موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مامان من 30july مدارک پاس سفید را پست کرد از لس آنجلس. 4aug ایمیل تاییدیه آمد. 7aug نامه اول آمد. 10aug نامه دوم آمد. وقت انگشت نگاری را 20aug گذاشته بودند ولی زودتر رفتند انجام دادند. خیلی زود مراحل کار مامان من انجام شد. علت درخواست پاس سفید را مهلت برای باز نشستگی زده بودم و حکم کارگزینی را ترجمه و بلیط برگشت را در مدارک گذاشتم
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda )
120 روز انتظار
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 08:46)seperelia نوشته: (2015-08-08 ساعت 01:23)Fatehmiki نوشته: سلام دوستان
من موقع اولین ورودم صبر کردم گرین کارتم اومد برگشتم ایران ، قبل از اینکه ۶ ماه بشه برگشتم آمریکا ولی بیشتر از ۱ ماه وقت نداشتم بمونم! الان ۱ ماه شده که برگشتم و نزدیک ۷ ماه دز کل می شه و ترسیدم اگه پاس سفید نگیرم مشکلی برام پیش بیاد
برای همین الان دارم از ایران اقدام می کنم واسه پاس سفید . مشکلم اینجاس که من زمان زیادی ندارم از ایران به خاطر کارم برم. نهایت ۲ هفته. واسه همین مدارک رو فرستادم از اینجا واسه پسرم که اونجاست همه رو بفرسته وقت انگشت نگاری که دادن من برم آمریکا انجام بدم و دوباره برگردم
۲ تا سوال داشتم
۱- دیدم تو قوانین نوشته موقع پر کردن فرم باید آمریکا باشم! مشکلی پیش میاد پس اگر الان که ایرانم پسرم فرم و اینارو بفرسته تا وقت انگشت نگاری بیاد؟
۲- من الان از وقتی وارد آمریکا شدم نزدیک ۸ ماه گذشته ولی رو هم ۱ ماه و خورده ای بیشتر آمریکا نبودم ! برای دفعه بعدی که حالا تو ماه بعد می شه که می رم واسه پاس سفید تو فرودگاه گیر می دن؟
مرسی از وققتون
سلام
۱- من هم همین کار رو انجام دادم ایران فرم رو پر و امضا کردم و برای دوستم فرستادم اون برام پست کرد هیچ مشکلی هم نیست خیالتون راحت اگر کسی گفت مشکل داره اصلا گوش نکنید خیلی ها این کار رو انجام دادن
۲- اگر تو فرودگاه گیر دادن بگید چون تازه وارد هستین کاراتون هنوز انجام نشده تو ایران و اقدام کردین برای پاس سفید، ولی دفعه اول خیلی بعید هست گیر بدن
دوست عزیز شاید شما و خیلی از دوستان این کار و انجام دادید ولی شانسی بوده که بهتون گیر ندادن وگرنه تو مدارک و مخصوصا تو فرمها جایی که باید امضاء کنیدتائید کردن که حتما باید در خاک آمریکا این فرم پر بشه خلاصه می تونن به این قضیه گیر بدن مثل این می مونه یکی چراغ قرمز و رد کنه بعد پلیس نبینه و جریمه اش نکنه بعد بگه خیالتون راحت از چراغ قرمز رد بشید خیلی رد شدن جریمه نشدن خلاصه قانون شون میگه باید تو خاک آمریکا باشید که درخواست بدید حالا که هر کسی میل خودشه که چی کار کنه
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-12 ساعت 17:27)nikoo2468 نوشته: سلام
مامان من 30july مدارک پاس سفید را پست کرد از لس آنجلس. 4aug ایمیل تاییدیه آمد. 7aug نامه اول آمد. 10aug نامه دوم آمد. وقت انگشت نگاری را 20aug گذاشته بودند ولی زودتر رفتند انجام دادند. خیلی زود مراحل کار مامان من انجام شد. علت درخواست پاس سفید را مهلت برای باز نشستگی زده بودم و حکم کارگزینی را ترجمه و بلیط برگشت را در مدارک گذاشتم
سلام ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربتون. من مدارکم رو 1 آگوست پست کردم و تازه 10 آگوست نامه تاییدیه رسید دستم.روی پاکت هم لغت expedite نوشته بودم و بلیطمم براشون فرستادم ولی طی تماسم با uscis گفتن کاری نمیتونن بکنن که از این سریع تر بشه.شما چیکار کردید که کارتون سریع جلو رفت؟ چه پیشنهادی دارید؟من هفته آینده بلیط دارم
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-12 ساعت 13:40)ali3875 نوشته: (2015-08-12 ساعت 10:17)pantea_l3lu3 نوشته: با سلام. من مشکلی دارم که خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مدارکم ۳ آگوست رسید به uscis و دیروز نامه ی تایید دریافت مدارکم رسید دستم ولی هنوز نامه تاریخ انگشت نگاری برام نیومده و هفته دیگه برمیگردم. امروز با uscis تماس گرفتن گفتم عجله دارم ولی گفتن کاری از دستمون برنمیاد و حداقل ۱ ماه طول میکشه!من طبق دستورالعملشون لغت expedite رو روی پاکت نوشته بودم و کپی بلیطمو گذاشته بودم.بنظرتون اگه الان برم مرکز انگشت نگاری کارم رو انجام میدن یا هنوز به پرونده من دسترسی ندارن؟ممنون از پاسختون
بدون نامه حتی شما را به ساختمانش هم راه نمیدهند تنها راه شما اینه منتظر بمونید به محض اینکه نامه رسید بدون توجه به تاریخ آن به آدرس مندرج در نامه مراجعه و کار انگشت نگاری را انجام دهید
ممنون از راهنماییتون. من با همون نامه اول رفتم ASC و منشی اونجا بهم نوبت داد ولی گفت باید با آفیسر صحبت کنی ببینی میتونه کارت رو انجام بده یا نه ولی مشکلی برام پیش اومد و نتونستم تا نوبتم بشینم الان نمیدونم واقعا میتونستن انگشت نگاری رو انجام بدن یا نه
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 02:54)MAHSA9812 نوشته: سلام دوستان
ما دفعه اول ۱۰ روز آمریکا بودیم و گرین کارتمون هم اومده ولی هند درس میخونیم و دفعه بعد که بتونیم بریم میشه نزدیک به 11 ماه تا ۱ سال بعد از ورود اولمون میخواستم بدونم مشکلی پیش میاد و احتیاج هست که کاری انجام بدیم؟؟؟؟
سلام
من یه بار اینکار و کردم حدود یکسال ایران بودم موقع برگشتن حدود یک ساعت مورد بازخواست قرار گرفتم، بار اول رو نگران نباش ولی تکرار شدنش خطرناکه
منم الان دنباله یه راهم از اون گیرها می ترسم
جالبش اینکه مجبور شدم دوباره اینکارو بکنم ولی انشاله این دیگه دفعه اخره
ولی خوب ادم گاهی مجبوره اینکارو بکنه درسته که ریسکه بزرگیه ولی خوب مجبور بودن فرق داره
دوستان من بار دومم دارم به مدت حدود 10 ماه خارج از امریکا می مونم بار اول که خیلی گیر دادن خیلی
راهنمایی کنید تا این سری برام مشکلی پیش نیاد
مرسی از همتون
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید
1.اگر پاسپورت سفید رو بگیریم ولی پشیمون شیم و توی امریکا بمونیم و از پاسپورتمون استفاده نکنیم باز هم سوابق اقامتی مون پاک میشه ؟
2.اگر پاسپورت سفید رو بگیریم میتونیم تو این مدت دو سال چندین بار ورود و خروج به امریکا داشته باشیم و اگر هر بار چند ماه بمونیم این چند ماه برامون جز سوابق اقامتیمون حساب میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-13 ساعت 16:11)nikoo2468 نوشته: (2015-08-12 ساعت 19:48)pantea_l3lu3 نوشته: (2015-08-12 ساعت 17:27)nikoo2468 نوشته: سلام
سلام ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربتون. من مدارکم رو ۱ آگوست پست کردم و تازه ۱۰ آگوست نامه تاییدیه رسید دستم.روی پاکت هم لغت expedite نوشته بودم و بلیطمم براشون فرستادم ولی طی تماسم با uscis گفتن کاری نمیتونن بکنن که از این سریع تر بشه.شما چیکار کردید که کارتون سریع جلو رفت؟ چه پیشنهادی دارید؟من هفته آینده بلیط دارم
ما هم مثل شما عمل کردیم. به نظر من به زودی نامه شما می یاد. فقط من ایالت شما رو نمی دونم. شنیدم تگزاس به کندی کارها انجام میشه. یکی از دوستان می گفتند چندین بار به uscis تلفن زدند تا کارشان درست شد.
خیلی از پاسختون ممنونم.منم کالیفرنیا هستم (اطراف سانفرانسیسکو) چند بار هم به uscis زنگ زدم و حتی درخواست کردم کیس رو expedite کنن ولی باز ایمیل دادن که بعد از اومدن نامه دوم میتونم بدون نوبت برم انگشت نگاری برای همین هیچ تسریعی تو اومدن نامه دوم صورت نگرفته و من همچنان منتظرم
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. آیا آدرسی که برای اومدن پاس سفید میدهیم میشه با آدرس اعلام شده برای ارسال گرین کارت فرق کنه؟
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-14 ساعت 13:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-14 ساعت 13:18 توسط gol1.)
بلی
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
در فرم I-131 در PART 3 قسمت 2 مدت زمان را برای دو سال به روز بنویسیم ؟
یا سال ؟
اگر روز 730 روز بنویسیم ؟
سوال دیگر قسمت های خالی چیزی ننویسم یا اینکه N/A بنویسیم ؟
سپاس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزم
منم يه سوال دارم. ما بخاطر اينكه نميتونيم مرخصي بگيريم ميخوايم يك سفر حداكثر يك هفته اي به امريكا داشته باشيم فقط براي اينكه مهر تو پاسپورتمون بخوره و ١٦٥ دلار رو هم اونجا واريز كنيم و بعد بركرديم ايران. و بعد اشنامون برامون گرين كارتمون رو بفرستن ايران و ٥ ماه بعد هم برامون فرم هاي پاس سفيد رو بفرسته تا هروقت، زمان انگشت نگاريمون شد ما دوباره بريم امريكا كارمونو انجام بديم و برگرديم.
حالا سوال من اينه كه اكه اين سوشيال نامبر ما تا همون يك هفته اي كه تو امريكا هستيم نياد و به دستمون نرسه، مهمه؟؟؟؟
چون ما كه كار خاصي قرار نيست تو اولين باري كه ميريم امريكا بكنيم يا مثلا حسابي باز كنيم، فقط ميخوايم مهر ورود بخوره تو پاسمون و پروسه گرين كارتمون به جريان بيفته. و اينكه اين سوشيال نامبر ماهيتش چي هست؟ از طريق پست مياد؟؟ اكه مثلا ما نباشيم و برسه به دست اشنامون تو امريكا، كسي ميتونه ازش سوء استفاده كنه؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خانم نيكو ممنونم از پاسختون چون تعداده ارسال هام در اين سايت كم تر ٢٥ تاست نتونستم اونجا پاسخ بدم . حتما ازتون با عرض شرمندگي كمك ميگيرم، خيلي سپاسگزارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید
۱.اگر پاسپورت سفید رو بگیریم ولی پشیمون شیم و توی آمریکا بمونیم و از پاسپورتمون استفاده نکنیم باز هم سوابق اقامتی مون پاک میشه ؟
۲.اگر پاسپورت سفید رو بگیریم میتونیم تو این مدت دو سال چندین بار ورود و خروج به آمریکا داشته باشیم و اگر هر بار چند ماه بمونیم این چند ماه برامون جز سوابق اقامتیمون حساب میشه؟
سلام این سوال من هم هست لطفا از دوستان کسی اگر اطلاع دارد پاسخ بدهید
سپاس
کیس نامبر : 2016AS10XX
رویت نامه اول : 9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ