موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوالی برام پیش اومد : در سفرنامه های بچه های آنکارا دکتر به همه یک سی دی می ده تا با خودشان ببرند آمریکا ولی دکتر شوکلا به ما سی دی نداد فقط به هر نفر یک پاکت کوچک داد که تحویل سفارت دادیم و پاکت ایکس ری . کسایی که رفتند دبی همینطور بوده یا نه ؟
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-08 ساعت 15:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-14 ساعت 10:04 توسط naeiji1974.)
با سلام به همه دوستان همراه . با اينكه ساعت 12 ديشب به ايران برگشتم لحظه شماري ميكردم تا هر چه زودتر سفر نامه ام رو بنويسم تا شايد بتونه كمكي باشه براي دوستاني كه از اين ببعد مصاحبه دارند و همچنين اداي ديني هر چند كوچك به جامعه بزرگ مهاجرسرا.
قصه ما حدودا يكسال پيش از روز يكشنبه 30 خرداد شروع شد.من بار چهارمم بود كه در لاتاري شركت ميكردم و هر بار هم بطور جدي بهش فكر ميكردم ولي بار آخر طور ديگه اي بود.هنگام ثبت نام آدرس ويلاي پدرم رو بخاطر دريافت مطمئن تر نامه قبولي داده بودم و از ارديبهشت ماه همش بهشون ياداوري ميكردم كه اگه نامه اي نارنجي رنگی اومد نامه قبوليه منه و حواستون باشه . پدر و مادرم چند روزي مسافرت بودند و دقيقا روز يكشنبه 30 خرداد برگشته بودند خونه و رسيدنشون رو تلفني ساعت 8:30 صبح بهم اطلاع دادند و منم طبق معمول چند هفته اخير ازشون در مورد نامه پرسيده بودم كه گفتند چيزي نيومده. ساعت حدودا 10:30 صبح بود كه پدرم با موبايلم تماس گرفت و با خوشحالي زياد گفتند كه نامه قبوليت اومده . گويا مادرم براي آبياري گلها رفته بودند حياط و نامه رو در باغچه پيدا كرده بودند و بدين ترتيب زندگي جديد با اميد ها ، نگرانيها و صد البته سرك كشيدنهاي هميشگي به مهاجرسرا شروع شد.
من قسمت هاي تكراري سفرنامه ام با سفرنامه باقي دوستان رو نمينويسم ولي مواردي رو میگم كه مطمئنم بدرد خيلي ها ميخوره.
با خواندن مداوم مهاجرسرا بمدت 10 روز نهايت دقت و حوصله رو در پر كردن فرمهاي ثبت نام بخرج دادم ولي يه سوتي دادم كه براتون ميگم.روزي كه براي ارسال فرم ها رفته بودم اداره پست هنگام برگشت در تاكسي دوباره همه كارها رو مرور كردم و يهو به ذهنم رسيد كه من فرم 230 رو اصلا امضا نكردم كه سريع برگشتم به اداره پست و با هماهنگي مامور DHL سر پاكت رو باز كردم و فرم رو امضا كردم و اين تنها مورد سوتي من در ارسال فرم ها بود و هيچ اشتباه ديگه اي نداشتم .
از مرداد ماه به بعد كارم شده بود خواندن روزانه مطالب مهاجرسرا و انتظار براي ويزا بولتن .
يك توضيح : در نامه قبولي سفارت ابوظبي انتخاب شده بود كه چون قبلا دبي رفته بودم و تابحال تركيه نرفته بودم در فرمهاي ثبت نام سفارت رو به آنكارا تغييرش دادم ولي با مطالعه دقيق مهاجرسرا و اينكه خودم دوست داشتم بدليل مسائل شخصي اولين ورودم ديرتر انجام شه در مهر ماه با ايميل محل مصاحبه رو به ابوظبي تغييرش داده بودم كه KCC هم در جوابم موافقتش رو اعلام كرد.(چون اعتبار ويزاي ابوظبي بعلت اعتبار مديكال غالبا يكساله آن 6 ماه از زمان صدورش هست ) من با توجه به كيس نامبرم مي بايست در ويزا بولتن مارچ كه حدودا دهم فوريه اعلام ميشد كارنت بشم ازينرو دوم فوريه با پررويي ايميلي به KCC فرستادم مبني بر اينكه من اين ماه كارنت ميشم و زمان مصاحبه رو بهم اعلام كنيد. KCC دوشنبه ششم فوريه با ناباوری زمان مصاحبه رو براي اواخر آوريل تعيين ولي در كمال تعجب سفارت رو آنكارا اعلام كرد.من يكساعتي منگ بودم آخه اينطوري تمام محاسباتم بهم ميريخت. از بچه هاي مهاجرسرا نظرشون رو در مورد ارسال ايميی جدید برای تغيير مجدد سفارت خواستم كه بعضي از دوستان يكنظر اعلام كردند ريسك كار بالاست ولي من كوتاه نيومدم.دو ساعت بعدش متني رو با تمام مستندات قبلي در مورد تغيير محل مصاحبه براشون فرستادم.سه شنبه در جوابم يه جواب پرت دادند.چهارشنبه شب با كمك يكي از همكارام كه زبان انگليسي تدريس ميكنه و در استراليا درس خونده متن خيلي محكم ، قوي و اداري مبني بر اينكه من بهيچ عنوان نميتونم برم آنكارا و حتما بايد مصاحبه ام ابوظبي بشه رو براشون ارسال كردم.تا جمعه غروب خبري نشد و من از خواب و خوراك افتاده بودم تا اينكه جمعه شب به KCC تلفن زدم كه در كمال ناباوري ديدم زمان مصاحبه رو به اوايل آوريل و در ابوظبي اعلام كردند كه همون شب هم ويزا بولتن اعلام شد.
نتیجه 1 : شانس هر گونه تغيير با اعلام ويزا بولتن یا قبل آن بشرطي وجود داره كه نامه قبوليتون براي ارسال چاپ نشده باشه.براي من وقتي نامه مصاحبه اومد تاريخ روي نامه نهم فوريه بود.
ولي من ول كن معامله نبودم ميخواستم هر طور شده زمان مصاحبه رو بدلخواه خودم براي 3 - 4 روز تعطيلي خرداد تغییر بدم پس با دفتر فروش ايران اير تماس گرفتم و بليطمون رو براي 5 شب ايام تعطيليه خرداد ( در اسفند كسي به تعطیلیه خرداد فكر نميكنه ) در پایین ترين قيمت رزرو كردم تا به گروني بليط اون ايام نخورم . در تعطيلات اينچنيني تنها چيزي كه باعث گراني پكيج هاي تور ميشه بليط هاي چارتر هواپيماست و هتل و ويزا تغيير نرخي نداره. پس منتظر موندم تا پرونده ام برسه دست سفارت كه معمولا 2 الي 3 هفته طول ميكشه.بعد از دقيقا دو هفته به سفارت ابوظبي ايميلي فرستادم مبني بر اينكه من بعلت مدرسه دخترم نميتونم اوايل آوريل بيام مصاحبه و زمان مصاحبه رو براي 15 يا 16 خرداد پیشنهاد دادم كه سفارت براحتي زمان پيشنهادی من رو براي 16 خرداد پذيرفت.
نتیجه 2 : سفارت ابوظبي براحتي زمان مصاحبه رو تغيير ميدهد ولي آنكارا بسختي و فقط موارد اورژانسي
در اين فاصله اقداماتي انجام شد كه ميگم.
يكي از دوستان با آيدي rokmita كه در آنكارا مصاحبه داشتند عنوان کردند که ترجمه مدارك رو بدون تائيد دادگستري و وزارت امور خارجه برده بودند سفارت که براحتي پذيرفته شده بود.منم بيكار ننشستم و با سفارت ابوظبي با ايميل استعلام گرفتم كه اونا هم تاييد كردند كه لازم نيست و منم روز مصاحبه كل مدارك ترجمه بدون تاييد دادگستري و خارجه تحويل دادم كه هيچ مشكلي پيش نيومد.
نتیجه 3 :نيازي به تاييد مدارك ترجمه توسط دادگستري و امور خارجه نيست. پول تون رو دور نريزيد.
من اسپانسر نداشتم و نامه تمكن مالي بمبلغ 65 ميليون تومان و ترجمه سند خانه و زمينم رو تحويل دادم و در اين مورد هيچ سئوالي نپرسيدند.
رزرو هتل و دریافت ویزا توسط آقا سهيل عزيز كه از دوستان مهاجرسرا هستند و آژانس مسافرتی دارند بدون دردسر ، با قیمت مناسب و خدمات خیلی عالی انجام شد که من همینجا از ايشون کمال تشکر را دارم ( لازم بذکر است ایشون نیز از طریق لاتاری 2 ماه پیش باتفاق همسرشان ویزاشون رو دریافت کردند و اگر کسی نیاز داشت از طریق پیام خصوصی میتونند با آيدي jilibo تماس بگيرند). ما هتل copthorne دیره بودیم هتلی 4 ستاره نزدیک سیتی سنتر ، دی تو دی و مترو دیره و بسیار تمیز و عالی که ما خیلی راضی بودیم و تنها عیبی که از نظر من وجود داشت این بود که ساعت استخر مردانه و زنانه اش مجزا بود.
ما پنجشنبه 12 خرداد ساعت 8 بموقع با ایران ایر پریدیم و بعد از 1:45 دقیقه رسیدیم. 1 ساعتی رو در free shop فرودگاه خرید کردیم و به هتل رفتیم.
ما واكسنهاي لازم رو در چند جاي مختلف در كرج زديم مثلا هپاتيت و آنفولانزا رو در هلال احمر . ديفتري و كزاز در درمانگاه دولتي و MMR رو در يك درمانگاه خصوصي و كل گواهي ها رو بردم پاستور برام يه كارت بين المللي صادر كردند.در اين مورد يه چيزي رو بگم.از نظر دكتر شوكلا و همكاراشون واكسن ديفتري و كزاز بايد ابتدا در سه نوبت به فاصله 1 ماه زده شه كه من از سفرنامه قبليه دوستان اين مورد رو خونده بودم و وقتي رفتم درمانگاه براي تزريق از شخص مسئولش خواهش كردم با توجه به اينكه من قبلا اينارو هم هنگام ازدواج ، اشتغال و ... تزريف كردم در گواهي تون سه نوبت يكماهه ثبت كنيد كه ايشون هم در كمال لطف ثبت كردند. من از يكماه قبل مصاحبه با يكي از دوستان مهاجرسرا بنام كامبيز عزيز كه از طریق جدول " 2011 در یک نگاه " آشنا شدم و چون در يكروز مصاحبه داشتيم با هم در تماس بوديم.ما از ایران وقت مدیکال و رفتن سفارت رو برای کاهش هزینه ها با هم ست کرده بودیم .(این یکی از مزایای ارسال اطلاعات به جدول " 2011 در یک نگاه" هست) ايشون كيس نامبر نداشتند و در همون روزها از طريق ايميل تاريخ مصاحبشون رو دريافت كرده بودند و چون هيچ كاري رو انجام نداده بودند و كلا توي باغ نبودند ( كامبيز جان ببخشيد ) بنده نقش وكيل مهاجرتي رو براي ايشون ايفا ميكردم . براي واكسنها به ايشون گفتم كه با توجه به زمان كم ، واكسنها را طوري تزريق كن كه از زمان تزريق اولين مرحله تزريق تا روز مديكال بيشتر از دو هفته نگذشته باشه و دكتر نتونه واكسن بهت بزنه كه اين راهكارم كاملا جواب داد و دكتر نتونست بهشون واكسن بزنه ولي در برگه واكسيناسيوني كه صادر كردند تاريخ تزريق هاي بعدي ايشون رو يادآور شدند كه در ايران تزريق كنه و ايشون هم كلا 425 درهم پرداخت كردند.
من از قبل با ایمیل برای شنبه 14 خرداد ساعت 9 صبح وقت مدیکال گرفته بودم که با سفرنامه خانم elena متوجه شدم که nmc پنجشنبه بعد از ظهرها هم بازه و این بهترین فرصت بود که ما کار مدیکال رو پنجشنبه انجام بدیم و تا دوشنبه بگردیم. پس با ایمیل مجدد به nmc وقت مدیکال رو بدون مشکلی به پنجشنبه ساعت 17 تغییرش دادم. ساعت 5 بعد از ظهر با کامبیز عزیز رفتيم nmc که براحتی معینات انجام شد و دکتر شوکلا گفت که یکشنبه جواب آماده هست که جواب منو هم کامبیز جان با رسید پرداختمون زحمت کشیدند گرفتند . روز مصاحبه وقتی پاکت جواب رو باز کردیم که به آفیسر بدیم من دیدم که تاریخ اعتبار مدیکال هممون یکساله هست و از این بابت هم خیالم راحت شد.چون وقتی از دکتر شوکلا در مورد اعتبار مدیکال پرسیدم گفتند در صورتی که با ازمایش خون معلوم بشه بعضی از بیماریها رو ندارید مدیکال یکساله براتون صادر میشه وگرنه 6 ماهه . در ضمن دکتر شوکلا از شرمندگی آقایون در میان اینو گفتم که آقایون با آمادگي به nmc بروند. در مورد من و همسرم وقتي نوبت به آبله مرغان رسيد ما گفتيم گرفتيم و ايشون هم سريع توي فرم تيك زدند ولي در مورد دختر 8 ساله ام وقتي به اين آيتم رسيد پيشاپيش گفت اينو ديگه بايد بزني كه ما گفتيم آبله مرغان رو با مامانش با هم گرفتند و حتي علامتش هم روي صورتش هست و دكتر هم بدون معاينه پذيرفت . در كل دكتر آدم بسيار شريف و مثبتي بودند. كل هزينه ما شد 1100 درهم . براي من و همسرم 425 درهم و براي دخترم چون آزمايش خون و X - ray نداشت 250 درهم شد . یکی از خانمهاي مهاجرسرا که روز مصاحبه در سفارت دیدمشان برای مدیکال رفته بودند مدیست که نامردا ازشون 1200 درهم گرفته بودند
نتیجه 4 : nmc تمامي روز هاي هفته جز جمعه ها باز مي باشد ( پنجشنبه بعد از ظهر نيز باز مي باشد ) ، جواب مدیکال غالبا یکساله و مینیمم هزینه 425 درهم میباشد.
روز يكشنبه با خانم مليكا براي رفتن به ابوظبي تماس گرفتم كه ايشون گفتند دربست 600 درهم و وقتي يادآور شدم كه مهاجرسرايي هستم قيمت رو به 400 درهم كاهش دادند. يكي از دوستان در سفرنامشون گفته بودند با فردي افغان بنام محمدعلي با 300 درهم رفته بودند به سفارت و منم شماره اش موبايلشو از سفرنامه گرفته بودم. پس از خانم مليكا با محمدعلي تماس گرفتم و براي فرداش با ايشون با 300 درهم به توافق رسيديم كه خانواده 3 نفري ما را بهمراه كامبيز ببرند سفارت ( من همينجا از خانم مليكا پوزش ميخوام كه باعث ميشم كمي نرخ ايشون شكسته شه . اتفاقا ايشون رو ما بيرون سفارت قبل مصاحبه ديديم كه خانم بسيار كاربلد و محترمي بنظر ميرسيدند )
شماره محمد علي اينه : 00971557900746 ايشون از شارجه مي آيند دبي و مسافران را با تويوتا كمري به ابوظبي ميبرند.
دوشنبه صبح ساعت 5:30 صبح از دبي براه افتاديم و 7 جلوي سفارت بوديم . نوبت پنجم يا ششم براي كيس مهاجرت . يكساعت معطل شديم تا سفارت آغاز بكار كند و بريم داخل. روز قبل از ما 4 خانواده با كيس لاتاري وقت مصاحبه داشتند كه سه تاشون مهاجرسرايي بودند با آيدي هاي
coming soon - mojtaba 72 و اگر اشتباه نكنم sepideh ( ايشون متاسفانه اطلاعاتشون رو براي جدول نفرستادند ) و خانواده چهارم كه عضو مهاجرسرا نبودند.ما خانواده sepideh رو در nmc ديديم كه قبلا نيز در گردهمايي با هم آشنا شده بوديم . ايشان توسط خانم مليكا رفته بودند سفارت كه روز مصاحبه خانم مليكا به ما گفتند كلير خوردند و خانواده چهارم غير عضو چون فرمها رو واسه بچه ها پر نكرده بودند در روز مصاحبه ما هم دوباره آمدند و زن و شوهر هر دو كليرنس خوردند. روز مصاحبه ما چهار كيس لاتاري بوديم . خانواده ما و سه مجرد كه كامبيز و يك خانم مجرد يكضرب ويزا گرفتند و خانم مجرد ديگر بخاطر شغل دولتي كليرنس خوردند.
مراحل كار براحتي انجام شد. مدارك تحويل داده شد كه بجز شناسنامه اصل باقي مدارك رو اصلا نديدند. ما در فرمها مصاحبه فارسي انتخاب كرده بوديم ولي وقتي شماره مون اعلام شد براي مصاحبه ديديم آفيسر فقط انگليسي بلده . ابتدا سوگند بود به اين صورت كه آفيسر متني رو ميگه و ما هم با بالا بردن دست راستمون گفتيم I swear يعني قسم ميخورم.
من خيلي با اعتماد بنفس رفته بودم مصاحبه و كوچكترين استرسي نداشتم و پيش خودم ميگفتم همون اول مصاحبه طرف رو ضربه فني ميكنم اما حريف كمي چغر بود و من با كمي مشكل با اختلاف امتياز بردمش.
اول ازم پرسيد بار چندم بود كه شركت ميكردي. كدوم ايالت ميخواي بري و آيا كسي رو اونجا داري يا نه كه جواب دادم بار چهارمم بود. كاليفرنيا و پسر خاله ام هم اونجاست. داستان از اينجا شروع شد كه گفت برنامه ات واسه رفتن چيه و كي ميخواهي بري؟ كه گفتم اگر بشه مارچ. گفت اگه ميخواي مارچ بري پس چرا خونه ات رو نفروختي؟ ( ميگيد از كجا ميدونست؟ معلومه از ترجمه سند خونه كه تحويل داده بودم ) . منم گفتم ميخوام برم يكماه بمونم گرين كارت و پاس سفيد بگيرم و برگردم . گفت چرا ؟ گفتم بخاطر مريضي پدرم . گفت ميدوني شايد گرين كارتت خيلي طول بكشه تا بياد و مجبور بشي بموني . گفتم آره ميدونم و اگر مجبور بشم بيشتر ميمونم . كه گفت اونوقت پدرت رو چيكار ميكني ؟ كه من مونده بودم چي بگم . اين سئوال و جوابها خيلي اذيتم كرد چون هم ميبايست پاسخي رو بدم كه مشكلي بوجود نياد و هم اينكه به انگليسي طوري بيان كنم كه حق مطلب رو ادا كرده باشم . مثل اينكه حريفي رو دست كم بگيري و وقتي روي رينگ ميري همون اول چند تا مشت ازش بخوري . بهترين جوابي كه من ميباست همون اول ميدادم و اين لوپ رو ميبستم اين بود كه طبق آنچه در نامه قبوليتون گفتيد من هنوز ويزامو نگرفتم كه اموالم رو بفروشم.
بهر حال ازين مورد گذشت و در مورد سربازيم پرسيد كه چرا نرفتي؟ گفتم خريدم . گفت كارت دولتيه يا خصوصي؟ گفتم دولتيه و كارم را براش توضيح دادم . از همسرم هم پرسيد كارت چيه ؟ گفت خصوصيه . ديدم رفت دو برگه آبي آورد يكي را گذاشت توي پرونده خانمم و ديگري رو داد دست من . گفت يه سري مراحل اداريه . 2 الي 3 ماه ديگه به اين وبسايت سر بزن و شماره كيست رو چك كن. گفتم fbi check خوردم؟ گفت اين fbi check نيست بلكه يك سري مراحل اداريه كه بايد براتون انجام بشه. من اولش خيلي حالم گرفته بود انگار كه كيسم رد شده بود ولي بعدش بخودم اومدم و خوشحال بودم كه اوضاع همونطوري شد كه خودم ميخواستم.
همزمان با مصاحبه ديدم كامبيز اومده دو متري من پشت سرم وايستاده و ميخنده . گفتم چي شده؟ گفت يكضرب گرفتم و گفتند پنجشنبه بيا ويزاتو بگير كه من اينجا دوباره بهش تبريگ ميگم.
هنگام برگشت از محمد علي خواهش كردم چون مسجد شيخ زايد سر راه برگشته ما رو ببره اونجا كه اون هم زحمت كشيد بدون هزينه اضافي ما رو برد اونجا يه نيم ساعتي اونجا بوديم كه واقعا ديدنيه و ارزشش رو داره بريد ببينيدش.
دوستان اين از سفرنامه ما. اميدوارم نكاتي توش بوده باشه كه بدردتون بخوره و با آرزوي گرفتن ويزاي همه دوستان بدون مشكل و استرس و همونطوري كه خودتون ميخواهيد.
دوستان اگر از سفرنامه ام خوشتون اومد از دادن رتبه دريغ نكنيد. خدا رو خوش نمياد كه واسه اين سفرنامه 6 ساعت وقت بزاري و هيچ رتبه اي نگيري. مخلص همه
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
با سلام به تمام دوستان
فايل pdf شده سفرنامهاي ابوظبي آپدیت شد. تاريخ : 19/3/90
http://www.pic.iran-forum.ir/images/c5ei...sxqzrs.pdf
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان ما که خانومو آقای حدود ۵۰ سال هستن ۲ هفتهٔ پیش مصاحبه داشتن و خانوم که برنده اصلی بودن یک ضرب ویزا گرفتن و شوهرشون کلیرنس خوردن، از تجربیاتشون که شاید تکراری باشه میگم، اونا رفته بودن کلینیک دکتر مروستی که خوب پول زیادی دادن و پیشنهاد میکردن که اونجا نریم بعدشم عکساشون ۵*۵ نبود که مجبور شدن دوباره توی دبی عکس بندازن، مثل اینکه توی سایت سایز دیگهای برای عکس هست که درست نیست، و آخرین قسمت هم این بوده که میگفتن خیلی شرایط مصاحبه راحت و بدون استرس بوده و هیچ جای نگرانی نیست.
ببخشید اگر خیلی کامل نیست سعی میکنم سفرنامهٔ خودمو کاملتر بنویسم
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز مرسی از اطلاع رسانیتون. خدمتتون عرض کنم که اگه به لینک زیر سری بزنید و واسه مصاحبه ابوظبی رو انتخاب کنید یه فایل pdf مخصوص مصاحبه در این شهر رو به شما میده که توی اون خصوصیات عکسی رو که سفارت میخاد رو به تفصیل نوشته.از جمله اینکه عکس حتما باید ۳.۵ در ۴ سانت باشه و گوش راست شما هم حتما باید معلوم باشه(البته اگه حجاب نداشته باشین). بنده فردا دارم میرم که ۳ نمونه عکس بگیرم.یکی ۵*۵ ،یکی ۳.۵*۴ و دیگری پاسپورت سایز یا همون ۴*۶. البته دوستان همه با ۵*۵ رفتند و مشکلی ظاهرا پیش نیامده .
مرسی از فایل
اینطوری که این دوستمون میگفتن دقیقا همین بود که اونا فقط عکس ۵*۵ میخوان ولی بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه
موفق باشین
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
عكس ها بايد 5*5 باشه من هم عكس 5*5 تحويل دادم و هيچ مشكلي نداشت روتوش هم شده بود البته براي احتياط عكس روتوش نشده هم همراه داشتم
(2011-06-12 ساعت 21:37)tanya نوشته: دوست عزیز مرسی از اطلاع رسانیتون. خدمتتون عرض کنم که اگه به لینک زیر سری بزنید و واسه مصاحبه ابوظبی رو انتخاب کنید یه فایل pdf مخصوص مصاحبه در این شهر رو به شما میده که توی اون خصوصیات عکسی رو که سفارت میخاد رو به تفصیل نوشته.از جمله اینکه عکس حتما باید ۳.۵ در ۴ سانت باشه و گوش راست شما هم حتما باید معلوم باشه(البته اگه حجاب نداشته باشین). بنده فردا دارم میرم که ۳ نمونه عکس بگیرم.یکی ۵*۵ ،یکی ۳.۵*۴ و دیگری پاسپورت سایز یا همون ۴*۶. البته دوستان همه با ۵*۵ رفتند و مشکلی ظاهرا پیش نیامده .
مرسی از فایل
اینطوری که این دوستمون میگفتن دقیقا همین بود که اونا فقط عکس ۵*۵ میخوان ولی بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه
موفق باشین
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب مهاجر
اول از همه، عذرخواهی میکنم به خاطر تاخیر در نوشتن سفرنامه و تجربه سفر
دوم، تشکر میکنم از تمام شما که با گذاشتن کامنت تجربه های با ارزشتون رو به اشتراک گذاشتید. من در طول سفر و در زمان حضور در کلینیک و سفارت احساس نمیکردم که چیزی تازگی داشته باشه مثل این بود که فقط یه تجربه جدید و تکرار مسیر دوستان قبلیه و این حس آرامش به آدم میده.
اما تجربه خودم، اجازه بدید انشا ننویسم و بصورت تیتر از اول همه رو بنویسم:
-دریافت نامه اول و شروع فعالیت
-تنظیم فرمهای مربوطه و ارسال فرمها و مدارک به KCC از طریق پست TNT
-چک کردن وصول فرمها و مدارک به KCC با ارسال و دریافت Email
-چک کردن بولتنهای ماهیانه KCC بر روی سایت http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
-کارنت شدن Case Number در بولتن Visa Bulletin For June 2011
-دریافت اطلاعات مربوط به روز مصاحبه و مدارک مورد نیاز از طریق تبادل email با KCC
-نامه دوم به دست من نرسید.
-خرید بلیط، ویزا، رزرو هتل یک ماه قبل از سفر
-پیش بینی حضور در دبی برای سه روز قبل از مصاحبه
-تامین دلار، که با نوسان شدید قیمت روبرو بود.
-پرواز به دبی در روز چهارشنبه June 1 ساعت 19:30
-رفتن به NMC در روز پنجشنبه ساعت 9 صبح به آدرس
NMC Hospital - Abu Hail Rd روبروی هتل رامادا
-ما برای NMC وقت قبلی نداشتیم البته email زده بودم ولی جواب نگرفتم، با اینحال مشکلی وجود نداشت، ابتدا پذیرش شدیم و سپس کل پروسه مدیکال طی حدود 2 ساعت انجام شد
-من، خانمم و دختر 5 ساله ام جمعا 1600 درهم به NMC پرداخت کردیم که شامل تست جنرال Dr.Shukla ، دو تا واکسن آبله مرغان به دختر و خانمم ، عکس X-Ray از قفسه سینه (برای بچه ها لازم نیست) ، نمونه گیری و آزمایش خون (برای بچه ها لازم نیست).
-لازم به توضیح است که نحوه برخورد و رسیدگی کادر بیمارستان بسیار خوب بود و بهرحال ما هیچ مشکلی نداشتیم.
-تاریخ تحویل نتایج آزمایش شنبه June 4 بود.
-خوب من روز پنجشنبه با ملیکا تماس گرفته بودم، و قرار شد برای صبح یکشنبه ساعت 5 خودش و یا یک راننده برای ما بفرستد. ما سه نفر بودیم بنابراین یک ماشین دربست ازش گرفتیم، هزینه را 450 درهم اعلام کرد که با 400 درهم به توافق رسیدیم. لازمه بدونید که این مبلغ برای یک ماشین دربست و برای یک مسیر 160 کیلومتری (فاصله بین دبی تا ابوظبی) آن هم بصورت رفت و برگشت بسیار منصفانه است. البته راههای مقرون بصرفه تری مثل اتوبوس هم وجود داره ولی برای یک خانواده که بچه کوچک دارند خیلی توجیه نداره.
-ساعت 5:20 صبح روز یکشنیه June 5 علی آقا(راننده) با یک مشین تویوتا کمری اومد دنبال ما و از هتل حرکت کردیم.
-حدود ساعت 7 سفارت بودیم.
- 2 تا خانواده دیگه جلوتر از ما بودند که با خود ملیکا اومده بودند. ملیکا رو همونجا ملاقات کردیم.
-روی نیمکت منتظر بودیم تا یک نفر برای چک کردن نامه(یا پرینت Email) مصاحبه اومد.
-بعد از چند دقیقه وارد مسیر اصلی ساختمان شدیم. همان تونل معروف شامل تحویل لوازم و موبایل و غیره --- بازجویی بدنی ---- ورود به محوطه شمشادها --- ورود به سالن اصلی ---- دریافت شماره(ما شماره 3 بودیم) --- انتظار بر روی نیمکتها
-اولین باجه برای دریافت مدارک صدا زد. خوب اول پاسپورتها، بعد 2 قطعه عکس (چون 6 ماه از تاریخ ارسال مدارک گذشته بود عکسهای قبلی را عوض کرد و بهمون پس داد)، بعد نتایج مدیکال، بعد دو تا کپی از ترجمه مدرک ازدواج، ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، موجودی حساب بانکی (خودش گفت تایید مالی از امریکا و من یک اعلام موجودی از بانک پاسارگاد به او دادم ،فقط چک کرد و داخل پرونده گذاشت و هیچ سوالی هم نکرد) مدرک دیگری از ما نخواست، و حتی اصل هیچ یک از مدارک را هم چک نکرد.
-سپس یک فیش به مبلغ 2457 دلار (819 دلار برای هرکدام) به ما داد تا پرداخت کنیم.
-باجه دوم برای پرداخت رفتم، پول من خرد نبود ولی خوشبختانه نفر قبلی پول خرد داشت که باعث شد معطل نشویم. حتما پولتون رو دقیق ببرید که خرد لازم نداشته باشید.
-فیش رو به همون باجه اول تحویل دادم ونشستم تا برای باجه سوم که انگشت نگاری بود رفتیم. سریع انجام شد.
-باجه آخر مصاحبه بود، همون خانم تپل امریکایی معروف، خوش اخلاق و مهربان. ابتدا اسامی را پرسید بعد قسم خوردیم که راست میگوییم، سوالات:
-کجا کار میکنی؟
-یک سازمان دولتیه؟
-چند ساله کار میکنی؟
-رشته تحصیلیت چیه؟
-چرا از سربازی معاف شدی؟
-برای چی میخوای بری امریکا؟
-امریکا میخواهی جکار کنی؟
-کدوم ایالت میخواهی بری؟
-چرا این ایالت؟
-پیش چه کسی میری؟
-چه نسبتی باهات داره؟
-کی میخواهید بروید؟
-آدرس دقیقش چیه؟ (من در فرم DS-0230 آیتم شماره 10 که آدرس پرسیده بود را ننوشته بودم، یعنی اون موقع نامشخص زده بودم، خواست که تکمیلش کنم. حتما آدرس دقیق با zip code و شماره تلفن همراهتون داشته باشید)
-بعد، از خانمم هم درمورد محل کار و سابقه کارش و اینکه آیا برای کار به امریکا میره یا نه سوال کرد.
-خوب من و خانمم هر دو محل کارهامون دولتیه بنابراین برگه های آبیمون از قبل آماده بودند!
-دو تا برگه آبی تحویلمون داد برای اینکه طی هفته های آتی سایت رو چک کنیم و ......... بریم برای دریافت ویزا.
-کل این پروسه حدود یک ساعت طول کشید.
-اومدیم بیرون دیدیم که تازه الان بیرون شلوغه!
-با علی آقا راننده تماس گرفتم که بدون معطلی سوار ماشین شدیم و حرکت کردیم. توی راه بودیم که ملیکا تماس گرفت و از وضعیت پیشرفت کارمون خبردار شد.
-حدود ساعت 11 دبی بودیم.
- کل هزینه های ما برای مدیکال و سفارت به اضافه هزینه رفت و برگشت ابوظبی، حدود 3000 دلار شد.
راستی coming soon هم نفر بعداز ما بودند که زودتر از ما کارشون تموم شد. از همین جا بهشون تبریک میگم.
باز هم از همتون تشکر میکنم که انرژی مثبتتون رو آدم در تمام طول مسیر حس میکنه و میدونه که تنها نیست.
همیشه شاد باشید.
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-13 ساعت 22:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-13 ساعت 22:28 توسط Mojtaba72.)
[/quote]
بسیار ممنون ازسفرنامه تون . یه سوال: از کجا ازقبل میدونستن که شغل شما دولتیه ؟
[/quote]
اگه یادتون باشه توی فرم DS-0230 مشخصات محل کار و سوابق کاری رو خواسته بود. که من هم کامل نوشته بودم.
گفت از 5-6 هفته دیگه سایت رو چک کنید.
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بسیار ممنون ازسفرنامه تون . یه سوال: از کجا ازقبل میدونستن که شغل شما دولتیه ؟
[/quote]
اگه یادتون باشه توی فرم DS-0230 مشخصات محل کار و سوابق کاری رو خواسته بود. که من هم کامل نوشته بودم.
گفت از 5-6 هفته دیگه سایت رو چک کنید.
[/quote]
منم کامل نوشتم ولی تو اون فرم مشخص نکردیم که دولتیه یا نه!شمامشخص کردی؟چرا؟
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
با سلام به تمام دوستان
فايل pdf شده سفرنامهاي ابوظبي آپدیت شد. تاريخ : 24/3/90
http://www.jetup.ir/do.php?filename=14_0...504561.pdf
To Wounds From One[font=Arial][/font]