کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به کانادا- فدرال
دوستان خوبم من یه سوال دارم. برای کبک ظاهرا باید دو تا هزینه پرداخت کرد. یکی به خود استان کبک و یکی هم به دولت کانادا. می خواستم بدونم هر دوتا هزینه رو باید همین اول که می خوام مدارک و درخواست رو بفرستم باید پرداخت کرد یا فقط باید برای کبک رو الان ریخت. چون ظاهرا اون هزینه های که باید برای دولت کانادا ریخته بشه برای صدور ویزا و این ها هست. ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی بکنن.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان:
اول فقط هزینه کبک رو پرداخت میکنین و بعد از قبولی در مصاحبه هزینه فدرال رو پرداخت می کنین.
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ابی22
(2012-03-26 ساعت 15:36)maxsoulfly نوشته:  اول فقط هزینه کبک رو پرداخت میکنین و بعد از قبولی در مصاحبه هزینه فدرال رو پرداخت می کنین.

ممنونم .. اما اگر به این صفحه:

استان کبک - بخش واریز وجوه

و متعاقب آن این صفحه :
دولت کانادا - پرداخت وجوه

دقت کنید؛ من تصور می کنم که باید مبالغی که در سایت دولت کانادا هم در بخش اولش نوشته شده هم پرداخت کنم. باز ممنون میشم اگر شما هم مطالعه کنید و ببینید برداشت من درسته یا نه. Sad

2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsoulfly
اولین پولی رو که پرداخت می کنین بابت بررسی پرونده است و مبلغ بعدی که پرداخت میشه برای ما بقی داستانه (ویزا و کارهایی که مربوط میشه به دولت فدرال). پس تا زمانی که شما نتیجه مصاحبه تون معلوم نشه ، مراحل بعدی بی معنیه.

تو لینک اول گفته کلا چقدر باید پرداخت کنیم و نگفته که کی پرداخت کنیم. (واسه این نوشته که بتونیم بودجه مون رو تنظیم کنیم) Big Grin
Evaluating the cost of immigrating to Québec, including the expenses of settling in, will help you avoid any surprises and plan a realistic budget.

و تو لینک دوم جدا کرده و گفته اول با فرم ها چقدر پرداخت کنیم
The processing fee which must be included with your application.

و تو قسمت دوم میگه که مبلغ بعدی رو بعد از approved شدن ، processing office از شما request میکنه
2. The Right of Permanent Residence Fee, which will be requested by the processing office at a later stage if your application is approved
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ابی22
درود بر شما
من راهی کانادا و شاید هم اگه شانس بیارم آمریکا هستم. کسی هست:
1. در مورد بازار کار در زمینه های ژئوفیزیک در اکتشاف نفت اطلاعاتی داشته باشه؟
2. کانادا یا آمریکا؟
3. کجای آمریکا دنبال کار بگردم؟
ممنون میشم
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
من یک سوال داشتم آن هم اینکه یک نوع از گرفتن اقامت برای کانادا وجود داره که شما با داشتن یک سیستم بر مبنای IT (رشته من نرم افزاره) در حوزه های مختلف مانند تامین،فروش،دسته بندی اطلاعات و ریموت کنترلها و غیره در صورتی که اجراء شده و موفق باشد. پس از ارائه این سیستم به آنها خیلی به گرفتن اقامت کمک خواهد کرد ولی از جزئیات آن اطلاع کاملی ندارم لطفا اگر کسی میدونه من رو راهنمایی بکنه ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
با درود
آیا گواهینامه ایران تو کانادا مثلا آلبرتا اعتبار دارد؟ ارزش داره که بین المللیش کنم؟
ممنون میشم
===================
2012AS50xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام . پرونده من در 13 مارچ 2012 بررسی شد و در client application status نوشته که "A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision. " و تا امروز که 3 آوریله هیچ خبری نشده. کسی میدونه که چقدر دیگه باید منتظر باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
(2012-04-03 ساعت 13:06)mehrdadjavid نوشته:  با سلام . پرونده من در 13 مارچ 2012 بررسی شد و در client application status نوشته که "A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision. " و تا امروز که 3 آوریله هیچ خبری نشده. کسی میدونه که چقدر دیگه باید منتظر باشم؟

درود بر شما
برای من هم تقریبا اینجوری شده. شاید با این تفاوت که من هزینه لندینگ رو هم دادم و بعد ازدواج کردم.
الان دو ماهه که منتظر آفیس اونا هستم.
کسی میدونه که چقدر دیگه باید منتظر باشم؟
===================
2012AS50xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-03 ساعت 13:06)mehrdadjavid نوشته:  با سلام . پرونده من در 13 مارچ 2012 بررسی شد و در client application status نوشته که "A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision. " و تا امروز که 3 آوریله هیچ خبری نشده. کسی میدونه که چقدر دیگه باید منتظر باشم؟

شما مدیکالتون رو فرستادین یا نه؟ پاس ریکوئست چی؟
چون اگر قبل از مدیکال این گزینه رو زده، متاسفانه به احتمال زیاد پرونده‌تون رد شده
البته خیلی هم نا امید نشید، چون موردهایی هم بوده که به اشتباه این مورد تو ایکیس اضافه شده!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-09 ساعت 18:37).:HoDa:. نوشته:  

شما مدیکالتون رو فرستادین یا نه؟ پاس ریکوئست چی؟
چون اگر قبل از مدیکال این گزینه رو زده، متاسفانه به احتمال زیاد پرونده‌تون رد شده
البته خیلی هم نا امید نشید، چون موردهایی هم بوده که به اشتباه این مورد تو ایکیس اضافه شده!

من هم تقریبا اینجوری شده. مدیکال خودم رو فرستاده ام. بعد ازدواج کردم و سپس مدیکال خانمم رو هم فرستادم. ولی حالا 3 ماهه که منتظرم با من تماس بگیرند. به نوشته خودشون.
===================
2012AS50xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
من یک سوال داشتم . یکی از دوستان در کانادا به همسرم دعوت کارهنری داده .
۱- آیا باید باز هم ۶۷ امتیاز رو بیاریم تا بریم ؟
۲- همسرم می تواند من و فرزندانش را ببرد ؟
۳ - همسرم زمانیکه در کانادا مشغول کار است می تواند برای اقامت اقدام کند ؟ و کارش یک امتیاز محاسبه می شود ؟
۴ - کسی که دعوت به کار می کند باید ایرانی باشد یا کانادایی ؟
۵- کسانی هستند که از طریق کارهای هنری مثل عکاسی و فیلمبرداری و..در کانادا قعالیت داشته باشند ؟
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام من 24 آپریل 2011 برای مصاحبه به سوریه رفتم و قبول شدم اما بلافاصله فایل نامبر دومم رو باز نکردم برگشتم به ایران بعد از 7ماه فرستادم به سیدنی که اونا گفتن مدارک آپدیت نیست برگشت زدن .دوباره فوریه 2012 فرستادم بازهم برگشت زدن گفتن کردیت کارتت مشکل داشته حالا که میخوام بفرستم تاریخ CSQتموم شده !! به نظر شما دوباره بفرستم یا بی خیال شم؟
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به تمامی دوستان
من در تاریخ 5 اکتبر 2011 فایل نامبرم (نیروی متخصص فدرال) رو دریافت کردم و از 1 فوریه 2012 هم برای کار اومدم به یک کشور عربی. می خواستم بدونم برای اینکه تغییر آدرس و تغییر محل کارم رو به اداره مهاجرت کانادا اطلاع بدم باید چکار کنم؟! با تشکر
راستش من در این زمینه اطلاعی ندارم ولی اگه زیاد هزینه نداره بفرست، در نومیدی بسی امید است Wink
(2012-04-12 ساعت 08:11)nazanin_nik نوشته:  با سلام من 24 آپریل 2011 برای مصاحبه به سوریه رفتم و قبول شدم اما بلافاصله فایل نامبر دومم رو باز نکردم برگشتم به ایران بعد از 7ماه فرستادم به سیدنی که اونا گفتن مدارک آپدیت نیست برگشت زدن .دوباره فوریه 2012 فرستادم بازهم برگشت زدن گفتن کردیت کارتت مشکل داشته حالا که میخوام بفرستم تاریخ CSQتموم شده !! به نظر شما دوباره بفرستم یا بی خیال شم؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من و همسرم فوق لیسانس زمین شناسی نفت داریم و من 28 سالمه. چند تا سوال داشتم
1- سابقه کاری تا چه حد مهمه؟ یعنی سابقه باید با بیمه باشه یا نه؟
2- باید مدرک زبان فرانسه داشته باشیم یا نیازی نیست؟
3- حدوداً هزینه رفتن چقدره؟
4- آیا وقتی که به کانادا می رسیم می شه به راحتی کار پیدا کرد ؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان