کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2013-04-11 ساعت 05:13)نیما6446 نوشته:  Immigration Bill Delayed, Likely Not Ready Until Next Week

http://news.yahoo.com/immigration-bill-d...itics.html

http://home.topnewstoday.org/home/article/5427033

نیما جان واقعا ازت ممنونم که تمام خبرها رو حتی اگر صبح زودم باشه سریع و دقیق زحمت میکشی و برایه ماها میفرستی

به امید خبرهای خوش برایه تک تک دوستان عزیز مهاجرسرا Rolleyes
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahabjafari ، نیما6446 ، الهه سابق ، شاپرک ، bsbali ، برنا
صبا جان عرفش 1 تا 2 ماهه. ولی کیس های زیادی بودن که تا 6 ماه هم معطل شدن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک ، ladan ، battosai ، saba.m
(2010-05-14 ساعت 12:42)rbadboy85 نوشته:  ممنونم، آره خیلی سریع دارن بررسی میکنند
ما این مدارک رو ترجمه کردیم ولی هنوز نخواستن، فقط پول ویزاها رو دادیم و شخص ساپورت کننده مالی رو
مشکل اینجاست که من الان سربازم و تا اسفند هم طول میکشه سربازیم
کاشکی 18 ماه طول میکشید
حالا میتونم یه بار به بهانه ارشد خودم رو ترخیص کنم برم سفارت از انجا آمریکا و گرین کارت رو بگیرم و بعدش برگردم ایران ادامه خدمت رو انجام بدم
ولی اگر بهم FBI Check بخوره که اجتمالا چون سربازم میخوره باید تا جواب میاد برگردم ایران و دیگه نمیتونم خارج شم
کاشکی میشد عقب انداخت

ببین اصلا وقت مصاحبه رو عقب ننداز ما عقب انداختیم من بدبخت شدم دیگه رام ندادن من با اینکه 21 سالم گذشته بود وقتی عقب انداختیم 2 سال و اون وقت شد 25 سالم گفتن قبلا بهت اجازه میدادیم با اینکه سنت گذشته بود بری اما الان فرصتت رو سوزوندی الان این کار و انجام بده شما که میگم. پسر دایی مامان من 27 سالش بود اما شامل حالش شد ولی بخاثر سربازی پاسپوورت نداشت نمی شد بره مصاحبه. شما بگو اعضای خانوادت برن و مصاحبه کنن اونجا هم مشکل تو رو بگن اونوقت اونها به شما فرصت میدن وقتی سربازیت تموم شد بری مصاحبه اما وقتتون رو عقب نندازید الان ممکنه زنگ بزنی بگن اشکال نداره وقتت رو میندازیم عقب اما بدن میزنن زیرش
PD: 28 dec 2012
case: f2b
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، amir2640 ، battosai ، برنا
با سلام به تمام دوستان مهاجر سرا و امیر جان عزیز...

باور کنین الان چند مدته که شرایط زندگی خودم هم به خاطر این مساله تغییر کرده و هر وقت که فرصت بشه حتما سایت ها رو چک می کنم و هر خبر تازه ای که باشه واسه دوستان share می کنم.

حالا از بدشانسی ما یا به دلیل کامل نبودن طرح یا اختلافاتی که بین خود سناتورها وجود داره یا هر سه تای این ها... طرحی که قرار بوده 2 هفته پیش بیاد بیاد بیرون و امروز قرار بود به طور کامل ارائه بشه بخاطر طرح قانون جنجالی مالکیت اسلحه تو آمریکا که الان تو سنا در حال برسی ( در حقیقت در حال جنگ با هم هستن)تا حالا نیومده. طبق چیزی که من خوندم قول دادن ( که تا حالا 4 بار واسه ارائه طرح قول دادن ولی عمل نکردن) که روز دوشنبه همین هفته به طور کامل ارائه بشه... (راحت تا حالاش می شه فهمید که سناتورهای آمریکایی هم دروغ می گن و خیلی خوب و از نوع بزرگش هم می گن)

فقط دو تا از ده ها نکته جالبی که تو این مدت search هم دیدم :

1- روز Jan 28, 2013 سناتورهایی که کارشون رو شروع کردن و سر فصل کاراشون دادن بیرون چند تا موضوع بود که اینها می خواستن با این طرح بهش برسن یا حلش کنن که خودشون بهش می گن senate immigration reform blueprint
یکیش راه واسه اقامت این 11 میلیون.... و ایجاد ویزای کار بیشتر و و و و.... آخریشم سریع کردن بیشتر سرعت این 4.3 میلیون که تو صف nvc هستن...

ولی طبق جزییاتی که تا حالا دادن بیرون به همه موارد به نحو احسنت عمل کردن و فقط و فقط در مورد ویزاهای خانواده تصمیم (به حذف و کاهشش دادن و این واسه خود من خیلی جالبه) دقیقا همون عبارت 180 درجه بر عکس خودمون...و دیدم که حتی سناتورهای رو حرف خودشون تو چند ماه قبل هم نیستن چه برسه به عطف به ماسبق کردن در مورد افرادی که ده ها سال تو صف هستن

نکته دومم در مورد همین عطف به ماسبق کردن بود.... تقریبا تو تمامی کشورهای دنیا وقتی قانون جدیدی تصویب می شه که شامل بدتر شدن شرایط واسه قبلی ها می شه قانون عطف به ماسبق نمی شه.... حتی تو کشور خودمون این اتفاق بارها شده که قانون عطف به ما سبق نشده و خوده من شخصا این مورد رو دیدیم....
ولی در مورد آمریکا و مهاجرت جالب اینجاست که با این همه سیستم قضایی و قاضی و وکیل و قانون مداریی که ما می شنویم و داره.... (طبق اون چیزی که من خودم بارها از وکلایی مهاجرت پرسیدم) به راحتی با تصویب کنگره قانون عطف به ما سبق می شه حتی اگه میلیون ها آدم متضرر بشن

یکی از دوستان در مورد لاتاری پرسیده بود که گفتم دوست عزیز یکی از موارد این طرح حذف لاتاری و دادن 50000 ویزای مربوط به این قسمت به ویزاهای به نام STEM هست

بهرحال منم منتظر آمدن بیرون طرح تا روز دوشنبه هستم و هر خبر جدیدی باشه واسه دوستان حتما share می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک ، bsbali ، battosai ، hossein2 ، sina454 ، الهه سابق ، saba.m ، bksuzan ، rezaenzo
من ابوظبی مصاحبه داشتم ششم همون ماهی که کارنت شدم بهم وقت مصاحبه دادن نامه دعوت به مصاحبه ام فکر کنم 5 روز قبل از اعلام ویزا بولتن اون ماه گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، ladan ، battosai ، naka_sach ، saba.m ، الهه سابق ، Farshid22
(2013-04-12 ساعت 01:50)alireza_b نوشته:  من ابوظبی مصاحبه داشتم ششم همون ماهی که کارنت شدم بهم وقت مصاحبه دادن نامه دعوت به مصاحبه ام فکر کنم 5 روز قبل از اعلام ویزا بولتن اون ماه گرفتم

تاریخ مصاحبه شما چند وقت بعد از دریافت نامه بود؟!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، naka_sach
عليرضاي عزيز مگه نامه مربوط به مصاحبه بعد از اينكه اپليكنت و پتيشنر مدارك رو براي nvcفرستادن نمياد؟ مثلا ما اين ماه كارنت شديم ولي تنها نامه اي كه برامون اومده نامه uscisهست كه گفته كيستون اپرو شده و رفته به nvc و هنوز نامه nvc به دستمون نرسيده.پس ئما نامه مصاحبه رو قبل از دريافت نامه اي كه ازتون مدارك و فرمهاي مورد نياز رو خواسته بودن دريافت كردين؟ من گروه f2a هستم و اين ماه كارنت شدم و هنوز نامه اي از nvc به ما نرسيده
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Farshid22 ، شاپرک
naka-sach عزیز، قضیه از این قراره که شما اول کارنت شدید، بعد اپرووتون از USCIS اومده، واسه همین شما هنوز مراحل NVC رو طی نکردید. بعد از طی مراحل در NVC و تکمیل مدارک، 1 تا 2 ماه بعدش نامه مصاحبه تون میاد. ولی علیرضا اول اپروو شده و بعدش کارش توی NVC تموم شده و همینطور منتظر کارنت شدن نشسته، بعد که کارنت شده نامه مصاحبشو دادن بهش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، naka_sach ، شاپرک
(2013-04-12 ساعت 01:12)نیما6446 نوشته:  با سلام به تمام دوستان مهاجر سرا و امیر جان عزیز...

باور کنین الان چند مدته که شرایط زندگی خودم هم به خاطر این مساله تغییر کرده و هر وقت که فرصت بشه حتما سایت ها رو چک می کنم و هر خبر تازه ای که باشه واسه دوستان share می کنم.

حالا از بدشانسی ما یا به دلیل کامل نبودن طرح یا اختلافاتی که بین خود سناتورها وجود داره یا هر سه تای این ها... طرحی که قرار بوده 2 هفته پیش بیاد بیاد بیرون و امروز قرار بود به طور کامل ارائه بشه بخاطر طرح قانون جنجالی مالکیت اسلحه تو آمریکا که الان تو سنا در حال برسی ( در حقیقت در حال جنگ با هم هستن)تا حالا نیومده. طبق چیزی که من خوندم قول دادن ( که تا حالا 4 بار واسه ارائه طرح قول دادن ولی عمل نکردن) که روز دوشنبه همین هفته به طور کامل ارائه بشه... (راحت تا حالاش می شه فهمید که سناتورهای آمریکایی هم دروغ می گن و خیلی خوب و از نوع بزرگش هم می گن)

فقط دو تا از ده ها نکته جالبی که تو این مدت search هم دیدم :

1- روز Jan 28, 2013 سناتورهایی که کارشون رو شروع کردن و سر فصل کاراشون دادن بیرون چند تا موضوع بود که اینها می خواستن با این طرح بهش برسن یا حلش کنن که خودشون بهش می گن senate immigration reform blueprint
یکیش راه واسه اقامت این 11 میلیون.... و ایجاد ویزای کار بیشتر و و و و.... آخریشم سریع کردن بیشتر سرعت این 4.3 میلیون که تو صف nvc هستن...

ولی طبق جزییاتی که تا حالا دادن بیرون به همه موارد به نحو احسنت عمل کردن و فقط و فقط در مورد ویزاهای خانواده تصمیم (به حذف و کاهشش دادن و این واسه خود من خیلی جالبه) دقیقا همون عبارت 180 درجه بر عکس خودمون...و دیدم که حتی سناتورهای رو حرف خودشون تو چند ماه قبل هم نیستن چه برسه به عطف به ماسبق کردن در مورد افرادی که ده ها سال تو صف هستن

نکته دومم در مورد همین عطف به ماسبق کردن بود.... تقریبا تو تمامی کشورهای دنیا وقتی قانون جدیدی تصویب می شه که شامل بدتر شدن شرایط واسه قبلی ها می شه قانون عطف به ماسبق نمی شه.... حتی تو کشور خودمون این اتفاق بارها شده که قانون عطف به ما سبق نشده و خوده من شخصا این مورد رو دیدیم....
ولی در مورد آمریکا و مهاجرت جالب اینجاست که با این همه سیستم قضایی و قاضی و وکیل و قانون مداریی که ما می شنویم و داره.... (طبق اون چیزی که من خودم بارها از وکلایی مهاجرت پرسیدم) به راحتی با تصویب کنگره قانون عطف به ما سبق می شه حتی اگه میلیون ها آدم متضرر بشن

یکی از دوستان در مورد لاتاری پرسیده بود که گفتم دوست عزیز یکی از موارد این طرح حذف لاتاری و دادن 50000 ویزای مربوط به این قسمت به ویزاهای به نام STEM هست

بهرحال منم منتظر آمدن بیرون طرح تا روز دوشنبه هستم و هر خبر جدیدی باشه واسه دوستان حتما share می کنم

نیما جان سلام
ممنون از اینکه ما را در جریان آخرین اخبار مهاجرت میگذاری . ولی تو رو خدا کمی هم مثبت باش و همش آیه یاس نخون ! قراره قانونی تصویب بشه درست ولی مطمئن باش برای کسانی که اپروال شدند و 404 دلار را پرداخت کردند شامل نمیشه. حداقل امید بده به جای ناامیدی . ببخشید ها لازم بود که این را بگم و کسانی مثل من که بالای 10 سال تو نوبت هستند و همه زندگی شون شده نگاه کردن به ویزا بلوتین را کمی امیدوار کنم.
با تشکر مجدد از شما دوست و همراه گرامی
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amjad ، bksuzan ، ladan ، bsbali ، الهه سابق
با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
نکته اول اینکه واسه دوستانی که منتظر طرح سناتورها هستن- دیروز اعلام کردند که طرحشون روز 3 شنبه با جزییات کامل می آد بیرون و در اختیار مردم و رسانه ها قرار می گیره
http://news.yahoo.com/senate-immigration...17897.html

نکته دوم اینه که چیزی که قطعیت داره اینه که آیه یاس خوندن من و برعکس اون امیدوار بودن شخص من ( و یا حتی تمام این 4.3 میلیون نفر که پروندهاشون Approved) کوچکترین تاثیری چه مثبت چه منفی روی حتی یه خط از اون 400-500 صفحه نداره.

نکته سوم اینکه شاید خوده من شخصا تو این چند مدته بیش از صدها سایت و صفحه رو خوندم... ولی سیامک جان اینقدر که شما و بعضی از دوستان مطمئن هستین و امیدوار... من به هیچ وجه مطمئن نیستم ( حتی خود وکیل های Immigration هم یه در صد مطمئن نیستن ) که این قانون در مورد کسایی که Approved شدن اگه تصویب بشه شاملشون نشه و همشون اتفاق نظر دارن که هر چیزی می تونه توی طرح باشه. بنابراین بهترین کار صبر کردن و امدن بیرون طرح تا روز 3 شنبه که شخصا فکر می کنم تا 3شنبه با جزییات بیاد بیرون و در صورت بروز مشکلی تو طرح در مورد ویزاهای خانوادگی باید منتظر بمونیم ببینیم تصویب می شه یا نه؟؟

باور کن سیامک جان خود من شخصا واقعا از بابت این موضوع گرفته هستم... هم واسه خودم و هم تمام دوستان تو مهاجر سرا و باور کن حتی واسه آدم هایی که توی بعضی کشورهای دنیا الان دو دهه هست که منتظرن هستن.... در صورتی که پرونده مهاجرتی و آینده ما شده بازیچه یه عده سیاست مدار و سناتور واسه هدف های خودشون و تازه یادشون اومده که 11 میلیون آدم غیر قانونی تو آمریکاست و الان از شانس ما موقع روشن کردن تکلیف اوناست

امیدارم پست های بعدی خوده من شخصا شامل خبرهای خیلی بهتر واسه گروه F1 تا گروه F4 و حتی خبر Immediate شدن گروه F2A باشه...

پس به امید خبرهای بهتر تا چند روز آینده
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bksuzan ، منم ، bsbali ، amir2640 ، saba.m ، الهه سابق ، شاپرک ، Farshid22 ، sara66 ، sanbad ، f1f ، mohamadtj
به هر حال اینکه یک کتگوری کلا حذف بشه خیلی بعبد بنظر میرسه!
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، الهه سابق ، شاپرک ، Farshid22 ، battosai ، sanbad
سلام . بچه ها کسی می زدنه چرا F4 اصلا جلو نرفت؟ ممکن این دلیلی بر این باشه که تو طرح جدید F4 از همه بیشتر تو خطره؟
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2013-04-14 ساعت 16:28)arsia نوشته:  سلام . بچه ها کسی می زدنه چرا F4 اصلا جلو نرفت؟ ممکن این دلیلی بر این باشه که تو طرح جدید F4 از همه بیشتر تو خطره؟

اصولا پیشرفت F4 همیشه کمتر از بقیه بوده. امیدواریم که اینطور که میگی نباشه
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: شیفته
(2013-04-14 ساعت 22:24)sanbad نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 16:28)arsia نوشته:  سلام . بچه ها کسی می زدنه چرا F4 اصلا جلو نرفت؟ ممکن این دلیلی بر این باشه که تو طرح جدید F4 از همه بیشتر تو خطره؟

بیایید همه مثبت فکر کنیم تا بتونیم نتایج مثبت هم بگیریم من که مطمینم همه چیز بهتر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، ladan ، bsbali ، sanbad
(2013-04-15 ساعت 09:59)sina454 نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 22:24)sanbad نوشته:  

بیایید همه مثبت فکر کنیم تا بتونیم نتایج مثبت هم بگیریم من که مطمینم همه چیز بهتر میشه

پس حالا که اینجوریه احتمالا چون دو سال پرونده F4 کشیدن عقب و 6 ماه 7 روز 7 روز رفتن جلو و این ماه هم اصلا نرفت جلو بعز این طرح 2 سال میکشن جلو و مصاحبه هم سریع انجام میدن Big GrinShy
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان