موضوعها: 0
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر تمام دوستان برنده لاتاری
خوب میبینم که دوستان تهران هم میتینگ خود را برگذار کرده و متاسفانه من نتونستم در این گرده همایی شرکت کنم
به علت مشکلات فنی
اما امیدوارم اشکان جون و اقا مهدی گل از دوستان 2010 که در گرده همایی اصفهان حضور داشتند جای ما را خالی کرده باشند
امیدوارم این گرده همایی ها در سال دیگر چنین موقع ای در جوار مجسمه ازادی امریکا بر پا شود
دوستان منتظرم ببینم این مدیر گل که مثل حل المسائل می موند ((اقا اشکان گل)) کی میرود ابوظبی برای مصاحبه که بتونم بعد از برگشتش سومین میتینگ اصفهان را ترتیب بدم
به امید موفقییت تمام دوستان
با تشکر
امیر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-09 ساعت 12:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-09 ساعت 12:48 توسط taraneh@mini.)
سلام به همه دوستان عزیز.من تازه امروز رسیدم مشهد.به اینترنت دسترسی نداشتم که از همه کسایی که اینقدر لطف دارن و زحمت می کشن تشکر کنم.منو ببخشید.چون علاوه بر این من امروز پدربزرگم عمرشو داد به همه برندگان 2011 که برن آمریکاو به جاش زندگی کنن.خیلی عالی بود همه چی.ممنون.به امید دیدار دوباره شما دوستان گلم.
ممنون یوزر جان.اومدن ما از مشهد تا اونجا در مقابل زحمتای شما خیلی ناچیز بود.
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-09 ساعت 12:46)taraneh@mini نوشته: سلام به همه دوستان عزیز.من تازه امروز رسیدم مشهد.به اینترنت دسترسی نداشتم که از همه کسایی که اینقدر لطف دارن و زحمت می کشن تشکر کنم.منو ببخشید.چون علاوه بر این من امروز پدربزرگم عمرشو داد به همه برندگان 2011 که برن آمریکاو به جاش زندگی کنن.خیلی عالی بود همه چی.ممنون.به امید دیدار دوباره شما دوستان گلم.
ممنون یوزر جان.اومدن ما از مشهد تا اونجا در مقابل زحمتای شما خیلی ناچیز بود.
ترانه عزیز از اینکه شما وباقی دوستان از استانهای مختلف تشریف اوردین واقعا ممنون! خسته نباشین!!
بابت فوت پدربزرگتون هم تسلیت میگم!
امیدوارم پدر بزرگتون در طول زندگیش به همه ارزوهاش رسیده باشه!!
وبه امید اینکه دوستای مهاجرسرایی به همه ارزوهاشون برسن!
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
راستش نمي دونستم اين مطلب را بايد در كدام قسمت بنويسم. ولي ديدم چون سوالي بود كه در گردهمايي مطرح شد لذا تصميم گرفتم اينجا بنويسم.
قضيه از اين قرار است كه يكي از دوستان 2010 (Sodaye_Aseman) يا همون آقا سعيد كه ويزاي خودشون را گرفته بودند و چند بار به آمريكا رفته بودند و برگشته بودند داشتند براي دوستان توضيح مي دادند كه يكي از مشكلات اونجا هزينه زياد بيمه آزاد پزشكي است . اتفاقا من چند روز گذشته ملاقاتي داشتم با يكي از دوستان برنده لاتاري 2008 كه با اين سايت آشنا نيستند و تازه براي ديدن اقوام به ايران آمده بودند و ايشان به من گفته بودند كه بيمه دولتي دارند و بسيار خوب است. لذا به دوستان گفتم من چنين مطلبي را شنيده ام و دوستان بسيار مشتاق شدند كه بدونن كه اين بيمه دولتي به چه صورتي است. من هم كه اطلاعات كافي در اين زمينه نداشتم به دوستان قول دادم كه بطور دقيقتر از دوستمون سوال كنم و نتيجه را براشون بنويسم.
جهت استفاده از بيمه دولتي بايد به اداره social security مراجعه نماييد و فرمهاي خاصي است كه بايد بطور دقيق آنها را پر نماييد البته كاملا منطبق با واقعيت كه تعدادي از اون اطلاعات شامل حساب بانكي ، ميزان درآمد در صورت داشتن شغل ، تعداد افراد خانواده ، Credit و گرين كارت و اجاره خانه و ... است و سپس آنها بر اساس جدولي كه دارند و بر اساس ميزان درآمد و تعداد افراد خانواده تعيين مي نمايند كه بيمه درماني دولتي يا Cash aid يا food stamp يا همه موارد به شما تعلق ميگيرد يا در صورت خوب بودن درآمد شما ممكن است هيچكدام از آنها به شما تعلق نگيرد. البته اين امكانات تا زماني كه درآمد شما پايين است موجود مي باشد و در صورت بالا رفتن درآمد شما قطع خواهد شد ولي براي بچه ها تا 16 سالگي قطع نمي شود.
در اينجا لازم مي دونم از دوست خوب برنده 2008 و همسر ايشان كه از ساوه مي باشند و در اين زمينه من را راهنمايي كردند تشكر كنم.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از لطفت معین جان.آرزوی رسیدن به بهترین آرزوها برای همتون رو دارم.
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
از زحمات همه عزيزان جهت گردهمائي تشكر مي كنم ، از مهدي عزيز ، اشكان ، صدرا ، حيدر و تك تك كساني كه راهنمائي مي كردن ،اميدوارم كه در همايش بعدي سئوالات مربوط به ويزا و اقامت رو از اين دوستان بتونيم بپرسيم
ارادتمند همه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-10 ساعت 13:02)sodaye_aseman نوشته: (2010-08-09 ساعت 18:40)success نوشته: سلام
راستش نمي دونستم اين مطلب را بايد در كدام قسمت بنويسم. ولي ديدم چون سوالي بود كه در گردهمايي مطرح شد لذا تصميم گرفتم اينجا بنويسم.
قضيه از اين قرار است كه يكي از دوستان 2010 (Sodaye_Aseman) يا همون آقا سعيد كه ويزاي خودشون را گرفته بودند و چند بار به آمريكا رفته بودند و برگشته بودند داشتند براي دوستان توضيح مي دادند كه يكي از مشكلات اونجا هزينه زياد بيمه آزاد پزشكي است . اتفاقا من چند روز گذشته ملاقاتي داشتم با يكي از دوستان برنده لاتاري 2008 كه با اين سايت آشنا نيستند و تازه براي ديدن اقوام به ايران آمده بودند و ايشان به من گفته بودند كه بيمه دولتي دارند و بسيار خوب است. لذا به دوستان گفتم من چنين مطلبي را شنيده ام و دوستان بسيار مشتاق شدند كه بدونن كه اين بيمه دولتي به چه صورتي است. من هم كه اطلاعات كافي در اين زمينه نداشتم به دوستان قول دادم كه بطور دقيقتر از دوستمون سوال كنم و نتيجه را براشون بنويسم.
جهت استفاده از بيمه دولتي بايد به اداره social security مراجعه نماييد و فرمهاي خاصي است كه بايد بطور دقيق آنها را پر نماييد البته كاملا منطبق با واقعيت كه تعدادي از اون اطلاعات شامل حساب بانكي ، ميزان درآمد در صورت داشتن شغل ، تعداد افراد خانواده ، Credit و گرين كارت و اجاره خانه و ... است و سپس آنها بر اساس جدولي كه دارند و بر اساس ميزان درآمد و تعداد افراد خانواده تعيين مي نمايند كه بيمه درماني دولتي يا Cash aid يا food stamp يا همه موارد به شما تعلق ميگيرد يا در صورت خوب بودن درآمد شما ممكن است هيچكدام از آنها به شما تعلق نگيرد. البته اين امكانات تا زماني كه درآمد شما پايين است موجود مي باشد و در صورت بالا رفتن درآمد شما قطع خواهد شد ولي براي بچه ها تا 16 سالگي قطع نمي شود.
در اينجا لازم مي دونم از دوست خوب برنده 2008 و همسر ايشان كه از ساوه مي باشند و در اين زمينه من را راهنمايي كردند تشكر كنم.
سٍلام مرسي از مطلبي كه گذاشتي
اگه بتوني اطلاعات جزئي تري بگيري كه به چه صورت فرم ها رو پر كنيم تا مشمول اين كمك دولتي بشيم ممنون ميشم
راستي من شنيده بودم كساني كه با فرم I-134 ميروند آمريكا يا ثابت كردند كه از نظر مالي مشكلي ندارند و حساب بانكي دارند نمي تونند از اين كمك استفاده كنند، اينم از دوستت بپرس و بي زحمت با email من شماره خودتو بزار تا تماس بگيرم و زودتر در جريان باشم چون ماه آينده يك سفر كوتاه ديگه به آمريكا دارم
مرسي
سلام
راستش اين دوستمون با فرم I-134 رفته اونجا و وضع ماليشون هم خوب است ولي پول زيادي با خودش نبرده و باز هم پول اضافه را در حسابش نگه نداشته بود در ضمن در فرم I-134 بند 11 قسمتي هست كه اگر اسپانسر I intend را انتخاب كنه هزينه اينگونه كمكها بر عهده ايشان است و اگر I don't inted را انتخاب نمايد مشكلي پيش نمي آيد.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 13:13)OMID_R نوشته: سلام به همگی
واقعه گردهمایی مفیدی بود، دست همه از جمله دوستان برگزارکننده و هماهنگ کننده درد نکنه اجرتون با پریزیدنت اوباما
ما بچه مشهدی های طفلک (free_free و خودم ) از یک روز قبل راه افتادیم و با چه مصیبتی خودمونو به تهران رسوندیم و یک روز بعدشم تو راه بودیم تا رسیدیم خونموم (بماند که چندتا شمع رو هاپولی کردیم تا پولشو جور کردیم ) ولی اینقدر جلسه خوب و مفیدی بود که هنوز دارم انرژی مثبتشو با خودم راه میبرم ( حتی ویانا کوچولو هم که با شنیدن اسم آمریکا مو به تنش سیخ و آب از لب و لوچش آویزون شده بود )
با پوزش از بقیه مشهدی ها که شرافتمندانه اومدن و به هیچ شمعی هیچ نگاه چپی نکردن
درود به همتون
اقا سلام عرض شد.اقا منم مشهدم.ما که نتونستیم بیایم همایش.شما یه قرار واسه ما تو مشهد بزار کمکمون کن.دمت گرم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سـلام به دوستان
با توجه به اینکه کارنت اولین سری تا 24 شهریور مشخص می شود من تاریخ 26 شهریور ماه را برای گرد همایی 2011 پیشنهاد می کنم دوستانی که موافقند نظر مساعد و محل مورد نظرشان را بنویسند تا در تاریخ 20 شهریور محل گردهمایی را نیز تثبیت نماییم .
با تشکر از شما دوستان
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.