کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تا حالا پشیمون شدید از رفتن؟
ممنونم لیلی جان ولی ایشون دیپلم گرفتن الان؟!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: soruosh
(2013-02-07 ساعت 06:01)الهه سابق نوشته:  ممنونم لیلی جان ولی ایشون دیپلم گرفتن الان؟!
نه ديپلم نگرفتم اما خانم افيسر يك دفعه گفت واي چه دختر خوبي هستي تو گلي تو بي خيال ديپلم شد گفت اين يك بارو نديد ميگيرم هههه. شوخي كردم الهه جان من ديپلم ندارم
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: farshadsh ، الهه سابق ، nooshshahnar ، soruosh
اینک که این پست را می‌نویسم، حدود ۶ ماه میشه که از راه لاتاری گرین کارت وارد آمریکا شده‌ام. قبلش هم ۱۰ سال در آلمان زندگی می‌کرده‌ام، این نوشته های گریه‌دار بعضی ها را که می‌بینم، خنده‌ام می‌گیره !
فقط خواستم بگم، من که خیلی خوشحالم از اینکه در آمریکا دارم زندگی می‌کنم، هر‌چند هنوز در رشته خودم کار پیدا نکرده‌ام و کار دیگه‌ای می‌کنم، هنوز هم پشیمون نشده‌ام ! خیلی هم داره حال میده !! Smile
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
پاسخ
حالا میخوای دیپلمتو چکار کنی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia
(2013-02-07 ساعت 11:25)yashim نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 06:01)الهه سابق نوشته:  ممنونم لیلی جان ولی ایشون دیپلم گرفتن الان؟!
نه ديپلم نگرفتم ...

عزیز من همه شهرو بهم ریختی Big Grin حالام که نمیتونی اصلا بری !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، sohi ، amiry ، Hedieh20
(2013-02-07 ساعت 22:23)الهه سابق نوشته:  حالا میخوای دیپلمتو چکار کنی؟
[/quot والا جونم براتون بگه منو خانمو افيسر دو تايي نشستيمو مشكلو حل كرديم

(2013-02-08 ساعت 06:09)soheilbadami نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 11:25)yashim نوشته:  [quote='الهه سابق' pid='273462' dateline='1360200671']
ممنونم لیلی جان ولی ایشون دیپلم گرفتن الان؟!
نه ديپلم نگرفتم ...

حالا خدارو چه ديدي شايدم رفتم

والا جونم براتون بگه منو خانمو افيسر دو تايي نشستيمو مشكلو حل كرديم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، sohi
الهه جان سفر نامه دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، sohi ، Hedieh20
(2013-01-31 ساعت 19:11)yashim نوشته:  ‏ سلام دوستان عزيز و مهربانم كه اگر محبت. راهنمايي و دلگرمي شما هايي ديدم چنين با گذشت. مهربان. صميمي ‏كه هرگز فراموششون نميكنم.و مادرم ميگه هميشه دعاتون ميكنم
رامين عزيز. سعيد گل و ‏my222 ,‎‏ و تك تكتون ازتون ممنونم به خاطر همه محبتتون و زحماتي كه برام كشيديد ‏ارزوي شادي و سلامتي دارم هر جاي دنيا كه هستيد.‏

یاشیم عزیز. اگر من هم دختر داشتم الآن هم سن تو بود و حتما مثل تو تیزهوش بود. مطمئن هستم که تو در امریکا موفق می شوی و حتی اگر دوست داشته باشی که به کشور خودت خدمت کنی می توانی پس از اینکه به جایگاه و موقعیت بزرگی رسیدی این کار را انجام دهی. این شانس را از دست نده و حتما گرین کارت خودت را بگیر. اگر هنوز جای خوب و مطمئنی پیدا نکردی با صدری-سپهر یا ادمین تماس بگیر تا مقدمات این کار را برایت فراهم کنیم.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
(2013-02-08 ساعت 23:21)rs232 نوشته:  یاشیم عزیز. اگر من هم دختر داشتم الآن هم سن تو بود و حتما مثل تو تیزهوش بود. مطمئن هستم که تو در آمریکا موفق می شوی و حتی اگر دوست داشته باشی که به کشور خودت خدمت کنی می توانی پس از اینکه به جایگاه و موقعیت بزرگی رسیدی این کار را انجام دهی. این شانس را از دست نده و حتما گرین کارت خودت را بگیر. اگر هنوز جای خوب و مطمئنی پیدا نکردی با صدری-سپهر یا ادمین تماس بگیر تا مقدمات این کار را برایت فراهم کنیم.

یاشیم تو خیلی خوشبختی که از این پورت rs232 یه خروجی برای تو بطور اختصاصی خارج شد... من که نشستم ببینم کِی و کجا خروجی ای از این پورت میاد بیرون بیام snif کنم و لذت ببرم.....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
(2013-02-08 ساعت 23:29)bayat_r نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 23:21)rs232 نوشته:  یاشیم عزیز. اگر من هم دختر داشتم الآن هم سن تو بود و حتما مثل تو تیزهوش بود. مطمئن هستم که تو در آمریکا موفق می شوی و حتی اگر دوست داشته باشی که به کشور خودت خدمت کنی می توانی پس از اینکه به جایگاه و موقعیت بزرگی رسیدی این کار را انجام دهی. این شانس را از دست نده و حتما گرین کارت خودت را بگیر. اگر هنوز جای خوب و مطمئنی پیدا نکردی با صدری-سپهر یا ادمین تماس بگیر تا مقدمات این کار را برایت فراهم کنیم.

یاشیم تو خیلی خوشبختی که از این پورت rs232 یه خروجی برای تو بطور اختصاصی خارج شد... من که نشستم ببینم کِی و کجا خروجی ای از این پورت میاد بیرون بیام snif کنم و لذت ببرم.....

جانا سخن از زبان ما میگویی! Wink
اتفاقا من هم به یاشیم عزیز در تاپیک پشیمان‌ها Big Grin خوندن تاپیکهایی رو پیشنهاد کردم که پر از پستهای مثبت آرش عزیزه که از انسانهای باهوش و موفق روزگاره.
امیدوارم به حرفم گوش کنه. گر چه یه کم شاید به نظر میرسید لحنم تند بود. ولی نبود!
پاسخ
(2013-02-08 ساعت 06:09)soheilbadami نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 11:25)yashim نوشته:  
نه ديپلم نگرفتم ...

عذز میخوام من امضات رو توجه نکردم فکر کردم مصاحبه هنوز نرفتی.
امیدوارم از دست من دلخور نباشید.هیچوقت بد برای کسی نخواستم گاهی اوقات ادم احساساتی میشه و در ضمن فراموش میکنم که اینجا محیط مجازی است.
انشالا موفق باشی هر جا هستی.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، الهه سابق ، امیر مهاجر ، sohi ، el333 ، yashim ، kasrafo ، nooshshahnar ، HRSH ، soruosh
yashim عزیز مطمئنم با این هوش و استعداد و مطالعه ای که داری و همچنین راهنمایی خانواده ات قطعا بهترین تصمیم رو خواهی گرفت. داشتم پستهای دوستان رو می خوندم حرف سهیل بادامی عزیز از منظر یک پدر کاملا منطقی و قابل درک بود و درست و همچنین نظرات سایر دوستان. خواستم من هم به این مجموعه نظرم رو اضافه کنم. یکی از نزدیکان من هم مثل تو در سمپاد درس خونده و الان هم دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه شریفه. یعنی مسیری رو طی کرده که شاید آرزوی بسیاری از جوانان این سرزمین زیبا و حروم شده باشه . ولی الان او و همه خانواده اش روز شماری می کنند که بعد از اتمام دوره ارشد بتونه از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش بگیره و بره.. یعنی اینهمه استعداد، تلاش و آرزو در اینجا نتیجه ای نداره و باید در جای دیگری به دنبال آرزوهاش ( و امنیت) بره و کاش که زودتر این اتفاق بیوفته و بیشتر از این اینجا عمرش رو تلف نکنه. در حالیکه تو در ابتدای اون مسیری، مسیری که میشه به گونه ای طی کرد که بعد از صرف اونهمه انرژی و تلاش درنهایت افسوس برات نیاره که ای کاش میشد اوضاع طور دیگری بود و یا اینکه اینجا، این دانشگاه و این زندگی اونایی نبود که می خواستیم و آرزوهامون حروم شدند.
درسته با این سن و به تنهایی نگرانی های زیادی خواهی داشت و تلاش بیشتری رو می طلبه. نگرانی های زیادی رو خانواده خواهد داشت ولی باید به این هم فکر کرد که در نهایت چی به دست خواهی آورد و آیا ارزش این کار رو داره. ولی مهمترین سرمایه ی که تو داری اتفاقا برخلاف آنچه که خودت فکر می کنی ، سن کم توست. این بهترین سرمایه تو برای شروع خیلی چیزها و یه زندگی خوب است. کاش این مهاجرت برای ما هم در سن و سال کمتر رخ میداد. برای یادگیری زبان، درس خوندن، کار کردن و فرهنگ اونها رو شناختن و خیلی مسائل دیگر قطعا تو جلوتر از ما هستی و با تلاش بیشتر موفق تر از ما خواهی بود.
با این وجود هیچ کس جای دیگری نیست و شرایط او را کاملا نمی تواند ببیند و بفهمد. امیدوارم با همفکری و همیاری خانواده ات بهترین تصمیم رو بگیری و اگر رفتی سعی کن همونطور که آقای بادامی عزیز گفتند از حمایت یک خونواه برخوردار باشی .
موفق باشی
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
(2013-02-08 ساعت 23:21)rs232 نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 19:11)yashim نوشته:  ‏ سلام دوستان عزيز و مهربانم كه اگر محبت. راهنمايي و دلگرمي شما هايي ديدم چنين با گذشت. مهربان. صميمي ‏كه هرگز فراموششون نميكنم.و مادرم ميگه هميشه دعاتون ميكنم
رامين عزيز. سعيد گل و ‏my222 ,‎‏ و تك تكتون ازتون ممنونم به خاطر همه محبتتون و زحماتي كه برام كشيديد ‏ارزوي شادي و سلامتي دارم هر جاي دنيا كه هستيد.‏

یاشیم عزیز. اگر من هم دختر داشتم الآن هم سن تو بود و حتما مثل تو تیزهوش بود. مطمئن هستم که تو در آمریکا موفق می شوی و حتی اگر دوست داشته باشی که به کشور خودت خدمت کنی می توانی پس از اینکه به جایگاه و موقعیت بزرگی رسیدی این کار را انجام دهی. این شانس را از دست نده و حتما گرین کارت خودت را بگیر. اگر هنوز جای خوب و مطمئنی پیدا نکردی با صدری-سپهر یا ادمین تماس بگیر تا مقدمات این کار را برایت فراهم کنیم.
سلام و ممنون از شما دوست عزيز براتون ايميل زدم كه اميد وارم به دستتون برسه
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، immigrant2us ، 3pideh ، nooshshahnar ، sadeghi897
(2013-02-05 ساعت 17:53)yashim نوشته:  واي خدا. من كلير بشم بايد برم ويزا بگيرم. 100 در 100 پشيمونم. اين مطالب خوندم و با بسياري از دوستان و اشناياني كه در امريكا هستند صحبت كردم دقيقا همين حرفهارو ميزدن و همه پشيمون. بهتره اصلا ديگه جلو نرم مثل باتلاق هر چي دست و پا بزنم بيشتر فرو ميرم. من ترسيدم والا.تازه با 16 سال سن.

یاشیم عزیز،

بهت تبریک میگم برای تصمیمی که گرفتین! برات آرزوی موفقیت می کنم و بهتون قول میدم یکی دو سال بعد از ورود به مقصد هرگز پشیمون نخواهید بود از تصمیمی که امروز گرفته اید.

من در لس آنجلس در شهر Pasadena زندگی می کنم، اگر به هر دلیلی، تصمیم گرفتی که به این ایالت و شهر بیایی، هر کاری که در توانایی ام باشد برات انجام خواهم داد از پیک آپ از فرودگاه تا ... ثبت نام در دانشگاه. اگر هم نیاز به هر گونه اطلاعاتی داشتی پیام خصوصی یا ایمیل بزن برای هر راهنمایی.

موفق باشی.
پاسخ
واقعا رفتار یوزر عزیز تحسین برانگیزه

من از جانب خودم از این حس انسان دوستانه واقعا از شما تشکر میکنم یوزر جان
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، el333 ، pr.kia ، User ، soheilbadami ، yashim ، mrhj50 ، HRSH ، radman87 ، even ، parsush ، soruosh ، sorena ، lilac ، amin_sh ، mrbonbon ، 3pideh ، Saiban

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان