کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
(2011-10-06 ساعت 14:28)Haghighat نوشته:  اینجوری نمی شه فهمید سطح انگلیش شما چقدره که می گید متوسط رو به پایین ولی فرنچ صفر تا سطح A1 برسه خب کار سختی نیست. من فکر می کنم الان خیلی وقت ندارید که انرژی روی ایلتس بذارین چون اون لیست خیلی زود تکمیل می شه البته اصلا نمی دونم چه کدی مد نظرتونه اگه بگید چه شغلی دارید بر اساس لیست پارسال که بعضیهاش اصلا پر نشد می شه یه تصمصم گیری کرد خوبی فدرال اینه که الان پروسه کوتاه تری داره ولی کبک اینش خوبه که حداقل الان نمره نمی خواد از شما.... بیشتر فکر کنید.

سلام
من میخواستم تازه برای فدرال اقدام کنم رشته تحصیلیم فوق لیسانس معماری هست. با توجه به پاسخی که به دوستمون دادید می خواستم بدونم که چقدر زمان هست تا لیست پر نشده مدرک ایلست رو بگیرم؟ میشه لینک لیست تخصص های پارسال رو بگذارید تا بدونم وضعیت تخصص من به چه صورت هست. ممنون میشم.
[/quote]
سلام من تقریبا مطمئنم که پارسال معماری تکمیل نشد ولی خب حتی اگه درست یادم باشه دلیل نمی شه امسال هم این اتفاق بیافته ظرفیت که نصف شده الانم 73 تا اعلام می کنه که حتما تعداد بیشتری پرونده رسیده ولی هنوز بروز نشده. شما چه سطحی هستید و چند لازم دارید برای اینکه به 67 برسید اینا خب مهمه ولی اگه از من میشنوید یه امتحان آزمایشی بدین زودتر حدس می زنم تا 3 ماه دیگه پر بشه.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Haghighat
چرا هیچکس نمیاد جواب بده؟!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
من آرزو می کنم سال دیگه هم این لیست مشاغل باشه و البته مشاغل دیگه هم اضافه بشن. کسی در این ارتباط چیزی می دونه؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-31 ساعت 01:22)Doodie82 نوشته:  سلام. من تیرماه 89 برای فدرال اقدام کرده ام. فایل نامبر رو هم اواخر مهر 89 دریافت کردم و مدارک تکمیلی رو هم در موعد مقرر که اوایل اسفندماه بود ارسال کردم. با توجه به مسائلی که در کشور سوریه در حال اتفاق افتادن است, می خواستم بدونم شما اطلاعی از زمان بندی رسیدگی به پرونده ها دارید و اینکه ممکنه حدودا کی به من پاسخ بدهند؟ ممنونم

خیلی ممنون از پاسخ دوستان!
(2011-10-05 ساعت 16:22)mr_shelman نوشته:  سلام به همه دوستان
من مدارکمو تیرماه ارسال کرده بودم و امروز یه ایمیل از CIO به دستم رسید که توش نوشته "Based on a review of the information you have provided, your application has received a positive final determination for processing on the basis of work experience in an occupation specified in ...." حالا سوال من اینه که معنیه این ایمیل اینه که مدارک و سوابق کاری من مورد قبول بوده و فقط مراحل اداری و تست پزشکی مونده یا اینکه هنوز باز هم مدارکم نیاز به بررسی داره؟ آخه بعد این جمله نوشته که "Your application will be forwarded to a visa office for further processing" خیلی ممنون میشم اگه کسانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن. با سپاس
دوست عزیزم سلام
من متاسفانه نمی تونم راهنماییت کنم چون خودم هم سوال دارم اما می تونم ازت بپرسم مدارک تکمیلی رو تیرماه امسال فرستادی یا پارسال؟ چون من فدرال اقدام کردم و مدارکم رو اوایل اردیبهشت ماه امسال فرستادم و هنوز خبری نشده!

پاسخ
تشکر کنندگان:
فكر ميكنم اگر در قسمت كبك اين سوال رو مطرح كنيد پاسخ بهتري ميگيريد
اين قسمت مربوط به فدرال هستش
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من مدارکمو تیرماه 90 ارسال کردم، البته من همه مدارکم را یکجا و یک مرتبه به CIO ارسال کردم. بعد از 2.5 ماه هم فایل نامبر به ایمیلم ارسال شد. اینطور که تحقیق کردم دریافت فایل نامبر صرفا به معنی عدم وجود نقص در پرونده هست و پس ار اون CIO مدارک رو برای بررسی بیشتر به افسر پرونده در سفارتی که کارهای ایران رو انجام میده ارسال میکنه (دمشق،آنکارا.... نمیدونم). الان که من وضعیت پروندمو در سایت چک میکنم(این کار مستلزم داشتن فایل نامبر هست) in process نوشته، من باید منتظر بمونم اگر مدارکم تایید شد برام نامه مدیکال صادر بشه. اینها اطلاعات من بود شما هم اگر مطلب خاصی دارید ممنون میشم منو در جریان قرار بدید. به امید موفقیت.
[/quote]
دوست عزیزم سلام
من متاسفانه نمی تونم راهنماییت کنم چون خودم هم سوال دارم اما می تونم ازت بپرسم مدارک تکمیلی رو تیرماه امسال فرستادی یا پارسال؟ چون من فدرال اقدام کردم و مدارکم رو اوایل اردیبهشت ماه امسال فرستادم و هنوز خبری نشده!

[/quote]

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
شما رشتتون چي بوده؟ چون من هم تير ماه ارسال كردم ولي فقط فايل نامبر دريافت كردم!
(2011-10-15 ساعت 09:31)mr_shelman نوشته:  سلام
من مدارکمو تیرماه 90 ارسال کردم، البته من همه مدارکم را یکجا و یک مرتبه به CIO ارسال کردم. بعد از 2.5 ماه هم فایل نامبر به ایمیلم ارسال شد. اینطور که تحقیق کردم دریافت فایل نامبر صرفا به معنی عدم وجود نقص در پرونده هست و پس ار اون CIO مدارک رو برای بررسی بیشتر به افسر پرونده در سفارتی که کارهای ایران رو انجام میده ارسال میکنه (دمشق،آنکارا.... نمیدونم). الان که من وضعیت پروندمو در سایت چک میکنم(این کار مستلزم داشتن فایل نامبر هست) in process نوشته، من باید منتظر بمونم اگر مدارکم تایید شد برام نامه مدیکال صادر بشه. اینها اطلاعات من بود شما هم اگر مطلب خاصی دارید ممنون میشم منو در جریان قرار بدید. به امید موفقیت.
دوست عزیزم سلام

[/quote]

[/quote]

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
رشته من برقکاران صنعتی هست.
متوجه نشدم خوب من هم فقط فایل نامبر دریافت کردم مگه قرار بوده اتفاق دیگه ای هم بیفته؟!
(2011-10-18 ساعت 02:50)babak54 نوشته:  سلام
شما رشتتون چي بوده؟ چون من هم تير ماه ارسال كردم ولي فقط فايل نامبر دريافت كردم!
(2011-10-15 ساعت 09:31)mr_shelman نوشته:  سلام
دوست عزیزم سلام

[/quote]

[/quote]

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و اعضای انجمن.
بنده و همسرم تصمیم به اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال داریم و منتظرم همسرم مدرک زبان آیتلس رو بگیره تا اقدام کنیم. از اونجایی که تحقیق کردم گویا استان کبک برای دانشجویان تسهیلات تحصیل و هزینه دانشگاه پایین تر از جاهای دیگر کانادا هست. آیا اگر ما از طریق فدرال اقامت بگیریم میتونیم بعد گرفتن PR بریم استان کبک و از تسهیلات دانشگاههای اونجا استفاده کنیم (‌یعنی وام بگیریم و دانشگاه کبکی درس بخونیم؟ و اگر بلی هست آیا استان کبک از ما زبان فرانسه خواهد خواست یا نه ؟‌و برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا دانشگاه هاشون فرانسه می خواد یا نه میشه با مدرک آیلتس درس خوند.

یک مورد دیگه که تو سایتهای مهاجراتی الان می بینم اینه که مراحل اقامت فدرال انگار خیلی طولانی شده آیا برای ما که می خواهیم بعد چند ماه تو این لیست 26 گانه قانون 2011 اقدام کنیم مال ما هم این جور خواهد شد یا نه ؟

با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-11-05 ساعت 11:17)saeed_si نوشته:  با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و اعضای انجمن.
بنده و همسرم تصمیم به اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال داریم و منتظرم همسرم مدرک زبان آیتلس رو بگیره تا اقدام کنیم. از اونجایی که تحقیق کردم گویا استان کبک برای دانشجویان تسهیلات تحصیل و هزینه دانشگاه پایین تر از جاهای دیگر کانادا هست. آیا اگر ما از طریق فدرال اقامت بگیریم میتونیم بعد گرفتن PR بریم استان کبک و از تسهیلات دانشگاههای اونجا استفاده کنیم (‌یعنی وام بگیریم و دانشگاه کبکی درس بخونیم؟ و اگر بلی هست آیا استان کبک از ما زبان فرانسه خواهد خواست یا نه ؟‌و برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا دانشگاه هاشون فرانسه می خواد یا نه میشه با مدرک آیلتس درس خوند.

یک مورد دیگه که تو سایتهای مهاجراتی الان می بینم اینه که مراحل اقامت فدرال انگار خیلی طولانی شده آیا برای ما که می خواهیم بعد چند ماه تو این لیست 26 گانه قانون 2011 اقدام کنیم مال ما هم این جور خواهد شد یا نه ؟

با تشکر فراوان

درسته کبک خیلی دانشگاههای ارزونتری داره و شما می تونید بعد از گرفتن PR تشریف ببرید کبک و اگر فرانسه بلد نیستید فقط در دانشگاههایی که انگلیسی زبانند ادامه بدین ولی فکر می کنم این دانشگاهها به نسبت فرانسویها هم رنک بالاتری دارن (مثل مک گیل) هم گرونترن. به هر حال می تونید تمام دانشگاه ها رو پیدا کنید و بهتر به نتیجه برسید خودتون شاید اصلا متوجه بشید که با توجه به رشته و نوع پذیرش و غیره یک استان دیگه هم بهتره ولی بطور کلی کبک ارزونتره و می گن کمک هزینه تحصیلی خوبی هم میده.
در مورد طولانی بودن پروسه باید بگم که نه قراره که تا یک سال و نیم دیگه تمام بشه کارتون و طولانی بودن پروسه متاسفانه مربوط به 2009 ها می شه که قول دادن به اونها هم زود رسیدگی کنن.
موفق باشید.
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
هیچ کس ازمدیکالهای کبک خبر نداره؟ فایل نامبر دومم رو 2 فوریه 2011گرفتم .مثل اینکه بیخیال شدن کلا. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-11-05 ساعت 15:30)humsun نوشته:  
(2011-11-05 ساعت 11:17)saeed_si نوشته:  با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و اعضای انجمن.

با تشکر فراوان

درسته کبک خیلی دانشگاههای ارزونتری داره و شما می تونید بعد از گرفتن PR تشریف ببرید کبک و اگر فرانسه بلد نیستید فقط در دانشگاههایی که انگلیسی زبانند ادامه بدین ولی فکر می کنم این دانشگاهها به نسبت فرانسویها هم رنک بالاتری دارن (مثل مک گیل) هم گرونترن. به هر حال می تونید تمام دانشگاه ها رو پیدا کنید و بهتر به نتیجه برسید خودتون شاید اصلا متوجه بشید که با توجه به رشته و نوع پذیرش و غیره یک استان دیگه هم بهتره ولی بطور کلی کبک ارزونتره و می گن کمک هزینه تحصیلی خوبی هم میده.
در مورد طولانی بودن پروسه باید بگم که نه قراره که تا یک سال و نیم دیگه تمام بشه کارتون و طولانی بودن پروسه متاسفانه مربوط به 2009 ها می شه که قول دادن به اونها هم زود رسیدگی کنن.
موفق باشید.

دوست عزیز Humsun

ممنونم از جوابت خیلی مفید بود. فقط یه سوال برام بدون جواب موند ، اون هم اینکه مایی که از فدرال PR بگیریم می تونیم تو کبک تسهیلات تحصیلی بگیریم یا نه ؟

ارادتمند
سعید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-11-09 ساعت 07:28)canadaexpert نوشته:  
(2011-11-08 ساعت 11:07)saeed_si نوشته:  
(2011-11-05 ساعت 15:30)humsun نوشته:  

با تشکر فراوان

موفق باشید.

دوست عزیز Humsun

ممنونم از جوابت خیلی مفید بود. فقط یه سوال برام بدون جواب موند ، اون هم اینکه مایی که از فدرال PR بگیریم می تونیم تو کبک تسهیلات تحصیلی بگیریم یا نه ؟

ارادتمند
سعید

کبک استانی از کانادا است. شما با داشتن PR ، در صورت زندگی در کبک میتوانید از امکانات آموزشی ان استان استفاده نماید.
موفق باشید

ممنون از جوابتون باعث شد با دیدی بهتر تصمیم بگیریم. میشه بگین PR از طریق اقامت فدرال چقدر طول میکشه بعد ورود به کانادا؟ و بعد از چند سال پاس کانادا رو میدن؟

ارادتمند

پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
سلام من بعد از4 ساعت مطالعه ی دقیق تاپیک و اینکه جواب سوالمو پیدا نکردم سوالمو با شما مطرح میکنم اگه اطلاع دارید ممنون میشم بگید: اینکه چطور میتونم اطلاعات زیر شاخه های شغلی رو پیدا کنم مثلا اینکه کارشناسی ارشد مهندسی مواد گرایش جوشکاری زیرشاخه welding operator حساب میشه یا نه؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
saeed-si
شما به محض اینکه وارد کانادا می شوید pr یا کارت اقامت دائم می گیرید و بعد از 3 سال کامل زندگی در کانادا سیتیزن می شوید .
ravak
فدرال کانادا بر اساس رشته مهاجر نمی گیرد بلکه بر اساس شغل مهاجر می گیرد البته شما باید اموزش رسمی در ان مورد داشته باشید
بله اگر شما در جوشکاری سابقه کار داشته باشید می توانید برای کانادا اقدام کنید .
لیست مشاغل مرتبط با این گرایش را مطالعه کنید در صورتی که هر کدام از این شغل ها را داشتید می توانید برای کانادا اقدام کنید .
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: ravak ، Moomak ، humsun ، یاشار و ماری ، rad_95

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان