کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستان يه سوال شايد بديهي از نظرتون داشتم. ممنون ميشم پاسخ بديد
اين حالت كه هر شش ماه بايد وارد خاك امريكا شد، طول مدتي كه هر ٦ماه در خاك امريكا اقامت داريم مهم است؟ مثلا هر شش ماه ١هفته به خاك امريكا رفت ، چون من بدليل شرليط تحصيلي ٣سال اول نميتونم زياد دو خاك امريكا بمانم
براي گرفتن سيتيزن شيپ حتما در طول ٥سال اول بايد ٣٢ماه در امريكا بود يا در طول ٦-٧سال ميشه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
سلام دوستان
یه سوال برای گرفتن پاس سفید این مدارک لازمه؟برطبق خود سایت USCIS
منظورش از فرمهای797و 551چیه؟.
If you are applying for :
a. Reentry Permit
You must attach:
(1) A copy of the front and back of your Form I-551; or
(2) If you have not yet received your Form I-551, a copy of the biographic page(s) of your passport and a copy of
the visa page showing your initial admission as a permanent resident, or other evidence that you are a
permanent resident; or
(3) A copy of the Form I-797, Notice of Action, approval notice of an application for replacement of your Form
I-551 or temporary evidence of permanent resident status.
تشکر از همه
کیس:As2015****** #5#
مصاحبه: فوریه ابوظبی
کلیر: می
ورود به آمریکا :22جولای
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-06 ساعت 08:28)mehr.mehr نوشته:  دوستان يه سوال شايد بديهي از نظرتون داشتم. ممنون ميشم پاسخ بديد
اين حالت كه هر شش ماه بايد وارد خاك امريكا شد، طول مدتي كه هر ٦ماه در خاك امريكا اقامت داريم مهم است؟ مثلا هر شش ماه ١هفته به خاك امريكا رفت ، چون من بدليل شرليط تحصيلي ٣سال اول نميتونم زياد دو خاك امريكا بمانم
براي گرفتن سيتيزن شيپ حتما در طول ٥سال اول بايد ٣٢ماه در امريكا بود يا در طول ٦-٧سال ميشه؟
ممنون

مدت زمان اقامت در آمریکا دست خودتان است و الزامی وجود ندارد. برای سیتیزن شیپ حتما باید در طول مدت 5 سال باشد و می تواند در 5 سال اول نباشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، atlantis770
(2015-08-03 ساعت 11:02)نیلوفرآبی نوشته:  درود برهمه
دوستان چه مدت طول میکشه تا پاس سفید صادر بشه؟

به ایالتی که در آن اقدام می کنید بستگی دارد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-06 ساعت 08:28)mehr.mehr نوشته:  دوستان يه سوال شايد بديهي از نظرتون داشتم. ممنون ميشم پاسخ بديد
ممنون
دوست عزیز اگر تعداد رفت و آمد شما به امریکا زیاد بشه مطمئن باشید مورد بازخواست قرار خواهید گرفت و ممکن است پوینت منفی داشته باشه و در روند دریافت سیتی زنی تاثیرگذار باشه چون به شما گرین کارت دادند برای اقامت دایم ویزا ندادند که در رفت و آمد باشید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، m.ghoreishi
(2015-08-04 ساعت 12:56)aghajamali نوشته:  با درود
از راهنمایی هایی که دوستان عزیز برای پر کردن فرم 131 سپاسگزارم /
یک سوال برایم پیش امده خواهشمندم مرا راهنمایی کنید .
بعضی قسمت ها را مانند قسمت ۶ و ۷ نیازی نیست که پر کنیم .
کاملا سفید بگزاریم یا اینکه در کادر ها ی این قسمت از n/a یا none استفاده کنیم .
سپاسگزارم

شما می توانید از N/A استفاده کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، aghajamali
(2015-08-06 ساعت 10:44)amirkia2015 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال برای گرفتن پاس سفید این مدارک لازمه؟برطبق خود سایت USCIS
منظورش از فرمهای797و 551چیه؟.
If you are applying for :
a. Reentry Permit
You must attach:
(۱) A copy of the front and back of your Form I-551; or
(۲) If you have not yet received your Form I-551, a copy of the biographic page(s) of your passport and a copy of
the visa page showing your initial admission as a permanent resident, or other evidence that you are a
permanent resident; or
(۳) A copy of the Form I-797, Notice of Action, approval notice of an application for replacement of your Form
I-551 or temporary evidence of permanent resident status.
تشکر از همه
کیس:As2015****** #۵#
مصاحبه: فوریه ابوظبی
کلیر: می
ورود به آمریکا :22جولای

منظور از Form-I551 همون گرین کارد شما هست. اگر سرچ کنید این فرم رو میبینید که به همون گرین کارد گفته میشه. بین این بندهای قید شده هم OR هست و یعنی نیازی به همه اش نیست. اگر گرین کاردتون رسیده، کپی پشت و روی اون کفایت میکنه. اگر نه با توجه به بند 2، از ویزاتون و مهر خروج اولیه باید کپی بذارید.
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، Alisalimi
سلام دوستان
من موقع اولین ورودم صبر کردم گرین کارتم اومد برگشتم ایران ، قبل از اینکه 6 ماه بشه برگشتم آمریکا ولی بیشتر از 1 ماه وقت نداشتم بمونم! الان 1 ماه شده که برگشتم و نزدیک 7 ماه دز کل می شه و ترسیدم اگه پاس سفید نگیرم مشکلی برام پیش بیاد
برای همین الان دارم از ایران اقدام می کنم واسه پاس سفید . مشکلم اینجاس که من زمان زیادی ندارم از ایران به خاطر کارم برم. نهایت 2 هفته. واسه همین مدارک رو فرستادم از اینجا واسه پسرم که اونجاست همه رو بفرسته وقت انگشت نگاری که دادن من برم امریکا انجام بدم و دوباره برگردم
2 تا سوال داشتم
1- دیدم تو قوانین نوشته موقع پر کردن فرم باید آمریکا باشم! مشکلی پیش میاد پس اگر الان که ایرانم پسرم فرم و اینارو بفرسته تا وقت انگشت نگاری بیاد؟
2- من الان از وقتی وارد آمریکا شدم نزدیک 8 ماه گذشته ولی رو هم 1 ماه و خورده ای بیشتر آمریکا نبودم ! برای دفعه بعدی که حالا تو ماه بعد می شه که می رم واسه پاس سفید تو فرودگاه گیر می دن؟
مرسی از وققتون
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما دفعه اول 10 روز امریکا بودیم و گرین کارتمون هم اومده ولی هند درس میخونیم و دفعه بعد که بتونیم بریم میشه نزدیک به 11 ماه تا 1 سال بعد از ورود اولمون میخواستم بدونم مشکلی پیش میاد و احتیاج هست که کاری انجام بدیم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-08 ساعت 01:23)Fatehmiki نوشته:  سلام دوستان
من موقع اولین ورودم صبر کردم گرین کارتم اومد برگشتم ایران ، قبل از اینکه ۶ ماه بشه برگشتم آمریکا ولی بیشتر از ۱ ماه وقت نداشتم بمونم! الان ۱ ماه شده که برگشتم و نزدیک ۷ ماه دز کل می شه و ترسیدم اگه پاس سفید نگیرم مشکلی برام پیش بیاد
برای همین الان دارم از ایران اقدام می کنم واسه پاس سفید . مشکلم اینجاس که من زمان زیادی ندارم از ایران به خاطر کارم برم. نهایت ۲ هفته. واسه همین مدارک رو فرستادم از اینجا واسه پسرم که اونجاست همه رو بفرسته وقت انگشت نگاری که دادن من برم آمریکا انجام بدم و دوباره برگردم
۲ تا سوال داشتم
۱- دیدم تو قوانین نوشته موقع پر کردن فرم باید آمریکا باشم! مشکلی پیش میاد پس اگر الان که ایرانم پسرم فرم و اینارو بفرسته تا وقت انگشت نگاری بیاد؟
۲- من الان از وقتی وارد آمریکا شدم نزدیک ۸ ماه گذشته ولی رو هم ۱ ماه و خورده ای بیشتر آمریکا نبودم ! برای دفعه بعدی که حالا تو ماه بعد می شه که می رم واسه پاس سفید تو فرودگاه گیر می دن؟
مرسی از وققتون
سلام
1- من هم همین کار رو انجام دادم ایران فرم رو پر و امضا کردم و برای دوستم فرستادم اون برام پست کرد هیچ مشکلی هم نیست خیالتون راحت اگر کسی گفت مشکل داره اصلا گوش نکنید خیلی ها این کار رو انجام دادن
2- اگر تو فرودگاه گیر دادن بگید چون تازه وارد هستین کاراتون هنوز انجام نشده تو ایران و اقدام کردین برای پاس سفید، ولی دفعه اول خیلی بعید هست گیر بدن
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، luigiazzuri4 ، atlantis770
(2015-08-06 ساعت 11:15)kasra17 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 11:02)نیلوفرآبی نوشته:  درود برهمه
دوستان چه مدت طول میکشه تا پاس سفید صادر بشه؟

به ایالتی که در آن اقدام می کنید بستگی دارد.

براي من 75 روز طول كشيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، sh_mm10
(2015-08-06 ساعت 12:30)kasra17 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 12:56)aghajamali نوشته:  با درود
از راهنمایی هایی که دوستان عزیز برای پر کردن فرم 131 سپاسگزارم /
یک سوال برایم پیش امده خواهشمندم مرا راهنمایی کنید .
بعضی قسمت ها را مانند قسمت ۶ و ۷ نیازی نیست که پر کنیم .
کاملا سفید بگزاریم یا اینکه در کادر ها ی این قسمت از n/a یا none استفاده کنیم .
سپاسگزارم

شما می توانید از N/A استفاده کنید.

با سلام
سپاس از جوابتون پس هم می توانیم بنویسیم یا ننویسیم . ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام. من مشکلی دارم که خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مدارکم 3 آگوست رسید به uscis و دیروز نامه ی تایید دریافت مدارکم رسید دستم ولی هنوز نامه تاریخ انگشت نگاری برام نیومده و هفته دیگه برمیگردم. امروز با uscis تماس گرفتن گفتم عجله دارم ولی گفتن کاری از دستمون برنمیاد و حداقل 1 ماه طول میکشه!من طبق دستورالعملشون لغت expedite رو روی پاکت نوشته بودم و کپی بلیطمو گذاشته بودم.بنظرتون اگه الان برم مرکز انگشت نگاری کارم رو انجام میدن یا هنوز به پرونده من دسترسی ندارن؟ممنون از پاسختون
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
(2015-08-12 ساعت 10:17)pantea_l3lu3 نوشته:  با سلام. من مشکلی دارم که خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مدارکم ۳ آگوست رسید به uscis و دیروز نامه ی تایید دریافت مدارکم رسید دستم ولی هنوز نامه تاریخ انگشت نگاری برام نیومده و هفته دیگه برمیگردم. امروز با uscis تماس گرفتن گفتم عجله دارم ولی گفتن کاری از دستمون برنمیاد و حداقل ۱ ماه طول میکشه!من طبق دستورالعملشون لغت expedite رو روی پاکت نوشته بودم و کپی بلیطمو گذاشته بودم.بنظرتون اگه الان برم مرکز انگشت نگاری کارم رو انجام میدن یا هنوز به پرونده من دسترسی ندارن؟ممنون از پاسختون
بدون نامه حتی شما را به ساختمانش هم راه نمیدهند تنها راه شما اینه منتظر بمونید به محض اینکه نامه رسید بدون توجه به تاریخ آن به آدرس مندرج در نامه مراجعه و کار انگشت نگاری را انجام دهید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008
سلام دوستان من یک سوال مهم دارم
من 6 جولای انگشت نگاری کردم و حدود 15 جولای اومدم ایران و پاس سفیذم 20 جولای به ادرسم تو امریکا پست شد و چند روز پیش یکی از دوستانم برام از امریکا اورد علاوه بر پاس سفید یک پاکت دیگم بود که دوباره واسم تاریخ انگشت نگاری در تاریخ 7 اگوست مشخص کرد بود در صورتی که الان پاس سفید دستم رسیده کسی میدونه این این تایین وقت مجدد چیه؟ باید چیکار کنم؟
ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان