کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
دبی امسال خوب ویزا داده. ارمنستان و آنکارا و دبی هر سه شون باید حساب کاربری ایجاد کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-04-08 ساعت 22:53)الهه سابق نوشته:  دبی امسال خوب ویزا داده. ارمنستان و آنکارا و دبی هر سه شون باید حساب کاربری ایجاد کنید

ممنون
اگه بخوام از طريق سفارت دبي اقدام كنم براي گرفتن ويزا باز هم تو سفارت ارمنستان و تركيه بايد حساب كاربري ايجاد كنم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-09 ساعت 08:56)my2220 نوشته:  ممنون
اگه بخوام از طريق سفارت دبي اقدام كنم براي گرفتن ويزا باز هم تو سفارت ارمنستان و تركيه بايد حساب كاربري ايجاد كنم؟؟؟؟

خیر، فقط در سفارتی که قصد دارید مصاحبه شوید نیاز است که حساب کاربری داشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: my2220 ، Judy Abbott 13 ، r_ent
ويزاي توريستي همون B1/B2?????
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-09 ساعت 11:18)my2220 نوشته:  ويزاي توريستي همون B1/B2?????

ویزای بازدید برای سیاحت یا درمان پزشکی (B2)
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Judy Abbott 13
(2013-04-08 ساعت 19:22)my2220 نوشته:  سلام دوستان
اين فرم 160 رو براي ويزاي توريستي از كجا بايد بگيريم؟؟؟؟
اول اين فرم رو پر مي كنيم بعد تو سايت وقت رزرو مي كنيم؟؟؟

توی خود سایت https://usvisa-info.com مکان سفارت را انتخاب کنید بعد ازینکه حساب کاربری را ساختید schedule Appointment را انتخاب کنید و بعد مراحل را دنبال کنید در آخر یک لینک هست که اون را آنلاین پر میکنید همین DS-160 و میتونید هرمرحله را save کنید که اگرخواستید بعدا کاملترش کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، r_ent ، الهه سابق
(2011-02-21 ساعت 20:58)shahrzad_a نوشته:  
(2011-02-21 ساعت 13:37)ghrjsite نوشته:  با سلام
من برای وقت سفارت در دبی می خوام اقدام کنم.
فرم 160 را پر کردم و بارکد گرفتم
الان که میخوام تو تقویم زمانی وقتم را رزرو کنم همش نشون میده که پره چرا
مثلا 6 تا تاریخا نوشن میده که پره اما یه سیری ها رزرو کردن چطوریه
از طریق لینک زیر هم اقدام میکنم
https://evisaforms.state.gov/make_barcode.asp

آره متاسفانه. احتمالا اگه تا 3-4 سال بعد را هم چک کنید همینطوره! من تصورم این بود که آژانس ها وقتها را برای خودشون گرفتن اما شایدم اشتباه می کنم. به هر حال هم خودم هم تمام کسانی که می شناختم مجبور شدیم از آژانس کمک بگیریم . برای وقت تقریبا 100هزار تومان و برای پر کردن فرم 50هزار تومان می گیرند و برای ما 1 روزه وقت گرفت برای 10 روز بعد . اگه ویزای دوبی داشتیم زود تر هم می تونست بگیره.( گفتن یه نفر حضوری میره سفارت وقت بگیره و البته اونجا می شد واقعا حضوری وقت گرفت) فقط لطفا با آژانس معتبر کار کنین . خیلیها رفتن سفارت دیدن وقتی ندارن!!! بارکد هم حتما همراهتون باشه بدون اون راهتون نمی دن.انشالله با دست پر برگردین

سلام
می شه لطفا آژانستون رو به من معرفی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه سوالی داشتم دوستان، می خواستم بدونم اگه با یه بارکد و یه شماره پاسپورت برای شخصی وقت مصاحبه بگیریم و بعدش برای مصاحبه با شماره بارکد جدید و پاسپورت جدید حاضر بشند مشکلی پیش نمی یاد؟ می دونم که قبلا مشکلی نداشت، ولی باید پاسپورت قبلی و کانفرمیشین بارکد جدید رو می بردیم! ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 19:44)hassan8ir نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 18:41)usamohajer نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 18:12)hassan8ir نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 17:41)usamohajer نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 16:50)hassan8ir نوشته:  سلام
قبلا کسی برایم وقت گرفته بود و فرم 160 را هم پر کرده بود. اما چندجا فرم ایراد داشت و من مجددا فرم جدیدی پر کردم البته فرم جدید را پس از وارد کردن کد نامبر و سوال امنیتی پر کردم و تاییدیه گرفتم. برای وقت سفارت که یکشنبه هفته دیگه هست مشکلی پیش نماید؟ سیستم بارکد جدیدی به من داد.

سلام وقتی شما فرم جدید 160 رو پر میکنید و بارکد جدید میگیرید هیچ مشکلی برای گرفتن وقت ندارید. در ضمن شما در هر لحظه از شبانه روز می توانید از سیستم جدید وقت بگیرید. موفق باشید

خیلی متشکرم. فقط مساله اینه که من قبلا وقت سفارت گرفتم با بارکد قبلی ایا امکان ویرایش همان وقت با بارکد فعلی هست؟ ضمنا من توریستی دارم می رم و در فرم دی اس 160 بی 1 را انتخاب کردم اما وقت را بی 1 و بی 2 زدم مشکلی پیش نمیاد؟

امکان ویرایش نیست. شما باید با همان فرمی که وقت گرفتید برید سفارت. b1 برای توریستی نیست.فکر کنم شما رو پذیرش نکنن

مرسی از پاسختان. من تازه وارد اکانتم شدم کنار اسم زده ادیت کلیک کردم یک سری از مشخصات قابل ویرایش نبود مثل اسم و شماره پاسپورت اما یک سری دیگه قابل ویرایش و تغییر بود از جمله
DS-160 Confirmation Number
که من شماره بارکد جدید را زدم و سیو شد! همین کافیه؟
گزینه اول از 'یا' استفاده شده یعنی بیزنسی یا توریستی. منطق اینه که اگر توریستی صرف هم باشه می توان از گزینه استفاده کرد نظرتان چیست؟

سلام
دوست عزیز من هم مشکلی شبیه شما برام پیش اومده. تغییر دادن کد دی اس ۱۶۰ از طریق اون لینک ویرایش مشکلی نداره؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز من به اتفاق همسر و فرزندم میخواهیم عید یه مسافرت توریستی به امریکا داشته باشیم میخواستم بپرسم کی واسه ویزا اقدام کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
من خواسته هایم را از او می خواهم و او بر اساس لیاقت و صلاحم به من پاسخ خواهد داد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 23:56)farbar نوشته:  سلام دوستان عزیز من به اتفاق همسر و فرزندم میخواهیم عید یه مسافرت توریستی به آمریکا داشته باشیم میخواستم بپرسم کی واسه ویزا اقدام کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
شما حداقل 4 ماه قبل به فکر باشيد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: r91 ، farbar
سلام دوستان
من و همسرم میخوایم یک ماه بریم امریکا رو بگردیم و برگردیم،الان مدت زیادی هست دارم سایت های مختلف رو زیرو رو میکنم که با اطلاعات برای ویزای توریستی اقدام کنم، ولی توی هر سایت یک سری مدارک رو نوشتن، من چندتا سوال دارم که ممنون میشم جوابم رو بدید:
1- من با توجه به اینکه زمان خاصی برای این مسافرت در نظر ندارم و میخوام هر وقت که ویزا درست شد چند هفته بعدش برم آیا باز هم لازم هست که برای تاریخ مشخصی بلیط رزرو کنم یا نه؟ و اگر رزرو نکنم ممکنه که نکته منفی باشه ؟
2- داشتن ملک چقدر تأثیر داره ؟
3- جایی خوندم که حتما باید برنامه ریزی داشته باشید که اونجا چه کارهایی میخواید بکنید و کجاها رو میخواید ببینید؟ آیا باید این برنامه رو داشت و اونها داد؟
4- من چون میخوام با همسرم برم باید دوتا فرم DS-160 رو پر کنیم و دوتا وقت بگیریم؟ یا نه یکی کافی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.
1)من برای یه دوستم هر کاری میکنم تو فرم 160 عکس رو قبول نمیکنه.اما فکر کنم توضیح داده که میشه عکس رو بصورت فیزیکی روز مصاحبه برد.درست متوجه شدم؟
2)هزینه رو باید کی پرداخت کرد؟مثل مهاجرتی ها تو سفارت؟
ممنونم
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
پاسخ
تشکر کنندگان:
آيا تجربه اي از رفتن به باكو وجود نداره؟ براي ويزاي توريستي؟تو سايتش نوشته پنج شنبه اول هر ماه.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا من رو در مورد یک شرکت مسافرتی معتبر (مستقیم )نه واسطه که بهترین خدمات رو برای رفت و امد هوائی و رزرو هتل ارائه میده هم برای ارمنستان و هم ترکیه راهنمائی کنید. چون اولین باره برای وقت مصاحبه می خواهم اقدام کنم. در ضمن یک سئوال دیگه هم دارم. یک حساب بانکی دارم که پولش مال خودمه ولی به نام خانمم در بانک به صورت سپرده است ایا پرینت از این حساب به دردم میخوره یا باید حتما به نام خودم باشه ؟در ضمن سند خونه من هم به نام خانمم می باشد اما در بنچاق سند ذکر شده که فروشنده من بوده ام. ایا این مورد هم نیاز به تغییر نام دارد و یا برای قانع کردن افیسر کفایت میکند؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان