موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-28 ساعت 01:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-28 ساعت 01:50 توسط migren.)
با سلام
من تا صفحه 6 خوندم و تا متوجه شدم که کار کامپیتور میکنید اومدم صفحه آخر که ببینم هنوز هم هستید یا خیر که دیدم خوشبختانه هنوز هم فعال هستید خیلی خیلی مطالب جالبی بود . حقیقتش از خوندشون لذت میبرم .
شاید این سومین پستی باشه که در این انجمن میدم یک با که نزدیک به 3 سال پیش بود و سر خروج نا موفقم به صورت غیر قانونی نوشتم که پاک شد و یک بار هم چندی پیش هروقت هم اینجا رجیستر می کنم بعد یادم میره کدوم ایمیل رو دادم و یوزرنیمم چی بود و مجبور میشم دوباره اکانت بسازم .
بنده تا ترم 2 دانشگاه رفتم و دیگه نرفتم . بگذریم که چه اتفاقاتی برام افتاد اما در نهایت راهی سربازی شدم .
تخصص من امنیت شبکه هستش . از 13 سالگی در این حوزه فعالم و افتخارات underground هم زیاد داشتم . که در پیغام خصوصی در صورت لزوم میتونم عنوان کنم ( با مدرک ) . دارم در سن 22 سالگی پا میزارم . از بعد سربازی تا به امروز تونستم 80 میلیون سرمایه جمع کنم که 2 سالی طول کشید ( بنده به عنوان پیمان کار با شرکتهای خصوصی که قرارداد شبکه ، امنیت شبکه و pentest با دیگر شرکتهای خصوصی و دولتی قرار داد دارند ؛ قرارداد انجام کار میبندم و کار دوم بنده هم فروش و ساپورت سرور هستش که حدود ماهی 800 تومانی برامون سود داره که قسط هارو پاس کنیم ) . بالغ بر 5 باری زمین خوردم و از نوع بلد شدم (به قول گفته شما ( آن روی سکه ));
البته شغل سومی هم دارم که برای من درآمد آنچنانی ندارد . تدریس دوره های سیسکو در مجتمع فنی تهران ( شعبه شهرستان ) . قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارم اما قصد خروج از کشور با ویزای دانشجویی را ندارم . ترجیح میدم با ویزای کار به یک کشوری ورود کنم . چه راهی رو برای بنده پیشنهاد می کنید ؟ در ضمن . در ایران وقتی شرکت امنیتی خواستم بزنم انواع اقسام سازمان های دولتی جلومان سبز شدن که در نتیجه نشد ،در آنجا هم اینگونه هستش ؟ در ایران برای راه اندازی یک دیتاسنتر هم همین وضعیت هستش . اونجا چطور ؟ دولت همایت می کنه یا خیر ؟ کلاً چه راهی رو برای بنده پیشبینی می کنید ؟ آیا مقاله های علمی بنده میتونه کمکی کنه ؟ یا ایده هایی که دارم ؟ یا Resume من در دنیای هک و امنیت (منظور حفره های کشف شده و Exploite شده توسط خودم هستش که ثبت شدند ) .
certificate هایی که دارم اعم از :
CEH - CCNA - CCNP - Security+
آیا انها هم کمک می کنند ؟
هیچ وقت ؛ هیچ کس برای رفتن کامل راهنمایی ام نکرد . نمی دونم چرا
ممنون از پیشنهاد ها و کمک های احتمالی دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-28 ساعت 02:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-28 ساعت 02:52 توسط migren.)
راستی در پست (باز هم شغل در آمریکا ) یک سری توضیحاتی داده بودید که من فکر کنم یکم راجب خودم بگم که فکر نکید دلال هستم یا بازاری .
دوستانی که ایران هستند . میدونند چه حق خوری هایی در ادارت و پروژه هایی که برای مناقسه گذاشته میشه رخ میده . باور کنید بنده 1 سال و نیم پروژه امنیت شبکه یک اداره ای که نام نمیبرم رو انجام دادم . مبلغ قرار داد 40 میلیون با پیمانکار اصلی بود . بعد از اتمام پروژه اداره دولتی مذکور از رتبه 13 هم کشوری به رتبه 3 سوم ارتقا پیدا کرد . یک تشفیقی حتی یک تیکه کاغذ که فلانی دمت گرم خیلی کارت درسته هم ندادند دستمون که هیییچ . کلاً 8 میلیون کف دستم گذاشتن که 1 میلیونش رفت برای بیمه و مالیات . یادمه 17 سالم بود یک کتابی نوشتم راجع به حملات Denial Of Service کل تابستون شبانه روز نشستم سر این کتاب . با هزار و یک آرزو آخرش هر انتشاراتی که بردم به من گفتن فروش نداره . یادمه به انتشاراتی ققنوس کتاب رو دادم اول گقتن آقا چه خبره 600 صفحه ؟؟؟؟؟؟
گفتم خوب پدر من عزیز دل بنده بابام در اومد که حاصل اون 600 صفحه بود و بعد گفت آخه فروش نداره من هم گفتم کار فرهنگی علمی هستش . با لحن تندی برگشت گفت من علم و فرهنگ رو چی کار دارم آقا ؟؟؟ می گم پول توش نیست . اینقدر از این اتفاقات برای امثال من افتاده که من خودم انگیزم رو ناجور از دست دادم شما تو پست هاتون می نویسین آمریکا ؛ برای من رسیدن به محیطی که دلم میخواد واقعاً در حد خرافات بهشته .
چطور بدون پول میشه به همچین کشوری رفت جناب آرش ؟ گمون نکنم این بیان شما با واقعیت نزدیک باشه .
لطفاً کمی توضیح دهید ممنون
ممنون از نظر و راهنمایی جناب آرش .
اما جناب آرش تحصیل در خارج از کشور با نرخ دلار امروزی هزینه بسیار هنگفتی هستش . آیا با مقاله و رموزه امکان بورس هستش ؟ و یا نه حتماً معدل بالا میخوان ؟
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2012-11-28 ساعت 03:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-28 ساعت 03:26 توسط rs232.)
میگرن عزیز, یا کمال صداقت باید خدمت شما عزیز دلم عرض کنم که بدون تحصیلات دانشگاهی در یک رشته مشخص و سپس کار و تجربه در همان رشته خاص احتمال موفقیت شما به شدت پایین می آید. بنابراین تنها راهی که من برای شما توصیه می کنم همان ویزای دانشجویی و ادامه تحصیل در امریکا, ایران و یا هر کشور دیگری است. البته من منکر استعداد خاص شما در زمینه کامپیوتر نیستم ولی در دنیای امروز دیگر استعداد کافی نیست و آدمها نمی توانند بدون تحصیلات کلاسیک به موقعیت مورد نظر خودشان برسند.
بزرگ ترین سرمایه شما در حال حاضر هشتاد میلیون پول نیست بلکه سن بیست و دو سالگی است که به شما فرصت زیادی برای پیشرفت علمی و کاری و یک زندگی بهتر می دهد. بنابراین از این سرمایه به بهترین نحو استفاده کن و به چیزی جز درس خواندن فکر نکن.
برایت آرزوی موفقیت دارم.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-28 ساعت 03:23)rs232 نوشته: بزرگ ترین سرمایه شما در حال حاضر هشتاد میلیون پول نیست بلکه سن بیست و دو سالگی است که به شما فرصت زیادی برای پیشرفت علمی و کاری و یک زندگی بهتر می دهد. بنابراین از این سرمایه به بهترین نحو استفاده کن و به چیزی جز درس خواندن فکر نکن.
واقعا کاش میشد شرایط مهاجرت برای من هم تو سن کمتر اتفاق می افتاد
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من بالاخره نفهمیدم این سیستم بازنشستگی آمریکا به چه صورته؟ میشه یکی لطف کنه و به من بگه؟
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آرش جان ، یه برنامه توی شبکه من و تو - 29 نوامبر- دیدم راجع به چگونگی رفتار با گربه و اینکه هر کدوم چه خصوصیاتی دارند و شانه کشی احتیاج دارند یا نه و کلی مطلب دیگه ، فکر کنم بتونی از وب سایتشون ببینی، حالا که ببوگرافی داری شاید به دردت بخوره.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-09-28 ساعت 09:46)rs232 نوشته: میدونم که خیلی از شماها مشتاق زندگی در آمریکا هستید و ممکنه در آینده دور و یا نزدیک به این کشور مهاجرت کنید. مطلبی را که میخواهم در این تاپیک مطرح کنم تجربه خودم از برخورد با ایرانیان مقیم در آمریکا است که ممکن است به درد شما بخورد. در یک کلام ایرانیان مقیم آمریکا در واقع آمریکاییهای ناقصی هستند که نه میتوانند به زبان فارسی درست صحبت کنند و نه به زبان انگلیسی تسلط دارند. نه خصلتهای ایرانی خودشان را دارند و نه خصلتهای آمریکایی را گرفته اند. وقتی به نفعشان باشد آمریکایی هستند و وقتی به نفعشان باشد ایرانی هستند. میتوانم بگویم که از خصلتهای ایرانی تقریبا بدترینشان را مثل چشم و همچشمی و غیبت و ... را گرفته اند و از خصلتهای آمریکایی هم بدترینش را گرفته اند مثل نوع آرایش و لباس پوشیدنی که مخصوص قشر خاصی از آمریکاییها است و یا غذا نپختن و جدایی زن و مرد و ... بله آنها یک چیزی تو مایه های شترمرغ هستند. خدا را شکر من لس آنجلس زندگی نمیکنم ولی چند بار که برای دیدن موج عظیم فامیلهایم به آنجا رفتم احساس کردم که آنها حتی از مردم ایران از نظر فرهنگی 30 سال عقب تر هستند و مرا بیاد فیلمهایی می انداخت که مربوط به زمان قدیم میشد مثل دایی جان ناپلئون و غیره. خلاصه اینکه برایم مشمئز کننده بود و نمیتوانستم مدت زیادی آنها را تحمل کنم درحالی که مردمی که در ایران با آنها در ارتباط بوده و هستم آدمهای بسیار باکلاس تر و فهمیده تری هستند. خلاصه کلام اینکه اگر زمانی گذارتان به آمریکا و مخصوصا لس آنجلس افتاد زیاد از دیدن مردم آنجا شوکه نشید و بدانید که آنها با شما خیلی فرق دارند. وقتی یه مهمونی ایرانی هست همه یا در حال پز و قمپز در کردن هستند و یا درباره ملک و املاک و مدل مو حرف میزنند. هیچکدامشان در عمرشان یک کتاب هم نخوانده اند و حتی بحثهای اجتماعی و0 یا Cشان هم آب دوغ خیاری است. من که ترجیح دادم درجایی زندگی کنم که دور از آنها باشد و اگر هم بخواهم فارسی صحبت کنم با دوستان و آشنایانم در ایران صحبت میکنم. اگر در بین آمریکاییها زندگی کنید نه تنها با زبان و فرهنگ آنها آشنا میشوید بلکه زبان و فرهنگ ایرانی شما هم دست نخورده باقی میماند و آلوده نمیشود. امیدوارم که این حرفها بدردتان بخورد و خوشحال میشوم اگر نظرتان را بشنوم.
سلام آقا آرش من فکر میکنم این مشکلاتی که گفتید در همین طرف هم هست فقط شاید به خاطر تغییر شرایط تو آمریکا روشن تر به نظر میرسه هنوز که قسمت ما نشده ولی نمیدونم چرا با شما موافقم که بهتره توی این فرهنگ جدید باشیم(بین آمریکاییها) تا اینکه چیزهای گذشته رو دوباره اونجا تجربه کنیم من قبل از اینکه این نوشته رو بخونم فکر میکردم که چون اینجوری فکر میکنم مشکل دارم....(جان هرکی دوست داری این صندوق پر شده رو هم خالی کن..)
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به آقا آرش وبقیه دوستان,دلم نیومد بعد چندین روز که تونستم مطالب این تاپیک و نوشته ها وتجربیات آرش عزیز رو خوندم ازش یه تشکر درست و حسابی نکنم.ممنون از اینکه تجربیات و اطلاعات مفیدی رو در اختیار من و بقیه قرار دادید,خیلی تاثیر گذار می نویسید به طوری که وقتی نوشته هاتونو می خوندم تمام شخصیت ها ومناظری که توصیف می کردید مثل یه فیلم خوش آب و رنگ جلوی چشمام مجسم می شد. ما رو از تجاربتون محروم نکنید و باز برامون بنویسید.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آرش متن زیبایی که در مورد خانم شهسواری نوشتی به نظر من براستی هیچ از نوشته های سیمین دانشور و یا صادق هدایت کم نداشت .
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا