کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
می شه از روی نیازمندیهای لازم برای احراز شغل هم متوجه شد که چه تحصیلات و فنونی رو لازم داره و عناوین دیگه برای این شغل به قرار زیر است:
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/NOC/...&val1=7265
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
با سلام و خسته نباشید
من و همسرم میخوایم تازه پروسه مهاجرت به کانادا رو شروع کنیم هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته
در ضمن ما داخل ایران نیستیم میخواستم بفرمایید از کجا شروع کنیم و بعد اینکه لازم هست که کاری از داخل ایران صورت بگیره چون ما تا مدتی نمیتونیم بریم ایران؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام اگه میشه منو راهنمایی کنید
عجله دارم دوستان راه بلد
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و تشكر
من به همراه همسرم در تاريخ 25 اكتبر 2007 نامه فايل نامبر را جهت مهاجرت به كانادا از طريق فدرال و skill workers دريافت كرديم ولي تا كنون هيچ خبر ديگري از فايل خود نداريم. ميخواستم بدانم كه آيا شخصي هست كه فايل مشابه ما داشته باشه و آيا كسي خبري در مورد اينگونه فايلها دارد يا خير؟ و همچنين با تغييراتي كه در دمشق بوجود آمده تكليف پرونده هايي مثل ما كه در دمشق بوده به چه صورت است؟
با تشكر ممنون ميشم اگر من را راهنمايي كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-11-23 ساعت 23:52)ندا جونی نوشته:  با سلام و خسته نباشید
من و همسرم میخوایم تازه پروسه مهاجرت به کانادا رو شروع کنیم هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته
در ضمن ما داخل ایران نیستیم میخواستم بفرمایید از کجا شروع کنیم و بعد اینکه لازم هست که کاری از داخل ایران صورت بگیره چون ما تا مدتی نمیتونیم بریم ایران؟
با تشکر

سلام تا جایی که من یادمه اگر در کشوری بیشتر از 6 ماه زندگی کردید باید از اون کشور گواهی عدم سوء پیشینه بگیرید. در عین حال اگر به سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کنید چند فایل pdf هست که همه اطلاعات لازم در اونها هست. موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
Question 

سلام،

آیا فردی که از طریق مهاجرت وارد کانادامیشه،در صورتی که 1-2 ماه بعد به ایران برگرده و مجددا بخواد که به کانادا سفر کنه در صورت داشتن کارت PR ، نیاز به گرفتن ویزای کانادا داره یا اینکه با در دست داشتن کارت PR دیگه نیازی به ویزا نداره؟همین کارت رو در فرودگاه نشون بده+پاسپورت ایرانی کافیه؟

پاسخ
سلام دوستان
جدیدا محل مصاحبه از دمشق به کشور دیگه ای منتقل شده؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
پاسخ
(2011-12-03 ساعت 14:43)زمین نوشته:  سلام،

آیا فردی که از طریق مهاجرت وارد کانادامیشه،در صورتی که 1-2 ماه بعد به ایران برگرده و مجددا بخواد که به کانادا سفر کنه در صورت داشتن کارت PR ، نیاز به گرفتن ویزای کانادا داره یا اینکه با در دست داشتن کارت PR دیگه نیازی به ویزا نداره؟همین کارت رو در فرودگاه نشون بده+پاسپورت ایرانی کافیه؟

(2011-12-04 ساعت 15:20)moraddad نوشته:  سلام دوستان
جدیدا محل مصاحبه از دمشق به کشور دیگه ای منتقل شده؟
ممنون
سلام
pr یعنی اقامت دائم کانادا . وقتی فردی اقامت دائم دارد دیگر نیازی به ویزا ندارد
البته اقامت دائم کانادا 5 ساله است و اگر کسی در 5 سال در مجموع کمتر از 2 سال در کانادا اقامت داشته باشد اقامتش باطل می شود

بله مصاحبه کبک گویا به استانبول ترکیه منتقل شده است

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: moraddad
با سلام
اگر من csq کبک را گرفته باشم اولا بابت ادامه کار جهت تاییده فدرال چه مقدار هزینه باید بدهیم و بعد جهت مدیکال و سکورتی چقدر زمان می بره
[font=Arial]متشکرم[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من دانشجوی ترم 5 کارشناسی ارشد رشته ی شیمی دانشگاه آزاد هستم و الان دارم رو پایان نامه ام کار می کنم همزمان دارم خودم را برای آیلتس آماده می کنم و احتمالاً تا 6 ماه دیگه امتحان آیلتس را هم می دهم
می خواستم بپرسم چطور می تونم برای دانشگاههای آمریکا یا کانادا بورسیه بگیرم؟آیا با آیلتس میشه رفت کانادا یا آمریکا؟یا باید تافل بگیرم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
آیلتس و تافل هر دو پذیرفته می شوند.
برای پذیرش از دانشگا ههای امریکا، به سایت دانشگاه مراجعه کنید. به قسمت Graduate بروید سپس برنامه مورد نظر خود را انتخاب کنید و requirement را ببینید. مدارک و شرایط مورد نیاز را در این قسمت می توانید ببینید.
اگر می خواهید برای سال اینده اقدام کنید از همین الان برای امتحان تافل و GRE ثبت نام کنید.
ددلاین بیشتر دانشگاه ها 15 دسامبر است. یعنی چند روز دیگر.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ابراهيم ، storagemeter
(2011-12-06 ساعت 17:15)nader1303 نوشته:  با سلام
اگر من csq کبک را گرفته باشم اولا بابت ادامه کار جهت تاییده فدرال چه مقدار هزینه باید بدهیم و بعد جهت مدیکال و سکورتی چقدر زمان می بره
[font=Arial]متشکرم[/font]

دو هزینه باید پرداخت کنید: 1- هزینه پروسسینگ پرونده در قسمت فدرال 550 دلار کانادا
2- هزینه دریافت حق اقامت دایم: 490 دلار

مجموعا باید هر نفر 1040 دلار کانادا پرداخت کنید. محاسبه هزینه ها:
https://eservicesak.cic.gc.ca/efee/efee.do

مدیکال و سکیوریتی بعد از پرداخت این هزینه هاست. در حال حاضر بسته به رشته متقاضی و محل سفارت از 9 ماه تا بیش از 18 ماه طول می کشد.
(نگارنده 14 جولای 2010 csq را دریافت کرده و تا یک ماه پیش هنوز منتظر مدیکال بود! اما بالاخره درخواست کنسل کردن پرونده داد!)
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ابراهيم
درود
من ارشد ژئوفیزیک هستم و در یک شرکت اکتشاف نفت کار میکنم.
به زودی ویزامو میگیرم.( امیدوارم)
کسی هم رشته من هست که کمک کنه بگه من از کدوم شهر شروع کنم؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-12-17 ساعت 15:09)jahan_roone نوشته:  درود
من ارشد ژئوفیزیک هستم و در یک شرکت اکتشاف نفت کار میکنم.
به زودی ویزامو میگیرم.( امیدوارم)
کسی هم رشته من هست که کمک کنه بگه من از کدوم شهر شروع کنم؟

من اشتباه می کنم؟
شما دارین ویزای آمریکا می گیرید؟ پس چرا اینجا سوال کردید!
به هر حال کانادا استان نفتی و گازش آلبرتا و آمریکا ایالت نفتی تگزاس و گاز آلاسکا
امیدوارم زود زود ویزا رو بگیرید
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ
سلام به همگی...
دوستان در مورد کارت پايان خدمت يا معافی ميشه توضيح بديد؟ يه نفر که بيرون از ايران باشه ، وضعيت سربازيش هم مشخص نباشه نميتونه برای فدرال اقدام کنه ؟!!! کبک چی؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان