موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا قبل از اعلام كارنتيها ، نامه مصاحبه مي فرستن كه نشون مي ده اين افراد چند روز ديگه كارنت ميشن ،
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تخمین من از VB این ماه برای کتگوری f2a
22 AUG یا 1 SEP هستش یعنی جهش 77 تا 85 روزه .
اگه تو این بازه بود که هست لطفاً جهت تشکر مقداری رتبه به اینجانب عنایت فرمایید.
با تشکر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 23:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 23:29 توسط sselinaa.)
دوستان لطفا راهنماییم کنید نمیدونم چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!plz
من با نامزدم که در گرین کارت داره غیابی عقد کردیم من کارمند هستم زمان عقد اقای عاقد گفتن که اگر بنویسه خانه دار یه مبلغی رو بیمه به پدرم هدیه میده من هم اصلا حواسم به مدارک خودم نبود امروز که عقد نامه رو گرفتم دیدم توش شغل من رو زده خانه دار
حالا نمیدونم چیکا ر کنم اگر حقیقت رو بگم که با مدارکم متناقضه اگرم نگم که نمیشه
محضر دار هم میگه نمیتونه عوضش کنه میگه فقط میتونه تو قسمت توضیحات بنویسه که من در بخش خصوصی شاغلم که اون هم میگه براش مسولیت داره (نمیدونم ولی احتمالا منظورش اینه که غیر قانونیه)
از طرفی یه دارالترجمه ای هم میگه من برات مینوسم کارمند مهر هارم میزنم مشکلی نداره
نمیدونم الان دروغ چیه اینه که عین ترجمه هارو بدم یا اینکه واقعیت رو درست کنم و بدم چون اونها اگر بخوان واقعا اف بی ای چک کنند که متوجه میشن که من کارمند بودم و در همه مدارک هام هم نوشتم که کارمندم و چیزی دروغ نیست اگر هم بخوان به متن فارسی عقد نامه نگاه کنن میبینن که نوشته خانه دار نمیدونم چیکار باید بکنم تازه نمیدونم اداره ثبتت چیهه اوضاش
من در یک شرکت غیر دولتی شاغلم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
معمولان به کسانی که شغل دولتی دارن fbi chek میخوره اونم واسه اینکه مطمئن بشن خبری نیست البته اینم بگم کسایی هم بودن که شغل نداشتن و fbi chek خوردن.. روز مصاحبه من یه خانمی بودن که سنشونم کم نبود چند سال بود بازنشسته شده بودن معلم ۲ ابتدایی بودن و چک خوردن.. حالا شایدم بخاطر کارشون نبود.. شما هم اصلا خودتو ناراحت نکن میتونی بگی اون موقع از کارم اومده بودم بیرون بد تصمیمم عوض شد و برگشتم الان میگن اینو نمیشه تغییر داد.. همونجا به آفیسر بگی قبول میکنه البته قبل از قسم خوردن بگی بهتره..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 22:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 22:17 توسط sselinaa.)
من نگرانیم به خاطر کار داشتنم نیست به خاطر اینه کا مدارکم با هم متناقضه . نمیتونم هم بگم که بیکار بودم یا اون زمان کار نمیکردم چون برام بیمه رد میشه
حالا من محضر دار گفته که تو قسمت توضیحات مینویسه کارمند بخش خصوصی دارالترجمه هم که گفته همین رو مینویسه و مهرهای مربوطه رو میزنه
حالا به نظرتون این که مشکل نداره؟ فارسی که نمیخونن؟!!!!!!!!!!!!! ترجمه شو کار دارن دیگه؟
خوشحال میشم نظرتونو بدونم؟
تو ازدواجی ها که ایشالا مشکل ایجاد نمیکنن. در هر صورت ویزا رو میدن دیگه حالا دیر و زود یا آسونو سخت. درسته؟
از خودم خوشم میاد که تو اوج نگرانیم خودم به خودم دلداری میدم؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
نظر منو بخواین میگم اصلا فکرتونو با این موضوعات الکی درگیر نکنید.. باور کنید این چیزا مهم نیست.. همینو بنویسید خوب دیگه.. بد که خیلی راحت ویزا گرفتید میگید چرا الکی خودمو اذیت کردم.. من که میگم اصلا به این موضوع کار ندارن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
F2A 08OCT11
تبریک میگم به همه کسایی که وقت سفارت گرفتن
۸ اکتبر ۲۰۱۱
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 09:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-09 ساعت 16:33 توسط Saeedv13.)
امینا و صبا و خودم هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااااااااااااااااااااااا. بچه ها برید برای تیر آماده باشید می خواید برید دَدَر دودور. خدایا مچکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــرمممممم
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضرب
سفرنامه