موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دبی امسال خوب ویزا داده. ارمنستان و آنکارا و دبی هر سه شون باید حساب کاربری ایجاد کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ويزاي توريستي همون B1/B2?????
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
یه سوالی داشتم دوستان، می خواستم بدونم اگه با یه بارکد و یه شماره پاسپورت برای شخصی وقت مصاحبه بگیریم و بعدش برای مصاحبه با شماره بارکد جدید و پاسپورت جدید حاضر بشند مشکلی پیش نمی یاد؟ می دونم که قبلا مشکلی نداشت، ولی باید پاسپورت قبلی و کانفرمیشین بارکد جدید رو می بردیم! ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من به اتفاق همسر و فرزندم میخواهیم عید یه مسافرت توریستی به امریکا داشته باشیم میخواستم بپرسم کی واسه ویزا اقدام کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
من خواسته هایم را از او می خواهم و او بر اساس لیاقت و صلاحم به من پاسخ خواهد داد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم میخوایم یک ماه بریم امریکا رو بگردیم و برگردیم،الان مدت زیادی هست دارم سایت های مختلف رو زیرو رو میکنم که با اطلاعات برای ویزای توریستی اقدام کنم، ولی توی هر سایت یک سری مدارک رو نوشتن، من چندتا سوال دارم که ممنون میشم جوابم رو بدید:
1- من با توجه به اینکه زمان خاصی برای این مسافرت در نظر ندارم و میخوام هر وقت که ویزا درست شد چند هفته بعدش برم آیا باز هم لازم هست که برای تاریخ مشخصی بلیط رزرو کنم یا نه؟ و اگر رزرو نکنم ممکنه که نکته منفی باشه ؟
2- داشتن ملک چقدر تأثیر داره ؟
3- جایی خوندم که حتما باید برنامه ریزی داشته باشید که اونجا چه کارهایی میخواید بکنید و کجاها رو میخواید ببینید؟ آیا باید این برنامه رو داشت و اونها داد؟
4- من چون میخوام با همسرم برم باید دوتا فرم DS-160 رو پر کنیم و دوتا وقت بگیریم؟ یا نه یکی کافی هست؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-19 ساعت 22:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-19 ساعت 23:04 توسط r91.)
سلام.
1)من برای یه دوستم هر کاری میکنم تو فرم 160 عکس رو قبول نمیکنه.اما فکر کنم توضیح داده که میشه عکس رو بصورت فیزیکی روز مصاحبه برد.درست متوجه شدم؟
2)هزینه رو باید کی پرداخت کرد؟مثل مهاجرتی ها تو سفارت؟
ممنونم
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
آيا تجربه اي از رفتن به باكو وجود نداره؟ براي ويزاي توريستي؟تو سايتش نوشته پنج شنبه اول هر ماه.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-22 ساعت 14:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-22 ساعت 15:05 توسط parisaa.)
لطفا من رو در مورد یک شرکت مسافرتی معتبر (مستقیم )نه واسطه که بهترین خدمات رو برای رفت و امد هوائی و رزرو هتل ارائه میده هم برای ارمنستان و هم ترکیه راهنمائی کنید. چون اولین باره برای وقت مصاحبه می خواهم اقدام کنم. در ضمن یک سئوال دیگه هم دارم. یک حساب بانکی دارم که پولش مال خودمه ولی به نام خانمم در بانک به صورت سپرده است ایا پرینت از این حساب به دردم میخوره یا باید حتما به نام خودم باشه ؟در ضمن سند خونه من هم به نام خانمم می باشد اما در بنچاق سند ذکر شده که فروشنده من بوده ام. ایا این مورد هم نیاز به تغییر نام دارد و یا برای قانع کردن افیسر کفایت میکند؟
با تشکر