موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید آقای علی یه سوال داشتم
شما چه جوری با این کیس نامبر مصاحبتون انقدر دیره؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-11 ساعت 12:12)alisarshar نوشته: سلام
من در تاريخ12JUNE كه ميشه 22خرداد وقت مصاحبه دارم كسي تو اين تاريخ مصاحبه نداره ؟ پيغام خصوصي بدهيد.
alisarshare عزیز.
منم دقیقا سوال شیوا خانم رو داشتم.
چطور با این کیس نامبر تو خرداد مصاحبه داری؟!!
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
ایشون به خاطر تولد نوزادشون به درخواست خودشون مصاحبه رو به تغیر دادند
انشالله خدا نگهش داره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان خوبم:
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید تا راهنماییتون کنم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آهااااااا بسیاررررررررر تبریک میگم........با آرزوی موفقیت
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-23 ساعت 00:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-23 ساعت 08:02 توسط Ashkan78.)
سلام به همه دوستان
من تو این مدتی که با مهاجرسرا اشنا شدم خیلی ااطلاعات بدست اوردم و جا داره که از تمام دوستان تشکر کنم
کیس من 18xxx بود و 10 اپریل مصاحبه داشتم داخل ابوظبی به خاطر اینکه جملاتم تکراری نباشه خلاصه میگم
که داخل سفارت خیلی برخوردها خوب بود وکسانی زبانشون ضعیف هست اصلا نگران نباشد
من حقیقتا به خاطر اسپل فامیل خودم و فامیل خانومم که با پاسپورت همخانی نداشت و همچنین قسمت ماه تاریخ تولدم به خاطر کپی کردن در پی دی اف اشتباه شده بو د نگران بودم ولی خیلی راحت همانجا تصحیح کرد و بعد از واریز پول (که اگه پول خورد دلار نیز همراهتون باشه بهتره )باجه ای که ان خانوم چاق نشسته بود و با خانومم فارسی سئول کرد کدوم شهر میخواهی بروی ودر مورد شغلش سئوال کرد وبعد با من نیز همین صحبت را کرد ووقتی گفتم من اسپانسر دارم ومدارک اسپانسرم را بهش دادم پس از به ما گفت شما به نظر میاید تمام مدارکتون کامل ومشکلی ندارید فقط به خاطر یه سری مراحل اداری دو سه هفته طول میکشه که ویزاتون بیاد بعد برگه ابی را به ما داد که داخل سایت چک کنیم ضمنا من کپی تمام مدارکم را با فرم با هم فرستاده بودم و از من هیچ مدرکی نخواست حتی اصلشون را(من داخل شرکت خصوصی کا ر میکنم وسربازی نیروی هوائی بودم)
و برای رفتن به ابوظبی با یه جوون افغانی اشنا شدم که مبلغ 300 درهم از من گرفت(ما چهار نفر دربست کردیم) حالا هر کدوم از دوستان میخواهند می تونند باهاش تماس بگیرن
محمد علی 0509145308 شماره مبایل دبی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-23 ساعت 00:48)hamidt نوشته: سلام به همه دوستان
من تو این مدتی که با مهاجرسرا اشنا شدم خیلی ااطلاعات بدست اوردم و جا داره که از تمام دوستان تشکر کنم
کیس من 18xxx بود و 10 اپریل مصاحبه داشتم داخل ابوظبی به خاطر اینکه جملاتم تکراری نباشه خلاصه میگم
که داخل سفارت خیلی برخوردها خوب بود وکسانی زبانشون ضعیف هست اصلا نگران نباشد
من حقیقتا به خاطر اسپل فامیل خودم و فامیل خانومم که با پاسپورت همخانی نداشت و همچنین قسمت ماه تاریخ تولدم به خاطر کپی کردن در پی دی اف اشتباه شده بو د نگران بودم ولی خیلی راحت همانجا تصحیح کرد و بعد از واریز پول (که اگه پول خورد دلار نیز همراهتون باشه بهتره )باجه ای که ان خانوم چاق نشسته بود و با خانومم فارسی سئول کرد کدوم شهر میخواهی بروی ودر مورد شغلش سئوال کرد وبعد با من نیز همین صحبت را کرد ووقتی گفتم من اسپانسر دارم ومدارک اسپانسرم را بهش دادم پس از به ما گفت شما به نظر میاید تمام مدارکتون کامل ومشکلی ندارید فقط به خاطر یه سری مراحل اداری دو سه هفته طول میکشه که ویزاتون بیاد بعد برگه ابی را به ما داد که داخل سایت چک کنیم ضمنا من کپی تمام مدارکم را با فرم با هم فرستاده بودم و از من هیچ مدرکی نخواست حتی اصلشون را(من داخل شرکت خصوصی کا ر میکنم وسربازی نیروی هوائی بودم)
و برای رفتن به ابوظبی با یه جوون افغانی اشنا شدم که مبلغ 300 درهم از من گرفت(ما چهار نفر دربست کردیم) حالا هر کدوم از دوستان میخواهند می تونند باهاش تماس بگیرن
محمد علی 0509145308 شماره مبایل دبی
حمیدجان ضمن تشکر میخواستم بدونم :
1-"کپی مدارک را با فرم فرستادم "یعنی چی ؟مگه برای ابوظبی باید مدارک را از قبل فرستاد ؟
2-مرحله دوم فرم جدید داره یا شما با مدارک سری اول فرستاده بودید ؟
3-مدارک اسپانسر ،برگه مالیاتی 2010 را هم خواست یا نه ؟
با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لازم نیست برای سفارت ابوظبی مدارکی پست کنید، هرچی لازمه به صورت دستی روز مصاحبه با خودتون ببرید.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
سعی می کنم سفرنامه مفیدی بنویسم و از تکرار مطالب بپرهیزم.
ما یکشنبه 28 فروردین ساعت 7:30 با پرواز ماهان به دبی پرواز کردیم. چون راننده هتل منتظر مسافرای یه پرواز دیگه بود یه خورده معطل شدیم و تا به هتل بریم و وسایلو تو اتاق بزاریم و به NMC برسیم ساعت تقریبا 1 ظهر بود. من از قبل برای ساعت 10 وقت گرفته بودم ولی چون دیر رسیده بودیم هیچ حرفی از وقت قبلی نزدم! اونا هم گفتن ساعت 3:30 عصر اینجا باش. خلاصه عصر یکشنبه کارای مدیکال رو انجام دادیم که شد نفری 425 درهم + 700 درهم بابت واکسن خانومم. موقع آزمایشات با یه خونواده ایرانی آشنا شدیم که اونا هم سه شنبه ابوظبی مصاحبه داشتن. با اونا و ملیکا خانم واسه صبح سه شنبه قرار گذاشتیم. در ضمن جواب مدیکال هم دوشنبه عصر آماده شد.
روز مصاحبه هم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و همه چیز اوکی بود. فقط چون من بعد از قبولی ازدواج کرده بودم اسم خانومم تو نامه دوم نبود، که با نشون دادن ایمیل سفارت (مبنی بر اینکه خانومم هو باید تو مصاحبه باشه) این مشکل هم برطرف شد. گفتن 5شنبه بیاید ویزاهاتونو بگیرید.
5 شنبه هم ویزاهامون آماده شد و خانومم با ملیکا خانوم به سفارت رفتن و ویزای جفتمونو گرفتن! البته ویزاهامون 4شنبه صادر شده بود و حاضر بود.
چند نکته مهم:
1. حتما بلیط رفت و برگشت رو واسه همون زمانی که میخواین از تهران اوکی کنین و به فکر تغییر بلیط برگشت در دوبی نباشید. ما بلیط چارتر 3 شبه ماهان داشتیم و برگشتمون واسه 4 شنبه بود و همون روزی که رسیدیم دوبی واسه تغییر اون به 5شنبه اقدام کردم. ولی جا نبود و مجبور شدیم 5 شنبه با بلیط بیزینس برگردیم که نفری 150000 اضافه دادیم.
2. خرید کارت مترو خیلی تو کاهش هزینه ها تاثیر میگذاره و تقریبا هزینه حمل و نقل یک هفتم میشه! ما که هر جایی میخواستیم بریم از طریق گوگل مپ کد اتوبوسی که از ایستگاه نزدیک هتل ما به اونجا میرفت رو پیدا می کردیم و با حداقل هزینه به اونجا میرفتیم. این کارت رو میتونین از هر ایستگاه مترو یا ایستگاه اتوبوس تهیه کنین.
3. حتما برای سفارت پول خرد همراه داشته باشید.
4. برای خرید سری به کارفور بزنید که چند شعبه در دوبی دارد. در شارجه هم فروشگاه های بسیار بسیار مناسبی برای خرید وجود دارد که اونا را بسیار بسیار توصیه می کنم. (در شارجه فروشگاههای 1 تا 10 درهمی هم هست که ابدا توصیه نمیکنم)
5. اگر شبی را برای دیدن برج خلیفه و آبنمای موزیکال آن صرف کنید پشیمان نمیشود. بسیار فضای زیبایی است که برای رفتن به آنجا میتوان از مترو استفاده کرد.
اگه سوالی بود من در خدمتم.