه به خاطر لباس نا مأنوسی که برتن دارید دچار اضطراب و استرس بی مورد نشوید با همان لباس رسمی اداری که راحت هستید بدون هیچ پوشش اضافه یا کم به سفارت مراجعه نمایید . انتخاب کاملاً با خودتان می باشد و آفیسر به این نکته به نظر من توجه زیادی ندارد . امیدوارم توانسته باشم کمکی بکنم .
موفق باشید

من هم با نظر دوستمان موافق هستم . سعی کنید خودتان باشید و پوشش مناسب و راحت داشته باشید . آفیسر اصلا" توجهی به پوشش شما ندارد و برای او هیچ اهمیتی این موضوع ندارد . شما در سفارت کارمندان آنجا را می بینید با پوشش های کاملا" متفاوت . موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، gadfly ، ramin_ad ، AmericanHamid ، لیلا ج ، Hornet ، farzad-it ، coming soon ، lorecance ، Solitude ، saljoogh
من فردا صبح می رم دبی و دو شنبه مصاحبه دارم . دعا یادتون نره .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
دوستان عزیر ی که ابوظبی مصاحبه دارن Wink
در Step 4 سایت عزیز http://www.travel.state.gov/visa/visa_4761.html که مربوط به مدارک روز مصاحبه برندگان لاتاری می باشد، نوشته برای اطلاعات دقیق به دستور العمل مربوط به هر سفارت مراجعه کنید، من مال Abu Dhabi رو پیوست کردم، راجب به عکس چیزهای جالبی نوشته. Cool
در ضمن جالبه که راجب به مدارک اسپانسر و مدارک مالی خیلی خیلی سطحی و گذرا اشاره نمود ه. Big GrinBig Grin
نگاه انداختن بهش خالی از لطف نیست Wink

فایل‌های پیوست
.pdf   ABD-APP-ENGL-0003-0704.pdf (اندازه 54.75 KB / تعداد دانلود: 154)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
سلام دوستان بك مشكلي كه من در روز مصاحبه برام پيش اومد(4 ژانويه) و در سفرنامه ننوشته بودم (چون منتظر نتيجه بودم) براي پرداخت پول سفارت به من يك فيش 404 دلاري دادن من هم از يك نفر كه اونجا بود پرسيدم گفت درسته و من هم پرداخت كردم (روز مصاحبه هم بد جوري مريض بودم)ايران كه اومدم مدارك را چك كردم ديدم در رسد 404 دلاري نوشته براي ويزاي خانوادگي و به سفارت16 ژانويه ايميل زدم و گفتم كه من ويزاي لاتاري اقدام كردم و شما براي ويزاي خانوادگي از من پول گرفتيد و ما بقي را چطور بايد پرداخت كنم و 20 زانويه جواب دادن كه پولي كه پرداخت كردم قابل بر گشت نيست و بايد 819 دلار را از اول بپردازم و در عوض يك چك به مبلغ 404 دلار به من مي دن كه در آمريكا مي تونم پاس كنم و همه اينهال زماني اتفاق ميافته كه ويزا من آماده شده باشه و بايت اين موضوع هم معذرت خواهي كردن.. 17 آپريل سفارت رفتم براي گرفتن ويزا پرينت ايميلمو دادم و رفت برسي كرد و يك فيش واريز 819 دلار بهم داد و بعد از واريز پول يك چك به درهم معادل 404 دلار دقيقا به اسم خودم دادن كه در ctibanak بايد پاس مي كردم و هيچ كس ديگري غير از خودم امكان پاس كردن چك را نداشت و در نهايت 21 آپريل ويزا رو گرفتم و چك هم 23 آپريل پاس كردم اين مورد رو گفتم تا اگر براي كسي پيش اومد بدونه چكار كنه نكته جالبش اين بود كه تاريخ صدور چك دقيقا 20 ژانويه روزي كه به ايميلم پاسخ داده بودند بود..آدرس ctibank دبي هم بر دبي خيابان خالدبن وليد نزديك ايستگاه مترو خالدبن وليد هست.. براي جابجايي در دبي مي تونيد از مترو استفاده كنيد يك كارت سيلور 20 درهمي بگيريد كه 14 درهم شارز داره هم براي اتوبوس استفاده مي شه و هم مترو و هم قابل شارژ هست جاهايي مثل دبي مال و برج خليف كه رقص آب و آتش هست راحت با مترو مي تونيد بريد دقيقا همين استگاه پياده مي شيد و يك اتوبوس هم داره كه مسر را نوشته دبي مال و با همون ميرد دبي مال پياده مي شيد... براي وايد وادي هم مي تونيد با مترو بريد ايستگاه امارات مال پياده بشيد با تاكسي با 15 درهم بريد ولي اتوبوس هم داره .. برگشت از وايد وادي 2 دقيقه پياده روي تا ايستگاه اتوبوس داره و با راننده بگين مترو استيشن خودش همانجا پياده تون مي كنه و مي گه كجا بايد پياده بشيد... دوستان اگر سئوالي داشتن در خدمت هستم
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
(2011-04-29 ساعت 01:03)mahmood_eng نوشته:  سلام دوستان بك مشكلي كه من در روز مصاحبه برام پيش اومد(4 ژانويه) و در سفرنامه ننوشته بودم (چون منتظر نتيجه بودم) ...

محمود جان تبريك.تاريخ شروع و انقضائ ويزاتون كي هست؟

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad
سلام
تاریخ صدور 21 آپریل و تاریخ انقضا 20 اکتبر دقیقا شش ماه اعتبار داره البته من مدیکال Nmc رفته بودم که اعتبارش یکساله بوده ولی اگر کسانی پیش دکتر مرودستی رفتن اعتبار مدیکالشان شش ماه هست
شاد و پیروز باشید
(2011-04-30 ساعت 09:29)naeiji1974 نوشته:  محمود جان تبريك.تاريخ شروع و انقضائ ويزاتون كي هست؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، Hornet ، najibi ، usamilad ، ramin_ad ، Solitude
(2011-04-30 ساعت 11:15)mahmood_eng نوشته:  سلام
تاریخ صدور 21 آپریل و تاریخ انقضا 20 اکتبر دقیقا شش ماه اعتبار داره البته من مدیکال Nmc رفته بودم که اعتبارش یکساله بوده ولی اگر کسانی پیش دکتر مرودستی رفتن اعتبار مدیکالشان شش ماه هست
شاد و پیروز باشید
(2011-04-30 ساعت 09:29)naeiji1974 نوشته:  محمود جان تبريك.تاريخ شروع و انقضائ ويزاتون كي هست؟

ابوظبی تاریخ اکسپایر ویزا را بر اساس تاریخ الصاق ویزا به پاس به مدت 6 ماه می زند . بله بنا بر فرمایش محمود عزیز مدیکال مروستی 6 ماهه است . من و تمام دوستانی که مروستی رفتیم ویزا دارای اعتبار 6 ماه از تاریخ صدور ویزا بود .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: mahmood_eng ، Hornet ، coming soon ، najibi ، ramin_ad ، Solitude
دوستان ببخشید اگر تکراری است ،لطفا یک هتل مناسب نزدیک NMC یا با دسترسی راحت معرفی نمائید. با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: najibi ، ramin_ad
(2011-04-30 ساعت 21:21)samadi2050 نوشته:  دوستان ببخشید اگر تکراری است ،لطفا یک هتل مناسب نزدیک NMC یا با دسترسی راحت معرفی نمائید. با تشکر
سلام- اگر اشتباه نكرده باشم هتل رامادا كنتينانتال درست روبروي nmc است ولي قيمت اين هتل را ندارم.
تشکر کنندگان: samadi2050 ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان