کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
با سلام

من برای انجام آزمایشات مدیکال رفتم پیش دکتر شریف تو خیابان میرعماد.
160 هزار گرفت. فکر کنم هزینه 50 هزار برای پست مدارک را از همه میگیرد. ولی تعداد زیادی مدرک را با یک پست، میفرستد. کلاه برداری
کسی میدونه چکار باید کرد؟
از کار زشت این جور آدمها بدم میاد.

سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مدرک مهندسی برق (قدرت) دارم با 5 سال سابقه کار مرتبط.میدونم که مهندسی برق(برخلاف برقکار) جزء لیست مشاغل مورد نیاز نیست.اما چند وقت پیش از یکی از این شرکتهای خدمات مهاجرتی شنیدم که اگه در نامه سابقه کاری که ارئه میدم عنوان شده باشه که من در اون شرکت به عنوان برقکار مشغول به کار بودم می تونم برای فدرال اقدام کنم.میخوام بدونم با توجه به اینکه مدرکم مهندسیه آیا از نظر اداره مهاجرت کانادا منطقیه که سابقه کاری با عنوان برقکار ارائه بدم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سوال دوم:
میخواستم بدونم آیا در پروسه ویزای افراد متخصص(فدرال) هم مثل کبک مصاحبه وجود داره یا نه؟
با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
سلام
مشکلی از این بابت نیست با توجه به اینکه رشته شما به این شغل نزدیک است .البته در کانادا خیلی مثل اینجا بحث مهندس بودن و نبودن در میان نیست شما می تونید برای این رشته در فدرال ثبت نام کنید فقط باید بدونید برای شروع حتما به مدرک ایلتس احتیاج دارید .
در فدرال در بیش از 90% موارد مصاحبه نمی کنند .
با ارزوی موفقیت برای شروع
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: majid_migrant ، emma
سلام دوستان من امسال ( می 2012) دومین بار که می خوام کانادا برم دفعه پیش 3 ماه موندم با ویزای موقت 6 ماه به نظر شما چکار می تونم بکنم که این ویزای موقت رو در همونجا دائم کنم.( در ضمن من فوق لیسانس دارم با 30 سال سن و 10 سال سابقه کار ) چند تا هم ویزای شینگن یک بار هم آمریکا و یه بار کانادا رو تو پاسپورتم دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
سوال اول:آیا در حال حاضر با توجه به شرایط موجود پرونده های فدرال به دفتر دمشق ارسال میشوند؟
سوال دوم:آیا این موضوع صحت داره که زمان پروسه مهاجرت از ابتدا تا گرفتن ویزا از 4 یا 5 سال(طبق موارده مشاهده شده) به 1.5 تا 2 سال کاهش پیدا کرده؟
با تشکر از همه دوستانی که جهت راهنمایی دیگران تلاش می کنند
پاسخ
سلام به دوستان گلم
سوال من راجع به سابقه کار است.
بنده چهار سال سابقه کار دارم اما 6 ماه اولیه از این سابقه مرتبط با شرح وظایف NOC مورد نظر من نیست.در واقع در ارتباط با مهندسی مکانیک تولید است و 3 سالو نیم هم مرتبط با کد 7216 ناظران و پیمانکاران

سوال:
آیا من می تونم الان اقدام کنم یا 6 ماه دیگر صبر کنم?البته اینم باید در نظر بگیریم که 6 ماه دیگه ظرفیت ها ممکن پر بشه
با تشکر از همه شما

(2012-01-23 ساعت 18:26)majid_migrant نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من مدرک مهندسی برق (قدرت) دارم با 5 سال سابقه کار مرتبط.میدونم که مهندسی برق(برخلاف برقکار) جزء لیست مشاغل مورد نیاز نیست.اما چند وقت پیش از یکی از این شرکتهای خدمات مهاجرتی شنیدم که اگه در نامه سابقه کاری که ارئه میدم عنوان شده باشه که من در اون شرکت به عنوان برقکار مشغول به کار بودم می تونم برای فدرال اقدام کنم.میخوام بدونم با توجه به اینکه مدرکم مهندسیه آیا از نظر اداره مهاجرت کانادا منطقیه که سابقه کاری با عنوان برقکار ارائه بدم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سوال دوم:
میخواستم بدونم آیا در پروسه ویزای افراد متخصص(فدرال) هم مثل کبک مصاحبه وجود داره یا نه؟
با تشکر فراوان
سلام
مصاحبه هست اما بندرت مصاحبه می کنن در حالت های خاص شاید مشکل دار
شما فرض کن مصاحبه نداره عملا
پاسخ
(2011-05-01 ساعت 14:16)raha5433 نوشته:  سلام ميشه منو راهنمايي كنين من مريض هستم و مريضي منم طوري هست كه دائم بايد تح ت كنترل باشم مي خواستم از كسايي كه اون ور هستن يپرسم با شرايط من اصلا مهاجرت براي من به استراليا يا كبك خوبه با توجه به غربت بودن واز لحاظ مالي

خب اگه تنهایی بخوای بری شاید زیاد جالب نباشه اما هیچی غیرممکن نیست همه چی بستگی به شراط روحی مهارتی و خانوادگی و مالیت داره دیگه
پاسخ
سلام
مجید
الان اکثر پرونده ها به ورشو میره و افرادی که از سال 2010 اقدام کرده اند معمولا در کمتر از 18 ماه ویزای خود را دریافت کرده اند

smhe61
از اول جولای لیست جدید ارائه می شود و البته رشته شما تا انزمان پر نخواهد شد ولی ممکن است جزو لیست جدید نباشد
ان 6 ماه هم جزو سابقه شما به حساب می اید و از این نظر مشکلی نیست . به نظرم زودتر اقدام کنید بهتر است .
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به مدیر محترم سایت
اولا باید بگم که خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم چون خیلی میتونه مفید باشه(چون تجربه مشابهی از عضویت در سایتی مشابه در خصوص مهاجرت به استرالیا داشتم و زمانی که میخواستم برای استرالیا اقدام کنم که بنا به دلایلی نشد تو اون سایت فعالیت میکردم و اطلاعات خودمم راجه به اون کشور و پروسه مهاجرت به اونجا تقریبا خوب بود و در نتیجه هم اطلاعات میدادم هم دریافت میکردم و به این مساله واقفم که این فروم ها چقدر میتونن مفید باشن ) ضمن تشکر فراوان و عرض خسته نباشید از شما و همه اونایی که در این جهت فعالیت می کنن می خوام که به راهشون ادامه بدن و موفق باشن....
در ادامه یه سوال در مورد رشته و عنوان شغلیم دارم:
با توجه به شرایطی که توضیح دادم اگه با سابقه کاری برقکار اقدام کنم آیا بعد از ورود به کانادا، میتونم برای مهندسی برق(electrical engineering) از کارفرماهای مربوطه اپلای کنم و نامه سابقه کاری مهندسی(مثل نظارت یا مدیریت پروژه)که فکر نمیکنم با شرح وظایف برقکار ارتباطی داشته باشه، ارائه بدم یا چون ویزایی که می گیرم تحت عنوان برقکار بوده، توی کانادا هم مجبورم با این عنواه به دنبال کار باشم و نمیتونم سابقه کاری دیگه ای تو همون سالهایی که سابقه کاری با عنوان برقکار داشتم(و به اداره مهاجرت تحویل دادم) ارائه بدم؟(ببخشید اگه سوالم کمی طولانی شد)
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: rad_95
سلام
بله مشکلی نیست زمانی که شما اقامت می گیرید خیلی راحت می تونید به فعالیتی که توانایی اش را دارید بپردازید
با ارزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: majid_migrant
سلام دوستان
ابتدا ارزوی سلامت و شادی برای همه
من تا اومدم مدارکمو اماده کنم لیست مشاغل مورد نظر من 7216 پیمانکاران و ناظران صنعتی داره پر میشه متاسفانه، حالا منتظرم تا سو پیشنه من هفته آینده بیاد مدارکو بدم ترجمه بر فرض اگر مدارکم تا دو یا سه هفته دیگه آماده شد و فرستادم
1- آیا امکانش هست مدارک من بعد از اینکه لیست 500 نفر پر بشه برسه؟(الان 3/3/2012 آخرین آمار 430پرونده)(خود اداره مهاجرت تو سایتش گفته تعداد پرونده ها تقریبی هست)
2- با این احتمال که ظرفیت پر بشه ،آیا مدارک من واسه سال بعد خود به خود بررسی میشه؟(باز هم به فرض که این گروه شغلی ارائه بشه) یا اینکه نه دوباره همه چی از اول و مدارکو دوباره باید بفرستم؟
باز هم آرزوی کامیابی
پاسخ
سلام سوالی داشتم جواب بدین ممنون میشم ایا لیسانس مدیریت بازرگانی جزو این لیست مشاغل هست من که چیزی ندیدم و ضمنا از کجا میشه فهمید که این لیست پرشده یا به حد نصاب رسیده منکه خوندم ولی متوجه نشدم . با تشکر
باتشکر از شما بابت جوابی که دادید ولی کد1122 در سایت cic.gc هنوز موجود هست واینکه ظرفیت این کد پرشده از چه طریق مشخص میشه فهمید.
پاسخ
smhe61
سلام
همانطور که خودتون گفتید این لیست تقریبی است و تا شما بخواهید مدارک خود را پست کنید ظرفیت پرشده است زیرا انها تنها فایل های پذیرفته شده را در ان امار حساب می کنند و پرونده هایی که قبلا رفته اند وهنوز بررسی اولیه انها انجام نشده است را جزو ان حساب نکرده اند
اگر لیست پر شود تمام پرونده ها که قبل از اول جولای فرستاده شده است را بر می گردانند به نظر من بهتر است شما تا اول جولای صبر کنید و بعد ارسال کنید چون درحال حاضر اگر هم ارسال کنید ظرفیت تقریبا پر شده است و به احتمال زیاد پرونده شما را بر می گردانند .ولی انتخاب نهایی با خود شماست

Zohre36
رشته شما جزو مشاغل کد 1122 قرار می گیرد که متاسفانه به علت متقاضی زیاد و ظرفیت بسیار کم خیلی سریع پر می شود
پیشنهاد من به شما این است تمام مدارک خود را در این چند ماه کامل کنید و بالافاصله بعد از اعلام ظرفیت جدید در اول جولای پرونده خود را ارسال کنید چون این کد در کمتر از یکماه پر می شود .

مشاغل مورد نیاز کانادا را می توانید در اینجا ببینید
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: zohreh36 ، storagemeter ، rad_95 ، frozen mind
دوستان من مهندسی صنایع خوندم ، الان چند وقتی است که برای کبک فرانسه خوندم و مدرک تف (مهارت گفتاری : A2 , مهارت شنیداری : B1)دارم ضمن اینکه دارم خودم را برای امتحان آیلتس آماده می کنم. امروز شنیدم ظاهرا دیگر کبک رشته های 0 امتیازی مثل رشته مرا نمی گیرد.
می خواستم ببینم می توانم برای یکی از شغل های 29 گانه فدرال اقدام کنم ، پیشنهاد شما چیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان
تا اونجا که من میدونم توی سایت cic نوشته: کسانی که الان قصد دارن پروندشون رو ارسال کنن به احتمال خیلی زیاد قبل از تکمیل ظرفیت(10000پرونده) پروندشون به cic نمیرسه.
سوال اول: میخواستم بدونم از چه مرحله ای مدارک ارسالی به عنوان پرونده درنظر گرفته میشه یعنی مثل پرونده های پذیرفته شده جزء آمار محسوب میشه؟اولین مرحله که مدارک رو به نوا اسکوشیا میفرستیم یا بعد از اینکه مدارک تایید شد و به اداره ویزا(مثلا دفتر آنکارا) رسید؟
سوال دوم بنده اینه که بعد از تایید مدارک در نوا اسکوشیا آیا همون مدارکو خودشون به اداره ویزا (مثلا آنکارا) ارسال میکنن یا اینکه متقاضی باید نسخه دومی از اون مدارک آماده کرده باشه و پس از تایید اونا رو شخصا به اداره ویزا بفرسته؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
موفق باشید

با سلام مجدد
آیا مدارک مربوط به ازدواج رو (اگه بخوایم از امتیاز همسر استفاده کنیم) همون مرحله اول باید ارسال کنیم یا میشه توی مراحل بعد هم ارسال کرد؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان