موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
خوب کاووش جان وقتی که در آمریکا زندگی کنید به مرور عادت می کنید که یک مقداری در مورد احتمالات بی خیال شوید. مثلا خود من آن قدر در مورد اخراج شدن احتمالی خودم غصه خوردم که آخرش پس از چند سال خسته شدم و گفتم اصلا به درک که اخراج شوم. برای همین است که می گویند آمریکایی ها الکی خوش هستند و فقط در روز زندگی می کنند چون کسی از وضعیت فردای خودش خبر ندارد. البته من اگر اخراج شوم یک حقوق بیکاری می گیرم ولی اصلا کفاف مخارج فعلی من را نمی دهد و من مجبور خواهم شد که تا پیدا کردن کار بعدی که معلوم هم نیست چقدر طول بکشد کلیه هزینه های اضافی و تفریحی را مسدود کنم. حالا من به دنبال پیدا کردن کار فدرال هستم که پیشرفت هایی هم داشته ام و اگر خدا بخواهد و درست شود به واشنگتن دی سی خواهیم رفت. کار دولتی قضیه اش فرق می کند و تقریبا می توانید خیالتان راحت باشد که هرگر اخراج نمی شوید ولی رفتن به آنجا بسیار سخت است و باید هفت خان رستم را بگذرانید. در ضمن کار فدرال را فقط به سیتیزن ها می دهند و با گرین کارت نمی شود برای آن اقدام کرد.
[/quote]
امیدوارم که همون طوری پیش بیاد که خودت می خوای.ایشالا که موفق باشی و دفعه بعد در مورد شغل جدیدت برامون بنویسی
شاد باشی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مطلبی هست که نیاز به راهنمایی دارم. مطالبتون رو خوندم ولی هنوز هرروز یه تصمیم جدید میگیرم. پیشاپیش ممنون میشم نظرتون رو راجع به چیزی که اصلا نمیتونم راجع بهش تصمیم قطعی بگیرم در اختیارم قرار بدین.
من دانشجو ، دختر و مجردم. حدود 1 سالی هست که خیلی دوست دارم از ایران مهاجرت کنم و امسال برای اولین بار لاتاری ثبت نام کردم تا شاید از این راه که راحتتر هستش بتونم مهاجرت کنم. ولی من تو آمریکا هیچ فامیلی دور یا نزدیک ندارم، فقط در حد چنتا آشنای دور که نمیدونم اصلا بتونم اوایل مهاجرتم ازشون در خواست راهنمایی و کمک کنم یا نه. از طرفی من حتما قصد ادامه تحصیل دارم و برای معادل شدن مدرکم و امکان ادامه تحصیل حتما باید 2 سال رو در دانشگاه های آمریکا بگذرونم و بعد برای دوره تخصصی که هدفمه اقدام کنم. برای همین کمه کم حدود 3 سال از حالتی که تو ایران زندگی کنم عقب میفتم ولی چون خیلی دوست دارم تجربه زندگی تو جای متفاوتی رو داشته باشم با خودم میگم دست به همچین کاری میزنم و بعد از 5 سال که تموم کردم اگه هنوز نتونسته بودم با محیط سازگار شم بر میگردم ایران... ولی باز به زحمتی که مخصوصا با ویزای دانشجویی بخوام برم فکر میکنم میبینم برگشتن من مساوی با از دست دادن سالها میشه... شک من در رابطه با این هستش که من هیچ کس رو در آمریکا ندارم. نظر شما دوستان در رابطه با مهاجری که هیچ کسی رو تو آمریکا نداره چیه ؟! ممکنه این قضیه براش ایجاد مشکل کنه ؟! یا برگشتنش رو چقدر منطقی میدونید ؟!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
rbb منم شرایطم مث شماست ی دختر مجرد که ترم دیگ پایان نامه ارشدمه و هیچ فامیلی تو هیچ جایی خارج از ایران ندارم 2تا اشنا دارم در امریکا یکیش خواهره ی دوستم یکی هم دایی ی دوستم که 50سالشه! منم همش دارم از خودم میپرسم که اگه اسمم لاتاری در بیاد برم اونجا گرین کارت بگیرم بعدش چ کنم؟ دوس دارم درسمو بخونم اما از طرفی نگران هزینه هام! من از وقتی که یادمه خیلی جدی دوس داشتم امریکا زندگی کنم چراشو هنوزم نفهمیدم فقط ی حس خوب داشتم به این موضوع حتی به اروپا هم فک نمیکردم همش دوس داشتم یروزی برم امریکا و زندگی کنم !
منم خیلی به رفتن از طریق ویزای دانشجویی فک کردم و تحقیق کردم اما دیدم انقد دردسر داره که همین جا برم ازاد پی اچ دی بخونم به نفعمه
اما لاتاری چیزی بود که از اردیبهشت پارسال دقیقن شبی که جواب لاتاری میخاست بیاد وهمه در استرس بسر میبردن من اومدم اینجا بعداز چن ماه ....نمیدونم شاید قسمت بود یا هرچی اما به فال نیک گرفتم و ازهمونجا جدی تصمیم گرفتم امسال لاتاری بنویسم و نوشتم حالام منتظرم جوابا بیاد تا بعدش ی تصمیم بگیرم اما مطعمنم اسمم در بیاد میرم هرچند که حتما با مخالفت خانوادم روبرو میشم و خیلی موقعیت های خوب رو از دست خواهم داد اما برام ارزش داره ادم باید گاهی بره دنبال رویاهاش .
اینکه تو هیچ کس رو در امریکا نداری عجیب نیست خیلی ها مث ما دختر تنها بودن و رفتن امریکا بدون اشنا حتی همون هایی که با ویزای دانشجویی رفتن اشنا داشتن خوبه برای 1یاماه اول که کمی کمکت کنه اما بعدش باید رو پای خودت باشی ومستقل شی باید خودت با خدت فک کنی ببینی چقد رفتن برات مهمه چقد موندن چی بدست میاری چی ازدست میدی؟ اگه رفتی و موندنی شدی دیگ چرا بخوای برگردی؟ مهم همون چن سال اول هست که ادم بتونه خودشو مستقل کنه دیگ بعد از 5سال با سیتیزن شدن چرا برگردی؟
این جمله رو برات مینویسم
پس چون در خود طلب دیدی می آی و می رو و مگو که درین رفتن چ فایده ؟ تو می رو فایده خود ظاهر میگردد :فیه ما فیه
بنظرم بهتره اگه اسمت دراومد بری اونجا گرین کارتتو بگیری بعدش بیای ایران و یک تصمیم قطعی بگیری بعدش باز برگردی امریکا خیلی ها اینکارو کردن .... موفق باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا، ما یه سوال پرسیدیم. جای جواب تشکر گرفتیم (:
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-05 ساعت 12:11)apoornaki نوشته: rbb و mahbube :
نظر شخصی من اینه که دختر نباید بخاطر تحصیل، تنهایی به کشور غریب سفر کند و اصلا قصد دلسرد کردن شما را ندارم...
ضمن اینکه برای این دو هموطن طلب آمرزش و برای خانوادشون طلب صبر دارم ، عرض میکنم با شما موافق نیستم، اتفاقا برعکس معتقدم دختران مجرد خارج از ایران و در کشورهای قانونمند امنیت بیشتری دارند تا داخل !! به قول فرمانده اداره اگاهی تهران در جائی - اگر مردم از امار و اطلاعات جرم و جنایتی که درکشور بصورت ماهانه به وقوع میپیونده اطلاع پیدا کنند ( که البته محرمانه هست) از خانه هاشون خارج نمیشن !!! که ناگفته پیداست بیشترین فراوانی این امارها مربوط به بانوان و کودکان هست !
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
mahbube عزیز ،
راستش وقتی مطلب شما را خواندم و به قسمت آخرش که رسیدم ، کمی تعجب کردم !!!!! اینکه شما با یک تحقیق ساده متوجه شده اید که آمریکا برای تحصیل به دردخور نیست ، بسیار تعجب برانگیز است !!!! . من در شهر و ایالتی زندگی میکنم که دانشگاههای بسیار خوبی دارد و بیش از 100 تا 150 دانشجوی ایرانی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا الاقل در همین دانشگاه نزدیک منزلمان مشغول به تحصیل هستند و همچنین از دانشگاه محل تحصیلشان کمک هزینه تحصیلی به میزان 1500 دلار برای مقطع دکترا و 1000 دلار هم برای مقطع فوق لیسانس کمک هزینه دریافت کرده اند. لااقل با 30 تا 40 نفر از آنها بنده یا دوست هستم و یا آشنا. هیچکدام هم اظهار گله و شکایت از تحصیلات در آمریکا نکرده و در عوض هم اصلاً قصد برگشت به ایران را ندارند. حالا خدا میداند آن کسانی که در دانشگاههای تراز اول تر درس میخوانند چه احساسی نسبت به اینجا دارند . بنده آشنایی با ایتالیا و وضعیت موجود در آنجا را ندارم . اما لااقل با سفر به چند ایالت آمریکا، وضعیت موجود از نظر امنیتی را بررسی کرده ام . به نسبت جمعیت موجود در ایران ، میشود گفت که آمریکا رقم قابل قبول تری را نسبت به ارتکاب جرم و جنایت دارد . ایران در حدود 80 میلیون جمعیت دارد و این همه جنایت و نا امنی ، آمریکادر حدود 350 میلیون . در ایران خرید و فروش اسلحه از انواع آن ممنوع است ، اما در اینجا آزاد . در نظر بگیرید که این کالا در ایران هم آزاد بود !!!! آنوقت <<< دگر در وطن زنده یک تن مباد !!!!!!!!!!!! >>> آن دو ایرانی نگون بخت هم که کشته شده اند به دست هموطنان خود از بین رفته اند نه آمریکاییها و ایتالیاییها !!!!!! . به هر صورت این نظر شماست و قابل احترام . اما به نظر من اینطور نیست و قضاوت در مورد آمریکا و مقایسه ی آن با کشوری چون ایران ، اصلاً قیاس درستی نیست !!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-06 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-06 ساعت 20:58 توسط rbb.)
به هر صورت این نظر شماست و قابل احترام . اما به نظر من اینطور نیست و قضاوت در مورد آمریکا و مقایسه ی آن با کشوری چون ایران ، اصلاً قیاس درستی نیست !!!
[/quote]
دوست عزیز فکر میکنم ایشون راجع به هزینه ها ی تحصیل گفتن تحقیق کردنو به این نتیجه رسیدن آمریکا به درد بخور نیست که البته در صورت داشتن گرین کارت احتمالا میشه این مشکل رو با گرفتن وام حل کرد. تو پستهای قبلی بهش کرده بودن.