موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا هیچکس نمیاد جواب بده؟!!!!!
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
من آرزو می کنم سال دیگه هم این لیست مشاغل باشه و البته مشاغل دیگه هم اضافه بشن. کسی در این ارتباط چیزی می دونه؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فكر ميكنم اگر در قسمت كبك اين سوال رو مطرح كنيد پاسخ بهتري ميگيريد
اين قسمت مربوط به فدرال هستش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدارکمو تیرماه 90 ارسال کردم، البته من همه مدارکم را یکجا و یک مرتبه به CIO ارسال کردم. بعد از 2.5 ماه هم فایل نامبر به ایمیلم ارسال شد. اینطور که تحقیق کردم دریافت فایل نامبر صرفا به معنی عدم وجود نقص در پرونده هست و پس ار اون CIO مدارک رو برای بررسی بیشتر به افسر پرونده در سفارتی که کارهای ایران رو انجام میده ارسال میکنه (دمشق،آنکارا.... نمیدونم). الان که من وضعیت پروندمو در سایت چک میکنم(این کار مستلزم داشتن فایل نامبر هست) in process نوشته، من باید منتظر بمونم اگر مدارکم تایید شد برام نامه مدیکال صادر بشه. اینها اطلاعات من بود شما هم اگر مطلب خاصی دارید ممنون میشم منو در جریان قرار بدید. به امید موفقیت.
[/quote]
دوست عزیزم سلام
من متاسفانه نمی تونم راهنماییت کنم چون خودم هم سوال دارم اما می تونم ازت بپرسم مدارک تکمیلی رو تیرماه امسال فرستادی یا پارسال؟ چون من فدرال اقدام کردم و مدارکم رو اوایل اردیبهشت ماه امسال فرستادم و هنوز خبری نشده!
[/quote]
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و اعضای انجمن.
بنده و همسرم تصمیم به اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال داریم و منتظرم همسرم مدرک زبان آیتلس رو بگیره تا اقدام کنیم. از اونجایی که تحقیق کردم گویا استان کبک برای دانشجویان تسهیلات تحصیل و هزینه دانشگاه پایین تر از جاهای دیگر کانادا هست. آیا اگر ما از طریق فدرال اقامت بگیریم میتونیم بعد گرفتن PR بریم استان کبک و از تسهیلات دانشگاههای اونجا استفاده کنیم (یعنی وام بگیریم و دانشگاه کبکی درس بخونیم؟ و اگر بلی هست آیا استان کبک از ما زبان فرانسه خواهد خواست یا نه ؟و برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا دانشگاه هاشون فرانسه می خواد یا نه میشه با مدرک آیلتس درس خوند.
یک مورد دیگه که تو سایتهای مهاجراتی الان می بینم اینه که مراحل اقامت فدرال انگار خیلی طولانی شده آیا برای ما که می خواهیم بعد چند ماه تو این لیست 26 گانه قانون 2011 اقدام کنیم مال ما هم این جور خواهد شد یا نه ؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من بعد از4 ساعت مطالعه ی دقیق تاپیک و اینکه جواب سوالمو پیدا نکردم سوالمو با شما مطرح میکنم اگه اطلاع دارید ممنون میشم بگید: اینکه چطور میتونم اطلاعات زیر شاخه های شغلی رو پیدا کنم مثلا اینکه کارشناسی ارشد مهندسی مواد گرایش جوشکاری زیرشاخه welding operator حساب میشه یا نه؟؟؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-11-10 ساعت 11:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-10 ساعت 11:21 توسط ParsTrader.)
saeed-si
شما به محض اینکه وارد کانادا می شوید pr یا کارت اقامت دائم می گیرید و بعد از 3 سال کامل زندگی در کانادا سیتیزن می شوید .
ravak
فدرال کانادا بر اساس رشته مهاجر نمی گیرد بلکه بر اساس شغل مهاجر می گیرد البته شما باید اموزش رسمی در ان مورد داشته باشید
بله اگر شما در جوشکاری سابقه کار داشته باشید می توانید برای کانادا اقدام کنید .
لیست مشاغل مرتبط با این گرایش را مطالعه کنید در صورتی که هر کدام از این شغل ها را داشتید می توانید برای کانادا اقدام کنید .
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی