کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
[
سئوالي دارم. آيا كل اعضاي خانواده با هم معاينه ميشن يا جدا؟ چون ما هر سه نفرمون آبله مرغان گرفتيم و اين مسئله رو خواستم اول معاينه به دكتر يادآور بشم.

دقیقا چون من خودم هم این مشکل را داشتم راجع به اینکه آیا کلینیک پنجشنبه باز هست یا نه و از قبل سوال کردم و در پستهای قبلی نوشتم .
من از قبل با ایمیل از دکتر وقت گرفته بودم برای شنبه و ازش سوال کردم که آیا اگر شنبه ما آزمایش بدهیم تا یکشنبه آماده است که جواب مثبت داده بود .
با اینحال چون سفرمون تغییر کرد و پنجشنبه رسیدیم گفتیم زودتر بریم بد نیست که دکتر بهمون گفت چون ما جمعه تعطیل هستیم اگر اشکالی نداره و شما هم که وقت دارید یکشنبه جواب را بهتون بدیم که البته برای ما فرقی نمی کرد و یکشنبه بعد از ظهر جواب آماده شد حتی ساعت 2 بعد از ظهر هم که رفتیم آماده نبود . و سوالی که من ازشون کردم گفتند ما 24 ساعته هستیم .
و در مورد سوال دومتون عرض کنم ما سه نفر همزمان وارد اتاق دکتر شدیم و یکی یکی روی صندلی روبروی دکتر می نشستیم و سوال می کرد و معاینه می کرد و بعد نفر بعدی و در مورد اینکه آبله مرغان گرفتید یا نه از تک تک ما پرسید حتی راجع به بچه هم پرسید آبله مرغان گرفته یا نه که گفتیم نه و خودمان که گرفته بودیم وقتی جواب دادیم قبول کرد و اصلا نگفت جای آنرا نشان دهید .

case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، Hornet ، najibi
(2011-05-09 ساعت 12:29)elena نوشته:  [
تبريك بسيار فراوان همراه با نورافشاني
فقط يك سئوال شغل همسرتون چي بود كه نگران بوديد؟

در این هفت سال اخیر کاملا خصوصی ولی قبل از آن پیمانکار یک شرکت دولتی بودند .البته باز هم خصوصی ولی من نگرانش بودم که شاید چون پیمانکار شرکت دولتی بودند ممکنه اف بی آی چک بخوریم .

منظورم رشته اي كه در اون زمينه فعايت داره چي بود؟

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon
مهندس مکانیک هستند و آن شرکت که پیمانکارش بودند جز شرکت های نفتی بود

[/quote]

تشکر کنندگان: alisarshar ، Hornet ، najibi ، coming soon
(2011-05-09 ساعت 13:08)elena نوشته:  مهندس مکانیک هستند و آن شرکت که پیمانکارش بودند جز شرکت های نفتی بود

[/quote]

براي منم دعا كنيد چون دقيقا شبيه كيس منه

2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: elena ، Hornet ، coming soon
در ادامه سفرنامه و پیرو سوالاتی که دوستان راجع به واکسیناسیون بچه داشتند باید عرض کنم :
دکتر شوکلا برای دختر من چهار واکسن تجویز کردند 1- DT یادآور دوم 2- Polio-opv یادآور دوم 3- Varicella و 4- Pneumococcal
با توجه به اینکه قبلا در ایران از 4 تا 6 سالگی موارد 1 و 2 را به عنوان یادآور دوم تزریق می کردند و جدیدا این طرح برداشته شده و هنگام ورود به مدرسه تزریق می شه در کارت واکسن بچه من که 4 سالش هست جای آن خالی بود ولی پزشک پاستور گفت نیازی نیست و دیگه در سن 4 سالگی تزریق نمیشه بنابراین وقتی کارت واکسن را برای ترجمه دادیم مترجم هم در ترجمه جای آن را خالی گذاشته بود که می تونست اصلا ننویسه بنابراین فکر می کنم این دو واکسن به این خاطر به بچه من تزریق شد . پس دوستان در نظر داشته باشند موقع ترجمه کارت واکسن بچه مواردی که لزومی نداره در ترجمه باشه را به مترجم یادآوری کنند .
تشکر کنندگان: alisarshar ، najibi
(2011-05-09 ساعت 12:59)elena نوشته:  [
سئوالي دارم. آيا كل اعضاي خانواده با هم معاينه ميشن يا جدا؟ چون ما هر سه نفرمون آبله مرغان گرفتيم و اين مسئله رو خواستم اول معاينه به دكتر يادآور بشم.

دقیقا چون من خودم هم این مشکل را داشتم راجع به اینکه آیا کلینیک پنجشنبه باز هست یا نه و از قبل سوال کردم و در پستهای قبلی نوشتم .
من از قبل با ایمیل از دکتر وقت گرفته بودم برای شنبه و ازش سوال کردم که آیا اگر شنبه ما آزمایش بدهیم تا یکشنبه آماده است که جواب مثبت داده بود .
با اینحال چون سفرمون تغییر کرد و پنجشنبه رسیدیم گفتیم زودتر بریم بد نیست که دکتر بهمون گفت چون ما جمعه تعطیل هستیم اگر اشکالی نداره و شما هم که وقت دارید یکشنبه جواب را بهتون بدیم که البته برای ما فرقی نمی کرد و یکشنبه بعد از ظهر جواب آماده شد حتی ساعت 2 بعد از ظهر هم که رفتیم آماده نبود . و سوالی که من ازشون کردم گفتند ما 24 ساعته هستیم .
و در مورد سوال دومتون عرض کنم ما سه نفر همزمان وارد اتاق دکتر شدیم و یکی یکی روی صندلی روبروی دکتر می نشستیم و سوال می کرد و معاینه می کرد و بعد نفر بعدی و در مورد اینکه آبله مرغان گرفتید یا نه از تک تک ما پرسید حتی راجع به بچه هم پرسید آبله مرغان گرفته یا نه که گفتیم نه و خودمان که گرفته بودیم وقتی جواب دادیم قبول کرد و اصلا نگفت جای آنرا نشان دهید .
راستي يادم رفت بپرسم. كپي كل صفحات پاسپورت رو سفارت ميگيره يا فقط صفحه اول ؟
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: coming soon
(2011-05-10 ساعت 09:31)elena نوشته:  در ادامه سفرنامه و پیرو سوالاتی که دوستان راجع به واکسیناسیون بچه داشتند باید عرض کنم :
دکتر شوکلا برای دختر من چهار واکسن تجویز کردند 1- DT یادآور دوم 2- Polio-opv یادآور دوم 3- Varicella و 4- Pneumococcal
با توجه به اینکه قبلا در ایران از 4 تا 6 سالگی موارد 1 و 2 را به عنوان یادآور دوم تزریق می کردند و جدیدا این طرح برداشته شده و هنگام ورود به مدرسه تزریق می شه در کارت واکسن بچه من که 4 سالش هست جای آن خالی بود ولی پزشک پاستور گفت نیازی نیست و دیگه در سن 4 سالگی تزریق نمیشه بنابراین وقتی کارت واکسن را برای ترجمه دادیم مترجم هم در ترجمه جای آن را خالی گذاشته بود که می تونست اصلا ننویسه بنابراین فکر می کنم این دو واکسن به این خاطر به بچه من تزریق شد . پس دوستان در نظر داشته باشند موقع ترجمه کارت واکسن بچه مواردی که لزومی نداره در ترجمه باشه را به مترجم یادآوری کنند .

راستي در مورد واكسن آبله مرغان چيزي ازتون نپرسيدن كه آيا زديد يا نه و يا آزمايش ازتون بخوان؟

2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon
(2011-05-10 ساعت 11:38)naeiji1974 نوشته:  

کپی کل صفحات پاسپورت
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: alisarshar ، coming soon ، farnaz82 ، naeiji1974 ، najibi ، nil2011
سلام
من فقط صفحه اول پاسپورت را دادم
(2011-05-10 ساعت 16:42)amir53 نوشته:  
(2011-05-10 ساعت 11:38)naeiji1974 نوشته:  

کپی کل صفحات پاسپورت

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: najibi
[]

راستش را بخواهید من حدود یک کیلو کپی از همه صفحات گرفته بودم و اونجا فقط صفحات اول و صفحاتی که مهر شده بود را بهش دادم هیچ ایرادی هم نگرفت .

تشکر کنندگان: najibi
از من اصلا نگرفت!!!!!!!!!

(2011-05-11 ساعت 09:43)elena نوشته:  []

راستش را بخواهید من حدود یک کیلو کپی از همه صفحات گرفته بودم و اونجا فقط صفحات اول و صفحاتی که مهر شده بود را بهش دادم هیچ ایرادی هم نگرفت .

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: saljoogh
(2011-05-11 ساعت 09:43)elena نوشته:  []

منظورتون از صفحات مهر شده چی هست?
پاسپورتو میگین?
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان:
[

منظورتون از صفحات مهر شده چی هست?
پاسپورتو میگین?
[/quote]

بله منظورم صفحات مهر شده پاسپورت مربوط به سفرهای قبلی است .
تشکر کنندگان: kamrani.navid
دوستان عزیزم
من دیشب فرودگاه امام بودم، این فرودگاه دوتا پارکینگ داره که برای هر شب استقرار ماشین 4500 تومان هزینه میگیره.
-یک پارکینگ سرپوشیده درست چسبیده به ترمینال مسافر بری است که البته لازم به ذکر این پارکینگ %95 مواقع جا نداره و می بایست حداقل نیم ساعت زمان بذارید تا جا پیدا بشه.
- یک پارکینگ دیگه به نام پارکینگ شماره سه داره، که سربازه و در مقابل ترمینال مسافر بری (اون طرف خیابان اصلی) واقع شده و از اونجا اوتوبوس داره به ترمینال مسافر بری.

برای مسافرت چند روزه، از نظر هزینه، گزینه بهتری نسبت به تاکسی به نظر میرسه
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، AmericanHamid ، naeiji1974 ، alisarshar ، elena ، farnaz82
(2011-05-12 ساعت 16:10)Hornet نوشته:  دوستان عزیزم
من دیشب فرودگاه امام بودم، این فرودگاه دوتا پارکینگ داره که برای هر شب استقرار ماشین 4500 تومان هزینه میگیره.
-یک پارکینگ سرپوشیده درست چسبیده به ترمینال مسافر بری است که البته لازم به ذکر این پارکینگ %95 مواقع جا نداره و می بایست حداقل نیم ساعت زمان بذارید تا جا پیدا بشه.
- یک پارکینگ دیگه به نام پارکینگ شماره سه داره، که سربازه و در مقابل ترمینال مسافر بری (اون طرف خیابان اصلی) واقع شده و از اونجا اوتوبوس داره به ترمینال مسافر بری.

برای مسافرت چند روزه، از نظر هزینه، گزینه بهتری نسبت به تاکسی به نظر میرسه

دوست عزیز برای پارک شبانه روزی باید در پارکینک شماره 3 پارک کرد و هر شبانه روز 3500 تومان می گیرد . برای هفته پیش که ما ماشین را گذاشتیم همین بود . برای سفر های قبلی اجازه می دادند در پارکینگ سرپوشیده بگذاریم با هزینه بالاتر ولی ایندفعه گفتند فقط پارکینگ شماره سه و دقیقا اتوبوس هم داره که وقتی ماشین را پارک کردید تا فرودگاه شما را میاره و اصلا مشکلی در این مورد نیست .
تشکر کنندگان: alisarshar ، najibi ، hamed_gh ، Hornet ، farnaz82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان