موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد يه جايي خونده بودم كه اين آرش خان يه وبلاگي هم داره .اگه آدرسش رو بذاريد ممنون مي شم .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-05 ساعت 11:30)امیر مهاجر نوشته: (2012-08-05 ساعت 11:28)gulu نوشته: ببخشيد يه جايي خونده بودم كه اين آرش خان يه وبلاگي هم داره .اگه آدرسش رو بذاريد ممنون مي شم .
پایین پستهای این عزیز، از سمت چپ دکمه دوم.
خيلي ممنون . نمي دونستم اينم فيلتره
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
من الان بيش از يك ماهه اومدم آمريكا
راستش دنبال يه آمريكايي ميگردم ولي اينجا كسي به اسم آمريكايي نيست
اون آمريكايي هايي هم كه فكر ميكردم أصيل اينجا هستند يكي بيست و پنج سالگي از هلند اومده بود و ديگري هم از شش سالگي از لهستان اينايي كه گفتم تقريبا هشتاد سالشون بود
سياهها رو هم سوال كردم يا آفريقاي جنوبي با گامبيا و اينا
چشم بادومي هم به وفور يافت ميشود
خلاصه من نفهميدم اين آمريكايي ها كي هستند و چه شكلي هستند!!!
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-09-28 ساعت 09:46)rs232 نوشته: میدونم که خیلی از شماها مشتاق زندگی در امریکا هستید و ممکنه در آینده دور و یا نزدیک به این کشور مهاجرت کنید. مطلبی را که میخواهم در این تاپیک مطرح کنم تجربه خودم از برخورد با ایرانیان مقیم در امریکا است که ممکن است به درد شما بخورد. در یک کلام ایرانیان مقیم امریکا در واقع امریکاییهای ناقصی هستند که نه میتوانند به زبان فارسی درست صحبت کنند و نه به زبان انگلیسی تسلط دارند. نه خصلتهای ایرانی خودشان را دارند و نه خصلتهای امریکایی را گرفته اند. وقتی به نفعشان باشد امریکایی هستند و وقتی به نفعشان باشد ایرانی هستند. میتوانم بگویم که از خصلتهای ایرانی تقریبا بدترینشان را مثل چشم و همچشمی و غیبت و ... را گرفته اند و از خصلتهای امریکایی هم بدترینش را گرفته اند مثل نوع آرایش و لباس پوشیدنی که مخصوص قشر خاصی از امریکاییها است و یا غذا نپختن و جدایی زن و مرد و ... بله آنها یک چیزی تو مایه های شترمرغ هستند. خدا را شکر من لس آنجلس زندگی نمیکنم ولی چند بار که برای دیدن موج عظیم فامیلهایم به آنجا رفتم احساس کردم که آنها حتی از مردم ایران از نظر فرهنگی 30 سال عقب تر هستند و مرا بیاد فیلمهایی می انداخت که مربوط به زمان قدیم میشد مثل دایی جان ناپلئون و غیره. خلاصه اینکه برایم مشمئز کننده بود و نمیتوانستم مدت زیادی آنها را تحمل کنم درحالی که مردمی که در ایران با آنها در ارتباط بوده و هستم آدمهای بسیار باکلاس تر و فهمیده تری هستند. خلاصه کلام اینکه اگر زمانی گذارتان به امریکا و مخصوصا لس آنجلس افتاد زیاد از دیدن مردم آنجا شوکه نشید و بدانید که آنها با شما خیلی فرق دارند. وقتی یه مهمونی ایرانی هست همه یا در حال پز و قمپز در کردن هستند و یا درباره ملک و املاک و مدل مو حرف میزنند. هیچکدامشان در عمرشان یک کتاب هم نخوانده اند و حتی بحثهای اجتماعی و سیاسیشان هم آب دوغ خیاری است. من که ترجیح دادم درجایی زندگی کنم که دور از آنها باشد و اگر هم بخواهم فارسی صحبت کنم با دوستان و آشنایانم در ایران صحبت میکنم. اگر در بین امریکاییها زندگی کنید نه تنها با زبان و فرهنگ آنها آشنا میشوید بلکه زبان و فرهنگ ایرانی شما هم دست نخورده باقی میماند و آلوده نمیشود. امیدوارم که این حرفها بدردتان بخورد و خوشحال میشوم اگر نظرتان را بشنوم.
عالی بود آرش جان، این چیزایی که گفتی رو از صمیمیترین دوستم که اونجا زندگی میکنه شنیده بودم ، بازم مرسی
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آرش جان نوشته بودي با 3000 دلار شروع كردي.
يكم توضيح ميدي چطور تونستي با اين پول كم توي اين ايالت گرون پا بگيري؟ چه كار هاي كردي؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آرش عزیز من خیییلییی این پستتو دوست دارم:
"پس چرا به قول شما ایرانی ها چشم دیدن همدیگر را ندارند و مخصوصا در یک کشور غریبه نسبت به هم نامهربان هستند؟ به نظر من این نیروی دافعه در میان ایرانی ها دو علت اساسی دارد:......"
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
میگم آرش خان، حالا یهو دیدی تقی به توقی خورد ما و اقدامات مقتضی خودمان سر از آنجا در آوردیم. بعد با همسایه هامون دوست شدیم. بعدش یه شب هم همسایه های مجرد مست کردن خواستند بیان تو خونه ما بقیه جشنشو بگیرن! بعد یهو هوس کردن همشون با هم روابط دیپلماتیک داشته باشند!! اونوقت ما چه خاکی تو سرمون بریزیم؟! ضایع هست که بابا! زن بچه نمیگن تو چرا ما رو آوردی سفارت؟!!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!