موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-31 ساعت 23:57)rs232 نوشته: ایشان در سن حوزه کالیفرنیا هستند. از ایشان شماره تلفنش را خواستم که با او صحبت کنم ولی هنوز جواب ایمیل من را نداده است. خوشبختانه وقتی ایمیل پنگلیش او را دوباره خواندم فهمیدم که نوشته است جای خواب دارد ولی پولش تمام شده است. من فکر کرده بودم که نوشته جای خواب ندارد و خیلی نگران شدم ولی بی پولی هم دست کمی از بی جای خوابی ندارد. او در بدو ورود به امریکا همینطوری آدرس صندوق پستی یک شرکت را داده است و من نمی دانم که چطوری می خواهد گرین کارت خودش را بگیرد. امیدوارم بلیطی که برای امریکا خریده است رفت و برگشت باشد اگرنه به دردسر می افتد.
به نظر من اگر برای کمتر از یک سال ماندن خود پول می آورید سعی کنید که بلیط خود را حتما رفت و برگشت بگیرید تا خیالتان راحت باشد. و تاریخ برگشت را همان تاریخی بگیرید که پیش بینی می کنید پولتان تمام میشود
زبانش در چه حدیه؟
Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
PMA: Positive Mind Attitude
W.Clement Stone
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
همه ی کسانی که مهاجرت میکنند به قصد بدست اوردن زندگی بهتر این کار را انجام میدهند ولی همه ی ما باید برای بدست آوردن یک زندگی بهتر برنامه ریزی و مشورت کنیم .
من خودم به شخصه اصلا دوست ندارم کوچک ترین کار رو بدون مشورت و بدست آوردن اطلاعات انجام بدم چه برسه به مهاجرت که جزو بزرگترین انتخاب های زندگی میباشد .
به نظر من این آقا از اول راهش رو اشتباه انتخاب کرده کاملا اشتباه ولی الان دیگه نمیشه جبرانش کنه و فقط انتظار کمک داره که امیدوارم کسی باشه که اونجا کمکش کنه البته تا اونجا که من میدونم آقا آرش به همه { چه بچه های سایت چه دیگر عزیزان } خیلی کمک کرده و به تک تک بچه ها از جمله من خیلی خیلی کمک کرده که همین جا صمیمانه ازشون تشکر میکنم و امیدوارم روزی بتونم جبران کنم .
هیچ یک از عزیزان که قصد مهاجرت دارند بدون مشورت و کسب اطلاعات این کار رو نکنند و در آخر امیدوارم هیچ یک از ما به چنین وضعی دچار نشیم .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اصلاً نمی فهمم چطور کسی می تونه فوق لیسانس داشته باشه و برای امر خطیری مثل مهاجرت پیش بینی های لازم رو نکرده باشه ... گاهی که از این دست اخبار می شنوم ترس برم می داره نکنه همچین بلایی سر منم بیاد
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
حس کردم این تاپیک مفید رو کسی زیاد نخونده و پست دادم تا جلب توجه صورت بگیره.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
جناب آرش خان پست های جالبی دارید. کاش ما هم مثل شما وضعیت خوبی در آمریکا داشته باشیم...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
آرش جان پست بسيار مفيدي بود.. ممنون صدرا جان كه پست دادي تا همه از اين مطالب مفيد استفاده كنند
(2010-09-03 ساعت 14:27)free_free نوشته: جناب آرش خان پست های جالبی دارید. کاش ما هم مثل شما وضعیت خوبی در آمریکا داشته باشیم...
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ارش عزیزازپست جالبتون سپاسگزارم . می خواستم بگم توامریکاوقتی برای تفریح هست برای کسانی که کارمی کنندویک موضوع دیگه هم می خوام بگم اینه که شمابنظرمیادعاشقه غذاییدنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2010-09-21 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-21 ساعت 22:29 توسط rs232.)
ممنون از لطف شما
من بیشتر غذای ایرانی دوست دارم. مثل قرمه سبزی, قیمه بادمجان و سیب زمینی, خورشت کرفس, دلمه, کوفته قلقلی, کوکو سبزی و سیب زمینی و کتلت, کشمش پلو با مرغ, باقالی پلو و لوبیاپلو, فسنجان, میرزاقاسمی و باقلاقاتوق, ناسخاتون, ترش کباب, مرغ ترش, ته چین مرغ, کلم پلو, شیرین پلو و غیره! ولی اینقدر در طول عمرم ساندویچ و استیک و چلوکباب و زرشک پلو خوردم که از آنها متنفرم!
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 00:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 00:46 توسط maryam_goli.)
سلام
من واقعا نمی خوام نگاه منفی داشته باشم...
من با مطالبی که جناب ارش نوشتن موافق هستم...
والا من که تجربه امریکا زندگی کردن رو ندارم و با این اقوام دور ونزدیکمون که اونجا هستند شناخت چندانی ندارم.تا زمانی که برم اونجا
وقتی که مطالبتون رو میخوندم یاد ایرانی هایی که خودم به مدت دوسال در هند باشون برخورد داشتم افتادم..بعضی وقت ها ادم از نبود هموطن می ناله بعضی وقت ها از وجودشون البته این گونه رفتارها در اسیا بیشتر ه
همون افکار و تمسخر های بیهوده اطرافیانشون و قربون صدقه های بیخودی ودروغ های که فکر میکنم جز فرهنگ شده براشون....
که بعد از مدتی اگر با هاشون همراهی نکنید به مرور زمان باعث دوری میشه که چه بهتر و اسودگی خاطر
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
کلا این مطالبی که ارش بیان کرد فقط مختص ایرانیها نیست. فرهنگ خاورمیانه همینه.حالا یه کشور بیشتر یه کشور کمتر.
راه حلشم دوری از اجتماع ایرانیهاست. بالاخره وقتی یه رفتاری به صورت عرف در یه جامعه نمود پیدا میکنه افراد جامعه ملزم به رعایت اون میشن چه خوششون بیاد چه خوششون نیاد. و متاسفانه خیلیهاشم قانون میشه!!!!
من از خیلی از این رفتارها خوشم نمییاد واسه همینم میخوام مهاجرت کنم(البته یکی از دلایل).
نمیتونم ایران بمونمو با همه بجنگم. مهاجرت میکنم. حالا دلیل نداره دوباره تو امریکا بیام صاف وسط همون فرهنگ(البته اگه بشه بهش گفت فرهنگ).لازم به توضیحه که مراد از فرهنگ در اینجا خصلتهای منفی بود.
اما نمیتونم اینو بپذیرم که فرهنگ ایرانیهای امریکا ازایرانیهای داخل ایران پایین تره. بلکه بر عکس.یه جورایی بالاتره. سطح تحصیلات بالا و زندگی در کشوری که اصل بر قانون مداری هست تا قانون گریزی. احترام به همنوع با هر تفکری. حتی احترام به حیوانات و.... همه اینها دلایل خوبین که باعث تغیر ادم بشن. اصلا خود اونجا واسشون یه دانشگاه بوده که تفاوت و حس کنن.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه: