کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-08-01 ساعت 11:10)ekhtera نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 17:11)vistac نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 15:18)ekhtera نوشته:  سلام دوستان،

ما برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستیم. سال پیش رفتیم هیوستون و ۳ ماه بودیم و برگشتیم. پاس سفید گرفتیم و الان تهرانیم. خانمم الان بارداره و ۴ ماهشه. می خواهد ایران وضع حمل کند و سال دیگه برگردیم به آمریکا. کسی می دونه برای بردن بچه چه باید بکنیم؟ آیا ویزا می خواهد؟
جایی در سایتهای خارجی خواندم که بچه اگر زیر ۲ سالش باشه می تواند با پدر و مادرش که گرین کارت داره برگرده به آمریکا. اما از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتون کهپرسیدم دقیق نمی دانست. گفت باید انگار ویزا برای بچه بگیرید.
لطفا راهنمایی کنید.
به نظرتان به چه آدرسی ایمیل بزنم و سوال کنم؟
سلام دوست من ما هم مثل شما هستیم و شما باید به دفتر حافظ منافع آمریکا در سفارت سوئیس برید البته مدارک رو هم با خودت ببری اونا نامه ای برای ورود فرزند شما به آمریکا میدن مدارکی شامل شناسنامه شما و خانوم و بچه(ترجمه و مهر امور خارجه)- گواهی از بیمارستانی که خانوم اونجا زایمان کرده- گرین کارت شما و خانوم - پاس سفید هر دو رو میبرید و نامه رو میگیرید

سلام دوست عزیز.ممنون از جوابت. من هم به دفتر حافظ منافع آمریکا در نهران زنگ زدم و همین موارد را گفت.
اما یه سوال: ما که رسیدیم به آمریکا، چه قدر اونجا طول می کشه که گرین کارت بچه بیاد؟
از همین دفتر که پرسیدم ، نمی دانست.
ازش پرسیدم اگر زیاد طول بکشه می تونیم تو اون مدت بیام ایران؟گفت نه. باید وایستید تا گرین کارت بچه بیاد.
اما از یکی دیگر که پرسیدم گفت به دفاتر مهاجرت در آمریکا می روید و نامه بهتان می دهند که بتونید بعدش بچه را بیارید ایران.
فرقی نمیکنه ما خودمون که سری اول رفتیم کارامونو تو فرودگاه انجام دادیم بعد بعد یکماه برگشتیم ولی گرین کارتمون نیومده بود بعد از 45 روز که ما اومدیم پست شده بود به ادرس فامیلمون بعد 2 ماه هم یکی از آشناها گرین کارتامونو برامون آوردن پس برای بچه هم همینطور و چون خودم تجربش رو دارم میگم گرین کارت و سوشیال به آدرسی که دادین پست میشه و به این کاری ندارن که شما امریکا هستید یا نه
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdii
(2015-07-30 ساعت 13:44)zohre02 نوشته:  بنظر منم مراجعه به سفارت سوئیس بهتره حداقلش اینه که شاید معطلی تو فرودگاه کمتر بشه که با بچه کوچیک و خستگی راه و احتمالا استرس اینه که چی میشه خیلی سخته
با سلام
اگر سفارت سویس این کار رو بکنه خیلی خوبه ولی من توی سایت برای مدارک فرزندی که تو ایران بدنیا بیاد نوشته بود پاسپورت امریکایی و .....
اگر کسی از دوستان تونست در این مورد اطلاعاتی بدست بیاره ممنون میشوم راهنمایی کنه
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود برهمه
دوستان چه مدت طول میکشه تا پاس سفید صادر بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
(2015-08-03 ساعت 11:02)نیلوفرآبی نوشته:  درود برهمه
دوستان چه مدت طول میکشه تا پاس سفید صادر بشه؟
از زمان پست کردن مدارک تا انجام انگشت نگاری حدود یک ماه
البته مواردی بوده که کمتر از این زمان یا بیشتر هم شده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008
با درود
از راهنمایی هایی که دوستان عزیز برای پر کردن فرم 131 سپاسگزارم /
یک سوال برایم پیش امده خواهشمندم مرا راهنمایی کنید .
بعضی قسمت ها را مانند قسمت 6 و 7 نیازی نیست که پر کنیم .
کاملا سفید بگزاریم یا اینکه در کادر ها ی این قسمت از n/a یا none استفاده کنیم .
سپاسگزارم
پاسخ
N/A

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
با درود
از راهنمایی هایی که دوستان عزیز برای پر کردن فرم 131 سپاسگزارم /
یک سوال برایم پیش امده خواهشمندم مرا راهنمایی کنید .
بعضی قسمت ها را مانند قسمت ۶ و ۷ نیازی نیست که پر کنیم .
کاملا سفید بگزاریم یا اینکه در کادر ها ی این قسمت از n/a یا none استفاده کنیم .
سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هشت روز پیش مدارک رو برای پاس سفید پست کردم. ولی هنوز نامه یا ایمیلی دریافت نکردم. می خواستم بدونم برای دریافت ایمیل دیر شده و اگه شده چطور میتونم پیگیری کنم چون تا بیست روز دیگه باید برگردم ایران
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا زمان دریافت را به اطلاع برسانید

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
من روز 31 جولای مدارک پاس سفید رو برای همسر و فرزندم پست کردم امروز بعد از 5 روز که یک شنبه و یکشنبه هم بینش بود ایمیل تاییدش رسید که گفته نامه انگشت نگاری بین 7 تا 10 روز با پست به دستتون میرسه
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، luigiazzuri4
تو ایمیل یک lin number داده سایتی که میشه چک کرد آدرسش چیه؟ اگه دوستان دارند ممنون میشم لطف کنند
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-10 ساعت 13:01)Toranj نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi نوشته:  شنيده بودم كسي كه re-entry permit داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟

SOHI جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه
سلام دوستان. من یماهه که تو امریکام. و هنوز گرین کارتم نیومده. من تو فرودگاه سوال پرسیدم افیسر گفت که re entry permit بگیر . اونم بعد اینکه گرین کارتت اومد اقدام کن. من ی ماه دیگه باید برگردم ایران. به نظرتون می تونم بدون داشتن گرین کارت اقدام کنم برای re entry permit ? کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم عنوان کنه. مرسی
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-05 ساعت 19:51)آی تک نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi نوشته:  شنيده بودم كسي كه re-entry permit داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟

SOHI جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه
سلام دوستان. من یماهه که تو آمریکام. و هنوز گرین کارتم نیومده. من تو فرودگاه سوال پرسیدم افیسر گفت که re entry permit بگیر . اونم بعد اینکه گرین کارتت اومد اقدام کن. من ی ماه دیگه باید برگردم ایران. به نظرتون می تونم بدون داشتن گرین کارت اقدام کنم برای re entry permit ? کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم عنوان کنه. مرسی

بله میتونید بدون گرین کارد و فقط با شماره ای که کنار ویزاتون در هنگام اولین ورودتون خورده اقدام کنید .اگه میخواهید re entry permit بگیرید سریع اقدام کنید که به انگشت نگاری برسید
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-08-05 ساعت 20:33)mel نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 19:51)آی تک نوشته:  

SOHI جان
سلام
سلام دوستان. من یماهه که تو آمریکام. و هنوز گرین کارتم نیومده. من تو فرودگاه سوال پرسیدم افیسر گفت که re entry permit بگیر . اونم بعد اینکه گرین کارتت اومد اقدام کن. من ی ماه دیگه باید برگردم ایران. به نظرتون می تونم بدون داشتن گرین کارت اقدام کنم برای re entry permit ? کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم عنوان کنه. مرسی

بله میتونید بدون گرین کارد و فقط با شماره ای که کنار ویزاتون در هنگام اولین ورودتون خورده اقدام کنید .اگه میخواهید re entry permit بگیرید سریع اقدام کنید که به انگشت نگاری برسید
من چکار باید بکنم؟کجا مراجعه کنم؟منظورتون از شمارهa numbere?
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-05 ساعت 10:59)ali3875 نوشته:  تو ایمیل یک lin number داده سایتی که میشه چک کرد آدرسش چیه؟ اگه دوستان دارند ممنون میشم لطف کنند

https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان