کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
با درود فراوان
داستان مصاحبه من در ابوذبی به این قرار بود:
روز سه شنبه 3 می با ایرعربیا (110 ویزا + 224 بلیط رفت و برگشت + 50 عوارض خروج ) به فرودگاه شارجه رفتم
ساعت 5 بعد از ظهر از فرودگاه شارجه به NMC رفتم (140 درهم ) که توصیه می کنم ادرس صحیح آن را داشته باشید چون به فاصله نزدیکی هم هتل رامادای دیگری وجود دارد هم مرکز nmc دیگه. 25.276677, 55.347404 مختصاتش در google map است که اگر گزینه Get Directions را بزنید و این مقدار را در A قرار دهید می توانید با زوم مناسب هم هتل و هم بیمارستان را ببینید.
از 6 تا 9 شب در بیمارستان بودم که پس از مراحل اولیه ، تست خون و رادیولوژی مدت بسیار زیادی منتظر ماندم تا نوبت به دکتر برسد. من تمام واکسن های ممکن را در انیستیتیو پاستور زده بودم . حتی تست آبله را هم دادم و در هلال احمر هپاتید زدم که همه را در کارت پاستور وارد کرده بودند . بنابر این هیچ واکسنی نزدن و 50 درهم برای خون ، 125 درهم برای رادیولوژی و 250 درهم برای دکتر دادم. جوابشم چهارشنبه 7 شب گرفتم. ( فکر کنم بیمارستان جزئی از خاک هندوستان بود !!! )
پنج شنبه 5 می با تاکسی رفتم ابوذبی که باکمی گیج بازی راننده 250 درهم آبخورد . کلا در طول یک هفته ای که دبی بودم فقط یک راننده تاکسی وارد دیدم و بقیه از خودم بیشتر نمی دونستن ! ( البته همه هندی !!!)
ساعت 7 صبح نفر سوم بودم که در صف منتظران اقامت نشسته بودم . نفر اول یک خانم عرب زبان بود ، نفر دوم یک خانواده 4 نفره ایرانی با کیس همسر شاغل در امریکا ، چهارمی یک جوان با کیس والدین مقیم ، پنجمی یک زوج مسن با کیس فرزندان مقیم ، بعدی یک زوج جوان که خانم برنده لاتاری بود و ....
فکر کنم اگر این سفارت خانه در ایران بود اینقدر ایرانی دم درش نمی بود !!!
8 رفتیم داخل و همه چیز به جز مدارک را از همه گرفتن ولی من با کیف و و سایل رفتم داخل ! بعد هم که داخل سالن مصاحبه شدیم ، پس کمی انتظار آمدن پرسنل ، کارمند اول آمد که خانم جوانی بود که پس از دیدن پاسپورت نفرات با همه فارسی حرف زد و مدارک را خواست . نوبت من که شد وقتی گفت اسپانسر ، گفتم ندارم ، انگار یک سطل آب یخ رو سرش ریختن. بقیشو خودم گفتم که این مدرک بانک ، این سابقه کار و ... Smile
ایشون هم با بی میلی فیش 819 دلاری را داد که بعد از پرداخت تقدیم خودش شد.
بعد کمی انتظار خانم دیگری شروع به صدا کردن کرد و از همه اثر انگشت دیجیتال می گرفت . فقط هم انگلیسی Smile
در آخر خانم محجبه ای بنده را صدا کرد و مصاحبه به این شکل آغاز شد :
- دست راست را بیار بالا و قسم بخور
- نمی خورم
- چرا
- اول اون فرم بدهید تا اصلاح کنم
که تغیراتی در بخش خدمت دادم و پس دادم و پرسیدم امکان مصاحبه فارسی هست ؟ ایشان هم گفت نه ولی اگر لازم شد من کمی میفهمم . دیگه یادش رفت قسم بگیره و شروع به پرسیدن کرد
- نام
سال تولد
چی خواندی
چه کار می کردی
بار چندمه لاتاری شرکت می کنی
- بیش از 10 سال
کلش صوت کشید و با صورت به وجد آمده گفت
- می خوای امریکا چکار کنی
- کار و زندگی
بعد هم راجب کار و اهدافم توضیح دادم
- سپاه خدمت کردی یا عمومی !!
- عمومی ولی ما بهش میگیم ارتش
سر تکان داد و خندید و گفت یک دقیقه صبر کن
برگشت با برگه آبی که معرف حضور همه هست و گفت جوابش را تو سایت چک کن ، کیش را هم نمیدونم.
منم تشکر کردم و گفتم لطفا به یک نفر بگید این گوشی تلفن را درست کنه پون همش قطع و وصل مشه
با تعجب تشکر کرد و من ساعت 9 صبح از سفارت خارج شد.
با کمی قدم زدن به خیابان اصلی رسیدم که سریع یه اتوبوس پیداش شد . منم از رو کنجکاوی سوار شده و از مسافر ها پرسیدم کجا پیاده شم که برم دبی .
جایی که پیاده شدم به فاصله 50 قدمی اتوبوس های دبی بود. و اینطوری شد که با 15 درهم آمدم دبی Smile

از این سایت کمال تشکر را دارم گه اگر نبود واقعا هیچی
ولی خواهش می کنم لاتاری از آغاز تا پایان را به روز کنیم (819 دلار) و بقیه مطالب را هم چکیده در آن قرار دهید تا یک جزوه عالی باشد.
واقعا خواندن تمام مطالب از وبلاگی با این طول و عرض بسیار وقت گیر و مشکل است به ویژه برای کسی که اصلا از وبلاگ سر در نمی آورد
مجددا خواهش می کنم خلاصه را تکمل نمایید و مسلما این مطلب با روح وبلاگ شما هیچ خصومتی نخواهد داشت Smile

نکته 1 : من مدارکم را به تایید هیچ کجا نرساندم
نکته 2 : من با گواهی مالی بالای 40 هزار دلار رفتم ( پسر جوان مجرد ! )
با سلام به تمام دوستان

فايل pdf شده ابوظبي آپدیت شد.

http://up.iranblog.com/images/j9an9oq6t18jqqpb1ha2.pdf

To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، gadfly ، farnaz82 ، najibi ، Hornet ، maxsupermax ، ramin_ad
(2011-05-09 ساعت 11:33)elena نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
اولا از همه تشکر می کنم به خاطر همکاری های خیلی خیلی صمیمانه و مفیدتون که واقعا اگه من بااین سایت آشنا نشده بودم و از کمک شما دوستان بهره نمی گرفتم نمی دونستم باید چکار کنم .
امروز هم نوبت سفرنامه من شد هرچند دوستان به اندازه کافی اطلاعات داده اند ولی وظیفه خودم می دونم شرح سفر خودم را بنویسم شاید قسمتی از آن به درد کسی بخوره که بعید می دونم .
روز پنجشنبه صبح ساعت حدود 11 به دبی رسیدیم و از آنجایی که منزل اقوام نزدیک می رفتیم بعد از کمی منتظر شدن در فرودگاه آمدند دنبالمون و سفر ما شروع شد .
دوست عزیز،شما فقط مدارک تحصیلی خودتان که برنده اصلی بدین رو تحویل دادن یا مدارک همسرتون رو هم خواستند؟
تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، Hornet
[
[/quote]
دوست عزیز،شما فقط مدارک تحصیلی خودتان که برنده اصلی بدین رو تحویل دادن یا مدارک همسرتون رو هم خواستند؟

[/quote]
کل مدارکی که از ما خواستند دقیقا همان چیزی بود که در سفرنامه ام برایتان نوشتم . فقط مدارک تحصیلی خودم را خواستند . اول هم فقط مدرک پیش دانشگاهی بدون ریز نمراتم را خواست و بعد خودم اشتباهی دیپلم را هم بهش دادم اصلا لیسانسم را هم نخواست .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، ramin_ad
(2011-05-23 ساعت 10:58)elena نوشته:  [

[/quote]
کل مدارکی که از ما خواستند دقیقا همان چیزی بود که در سفرنامه ام برایتان نوشتم . فقط مدارک تحصیلی خودم را خواستند . اول هم فقط مدرک پیش دانشگاهی بدون ریز نمراتم را خواست و بعد خودم اشتباهی دیپلم را هم بهش دادم اصلا لیسانسم را هم نخواست .

[/quote]

مگه شما آخرين وضعيت تحصيليتونو ليسانس معرفي نكردين؟ آخه كسايي كه ليسانس دارن فقط مدرك ليسانسشون در دسترس

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi
[
مگه شما آخرين وضعيت تحصيليتونو ليسانس معرفي نكردين؟ آخه كسايي كه ليسانس دارن فقط مدرك ليسانسشون در دسترس

درسته وضعیت تحصیلی ام را لیسانس اعلام کردم ولی فقط دیپلم را ازم خواست همین

من منظور شما را از فقط مدرک لیسانس در دسترسشون هست را متوجه نشدم .در دسترس چه کسی ؟
تشکر کنندگان: alisarshar ، najibi
(2011-05-23 ساعت 13:54)elena نوشته:  [

درسته وضعیت تحصیلی ام را لیسانس اعلام کردم ولی فقط دیپلم را ازم خواست همین

من منظور شما را از فقط مدرک لیسانس در دسترسشون هست را متوجه نشدم .در دسترس چه کسی ؟

مدرك ديپلم در اختيار دانشگاه هستش و مدرك ليسانس پيشمونه و براي گرفتن مدرك ديپلم زمان زيادي ميگيره

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet
[
مدرك ديپلم در اختيار دانشگاه هستش و مدرك ليسانس پيشمونه و براي گرفتن مدرك ديپلم زمان زيادي ميگيره

من مدرک دیپلمم را گرفته بودم

تشکر کنندگان: alisarshar ، najibi
الكي دوندگي نكنيد. همون ليسانس كفايت مي كنه. اگه ديپلمتون دم دست هست، براي احتياط، ببريد. اگر هم نيست نگران نباشيد. ليسانستون قبوله و ديپلم نمي خوان ازتون. ممكنه يه سوال بپرسن كه ديپلمت كجاست كه اونم با يه توضيح شفاهي حل مي شه.

(2011-05-23 ساعت 14:18)alisarshar نوشته:  مدرك ديپلم در اختيار دانشگاه هستش و مدرك ليسانس پيشمونه و براي گرفتن مدرك ديپلم زمان زيادي ميگيره

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: frozen mind ، zohreh36 ، elena ، Hornet ، alisarshar ، najibi ، maxsoulfly ، ramin_ad
با سلام به همه مهاجرسرایی های عزیز
از اونجایی که من به این سایت و بچه هایی که تجربیاتشون رو اینجا به دیگران منتقل می کنند خیلی مدیونم به نوبه ی خودم یه نکاتی رو بصورت خلاصه از سفرم براتون عنوان میکنم ، امیدوارم به درد بخور باشه:

- مصاحبه من" 26 می" بود برای اطمینان بیشتر بلیطو برای 7:30 روز 23 گرفتم و ساعت 10 تقریبا هتل بودم ، اما اگه برای مدیکال به nmc برید همون 3 روز کافیه.
-نکته مهمممممم اینکه پلی کلینیک بالای داروخانه ابن سینا دیگه کار ازمایشات سفارت امریکارو انجام نمیده ، بیخود نرید اونجا که مثل من الکی علاف نشین ، همچنین به راننده تاکسی حتما تاکید کنین nmc روبروی هتل رامادا رو میخواین برین نه اون یکی شعبه رو.
- آزمایشات خیلی ساده وسریع انجام شد با اینکه من تقریبا ساعت 12 رسیدم اونجا که شامل ازمایش خون، رادیولوژی سینه و معاینه دکتر بود که همش بغیر از خانم دکتر هنذیه که یکم اخمو بود به راحتی انجام شد. و فرداش نتایج اماده بود یعنی 24 می.
-روز 26 می طبق قراری که با ملیکا خانم گذاشته بودم ساعت پنج صبح از هتل بسمت او ظبی راه افتادیم که ساعت 7 که رسیدیم اونجا من اولین نفر بودم. راستی ملیکا ماشینشو عوض کرده نگران فنر در صندوق عقب نباشین.
-روال ورود رو که پستای قبلی توضیح دادن فقط این همه رو گفتم که به اینجاش یعنی مصاحبه با اون خانم چاق آمریکایی برسم
به همه اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن بگم واقعا دیدشون نسبت به کیس های لاتاری خیلی مثبته وکلا خیلی آسون میگیرن جای هیچ بازم تکرار میکنم هیچ نگرانی نیست، بطور مثال من چند تا غلط تو فرمام بود که به راحتی فرمها رو داد که اصلاح کنم ، یا اینکه یک کلمه هم در مورد اسپانسر نداشتن حرفی نزد فقط اون کسی که مدارک رو میگرفت پرسید که گفتم ندارم ونامه تمکن مالی رو دادم. در کل ودر مقایسه با کیسهای دیگه که اومده بودن سوالات خیلی ساده و معمولی بود.
-تنها نکته ای که به نظر من تو مصاحبه برای افسر مهم بود این بود که براش ثابت بشه شما مطمئنن میخواین هر چه سریعتر بقصد یک مهاجرت دائمی وارد آمریکا بشین حتی ازمن دو بار سئوال کرد که کی میخوای بری و برای خودت کاری سراغ داری یا پیدا کردی؟
-در نهایت بهم گفت که مدارکم تکمیله و موردی نداره اما نیاز به بررسی بیشتر داره و برگه آبی رفت آورد و داد ( البته شاید به خاطر شغل زیادی دولتیی بود که دارم ، آخه این سوالم دوبار پرسید که کار فعلیتو ترک کردی که جواب منم مثبت بود...)
خلاصه منم به جمع اف بی ای چکی ها پیوستم و امیدوارم تا قبل از سپتامبر کلیر بشم.
با سلام به تمام دوستان

فايل pdf شده سفرنامهاي ابوظبي آپدیت شد. تاريخ : 9/3/90

http://up.iranblog.com/images/slra2kigvu6g5fzr7e2.pdf
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: maxsoulfly ، gadfly ، ParsTrader ، jasmine2953 ، najibi ، mansoor ، ramin_ad ، shiva_h ، AmericanHamid ، clear ، Hornet ، maxsupermax ، California
سلام به همه دوستان
من و همسرم هم رفتیم مصاحبه و برگشتیم. چند تا نکته تو سفرمون بود که شاید به بقیه کمک کنه. 1-اینکه ما نامه دوم رو با پست نگرفتیم به همین دلیل روزی که رفتیم سفارت دم در پرینت E-mail همراهمون بود که فقط اسم همسرم توش بود. به همین دلیل اولش من نتونستم برم تو، و همسرم هم انگلسیش خیلی ضعیف بود به همین خاطر 2 ساعت من دم در سفارت نشستم تا بالاخره همسرم به اونا فهمونده بود که من بیرون منتظرم و اومد دنبالم. اگرچه نهایتا مشکل حل شد ولی خوب اعصاب خوردیش زیاد بود.
2- اینکه شغل همسرم ساخت برد الکترونیک بود که هر چی برای اون خانم توضیح میداد نمیفهمید و هی سوالشو تکرار میکرد که یعنی چی دقیقا چیکار میکنی. اخرش هم یه برگه به ما داد که هر چی میتونیم راجع به سابقه کار همسرم توش بنویسیم و زیرش رو امضا کنیم. بنابراین حتما به انگللیسی راجع به سابقه کارتون اماده باشین مثلا همسرم میگفت از تکنولوژی FPGA استفاده میکردیم بری ساخت بردها اون میگفت مخفف چیه چیکار میکنه چه فرقی با تکنولوژی معمولی داره ...... خلاصه خیلی یهو شروع کرد از جزئیات سوال کردن.
امیدوارم این دو مورد به بقیه کمک کنه و مثل ما اذیت نشین.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: gadfly ، najibi ، Hornet ، zohreh36 ، maxsupermax ، jnik ، farnaz82 ، نگار 65 ، California ، hamed_gh ، clear ، elena ، kamranjon ، ramin_ad ، admin ، sepinod ، Ali Sepehr
از دوستانی که تجربه مصاحبه دارن خواهش میکنم کمک کنند:
1.آیا ترجمه هائی رو که سفارت میگیره ازمون بعدا پس میدن؟
2.از ترجمه ها کپی هم لازمه بهشون بدیم یا نه؟
3.توی سفارت خودشون آیتم به آیتم(item by item) میگن چه مدارکی رو بدیم یا خودمون هر چی داریم رو بهشون میدیم؟
پیشاپیش ممنون.
تشکر کنندگان: California ، saljoogh
دوست عزیز
از ما کپی ترجمه ها را خواستند و پیش خودشان نگه می دارند .
و آیتم به آیتم خودشان می گند که چه مدارکی را می خواهند .
تشکر کنندگان: sare ، Hornet ، najibi ، California ، farnaz82
(2011-06-06 ساعت 01:15)najibi نوشته:  از دوستانی که تجربه مصاحبه دارن خواهش میکنم کمک کنند:
1.آیا ترجمه هائی رو که سفارت میگیره ازمون بعدا پس میدن؟
2.از ترجمه ها کپی هم لازمه بهشون بدیم یا نه؟
3.توی سفارت خودشون آیتم به آیتم(item by item) میگن چه مدارکی رو بدیم یا خودمون هر چی داریم رو بهشون میدیم؟
پیشاپیش ممنون.

کپی هارو می گیرند و اصل ترجمه هارو بر میگردونند.
ایتم به ایتم نمی گن تقریبا، مثلا من خودم کپی سند خونه و ... رو به آفیسر گفتم بدم و اون گفت بدید. ترجیحا تمام مدارکی که می برید بدید حتی اگه نگن بهتون.
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، California ، farnaz82 ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان