سلام دوستان
من مجرد و دانشجو ارشد هستم. سند خونه و سفر اروپا دارم و كسي را در امريكا ندارم .چقدر احتمال گرفتن ويزا را دارم؟ و كدام سفارت بهتر است؟ عشق اباد مناسب است؟
سلام دوستان ، واسه وقت گرفتن از سفارت آمریکا در دبی به صورت فامیلی
آیا به تعداد افراد باید فرم ۱۶۰ رو پر کرد ؟ یا جایی در فرم اعلام میشه تعداد افراد و مشخصات آنها؟
(2013-04-02 ساعت 15:58)vahid.vp نوشته: سلام دوستان ، واسه وقت گرفتن از سفارت آمریکا در دبی به صورت فامیلی
آیا به تعداد افراد باید فرم ۱۶۰ رو پر کرد ؟ یا جایی در فرم اعلام میشه تعداد افراد و مشخصات آنها؟
بله.ولی یکسری اطلاعات نفر اول(آدرسها)در فرمهای بعدی نیز ظاهر می شود و کار راحت تر می شود.(به شرطی که فرمها پشت سر هم پر شود)
(2013-04-02 ساعت 15:58)vahid.vp نوشته: سلام دوستان ، واسه وقت گرفتن از سفارت آمریکا در دبی به صورت فامیلی
بله.ولی یکسری اطلاعات نفر اول(آدرسها)در فرمهای بعدی نیز ظاهر می شود و کار راحت تر می شود.(به شرطی که فرمها پشت سر هم پر شود)
ممنونم ، هزینه هم باید برای تک تک افراد پرداخت بشه ؟؟؟
برای هر فرد باید یه فرم جداگانه پر بشه و هزینه جداگانه پرداخت بشه ولی میتونید یک وقت بگیرید برای کل اعضای خانواده (البته فکر کنم تا 5 نفر) و لازم نیست مثل قدیما برای هر فرد وقت جداگانه بگیرید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
(2013-04-02 ساعت 20:10)الهه سابق نوشته: برای هر فرد باید یه فرم جداگانه پر بشه و هزینه جداگانه پرداخت بشه ولی میتونید یک وقت بگیرید برای کل اعضای خانواده (البته فکر کنم تا 5 نفر) و لازم نیست مثل قدیما برای هر فرد وقت جداگانه بگیرید
ممنونم
هر فرم یک شماره داره بعد از تکمیل شدن بعد واسه وقت گرفتن چه بکنم ؟
هزینه برای بچه های زیر ۱۳ سال هم یکسان هست؟
برای وقت گرفتن و پرداخت آنلاین هزینه مصاحبه باید به سایت زیر برید و ثبت نام کنید و بعد از ثبت نام از گزینه اضافه کردن اعضای خانواده استفاده کنید و یه وقت برای همه خانواده بگیرید: http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
کشوری رو که میخواهید توش مصاحبه بشید انتخاب کنید و ثبت نام کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
(2013-04-01 ساعت 16:15)jingolofski نوشته: سلام
من یک سوالی داشتم
من تازه از سایت ارمنستان وقت گرفتن برای سفارت ولی برای آوریل فقط یک وقت باز کرده بود که ۱۹ فروردین میشد ولی وقت دیگه ای در این ماه نداد الانم نزدیکترین وقت ۲ می بود که من گرفتم ولی خیلی دیر بود میخواستم بدونم علتی داره که تو ماه آوریل فقط یک روز رو باز کردند؟؟؟
سوال بعدیم هم اینکه به نظر کسایی که تجربه دارند احتمال پذیرش من با این شرایط چقدر هست
۱- شاغل هستم ۲ تا نامه از شرکتهای معتبر دارم که نشون میده حقوق ماهیانه دریافت میکنم و متعهدم که تا آخر سال با شرکت همکاری داشته باشم.
۲- حساب بانکیم هم در حد معمولی هست در حد یک کارمند.
۳- سند خونه به نامم نیست.
۴- سند ماشین دارم.
۵- نامه از دانشگاه که مراحل فارغ التحصیلیم در دست اقدامه.
۶- اصل دعوتنامه از کنفرانس معروف در زمینه مهندسی برق کنترل که شناخته شده هست ACC
۷- مدارک واریز پول برای رجیستر کردن مقاله در حد ۶۰۰ دلار
۸- برای ویزای توریستی اقدام کردم
سلام
ممکنه پر شده باشه ,اینکه وقتی نیس به این معنی نیس که باز نکردن ,احتمالا وقتا پر شده
دوست عزیز شما با این نیت برید که حتما برمیگردید ,ویزا هم میگیرید
یعنی دانشجو هستید و هنوز فارغ التحصیل نشده اید؟ این خودش دلیلی هست که برگردید و مدرکتون رو بگیرید ,ایشالله که میگیرید
(2013-04-01 ساعت 16:15)jingolofski نوشته: سلام
من یک سوالی داشتم
من تازه از سایت ارمنستان وقت گرفتن برای سفارت ولی برای آوریل فقط یک وقت باز کرده بود که ۱۹ فروردین میشد ولی وقت دیگه ای در این ماه نداد الانم نزدیکترین وقت ۲ می بود که من گرفتم ولی خیلی دیر بود میخواستم بدونم علتی داره که تو ماه آوریل فقط یک روز رو باز کردند؟؟؟
سوال بعدیم هم اینکه به نظر کسایی که تجربه دارند احتمال پذیرش من با این شرایط چقدر هست
۱- شاغل هستم ۲ تا نامه از شرکتهای معتبر دارم که نشون میده حقوق ماهیانه دریافت میکنم و متعهدم که تا آخر سال با شرکت همکاری داشته باشم.
۲- حساب بانکیم هم در حد معمولی هست در حد یک کارمند.
۳- سند خونه به نامم نیست.
۴- سند ماشین دارم.
۵- نامه از دانشگاه که مراحل فارغ التحصیلیم در دست اقدامه.
۶- اصل دعوتنامه از کنفرانس معروف در زمینه مهندسی برق کنترل که شناخته شده هست ACC
۷- مدارک واریز پول برای رجیستر کردن مقاله در حد ۶۰۰ دلار
۸- برای ویزای توریستی اقدام کردم
سلام
ممکنه پر شده باشه ,اینکه وقتی نیس به این معنی نیس که باز نکردن ,احتمالا وقتا پر شده
دوست عزیز شما با این نیت برید که حتما برمیگردید ,ویزا هم میگیرید
یعنی دانشجو هستید و هنوز فارغ التحصیل نشده اید؟ این خودش دلیلی هست که برگردید و مدرکتون رو بگیرید ,ایشالله که میگیرید
سلام ممنونم از پاسختون، راستش من دوماهه دارم سایت رو چک میکنم و برای آوریل اصلا وقت نمیداد تا اینکه ۴ و ۸ ام رو باز کرد بعدشم زد اولین وقت ۲می هست حالا الان که میرم سایت ارمنستان رو نگاه میکنم میبینم زده که ۹ آوریل اولین وقته!!! اصلا این رو نمیفهمم من مطمئنم که وقتی رو باز نکرده بوده تو آوریل به غیر از ۴ و ۸ حالا چه جوریه که داره ماله این ماه رو باز میکنه نمیفهمم من از اول ماه مارچ هر روز، روزی ۹-۱۰ بار سایت رو چک میکردم، الان که وقتم و گرفتم فقط میخواستم بدونم علت این موضوع چیه؟؟؟ من کجای راه رو اشتباه رفتم؟؟؟ یا اینکه سفارت ارمنستان ممکنه درهم وقت بده یعنی یکسری برای می بده و یکسری برای آوریل
سلام ببخشید من یک سوال دیگه هم داشتم
من وقتم و ۲ (می ) گرفتم، الان میخوام جدول رو ببینم اگه روی دکمه بله کلیک کنم آیا همون وقت ۹ آوریل را ثبت میکنه یا به من جدول رو نشون میده؟؟؟ میخوام وقتهای دیگه به غیر از اولین وقت رو ببینم
میترسم بله کنم و همون ۹ آوریل ثبت بشه؟؟؟ کسی هست که این کارو کرده باشه؟؟؟
-->
-->
سلام من یک سوال دیگه هم برام پیش اومده
اینکه :
تعیین وقت از سایت خود سفارت ارمنستان به این آدرس: http://usvisa-info.com/fa-am/selfservice
چه فرقی میکنه با تعیین وقت از سایت :
NIV Appointment System
؟؟؟
من فرق این دوتا رو نمیدونم و هر کدوم هم یک تایمی رو نشون میده
مثلا الان سایت ارمنستان زده اولین وقت ملاقات بعدی ۹ آوریل هست
ولی NIV همه وقتهای آوریل رو پر نشون میده این دو تا مگه با هم نباید هماهنگ باشند؟؟؟
من تصویرشون رو براتون ارسال میکنم ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید
2013-04-05 ساعت 21:28 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-05 ساعت 21:30 توسط erfi_sh.)
(2013-04-05 ساعت 20:03)jingolofski نوشته: سلام من یک سوال دیگه هم برام پیش اومده
اینکه :
تعیین وقت از سایت خود سفارت ارمنستان به این آدرس: http://usvisa-info.com/fa-am/selfservice
چه فرقی میکنه با تعیین وقت از سایت :
NIV Appointment System
؟؟؟
من فرق این دوتا رو نمیدونم و هر کدوم هم یک تایمی رو نشون میده
مثلا الان سایت ارمنستان زده اولین وقت ملاقات بعدی ۹ آوریل هست
ولی NIV همه وقتهای آوریل رو پر نشون میده این دو تا مگه با هم نباید هماهنگ باشند؟؟؟
من تصویرشون رو براتون ارسال میکنم ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید
سلام
*سایت اصلی برای تعیین وقت همون سایت usvisa-info.com هست و هر وقتی اونجا میده ملاکه
*در مورد آزاد شدن وقت هم هر چند وقت یک بار باز میشه ولی ممکنه زود پر بشه و بعدا این وسط مسطا یکی کنسل کنه و دوباره باز بشه، ضمنا این سایت زودترین وقت رو نشون میده و چه بسا روزهای بعدش هم آزاد باشه ولی دیده نشه و بعد از وارد شدن در سایت و در صورت پرداخت هزینه دیده میشه
*اگر وقتی رو گرفته باشید و بخواهید تغییر بدید (همون عکسی که فرستادید) وقت قبلی کنسل میشه و دوباره جدول نمایش داده میشه و میتونید وقت مورد نظرتون رو از بین وقت های موجود انتخاب کنید
(2013-04-05 ساعت 16:16)jingolofski نوشته: سلام ببخشید من یک سوال دیگه هم داشتم
من وقتم و ۲ (می ) گرفتم، الان میخوام جدول رو ببینم اگه روی دکمه بله کلیک کنم آیا همون وقت ۹ آوریل را ثبت میکنه یا به من جدول رو نشون میده؟؟؟ میخوام وقتهای دیگه به غیر از اولین وقت رو ببینم
میترسم بله کنم و همون ۹ آوریل ثبت بشه؟؟؟ کسی هست که این کارو کرده باشه؟؟؟
سلام
من اینکارو کردم خیلی
این سایت حساب کتاب نداره، اول no رو میزدم تقویم رو نشون میداد، ولی الان yes رو میزنم
شما اول no رو بزن ، اگه برگشت صفحه اول ، اینبار yes رو بزن،
بعدشم تا تایید نزنی وقت رو عوض نمیکنی پس نگرانی نداره
يه سوال ديگه
به نظر افرادي كه با تجربه هستن كدوم سفارت راحت تر ميشه ويزا گرفت؟؟؟؟
و اينكه ميشه هم او ارمنستان هم آنكارا داخل سايت /usvisa-info.com حساب كاربري ايجاد كرد؟؟؟