کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام دوستان
ما در ماه آگوست كارنت دوم شديم و به دستور سفارت در زمان كارنت شدن به آنها ايميل زديم يعني 15 روز پيش ايميل زديم . اما تا به امروز كه 6 آگوست است هنوز نه در سايت سفارت پيغامي گرفته ايم و نه جواب ايميلي گرفته ايم . درضمن سفارت ابوظبي معمولا بين 5 تا 8 روز جواب ايميل را مي دهد اما اين بار نمي دانم چه شده است !
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، GBUSA ، comrun
(2011-08-06 ساعت 08:31)بنفشه نوشته:  سلام دوستان
ما در ماه آگوست كارنت دوم شديم و به دستور سفارت در زمان كارنت شدن به آنها ايميل زديم يعني 15 روز پيش ايميل زديم . اما تا به امروز كه 6 آگوست است هنوز نه در سايت سفارت پيغامي گرفته ايم و نه جواب ايميلي گرفته ايم . درضمن سفارت ابوظبي معمولا بين 5 تا 8 روز جواب ايميل را مي دهد اما اين بار نمي دانم چه شده است !

ما در ماه آگوست كارنت دوم شديم؟؟!!!! متوجه نميشم عزيزم
ميشه priority date بفرماييد چه تاريخي هست دقيقا؟
بعدشم دوستان ويزا بولتن قسمت this month visa bulletin توجه كنيد بر اساس اين قسمت بايد بفهميد كارنت شدين نه upcoming visa bulletin
بعضي ها اين قسمتو مي بينند فكر ميكنند كارنت شدن وكيلها هم از اين اطلاعات غلط مهاجران سو استفاده ميكنند پس مواظب باشيد دچار اشتباه نشيد
حال ميايم فرض ميگيريم شما كارنت شدين ايميل دادين ولي هنوز نامه را دريافت نكردين مشكلي نيست صبر كنيد ولي ممكن نقص پرونده داشته باشين اين احتمال هم در نظر بگيريد
وقتي ويزا بولتن ثبت ميشه مثلا تا 8 آوريل نبايد اينطور فكر كنيم پرونده هاي تا 7 آوريل كارنت شدن قطعا بايد نامه مصاحبه رو بگيرن هيچي معلوم نيست فقط پيگيري كنيد كه مدارك تكميله دراين صورت تنها راهش صبر كردنه
كتگوري f4
تاريخ اپلاي:1 مي 1999
priority date:27april2000
approval notice:27january2006
(تكميل پرونده) دريافت نامه مصاحبه 3 اكتبر 2011
تاريخ مصاحبه 17 نوامبر 2011
قبول براي دريافت ويزا 17 نوامبر 2011
دريافت ويزا 19 نوامبر 2011Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-06 ساعت 12:31)پريچهر رحيمي نوشته:  ما در ماه آگوست كارنت دوم شديم؟؟!!!! متوجه نميشم عزيزم ...
بنفشه یک بار کارنت شده و مصاحبه هم رفته و حتی زمانیکه جواب AP آمد رفتن و پاسپورت ها رو هم تحویل سفارت دادند که درست همون زمان ویزا بولتین عقب گرد کرد و پاسپورت ها رو سفارت بدون ویزا پسشان داد.
حالا ایمیل زدن به سفارت که دیگه باز الکی نرن اونجا و مطمئن شن که این دفعه مشکلی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، بنفشه ، پريچهر رحيمي ، comrun
بنفشه خانم من آخرین باری که ایمیل زدم به سفارت حدود یک ماه پیش بود و در حدود 10 روز بعد جواب گرفتم. به نظر من دوباره ایمیل بزنید یه تماس تلفنی هم بگیرید و ازشون بخواین کتبا" جواب شما رو بدهند تا حداقل اگه گفتن تشریف بیارید بتونید جوابشون رو پرینت بگیرید و همراه خودتون داشته باشید . البته این بار 100% ویزا رو گرفتین دیگه .
برای داشتن اطلاعات کلی از روند پرونده بنفشه خانم یه نگاه به اینجا بندازید.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، GBUSA
(2011-08-06 ساعت 14:07)dreamer60 نوشته:  بنفشه خانم من آخرین باری که ایمیل زدم به سفارت حدود یک ماه پیش بود و در حدود 10 روز بعد جواب گرفتم. به نظر من دوباره ایمیل بزنید یه تماس تلفنی هم بگیرید و ازشون بخواین کتبا" جواب شما رو بدهند تا حداقل اگه گفتن تشریف بیارید بتونید جوابشون رو پرینت بگیرید و همراه خودتون داشته باشید . البته این بار 100% ویزا رو گرفتین دیگه .
برای داشتن اطلاعات کلی از روند پرونده بنفشه خانم یه نگاه به اینجا بندازید.

با سلام و تشكر از شما dreamer60 عزيز من ايميل دوم را در 4 آگوست يعني چهارشنبه مجددا فرستادم كه شايد دومي را زودتر پاسخ بدهند درضمن تلفن هم روي پيغام گير مي باشد البته من امتحان نكردم شخصي ديگر كه تماس گرفته بود موفق نشده بود .
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، پريچهر رحيمي ، comrun
ای بابا! بنفشه خانم، شما که هنوز اینجائید[عکس: 146fs495919.gif]
اگر براتون ممکنه سعی کنین پاسپورتو تا آگست تموم نشده به سفارت برسونید. من بجای شما استرس گرفتم [عکس: mornincoffee.gif]که نکنه تا آخر آگست معطل جوابشون بشید، بعد خدای نکرده داستان من تکرار بشه.
(یادتونه؟ بعد از مصاحبه دسامبر، توی سایت سفارت که هر روز چک میکردم، بالاخره اول فروردین Ready شد ولی چون آژانسهای هواپیمایی تعطیل شده بودن، منم فکر کردم خب حالا فرضا" 1 هفته زودتر یا دیرتر که فرق نمیکنه، بعدش که رفتم، پاسپورتو گرفتنو بعداز 1 هفته گفتند که متاسفیم! اگر همون 1شنبه آخر مارچ اومده بودی، ویزا میگرفتی ولی الان چون اپریل شده و F1 هم برای اپریل برگشته عقب دیگه مجاز نیستیم ویزا بدیم! برو تا هر وقت کارنت شدی!)

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، REZA1390 ، بنفشه ، tamanna ، amir2640 ، GBUSA ، frozen mind ، Farshid22
(2011-08-07 ساعت 00:52)comrun نوشته:  ای بابا! بنفشه خانم، شما که هنوز اینجائید[عکس: 146fs495919.gif]
اگر براتون ممکنه سعی کنین پاسپورتو تا آگست تموم نشده به سفارت برسونید. من بجای شما استرس گرفتم [عکس: mornincoffee.gif]که نکنه تا آخر آگست معطل جوابشون بشید، بعد خدای نکرده داستان من تکرار بشه.
(یادتونه؟ بعد از مصاحبه دسامبر، توی سایت سفارت که هر روز چک میکردم، بالاخره اول فروردین Ready شد ولی چون آژانسهای هواپیمایی تعطیل شده بودن، منم فکر کردم خب حالا فرضا" 1 هفته زودتر یا دیرتر که فرق نمیکنه، بعدش که رفتم، پاسپورتو گرفتنو بعداز 1 هفته گفتند که متاسفیم! اگر همون 1شنبه آخر مارچ اومده بودی، ویزا میگرفتی ولی الان چون اپریل شده و F1 هم برای اپریل برگشته عقب دیگه مجاز نیستیم ویزا بدیم! برو تا هر وقت کارنت شدی!)

دوست عزيز فكركن ما برويم بعد آنجا از ما مدارك جديدي بخواهند آن وقت چكار كنيم !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، comrun
(2011-08-04 ساعت 16:00)frozen mind نوشته:  
(2011-08-04 ساعت 14:26)sasan_rock نوشته:  به قول بهرام شفیع:میریم که داشته باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upcoming month's visa bulletin: September 2011 Coming Soon

ساسان جان، نامه دعوت به مصاحبه براي شما نيومد؟
يه جا خوندم كه كسي كه در گروه F4 هستش و PD اون 14 آوريل 2000 ، دعوتنامه رو گرفته. بنابراين ويزا بولتن سپتامبر حداقل به اندازه PD اين بنده خدا پيشروي خواهد كرد. ببين چقدر قانع شديم ها! Smile
فروزن عزیز.اینو شنیدی یا مطمئنی؟بازم میگم با این شانسی که من دارم نامه مصاحبه هم آخر از همه بدستم میرسه!!!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2011-08-06 ساعت 13:02)rbadboy85 نوشته:  
(2011-08-06 ساعت 12:31)پريچهر رحيمي نوشته:  ما در ماه آگوست كارنت دوم شديم؟؟!!!! متوجه نميشم عزيزم ...
بنفشه یک بار کارنت شده و مصاحبه هم رفته و حتی زمانیکه جواب AP آمد رفتن و پاسپورت ها رو هم تحویل سفارت دادند که درست همون زمان ویزا بولتین عقب گرد کرد و پاسپورت ها رو سفارت بدون ویزا پسشان داد.
حالا ایمیل زدن به سفارت که دیگه باز الکی نرن اونجا و مطمئن شن که این دفعه مشکلی نیست.

خوب خداروشكر كه مشكل پرونده ندارن از شما ممنون كه بنده را در جريان قرار ميدينWink
خوب بنفشه جان از همين جا پيشنهاد ميدم كه بايد مستقيم به nvc تماس بگيري مشخصات كيستو بده ببين چي كار بايد بكني اينا شايد نميخوان جواب ايميل بدن ميخواي اونوقت چي كاركني كارات عقب ميافته ها!
اسپانسر من نصف كارهاي مهاجرتي مارو فقط از طريق تماس هاي تلفني مكرر با اداره مهاجرت درست كرد حتي براي ارسال مداركها هم از يكي از كارمنداي مهاجرت پرسيدم براي يك سري كاراي واجب فقط ايميل دادن بهم چون لازم بود به عنوان قرار دادن كاور شيت
rbadboy85 شما قرار بود به من يك سايت معرفي كني در مورد cspa كه مربوط ميشد به قبول داشتن كارنت شدن اول كيس كه گفتم براي برادرم ميخوام!!!! چرا نفرستادي ايميل كه بهتون دادم !! در ضمن خوش به حالتون كه چقدر مدت زمان پندينگتون طولانيه با اين وجود برادرتون مشكل داره ؟!
كتگوري f4
تاريخ اپلاي:1 مي 1999
priority date:27april2000
approval notice:27january2006
(تكميل پرونده) دريافت نامه مصاحبه 3 اكتبر 2011
تاريخ مصاحبه 17 نوامبر 2011
قبول براي دريافت ويزا 17 نوامبر 2011
دريافت ويزا 19 نوامبر 2011Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، frozen mind
(2011-08-07 ساعت 10:20)sasan_rock نوشته:  فروزن عزیز.اینو شنیدی یا مطمئنی؟بازم میگم با این شانسی که من دارم نامه مصاحبه هم آخر از همه بدستم میرسه!!!!!

از اینجا خوندم. اما نمی دونم کدوم پست بود. در این فروم تعداد زیادی از فیلیپینی ها هم هستن که چون جدول اونها با ما متفاوته، باید دقت کنیم که اطلاعاتی که اونها میدن برای ما ارزشی نداره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، dreamer60 ، comrun
دوستان من کتگوری F4 هستم و بعد از مصاحبه عقب گرد خوردیم... یه سوال داشتم... الان بیشتر از 5 ماه از مصاحبمون می گذره و فقط می دونیم که پروندمون از کارنت بودن در اومده... می خواستم ببینم چه طوری باید بفهمیم که کلیرنسمون اومده یا نه... چون تو خود سایت سفارت تنها مشکلی که داریم رو نوشته مه پروندمون کارنت نیست... این یعنی کلیرنسمون اومده؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-07 ساعت 08:44)بنفشه نوشته:  دوست عزيز فكركن ما برويم بعد آنجا از ما مدارك جديدي بخواهند آن وقت چكار كنيم !!!!
آخرین 2 ایمیلیو که به ابوظبی فرستادم، بی پاسخ موند. آخرین تماس تلفنی هم که 4-5 ماه پیش (با شماره 2333 414 2 971 + از ساعت 2:30 تا 4:30 به وقت ایران) باهاشون داشتم و تونستم با آدم نه پیامگیر صحبت کنم، (یعنی ابتدا اپراتور و بعدش وصل کرد به قسمت مهاجرتی)، این برداشتم بود که با تلفن نزدنش فرقی نداشت.
از طرفی با یکی از دوستای خانوادگیمون هم که شرایطی مشابه ماها رو داشت منتها ماه پیش کارنت شده بود، صحبت کردم: ایشون به محض دیدن کارنت شدن در بولتن جولای، بلیط و ویزای دبی برای همون اوایل جولای گرفته و به این قصد و آمادگی رفته که اگر مدیکال جدید لازم باشه، انجام بده، 1شنبه بعدش تحویل بده و اگر لازم بشه تا 2 هفته هم بتونه اونجا بمونه. وقتی به سفارت مراجعه میکنن، بهشون میگن که اگر tax سال 2010 همراهتونه، ویزا را میدیم. ایشان هم سریع میان بیرون و با آمریکا تماس میگیرن و اسکن tax 2010 که براشون ایمیل میشه، در کافی نت داخل یک هتل نزدیک سفارت، پرینت میگیرنو دوباره حدود ساعت 4 به سفارت برمیگردن. آفیسر پاسپورتو میگیره و میگه 3شنبه بیا با ویزا بگیر(یعنی 2روزه) و بدون نیاز به 1-2 هفته ماندن در دبی، ایشون هم 3شنبه که پاسپورتو پاکتو میگیرن، همون شب برمیگردن ایران و برای 10 شهریور بلیط گرفتند برای آمریکا.

به همین خاطر منم تصمیم گرفتم تا برای هر ماه که دوباره کارنت بشم، بخصوص با اون تجربه تلخ قبلیم، دیگه بدون مکاتبه های بیفایده، قطعا" یکراست برم سفارت. دارم یک پوشه آماده میکنم تا به محض کارنت شدن نه تنها tax 2010، بلکه از مدرک سیتیزنی تا فرم ساپورت جدید و عکس جدید و ترجمه های شناسنامه ها و ... را ببرم. فوقش اگر مدیکال هم لازم شد انجام میدم و هر مدرکی بخوان، بهشون میدم و حتی اگر هم 1 در میلیارد بگن چرا مکاتبه نکردی، از همون بیرون سفارت اینکارم میکنمBig Grin تا قالش کنده بشه. ببینم باز چه سنگی پیدا میکنن که بندازن.
پیشنهادم به شما که قانونا" کارنت آگست هستید، اینه که شما هم به فکر ویزا و بلیط دبی تون باشید تا چنانچه دیدید که خبری از جواب سفارت نشد، بتونید با پرینت ایمیلهاتون به سفارت و مدارک جدید مثلا tax 2010 تا 21 آگست سفارت باشید. (هفته بعدش آخرین یکشنبه آگسته و بیست و هشتم میشه و یه جورایی روزه شک داره) البته برای من که زمان زیادی از دست دادم، ارزش زمانی که از دست میرود از امثال هزینه یکی دو بار رفت و آمد دبی به ابوظبی و 1-2 هفته اقامت در دبی بیشتر هست و در ضمن تقریبا" برنامه خاص دیگری در اینجا ندارم، ولی طبیعتا" این موضوع لزوما" در مورد افراد دیگر صادق نیست و در نهایت، تصمیم با شماست و صلاح امر با خسروان
امیدوارم همین امروز و فردا پاسخ سفارت هم براتون بیاد و با خیال راحت و آماده تشریف ببرید و ما را هم با خبر دریافت ویزاتون، خوشحال کنیدSmile
پیروز و شاد باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، frozen mind ، dreamer60
(2011-08-07 ساعت 22:30)k4sr4 نوشته:  دوستان من کتگوری F4 هستم و بعد از مصاحبه عقب گرد خوردیم... یه سوال داشتم... الان بیشتر از 5 ماه از مصاحبمون می گذره و فقط می دونیم که پروندمون از کارنت بودن در اومده... می خواستم ببینم چه طوری باید بفهمیم که کلیرنسمون اومده یا نه...
کسری جان
اگر در سایت سفارت جلوی "case status" کلمه Ready را میبینید، یعنی کلیر شدید (اینجوری) و اگر Application in process میبینید، هنوز کلیر نشدید.
در ضمن یکی از اعضای خانواده من هم با گذشت 9 ماه از مصاحبه هنوز کلیر نشده
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، k4sr4 ، Kaveh90
باتشكر از شما آقاي comrun بابت پاسخي كه داديد . چه حكايتي دارد گرفتن ويزاي امريكا خودشان ميگويد ازطريق ايميل و بعد جواب نمي دهند و دوباره با شك و ترديد و استفاده از تجربه مراجعه كنندگان بايد به سفارت مراجعه كرد كه آيا اين مراجعه درست است يا نه ! و توجهي هم ندارند كه ما در كشور ديگري هستيم و سفارت بغل گوشمان نيست جاي بسيار تاسف است .
اما سه سوال ديگر دارم .
1_ اين آشناي شما مهلت مديكالش تمام شده بود ؟
2_ ما اسپانسر دوم داريم بايد هم اسپانسر اول و هم دوم برگ مالياتي 2010 را بفرستد يا تنها اسپانسر دوم كفايت ميكند ؟
3_ ما بايد حتما تا آخرماه آگوست به سفارت مراجعه كنيم اگر ماه بعد مراجعه شود مسئله منتفي ميشود من اينطور متوجه شدم از نوشته شما ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، comrun ، Kaveh90
بله بنفشه خانم، من هم هر وقت که ایمیل زدم یا حتی بعد از عید که رفتم، بهشون همینو گفتم که لطفا" واضح تر و با دقت تر به مکاتبات ما جواب بدید چون ما هر بار مجبوریم با این همه مسائل از ایران بیاییم (اولینش اون گز کردن راه فرودگاه امام!Sad) و اینجور نیست که مثل ساکنین ابوظبی یا حتی شهرهای دیگه فقط با رانندگی بتونیم هر دفعه بیاییم و برگردیم. .ولی جواب شنیدم که متاسفیم که اونجا دفتری نداریم. اما سوالها:
1- ایشان 11 دسامبر آزمایش داده بودند و 13 دسامبر مصاحبه کرده بودند و جولای که به سفارت مراجعه کردند، ازشون مدیکال جدید نخواستند
2- ایشان هم اسپانسر دوم دارن. برای هر دو اسپانسر برگه مالیات 2010 ارائه دادند. در واقع آفیسره گفته بوده که tax 2010 اسپانسر باید باشه تا پرونده نقص نداشته باشه. ایشان میگن که من co-sponsor دارم، آفیسر پرونده رو دوباره باز میکنه و میگه آهان! خب مال هردوشونو بیارSad
3- نمیدونم اجبار به مراجعه صرفا" در آگست دارید یا نه. ویزاتون منتفی که نمیشه، ولی این که پیشنهاد دادم در آگست تشریف ببرید، فقط به خاطر احتیاط بود که اگر خدای نکرده برای سپتامبر عقبگردی داشت، ویزاتونو گرفته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، بنفشه ، Toranj ، پريچهر رحيمي ، Farshid22 ، Kaveh90

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان