کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام دوستان عزیز
نوبت من هم شد تا جهت جبران قسمت کوچیکی از لطفهای مهاجر سرا و برو بچه های باهالش تجربه خودم رو از مصاحبه در ابوظبی در اختیار دوستان قرار دهم.
مصاحبه ما 12-June-2011 برابر 22 خرداد 1390 بود، من از زمانی که مصاحبه رو فهمیدم تغریباً 1.5 ماه قبل برای بلیط و هتل اقدام کردم. پرواز ما 17 خرداد ساعت 7.5 با هواپیمایی ماهان از فرودگاه امام بود (هزینه بلیط رفت و برگشت 354 هزار تومان برای هر نفر)، پرواز به موقع انجام شد، پذیرایی و ما بقی چیزها هم منظم و خوب بود.من ماشینمو تو پارکینگ سر پوشیده فرودگاه گذاشتم که به سایر دوستان هم پیشنهاد میکنم، چون هم از نظر اقتصادی به نفعه و از اون مهم تر خیلی راحته. ساعت 8.45 دقیقه به وقت دبی رسیدیم و با حدود 72 درهم رفتیم هتل- ما با ون رفتیم که فکر کنم از تاکسی ها گرونتره چون برگشتن از هتل تا فرودگاه با تاکسی شد 50 درهم. هتل ما ibis-Mall of emirates بود، هتل دو ستاره بسیار تمیز و منظم (شبی 74 هزار تومان برای اتاق دو تخته)، این هتل دو نوبت صبحانه داره 4 الی 6.5 صبح (Earlier Raiser) که کیک، شیرینی، نوشیدنی گرم و سرد است که خیلی به درد روز مصاحبه خورد. و یک نوبت 10 الی 12 صبح (Late Raiser)که مفصل و خوب بود. هتل تا Mall of emirates ، 2 دقیقه پیاده فاصله داره که از لحاظ دسترسی برای خرید، Fast Food، سینما و از همه مهمتر ایستگاه مترو بسیار خوب است. فقط در مورد هتل باید بگم که این هتل در اتاقهاش یخچال نداره و در طبقه اول آن یک Ice Maker Machine هست. Ibis در دبی 5 شعبه داره.http://www.ibishotel.com/gb/home/index.shtml
ما ساعت 5 از NMC وقت گرفته بودیم که البته ساعت 4.5 اونجا بودیم (با تاکسی رفتیم و حدود 50 درهم آب خورد) و اصلاً در مورد وقت قبلی هم چیزی نپرسید، آزمایشها کلاً 2 ساعت طول کشید، البته 45 دقیقه اون ما نشسته بودیم و یک خانم داشت یک سری فرم برای ما پر میکرد.
ابتدا وزن، قد، آزمایش ابتدایی بینایی توسط همان خانم در یک اتاق انجام شد، بعد دوباره برگشتیم و منتظر شدیم تا صدامون زدن برای دکتر که یک سری معاینات شامل گوش کردن به صدای قلب، ریه، معاینات سطحی ناحیه شکم و ... توسط دکتر انجام شد برای خانمم هم توسط دستیار دکتر که یک خانم (فکر کنم چینی یا ژاپنی بود) بود انجام شد. بعد یک سری سوال در مورد بیماری که همه رو بگید No البته دکتر اگه بخوایید فارسیشو هم بهتون میگه، کلاً دکتر شوکلا فارسی بلده و به ما گفت آزمایشاتتون 2 روز دیگه (پنجشنبه عصر) حاضره و اینجا 24 ساعته و هر وقت میتونید بیایید نتیجه رو بگیرید، بعد با خانم دستیار رفتیم صندوق و نفری 250 درهم دادیم و گفت برید برای X-Ray که رفتیم برای عکس قفسه سینه که همون طبقه بود و برای اونجا هم نفری 125 درهم دادیم، سپس آزمایش خون با نفری 50 درهم.
پنجشنبه صبح یک نفر از مدیکال زنگ زد گفت: کارت واکسنتونو باید بیارید ، گفتم: کی بیارم، گفت : صبح. منم گفتم صبح که نمیتونم، عصر میارم. عصر با مترو رفتم ایستگاه Deira City Center و بعد با 10 درهم با تاکسی رفتم مدیکال، اونجا هم گفتن اشتباه شده و لازم نبود بیایید، که من گفتم راهم دوره و نتایج رو بدین ببرم، 1 ساعت نشستم بعد نتایج رو دادن اومدم بیرون و با مترو برگشتم. برای هر نفر دو پاکت و یک برگه A4 دادن. یکی از پاکتها که عکس X-Ray بود و یکی دیگه نتایج آزمایش. اون برگه A4 همون کارت واکسن خودمونو که در بند 2 اون گزینه History incomplete تیک خورده که منو خیلی نگران کرد. بعد فهمیدم برای همه اینو میزنن و مربوط به نوبتهای بعدی واکسنهایی که باید بزنیم.
ما (من و همسرم) به اتفاق آقای alisarshar، خانم محترمشون و کوچولوشون، با خانم ملیکا هماههنگ کرده بودیم، خیلی خانم منظم و خوبی هستن، ساعت 4:50 دقیقه آمد دنبال ما و ساعت 6:15 سفارت بودیم که یک خانم و آقای مسن ایرانی جلو ما بودن. اونجا کولر هست ولی تا آخرین لحظه که روشن نبودن، پس حتماً یک نوشیدنی خنک ببرید با خودتون. ساعت 7:45 یک آقای هندی آمد و نامه دوم و پاسپورتها رو کنترل کرد. سپس رفتیم تو، بازرسی بدنی، تحویل کیف، انتظار در یک اتاق دیگه، عبور از شمشادها، ورود به سالن اصلی، دریافت یک شماره و ... (که معرف حضور همه هستند)
ابتدا شماره رو صدا میزنن برای گرفتن مدارک، مال ما یک خانم مسن عرب بود، که اولش گفت یک لحظه صبر کنید، رفت و ده دقیقه دیگه آمد ! از ما یک سری از اصل ترجمه ها و یک سری کپی مدارک (به زبان فارسی) رو گرفت، البته مثلاً از آقای alisarshar فقط کپی ترجمه ها رو گرفت، کلاً حساب کتاب خاصی نداره، از من هم فقط ترجمه و کپی اصل مدرک لیسانسمو گرفت و به دپلم و کلاً مدارک تحصیلی خانم هم کاری نداشت. خودش هم به ترتیب میگه چی میخواد.اصل مدارک رو هم که اصلاً نخواست
1-نامه مصاحبه-اصل ترجمه و کپی از اصل مدارک
2-مدارک تولد (من و خانمم) -اصل ترجمه و کپی از اصل مدارک
3-نتایج آزمایش مدیکال- عکس X-Ray رو هم نگرفت
4-چون من تو فرمهای اولیه آدرسی تو آمریکا ننوشته بودم، آدرس هم پرسید و تایپ کرد.
5-آخرین مدرک تحصیلی من -اصل ترجمه و کپی از اصل مدارک
6-سند ازدواج -اصل ترجمه و کپی از اصل مدارک
7-نامه تمکین مالی- اصل و کپی. لازم به ذکره که من اسپانسر داشتم و اسپانسرم دو هفته قبل از مصاحبه مدارک رو مستقیماً برای سفارت فرستاده بود و من با شماره Tracking پی گیری کردم تا مدارک رسیده یا نه ؟، زمانی که فرمها رسید من یک ایمیل زدم و خواستم تایید کنن که فرمها رسیده، جواب دادن که ما هیچ مدرکی رو قبل از مصاحبه بررسی و قبول نمی کنیم. روز مصاحبه هم من جریان رو برای خانومه توضیح دادم و گفت باید با خودت می آوردی و چرا اسپانسرت خودش فرستاده، که گفتم اگه میفرستاد ایران، شاید هرگز نمی رسید. گفتم من مدرک مالی خودمو دارم (نامه تمکین مالی شامل 67 میلیون تومان از بانک صادرات)، گغت کافیه و فهیمدم که مدارک اسپانسرم تو پرونده نیست.
8-گفت دیگه چی داری، من هم ترجمه کارت پایان خدمت رو دادم
9-فیش و پاسپورتم رو داد گفت برید پرداخت کنید. رفتم کسی تو باجه صندوق نبود، 5 دقیقه ایستادم تا یک آقای هندی اومد و پول رو دادم، فیش و پاسپورتم رو دوباره دادم به همون خانومه. گفت برو بشین

چند دقیقه بعد شمارمون رو صدا زدن رفتیم برای انگشت نگاری، که یک خانم آمریکایی بسیار خوش برخورد بود.
دوباره نشستیم تا صدامون کردن برای مصاحبه، افیسر ما یک خانم انگلیسی زبان (عرب یا آمریکایی، نمی دونم) محجبه، عینکی و سیاه پوست بود. اول گفت دست راستتونو ببرید بالا که گفتم من باید یک اصلاحاتی بکنم فرمهارو داد و من اصلاح کردم، گفتم اینارو قبلاً هم به KCC گفتم. گفت شما باید این فرمو خودتون پر کنید. بعد قسم خوردیم (ما دست راستمونو بالا گرفتیم ایشون یک متنی رو خوند و 2 بار باید می گفتیم Yes) و فرمهارو داد تا امضا کردیم. در نهایت سوال جواب شروع شد
سوالاها:
اسم
تاریخ تولد
چیکار می کنی ؟ آیا شرکتت خوصوصی است یا دولتی ؟
آمریکا کجا می خوایی بری ؟
سربازی رفتی ؟ سپاه یا عادی (Normal) ؟
تغریباً همین سوالها رو هم از خانمم کرد.
در تمام مدت داشت تایپ می کرد و فقط بعضی وقتا به چشمام خیره میشد، بعد هم گفت یک لحظه رفت و با یک برگه آبی که از پرینتر اومده بود بیرون برگشت. گفت کیستون در حال Admin Process است و نمی دونم کی جوابش میاد و هیچ گارانتی وجود نداره و این پروسه لاتاری تا آخر سپتامبر و اگه جواب آمد باید سریع بیای ویزاتو بگیری، خانومت هم باید تا مشخص شدن وضعیت تو صبر کنه و ... (کلاً آدم منفی بود-اگه به تورش خوردین مثل من، بهش اهمیت ندین)
ساعت 9.5 هم زدیم بیرون و دیدیم دم در خیلی شلوغه. سوار ماشین خانم ملیکا شدیم و ساعت 11 هم هتل بودیم.
چند تذکر مهم :
1-همیشه لبخند به صورت داشته باشید و به هرکی میرسید سلام و احوال پرسی کنید، چون 90% هموطنان عزیز کلاً بیخیال این قضیه هستند.
2-سالن مصاحبه خیلی کوچیکه و سایر آدما که رو صندلی نشستن و منتظرن با فاصله 1.5 متری از پشت سر شما هستن، گوشی ما هم زمان مصاحبه هی قطع و وصل میشد و اینا همش باعث میشه آدم استرس داشته باشه، لذا با توجه به اینکه اکثراً سوالها یکی هستند، لطفاً جواباتونو قبل از مصاحبه چند بار با صدای بلند تمرین کنید که فکر کنم خیلی تاثیر داشته باشه. کلاً روند مصاحبه خیلی سریع اتفاق میوفته و هر چی آماده تر باشید بهتره.
3-در دبی هم من یک نقشه کوچیک که ایستگاه مترو هم توش بود خریدم (18 درهم از کتاب فروشیهای توی Shopping Mall) که خیلی کمکم کرد و با مترو خیلی راحت این ور و اون ور میرفتیم.
میخواستم سفر نامم کوتاه باشه که نشد، حداقل امید وارم مفید باشه.
حتماً راجب به خرید، نقاط دیدنی دبی هم یک مطالبی براتون مینویسم.
با آرزوی موفقیت برای همگی دوستان
لينك جاهاي ديدني دبي
لينك اطلاعات مختصر در خصوص هتل در دبي

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
(2011-06-13 ساعت 22:34)najibi نوشته:  
(2011-06-13 ساعت 22:25)Mojtaba72 نوشته:  
بسیار ممنون ازسفرنامه تون . یه سوال: از کجا ازقبل میدونستن که شغل شما دولتیه ؟

اگه یادتون باشه توی فرم DS-0230 مشخصات محل کار و سوابق کاری رو خواسته بود. که من هم کامل نوشته بودم.
گفت از 5-6 هفته دیگه سایت رو چک کنید.
[/quote]

منم کامل نوشتم ولی تو اون فرم مشخص نکردیم که دولتیه یا نه!شمامشخص کردی؟چرا؟
[/quote]

نام محل کار من کاملا تابلو بود که یک سازمان دولتیه!!
با اینحال سوال خودش رو پرسید ولی یک طرفه، گفت: محل کارتون دولتیه؟
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390
سلام
بالاخره مصاحبه ما هم تموم شد و fbi check خورديم . قبل از اينكه سفرناممو بنويسم بايد از علي آقاي عزيز (Hornet)تشكر كنم و يه سفر به خير چونكه تو فرودگاه همديگه رو ديگه نديديم كه خداحافظي كنيم.
من روز 4شنبه 8جون با پرواز ايران اير عازم دبي ( هتل اركيد) شدم هتل خوبي بود هم تميز بود هم غذاش باب طبع ايرانيها بود و به مركز خريد هم نزديك بود. همون روز بعدظهر رفتيم بيمارستان nmc و اونجا خيلي الاف شديم و دكتر شوكلا خيلي اذيت كرد بعد از اينكه قدو وزن و آزمايش خون و ايكس ري انجام شد دكتر شوكلا ما رو معاينه كرد و با توجه به اينكه واكسنامونو اينجا تكميل كرده بوديم گفت واكسن TD را 2ماه پيش زدين و مجدد بايد بزنين و 3 تا واكسن به دخترم زد كه خدارو شكر قبلش قطره استامينوفنشو داده بوديم و تب نكرد و بعد از معاينه خانمم گفت قلبش صدا ميده و بايد اكو كنه كه بعد از اكو گفت كه هيچي نيست خلاصه 800هزار تومان هزينه مديكال شد تا رسيد به روز 1شنبه كه خانم مليكا مارو با علي و خانم محترمشان برد سفارت خانم مليكا خيلي كار راه اندازه و پيشنهاد ميكنم كه كسايي كه ميخوان برن مصاحبه براي هتل و ويزا و بليط با ايشان تماس بگيرن چون اينطوري كه براي من تعريف كرد خيلي به صرفه هست.
من نفر دوم بودم تو صف و بعد از اينكه داخل شديم مداركمونو چك كردن و پروندمونو تكميل كردن ولي خيلي از مداركي كه برده بودم ازم نگرفتن مثل كارت پايان خدمت و كارت ملي ومدرك تحصيلي خانمم حتي بهشون گفتم اين مداركو نمي خواين گفت نه و حتي ترجمه هارو هم كپياشو ازم گرفت و اصلشو برگردوند.خلاصه بعد از انگشت نگاري نوبت رسيد به سئوال جواب و همون خانم آمريكايي توپول ازمون سئوال ميكرد اول از من شروع كرد اسم و فاميل و بعد قسم خوردن كه من گفتم به خاطر تولد بچم بايد فرمها اصلاح بشن . بعد شروع كرد به سئوال كردن شغلت چيه و كجا كار ميكني و خصوصيه يا دولتي و اينكه شركتت دقيقا چي كار ميكنه و مدركت آخرين مدركته يا نه منم جواب دادم كه خصوصيه و تو كار نيروگاه و پرسيد كه چه نوع نيروگاهي منم گفتم كه فقط بخار و پرسيد كه اونجا كار پيدا كردم منم گفتم دنبالشم و اينكه تو همين ضمينه مي خوام فعاليت كنم و از اسپانسرم پرسيدكه چه نسبتي با من داره و آيا اونجا زندگي ميكنه و كي مي خوام برم اونجا و هيچ سئوالي از خدمتم كه كجا خدمت ميكردم و چيكار نكردو بعد نوبت خانمم شد و در مورد شغلش سئوال كرد كه گفت تو شركت پخش محصولات بهداشتي كار ميكنه و همچنين در مورد اكو سئوال كرد كه آيا دارو مصرف ميكنه يا نه و منم توضيح دادم كه دكتر گفت كه بگيره ولي هيچ مشكلي وجود نداشت و در آخر هم كه همش داشت تايپ ميكرد بلند شد رفت و يك برگه آبي رنگ آورد و گفت كه از سه هفته ديگه شروع كنم به چك كردن سايت و معلوم نيست كه چقدر طول ميكشه و اگه از 15 سپتامبر بگذره و جواب نياد همه چي رو هواس ولي با توجه به سئوالاتي كه ازم كرد احساس ميكنم كه مثبت بود و اين يه پرسه روتينيه كه بايد انجام بشه بازم از همتون تقاضاي دعا دارم.
راستي يادم رفت كه بگم با گم شدن يكي از چمدونامون تو فرودگاه سفرمون به پايان رسيد.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
سلام به همه
مصاحبه منم هفته گذشته بود ولي متاسفانه فرصت نشد زود تر بيام بنويسم.
من سفرنامم چيز جديدي نسبت به ساير دوستان نداره.
فقط يه آيتم كه خودم بهش برخوردم به دوستان ميگم شايد به درد بخوره.
وسط مصاحبه وقتي داشت ازم درباره كارم و مدرك تحصيليم سوال ميكرد ازم رزومه هم خواست كه خوب من همراه نداشتم. البته گفت به آدرس ايميلشون بفرستم.
خلاصه محض اطمينان يه كپي از رزومه همراه داشته باشين.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: alisarshar ، farnaz82 ، gadfly ، drmahmoodi ، elena ، najibi ، Hornet ، frozen mind ، hamed_gh ، فردين ، AmericanHamid ، kamranjon ، sepinod ، REZA1390 ، DLT ، tartar
(2011-06-15 ساعت 09:44)alisarshar نوشته:  سلام
بالاخره مصاحبه ما هم تموم شد و fbi check خورديم . قبل از اينكه سفرناممو بنويسم بايد از علي آقاي عزيز (Hornet)تشكر كنم و يه سفر به خير چونكه تو فرودگاه همديگه رو ديگه نديديم كه خداحافظي كنيم.

سلام
اول تبریک میگم و دعا میکنم که زودتر جواب کلیرنستون بیاد
یک سوال داشتم اگر کار شما خصوصی بوده و کارت سربازی شمارو هم ندیدن پس میدونید برای چی به شما برگه آبی دادن؟
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
تشکر کنندگان: alisarshar ، im-i ، najibi ، REZA1390
(2011-06-15 ساعت 00:05)najibi نوشته:  ==========================================
Hornet عزیز بسیار ممنون از سفرنامه مفیدتون. من فکر میکردم جواب آزمایشات فرداش آماده است . ۲ روز طول میکشه؟

بله براي همه يك روزه آماده ميشه، فكر كنم چون ديد وقت داريم گفت 2 روز ديگه بيا، ولي همه دوستان همون فرداش جوابارو گرفتن

موفق باشيد
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: alisarshar ، najibi ، REZA1390
(2011-06-15 ساعت 13:11)tanya نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 09:44)alisarshar نوشته:  سلام

سلام
اول تبریک میگم و دعا میکنم که زودتر جواب کلیرنستون بیاد
یک سوال داشتم اگر کار شما خصوصی بوده و کارت سربازی شمارو هم ندیدن پس میدونید برای چی به شما برگه آبی دادن؟

فكر ميكنم به 2 دليل : 1- اسم و فاميلو چك كنن 2- مدركمون مهندسي
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: im-i ، gadfly ، najibi ، kamrani.navid ، coming soon ، tanya ، REZA1390 ، mohammadm64
سفرنامه را مي توانيد از اينجاhttp://mohajersara.com/showthread.php?tid=2602&pid=92352#pid92352 بخوانيد با جزئيات نوشتم براي دوستاني كه مي خوان برن مصاحبه انشالله كه مفيد واقع مي شه...فقط براي رفتن سفارت براي 4 نفر به خانم مليكا 400 درهم (نفري 100 درهم) بديد نه بيشتر.. وبگيد كه از مهاجرسرا هستيد چونه بزنيد شايد هم كمتر قبول كنه
(2011-04-29 ساعت 01:03)mahmood_eng نوشته:  سلام دوستان بك مشكلي كه من در روز مصاحبه برام پيش اومد(4 ژانويه) و در سفرنامه ننوشته بودم (چون منتظر نتيجه بودم) براي پرداخت پول سفارت به من يك فيش 404 دلاري دادن من هم از يك نفر كه اونجا بود پرسيدم گفت درسته و من هم پرداخت كردم (روز مصاحبه هم بد جوري مريض بودم)ايران كه اومدم مدارك را چك كردم ديدم در رسد 404 دلاري نوشته براي ويزاي خانوادگي و به سفارت16 ژانويه ايميل زدم و گفتم كه من ويزاي لاتاري اقدام كردم و شما براي ويزاي خانوادگي از من پول گرفتيد و ما بقي را چطور بايد پرداخت كنم و 20 زانويه جواب دادن كه پولي كه پرداخت كردم قابل بر گشت نيست و بايد 819 دلار را از اول بپردازم و در عوض يك چك به مبلغ 404 دلار به من مي دن كه در آمريكا مي تونم پاس كنم و همه اينهال زماني اتفاق ميافته كه ويزا من آماده شده باشه و بايت اين موضوع هم معذرت خواهي كردن.. 17 آپريل سفارت رفتم براي گرفتن ويزا پرينت ايميلمو دادم و رفت برسي كرد و يك فيش واريز 819 دلار بهم داد و بعد از واريز پول يك چك به درهم معادل 404 دلار دقيقا به اسم خودم دادن كه در ctibanak بايد پاس مي كردم و هيچ كس ديگري غير از خودم امكان پاس كردن چك را نداشت و در نهايت 21 آپريل ويزا رو گرفتم و چك هم 23 آپريل پاس كردم اين مورد رو گفتم تا اگر براي كسي پيش اومد بدونه چكار كنه نكته جالبش اين بود كه تاريخ صدور چك دقيقا 20 ژانويه روزي كه به ايميلم پاسخ داده بودند بود..آدرس ctibank دبي هم بر دبي خيابان خالدبن وليد نزديك ايستگاه مترو خالدبن وليد هست.. براي جابجايي در دبي مي تونيد از مترو استفاده كنيد يك كارت سيلور 20 درهمي بگيريد كه 14 درهم شارز داره هم براي اتوبوس استفاده مي شه و هم مترو و هم قابل شارژ هست جاهايي مثل دبي مال و برج خليف كه رقص آب و آتش هست راحت با مترو مي تونيد بريد دقيقا همين استگاه پياده مي شيد و يك اتوبوس هم داره كه مسر را نوشته دبي مال و با همون ميرد دبي مال پياده مي شيد... براي وايد وادي هم مي تونيد با مترو بريد ايستگاه امارات مال پياده بشيد با تاكسي با 15 درهم بريد ولي اتوبوس هم داره .. برگشت از وايد وادي 2 دقيقه پياده روي تا ايستگاه اتوبوس داره و با راننده بگين مترو استيشن خودش همانجا پياده تون مي كنه و مي گه كجا بايد پياده بشيد... دوستان اگر سئوالي داشتن در خدمت هستم

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: gadfly ، farnaz82 ، najibi ، yousef156
با سلام به همه دوستان
اول از همه از اقای نایجی خیلی تشکر می کنم چون بسیار برای من زحمت کشیدن و وقت زیادی رو برای من گذاشتن و از تمامی دوستانی که من را راهنمایی کردند باید تشکر کنم.
چون بیشتر سفر من همراه اقای نایجی بود و ایشان بسیار کامل تمامی مراحل را توضیح دادن من فقط چند نکته که فکر میکنم جالب باشه برای دوست رو میگم
1- من نه نامه اولیه دریافت کردم نه نامه دوم.فقط با فرستادن ایمیل کیس نامبر و تاریخ مصاحبه رو دریافت کردم.
2-موقع مصاحبه گفتم زبان انگلیسی بلد نیستم البته یکمی بخاطر این حرف به من گیر داد ولی من محکم گفتم تا زمان رفتن زبان خودم رو تقویت میکنم.به نظر من اگر زبانتون عالی نیست از اولین مرحله مصاحبه فارسی حرف بزنید تا مرحله اخر که برای قسم و سوال پرسیدن است کسی بیاد که فارسی بلد باشه چون دانستن یا ندانستن زبان هیچ تاثیری در نتیجه مصاحبه ندارد.
3-من چون سربازی نرفته بودم (معاف داشتم) و شغل دولتی هم نداشتم 5شنبه ویزا رو گرفتم(من 2شنبه 6 جون مصاحبه داشتم)
4-من 5شنبه 1.45 دقیقه رسیدم جلوی سفارت . 2 رفتیم داخل چون انگار مدارک اماده نبود گفتن کمی طول میکشه .به هرحال تا 3 نشستم بعد از صداکردن اسم رفتم و ویزا ویک پاکت مدارک که موقع ورود به امریکا بایدباز شود را گرفتم.
با تشکر از همه دوستانی که به من کمک کردند و امید وارم همه دوستان ویزا بگیرند و شاد و موفق باشند
دوستان عزیزی که راهی دبی هستند، پیشنهاد میکنم تجارب بنده در خصوص هتل و مراکز دیدنی دبی را مطالعه بفرمایند.

خوب و خوش باشید
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، coming soon ، farnaz82 ، naeiji1974 ، alisarshar ، kamranjon
(2011-04-16 ساعت 01:09)jilibo نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان خوبم:
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید تا راهنماییتون کنم.
با سلام
من تا 15 روز دیگه می‌خوام برم دبی میتونین راهنماییم کنین؟
تشکر کنندگان:
از دوستان عزیز یه سئوال دارم

خانم من برنده اصلیه، اما خونه به نام منه و گردش مالی منم خوبه
می تونیم برای ادامه کارمون مدارک منو بدیم؟!!!!

ازتون کمک می خوام چون مصاحبه ما نزدیکه
تشکر کنندگان:
(2011-06-19 ساعت 23:09)ardavan2535 نوشته:  از دوستان عزیز یه سئوال دارم

با سلام به شما دوست عزیز،نگران نباشید از دید اونها تمامی دارایی زن و شوهر متعلق به همدیگر است و اصلا مهم نیست به اسم کی باشه فقط مهم اینه که پر بار باشهBig Grin ،ما هم مورد شما رو داشتیم اما مشکلی پیش نیومد.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: Hornet ، satusa ، coming soon ، najibi ، ravian
(2011-06-20 ساعت 10:57)sunrise نوشته:  
(2011-06-19 ساعت 23:09)ardavan2535 نوشته:  از دوستان عزیز یه سئوال دارم

با سلام به شما دوست عزیز،نگران نباشید از دید اونها تمامی دارایی زن و شوهر متعلق به همدیگر است و اصلا مهم نیست به اسم کی باشه فقط مهم اینه که پر بار باشهBig Grin ،ما هم مورد شما رو داشتیم اما مشکلی پیش نیومد.

دوست عزیز واقعاً ممنونم
خانمم خیلی نگرانه، من می گم که زن و شوهر مشکلی ندارن اما از روی پست های بچه ها که می گن باید به نام برنده اصلی باشه خیلی نگران شده
بازم ممنون از اینکه خیالمون رو راحت کردید
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon
سلام به همگی دوستان خوبم
در اینجا میخوام به رسم وفاداری به کمکهایی که سفرنامه های دوستان در روند مصاحبم به من کرد سفرنامه خودمون جهت انجام مصاحبه در ابوظبی رو اینجا بزارم تا کمکی به دوستان جدید کرده باشم :
1- خرید تور:
با توجه به اینکه از مشهد بیشتر تورها به دبی چارتر هستند من تصمیم گرفتم تور یک هفته ای بخرم چون می خواستم غیر از مصاحبه زمانی هم برای خرید و تفریح داشته باشم.قیمت تور هم نفری 485 تومان با پاس جدا برای من و خانمم و با پرواز تابان و هتل 3 ستاره بود.
مصاحبه ما یکشنبه june 12 بود و پرواز ما پنجشنبه قبلش ساعت 7 صبح بود و از قبل هم به Dr. Shukla در NMC ایمیل زدم و برای بعداز ظهر پنجشنبه وقت مدیکال رزرو کردم.
پرواز ما با شرکت تابان بدون تاخیر یعنی همون 7 صبح از مشهد پرواز کرد و از شانس خوب ما بدلیل اینکه تابان هواپیماهای توپولف شو از خط خارج کرده ، رفت و برگشت مارو با هواپیمای بوئینگ شرکت Skyjet امارات انجام دادن که خیلی هم خوب بود.
2- هتل :
هتل ما هتل دبی پالم 3 ستاره در منطقه دیره بود که به همه جا نزدیکه از جمله NMC و همینطور بازارهای اصلی یعنی city center و... با تاکسی تا NMC کرایه 15 درهم بود. در ضمن هتلش 4 تا دیسکو داشت برای کسایی که دوست دارن و دیسکو معروف تپش که آسف شبا اونجا برنامه داره هم تو هتل ما بود. پذیرایی شون هم شامل صبحانه و ناهار بود که غذاشون هم با توجه به هتلای 4 ستاره ای که من قبلا تو دبی رفته بودم خوب بود.
فقط مشکلش این بود که شبایی که نمی خواستین برین دیسکو صدای آهنگ تا حدودی تو اتاقا میومد (تا 3 صبح هم دیسکوها فعالن)
3- مدیکال:
ساعت 5 بعدازظهر پنجشنبه طبق وقت قبلی با تاکسی رفتیم NMC که اصلا مهم نبود که وقت هم رزرو کرده باشین و همین که گفتم برای مدیکال سفارت اومدم، سریع و تقریبا خارج نوبت و در عرض مدت زمان 2 ساعت کارامون رو انجام دادن. مدارک و کارتای واکسن و عکسها و کپی نامه KCC رو ازمون گرفتن و اول معاینه چشم و فشار خون و قد و وزن و بعد معاینات دکتر شوکلا و بعد X-Ray و بعد هم آزمایش خون.
من چون فشارم روی 14.5 بود، دکتر شوکلا گفت که حتما رفتی ایران درمان کن ولی ظاهرا در نتایج مدیکال بی تاثیر بود.در ضمن خانمها و آقایون آمادگی شو داشته باشین که آقای دکتر شوکلا و دستیار ایشون که یک خانم بود همه جاتون رو معاینه میکنن. (همه جا رو)
توی سالن انتظار NMC آقای Hornet رو دیدم و با ایشون آشنا شدم که قبل از ما اومده بودن و تستاشون رو داده بودن و برای اخذ جوابش اونجا بودن و ظاهرا بخاطر اشتباهی که پرسنل NMC انجام داده بودن یکم در گرفتن جواب مدیکال معطل شده بودند.
آقای Alisarshar هم بخاطر مشکلی که بعد مشخص شده بود مهم نبوده متحمل هزینه های اضافی شده بودند که حتما خودشون اگه دوست داشته باشن توضیح میدن.
ما چون همه واکسن هامون رو در ایران زده بودیم اونجا فقط نفری 425 درهم هزینه دادیم و جواب مدیکال هم 24 ساعت بعد از آزمایشات (اگه مشکل خاصی نداشته باشین) حاضره که مال مارو خوشبختانه سریع دادن و شنبه شب ساعت 7 (چون جمعه NMC تعطیله) جوابارو گرفتیم و در اونجا بود که با آقایAlisarshar آشنا شدم و خانم ملیکا هم اونجا بودند که برای فردا صبح و حرکت به سمت سفارت هماهنگ کردیم.
4- روز مصاحبه:
ما شنبه شب زودتر خوابیدیم (البته خانمم 10 خوابید ولی من بخاطر استرسی که داشتم تا 12 خوابم نبرد) و صبح ساعت 4.30 بیدار شدیم و چون ماشین ون خانم ملیکا خراب شده بود ایشون یک ماشین سواری برای ما فرستادند دم هتلمون که 350 درهم کرایه ما دو نفر شد و برای اون 4 نفر هم (آقای Hornet و Alisarshar با خانماشون) که خود خانم ملیکا با سواری آوردشون نمیدونم نفری چند کرایه داده بودند.
از دوبی تا ابوظبی در اتوبان تقریبا 1.30 تا 2 ساعت راه هست که ما ساعت 5.15 راه افتادیم و 6.50 اونجا بودیم که تازه بعد از ما همه اومدن و در حدود 50 تا 60 نفری میشدن (سرمایه گذاری و دانشجویی و ویزیت و لاتاری)و خانم ملیکا با بچه های دیگه، قبل از ما رسیده بودند. غیر از ما 6.5 نفر (0.5 نفرش کوچولوی شیرین آقای Alisarshar ) یک آقا پسر دیگه ای هم اونجا بود که اونم برنده لاتاری بود و با این سایت هیچ آشنایی نداشت و خیلی از لزومات مصاحبه رو هم نمی دونست که من از اطلاعاتی که از اینجا بدست آورده بودم یکسری راهنماییهایی بهش کردم که خیلی خوشحالم که موثر واقع شد و تونست یک ضرب ویزا بگیره و اینم بگم که اسپانسر هم نداشت پرینت خیلی قوی هم نداشت و کلا تازه فارغ التحصیل شده بود و فکر کنم از شیراز اومده بود.
ساعت 7.45 هدایت میشین داخل سفارت و روند داخل سفارت هم که همه گفتند که بازرسی بدنی میشین، هیچی غیر از مدارکو نمیتونین ببرین تو و موبایلتون رو میگیرن (خاموش) و از همون راهرو بین دو ساختمون رد میشین و میرین داخل ساختمون اصلی و شماره بهتون میدن.
ما شماره 5 بودیم و وقتی که شمارمون رو کانتر افتاد رفتیم و یک دختر خانم عرب محجبه و انگلیسی زبان مدارکمون روگرفت و عکسامون رو هم که قبلا گفتم ازم قبول نکرد ایشون (چون سه رخ بود و گفت باید دید از روبرو باشه). بعد پرسید میتونین الان هزینه ها رو پرداخت کنین (!) گفتم بله که میتونم و قبض داد که برین صندوق پرداختش کنین بیارین واسم . چون نفری 819 $ مجوعش میشد 1638 $ و من 17 تا 100 دلاری دادم ، صندوق دارش مثل سوپرمارکتهای تو ایران گفت پول خرد ندارم و من از کسایی که تو سالن بودند پولمو خرد کردم و به ایشون دادم.
قبضشو بردم برا دختره و اون هم چون دید زبان من بد نیست خودش بدون اینکه از من سئوال کنه بالای برگم نوشت زبان مصاحبه انگلیسی. که همینجا بگم اگه در حد ABCD هم هستین انگلیسی انتخاب کنین چون به احتمال زیاد یک پوئنه و در ضمن آفیسرتون هم خیلی شمرده و ساده صحبت میکنه و هرجا متوجه نشدید براتون تکرار میکنه یا کلمات رو عوض میکنه.
در ضمن من اون خانم آفیسر چاق معروف رو که همه میگن ، ندیدم اونجا. بعداز نیم ساعت شمارمون دوباره رو کانتر افتاد و آفیسرمون یک خانم محجبه دیگه بود که فکر کنم اونم عرب بود و بعد از اینکه سوگندمون داد گفت شما انگشت نگاری نشدین!؟ گفتم نه. گفت پس اشتباه صداتون کردن برین بشینین دوباره شمارتون میفته . بلافاصله دوباره شمارمون افتاد و رفتیم با دستگاه انگشت نگاری شدیم (این یکی یک خانم آمریکایی بسیار خوش برخورد بود که از رنگ موی خانمم خیلی تعریف کرد) دوباره نشستیم و دوباره شمارمون افتاد و همون خانمه اولی بود که گفته بود اشتباهی صداتون کردن.
سئوالات مهمش در مورد نوع کارمون بود که دولتی یا نیمه دولتی هست یا نه و اینکه بدون اسپانسر تو آمریکا خیلی سخته میخوای چه جوری خودتو راه ببری که جواب دادم میخوام 15000 $ پول cash ببرم با خودم برا 6 ماه اول و بعد دوباره میام ایران و با پول برمیگردم. گفت حتما با یک وکیل یا حسابدار در اونجا صحبت کن که این کارت غیر قانونی نباشه. بعد هم از خانومم چندتا سئوال راجع به کارش کرد. بعد رفت اون پشت و با یک برگه آبی (همون آبی معروف FBI check خودمون) برگشت و دقیقا چیزی که به من گفت این بود :
"پرونده شما نیاز به بررسی رده های بالاتر رو داره و در حال حاضر شما از نظر من برای دریافت ویزا eligible نیستید. ولی در آدرسی که در این برگه زده شده چک کنید و هروقت روند بررسی پروندتون تموم شد ما تو سایت آپدیت میکنیم که بیای ویزاتو بگیری. البته خانمت از نظر من مشکلی نداره و میتونه الان ویزا بگیره ولی چون شما برنده اصلی هستید اون هم باید صبر کنه تا زمان ویزای شما بهش ویزاشو بدیم."
پرسیدم این روند چقدر طول میکشه ؟ گفت : چون این بررسی یک بررسی بین سازمانی هست من اصلا هیچی دیگه نمیتونم به این صحبتام اضافه کنم و فقط هر چی تو برگه آبی هست و هرچی تو سایت بود همونه. (تو برگه نوشته from 2 weeks to several months زمان بررسی پروندتونه)
فقط نقص مدرک در مورد عکسامون رو آفیسر ندیده بود که من خودم بهش گفتم و اونم روی همون برگه آبی با خودکار قرمز نوشت و گفت هر وقت تو سایت اکی شد همون زمان با پاسپورتاتون بیارین برامون.
بعدشم اومدیم بیرون و تموم و کلا این پروسه از زمان وارد شدن به سفارت تا زمان خارج شدن از سفارت تقریبا 2 ساعت زمان برد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان