کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام:
يه سوال،به نظر شما اين عقبكرد ها به خاطره قبولي توي لاتاري نيست؟
اخه شايد به خاطره اين باشه كه الان سفارت به خاطره افراد قبولي تو لاتاري و كمبود وقت به كروه هاي ديكه توجه نميكنن؟

(به خاطره يه كم غلط املايي منو ببخشيد براي اينكه دارم با موبايل مينويسم و اين داراي حروف عربيه نه فارسي)
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ
تشکر کنندگان:
بنفشه حانم ممنون از نظر لظفتون . بار دوم که می حواستید تشریف ببرید اتفاقا" من در یک تاپیکی نوشتم که ((ای کاش دوباره یه همانگی می کردید و ... )) که متاسفانه دیگه دیر شده بود و شما تشریف برده بودید.
در هر صورت دعای خیر همه بروبچه ها بدرقه راهتون.

(2011-07-21 ساعت 00:36)sohi نوشته:  سلام:
يه سوال،به نظر شما اين عقبكرد ها به خاطره قبولي توي لاتاري نيست؟
اخه شايد به خاطره اين باشه كه الان سفارت به خاطره افراد قبولي تو لاتاري و كمبود وقت به كروه هاي ديكه توجه نميكنن؟

(به خاطره يه كم غلط املايي منو ببخشيد براي اينكه دارم با موبايل مينويسم و اين داراي حروف عربيه نه فارسي)

sohi خانم گل . تروبه خدا نیا یه سوال بپرس و بعد 6-7 ماه پیدات نشه ها. یه نگاه به اینچا بنداز Big Grin Tongue
شوحی کردما !
من که فکر نمی کنم پروسه برو بچه های لاتاری در برابر تعداد ویزا های موجود از اهمیت زیادی برخور دار باشه.

روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، sohi ، comrun ، GBUSA ، Farshid22 ، amir2640 ، ms-banoo ، بنفشه ، sasan_rock
(2011-07-21 ساعت 02:25)dreamer60 نوشته:  sohi خانم گل . تروبه خدا نیا یه سوال بپرس و بعد 6-7 ماه پیدات نشه ها. یه نگاه به اینچا بنداز Big Grin Tongue
شوحی کردما !
من که فکر نمی کنم پروسه برو بچه های لاتاری در برابر تعداد ویزا های موجود از اهمیت زیادی برخور دار باشه.
!!!!من هیچ وقت نیومدم سوالی کنم ودیگه پیدام نشه اتفاقا هر روز میام سایت.جواب سوال خانم پرنیا رحمانی قبلا جاهای دیگه داده بودم و گفته بودم در کتوگری f1 هستم و همچنین چون در پیام خصوصی دادم دیگه ی نیازی نمیدیدم دوباره جوابشوشونو بدم.اماممنون از یاداوریتونBig Grin
و ممنون از جوابتونWink
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، amir2640 ، dreamer60
دوستان، این بحث ((از آلن بپرسید)) چه ربطی به این تاپیک داره؟! Sad
تمام پستهای این بحث رو به تاپیک کلیرنس منتقل می کنم.
تعداد ماها نسبت به لاتاری ها به مراتب کمتره، بنابراین انتظار میره که با نظم بیشتری فعالیت کنیم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، Farshid22 ، comrun ، bsbali ، sasan_rock
فروزن عزیز فکر می کنم اشتباهی شده . اون برنامه به هیچ عنوان فقط مربوط به کلیرنس نیست!!!! Sad
اگر تعدا سوالات مربوط به کلیرنس بیشتر هست , به این دلیله که افراد بیشتری در این مورد کامنت گذاشته اند.
همون طوری که خودشون هم اعلام کرده اند مربوط هست به سوالاتتون در مورد ویزا .
خوب تقریبا" 90% ماها (کیس های خانوادگی ) الان پروندمون تحت تاثیر عقب گرد های ویزا بولتنه.
برای همین من این بحث رو اینجا مطرح کردم تا شاید با اینکه دیر این مساله رو فهمیدم ولی باز هم بشه تعداد اعتراض ها رو نسبت به شرایط موجود افزایش بدیم.
هنوز هم فکر می کنم برای اون موضوع بهترین تاپیک رو انتخاب کردم. مدتهاست این جمله رو بارها هرکدوممون به هم گفتیم که ((متاسفانه راه دیگری وجود نداره ... فقط باید صبر کنید)) ولی امروز می تونستیم مثل بروبچه های لاتاری بریم و مشکلاتی که برامون به وجود اومده رو با اونها در میون بگذاریم. در بین کامنتها فقط 6 کامنت در مورد کیس های خانوادگی بود. آیا واقعا" پتانسیل ما در همین حد بود؟؟؟؟ درسته که افراد فعال در مهاجرسرا اغلب بروبچه های لاتاری هستند ولی قبول باید کرد که از نظر تبادل ارتباطاط , همکاری ها , هم دردی ها , هم فکری ها و اطلاع رسانی ها و خیلی مسایل دیگر بهتر از ما عمل کرده اند.
امیدوارم روزی نیاد که هدف اصلی مهاجرسرا که همانا ارتباط و اطلاع رسانی و ... هست فدای فرعیات بشه.
اگر من اشتباهی کرده ام با آغوش باز شنوای انتقادات یکایک شما هستم.
Sad

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، GBUSA ، sohi ، amir2640 ، bsbali
(2011-07-25 ساعت 15:31)frozen mind نوشته:  دوستان، این بحث ((از آلن بپرسید)) چه ربطی به این تاپیک داره؟! Sad
تمام پستهای این بحث رو به تاپیک کلیرنس منتقل می کنم.
تعداد ماها نسبت به لاتاری ها به مراتب کمتره، بنابراین انتظار میره که با نظم بیشتری فعالیت کنیم.
با احترام frozen aziz
من هم معتقدم باید یک طوری صدایمان را به گوش انها برسانیم . این که تعداد لاتاریها از ما بیشتر است دلیل نمیشود که برای اونها کامنت نگذاشت به نظر من خود شما باید این مطلب را بین اعضا مطرح تا اونها هم کامنت بگذارند از جمله خودتون چرا که نه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind
دوست عزيز منو ببخشيد ولي اصلا منظور شما رو متوجه نشدم!
منظور من اين بود كه چرا بحث از آلن بپرسيد رو اينجا مطرح كردين نه در تاپيك كليرنس خودمون. مگه نه اينه كه بحث از آلن بپرسين به اعتراض به طولاني شدن اف بي آي چك و دريافت كليرنس مربوطه؟
--------------------------------
پي نوشت:
همين الآن پست دريمر عزيز رو خوندم و تازه متوجه شدم كه منظور ايشون و mok3 عزيزم چيه!
راستشو بخواين من بقدري سرم شلوغه كه حتي يك بار هم نتونستم به اون سايت سر بزنم. از نظر فني هم براي دسترسي به فيسبوك مشكل دارم البته اين فقط به هيت.لر شك.ن مربوط نميشه.
به هر حال از اين كه متوجه نبودم و از شما گله مند شدم، عذر مي خوام.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، comrun ، GBUSA ، sasan_rock ، Kaveh90 ، amir2640
(2011-07-25 ساعت 20:19)frozen mind نوشته:  دوست عزيز اصلا منظور شما رو متوجه نشدم!
منظور من اين بود كه چرا بحث از آلن بپرسيد رو اينجا مطرح كردين نه در تاپيك كليرنس خودمون. مگه نه اينه كه بحث از آلن بپرسين به اعتراض به طولاني شدن اف بي آي چك و دريافت كليرنس مربوطه؟

یک بار دیگه توضیحات رسمی این سایت رو درباره این برنامه در اینجا قرار می دهم:
----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان گرامی، دوباره نوبت قسمتی دیگر از سری مجموعه های از «از آلن بپرسید» شده است! موضوع این هفته ویزای آمریکا خواهد بود. تا دوشنبه ۲۵ ژوئیه ساعت هشت شب به وقت تهران فرصت خواهید داشت تا سؤالات خود را زیر این پست برای آلن مطرح کنید. ویدئو پاسخ های آلن، روز اول ماه اوت در صفحه فیسبوک ما گذاشته خواهد شد
------------------------------------------------------------------------------
همونطوری که مشاهده می کنید حرفی نزده که فقط در مورد کلیرنس سوال بکنید.

پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، frozen mind ، amir2640 ، Kaveh90 ، Toranj ، sohi ، Farshid22
حیف شد فرصت تمام شد و صدای ما هم به گوش کسی نرسید و بر عکس صدای برندگان لاتاری حصابی شنیده شد و این
فقط به دلیل کم کاری خودمونه
ای کاش بیشتر مشارکت میکردیم بازهم خدا پدر دریمور رو بیامورزه که در حد توانش اطلاع رسانی خوبی کرد
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، dreamer60 ، Kaveh90 ، bsbali ، frozen mind ، Farshid22 ، sasan_rock
(2011-07-26 ساعت 16:38)amir2640 نوشته:  حیف شد فرصت تمام شد و صدای ما هم به گوش کسی نرسید و بر عکس صدای برندگان لاتاری حصابی شنیده شد و این
فقط به دلیل کم کاری خودمونه
ای کاش بیشتر مشارکت میکردیم بازهم خدا پدر دریمور رو بیامورزه که در حد توانش اطلاع رسانی خوبی کرد

از این آقای آلن هم آبی گرم نشد !!!اصلا راجع به ویزا بولتن و عقبگرد حرفی نزد کلا زمان ویدئو 11 دقیقه بود و به سوالات دیگر هم خیلی کلی جواب داد!!
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، bsbali ، frozen mind ، Farshid22
((پست موقت در جواب لادن عزیز))

اگر مبنای مظلومیت رو عقب گرد و فریز شدن بگذاریم به این شکل رده بندی میشه :

1- کتگوری f1 .. به دلیل دوبار عقب گرد هولناک و فریز شدن کامل به مدت 7 -8ماه + تهدیدات هرماه vb مبنی بر اینکه این ماه بهتون رحم کردیم ولی ماهه دیگه عقبگرد خواهین داشت !Sad
2- کتگور f4
3-کتگوری f2b , f3
****لازم به ذکره که پس از مطالعات زیاد ستاد هدفمندسازی مستضعفین مهاجرتی مهاجرسرا کتگوری f2a به دلیل پیشرفت های متوالی طی چند ماه اخیر از گردونه مظلومین به کلی بیرون رفته و به عنوان کتگوری پیشتاز در حال پیشتازیه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، sasan_rock ، comrun ، sohi ، amir2640 ، Kaveh90 ، frozen mind ، f1f ، bsbali ، Toranj ، rozollina ، Farshid22 ، پرستو
بچه ها، من یه پیشنهاد دارم، خبر های نا امید کننده نزارین
تا 10 روز دیگه ویزا بولتیم آپ دیت میشه و همگی وضعیتمان مشخص میشه پس بی مورد هست 10 روز زودتر ناراحت بشیم
نگین عقب گرد میشه یا فیریز میشه، اگه قراره بشه، بزارین همون 10 روز دیگه بفهمیم
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، dreamer60 ، sasan_rock ، پريچهر رحيمي ، Kaveh90 ، frozen mind ، bsbali ، Farshid22
rbadboy عزیز در مورد عقب گرد از خودم در نیاوردم , قربون شکلت اگه ویزا بولتن رو خوب بخونی دومرتبه در مورد کتگوری f1 تهدید کرده که احتمالا" باز هم شامل عقب گرد خواهد بود ...
بعدشم انرژی منفی کجا بود ... من کلا" حرفامو از سر طنز گفتم .
ممنون به خاطر پیشنهادت
----------------------------------------
mohamadtj جان , راست میگید جدایی از همسر واقعا" سخته ولی یادتون باشه که بروبکس f1 وقتی ویزا گرفتن تازه باید بعدش ازدواج کنن و بعدش همسرشون می یاد f2a میشه و بعدش دوباره چک کردن ویزا بولتن و بعدش دوباره عقب گرد کردن و بعدش..... یعنی f2a هایی که از طریق ازدواج در این کتگوری هستند حداقل یکی دو پله از f1 ها جلو ترند.

پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، comrun ، rbadboy85 ، amir2640 ، Kaveh90 ، frozen mind ، f1f ، Toranj ، Farshid22
(2011-08-05 ساعت 04:02)dreamer60 نوشته:  نه بابا عقب گرد کجا بود .. اون قضیه تهدید به عقب گرد فقط در رابطه با F1 هست که ان شا.. اون هم منتفی میشه Shy . به نظر من همگی باید روی صندلی بشینیم کمربندها ی ایمنی رو ببندیم و آماده تیک- آف VB_AIR LINE باشیم . این ماه آخرین ماه سال ویزایی هست و اکتبری که مدت ها بود انتظارشو می کشیدیم داره کم کم از راه می رسه ... روزهای سخت انتظار و دلهره و افسردگی رو به پایانه ....... پیش به سوی کشور آرزو ها .........Shy

مگه قراره اکتبر چه اتفاقی بیفته؟ خبریه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
mohamadtj عزيز
حداقل يکي دو ماهي هست که در همين تاپيک مهاجرت خانوادگي دائما حرف اينه که اکتبر اول سال جديد ويزائيه ...
يکي دو صفحه عقبتر رو نگاه کنيد ... خودتون متوجه ميشين

CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، sasan_rock ، bsbali ، comrun ، Toranj ، amir2640 ، frozen mind ، leily ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان