کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
در یکی از تاپیکها یک همچین سئوالی رو دیدم .((( ایا با ویزای توریستی میشه توی آمریکا کار پیدا کرد یا اینه ویزای توریستی رو به وسیله کار به گرین کارت تبدیل کرد؟؟))) و در جواب یکی از کاربران نوشته بود نه نميشه.))) ایا واقعا نمیشه ؟ یعنی حتی از طریق گرفتن وکیل؟ لطفا دوستانی که اطلاع دقیق دارند پاسخ بدهند.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا از دوستان اگه کسی می دونه چطور می شه از سفارت آنکارا وقت گرفت منو راهنمایی کنه.من هزینه رو ریختم ولی الان دو ماهه که تو سایت مینویسه وقت برای ویزای توریستی نیست.اما شنیدم آژانس ها از طریق رابط هاشون تو سفارت وقت می گیرن.درسته؟کسی چنین آژانسی سراغ داره؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستان کسی می تواند راهنمایی کنه که من چه جوری می توانم وقت مصاحبه از کنسولگری در دوبی بگیرم؟
من و همسرم و 2 پسرم ds 160 رو برای ویزای توریستی پرکردیم.اما اصلا گزینه ی تعیین وقت را نمیبینم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 16:43)حافظ نوشته:  از دوستان کسی می تواند راهنمایی کنه که من چه جوری می توانم وقت مصاحبه از کنسولگری در دوبی بگیرم؟
من و همسرم و 2 پسرم ds 160 رو برای ویزای توریستی پرکردیم.اما اصلا گزینه ی تعیین وقت را نمیبینم؟
اینجا پروفایل باز کنید هزینه رو پرداخت کنید و وقت بگیرید .
https://usvisa-info.com/fa-ae/selfservic...ry_welcome
پاسخ
تشکر کنندگان:
منم براي يكي. از دوستان ميخواستم انجام بدم تو آنكارا.
اما اولين صفحه سايت رو ببينيد توضيح داده فعلا وقت وجود ندارد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-29 ساعت 11:13)r91 نوشته:  منم براي يكي. از دوستان ميخواستم انجام بدم تو آنكارا.
اما اولين صفحه سايت رو ببينيد توضيح داده فعلا وقت وجود ندارد.
باید چک کرد هر روز گاهی باز میشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . من میخوام یک دعوتنامه به مادرم بفرستم که در زمان زایمان در کنارم باشد چند راهنمایی میخواستم اول اینکه زمان تقریبی زایمان من ماه فوریه میباشد من کی باید اقدام به فرستادن دعوتنامه و گرفتن وقت از سفارت بکنم دوم اینکه لطفا در مورد هزینه تقریبی برای گرفتن ویزا هم من را راهنمایی کنید که تقریبا چقدر برای گرفتن وقت و پرونده و انجام کارهای اداری و هزینه مدیکال باید پرداخت بشه شنیدم هزینش خیلی بالاست مخصوصا اینکه بعد ازانجام مراحل پزشکی مصاحبه انجام میشود (این هم یک بیزینس خوبی شده برای سفارت ها چون ممکن است طرف جواب ردی بگیرد)ممنون میشوم منو به طور کامل راهنمایی کنید چون هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم . سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای دریافت ویزای توریستی برای مادرتون به ترتیب اینکارها رو باید انجام بدهید:
1- مراجعه به وبسایت https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome
2- انتخاب یکی از مراکز کنسولگری ترکیه، ابوظبی یا ایروان (در حال حاضر وقت ترکیه و ایروان پر است و فقط ابوظبی وقت ملاقات خالی دارد که اولین آن در 25 جولای است)
3- ایجاد یک حساب کاربری (مجانی است)
4- پر کردن فرم DS-160
5- پرداخت هزینه (می توانید با کردیت کارد یا دبیت کارد خودتون پرداخت کنید)
6- گرفتن وقت ملاقات
7- حضور در وقت ملاقات همراه با مدارک مورد نیاز (مدارک مالی، دعوت نامه شما، و مدارک هویتی)

برای ارسال دعوت نامه (که اصولا ضروری نیست) باید از محل کار خود یا شوهرتان گواهی اشتغال به کار بگیرید. آن را به مراکز نوتاری ببرید و نوتاری کنید. همراه با آن تکس ریترن سال گذشته را ضمیمه کنید. یک دعوت نامه از زبان خودتان خطاب به مادرتون می نویسید که شما مادرتان را به قصد دیدار نوه اش دعوت می کنید و در مدت اقامت ایشان همه هزینه های اقامتی، مسکونی و احیانا بیمه درمانی ایشان را به عهده می گیرید. نیازی به نوشتن اینکه مادرتون رو به قصد پرستاری بچه دعوت م یکنید نیست. اصلا نباید این را عنوان کنید.
دعوت نامه و گواهی اشتغال به کار را به مراکز نوتاری می برید و گواهی امضا می کنید و به ایران ارسال می کنید. مادرتون همراه با مدارک خودش این دعوت نامه شما رو هم به ملاقات در کنسولگری می بره و معمولا سریعتر رسیدگی می کنند. بد نیست Due date خودتون رو هم در دعوت نامه بنویسید.

اگر درنوشتن متن نامه کمک خواستید بگید که براتون تهیه کنم.
موفق باشید

(2013-07-23 ساعت 02:09)elnazh نوشته:  سلام دوستان . من میخوام یک دعوتنامه به مادرم بفرستم که در زمان زایمان در کنارم باشد چند راهنمایی میخواستم اول اینکه زمان تقریبی زایمان من ماه فوریه میباشد من کی باید اقدام به فرستادن دعوتنامه و گرفتن وقت از سفارت بکنم دوم اینکه لطفا در مورد هزینه تقریبی برای گرفتن ویزا هم من را راهنمایی کنید که تقریبا چقدر برای گرفتن وقت و پرونده و انجام کارهای اداری و هزینه مدیکال باید پرداخت بشه شنیدم هزینش خیلی بالاست مخصوصا اینکه بعد ازانجام مراحل پزشکی مصاحبه انجام میشود (این هم یک بیزینس خوبی شده برای سفارت ها چون ممکن است طرف جواب ردی بگیرد)ممنون میشوم منو به طور کامل راهنمایی کنید چون هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم . سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، r_ent ، PEYMAN2010 ، mina_s ، AsemanAbee ، naser_hosseini
سلام دوستان، همگی خسته نباشید. به راهنمایی فوریتان نیاز دارم.
من به تازگی خبر دار شدم که مقالم در کنگره امریکا پذیرفته شده ( تاریخ 15-17 اکتبر) و الان دارم کارای رفتن به دو کنگره آلمان و هلند را برای تاریخ 11 تا14 و 21تا24 سپتامبر انجام میدم. با توجه به شرایطم:دختر، فوق لیسانس،مجرد، 28 سال، شاغل در کاردولتی، دارای سند آپارتمان (200م) و یک شینگن آلمان در 2010 در پاس. شانسی برای گرفتن ویزای امریکا دارم؟ الان دیر نیست برای گرفتن وقت از سفارت امریکا؟ از کجا اقدام کنم برای ویزا بهتره ( یعنی مدت 2 هفته ای که در اروپا هستم میشه به سفارت های اونجا برم؟ و در نهایت کدام کشور اروپایی برای اقدام بهتره؟
و سوال آخرم اینکه اگر من همه چی ok شد و رفتم usa و برنگشتم تا کار یا position phd پیدا کنم، واسه برادرم که در لاتاری 2014 برنده شده و مدارکشو ارسال کرده ،ولی هنوز وقت مصاحبه اش معلوم نشده بد نمیشه؟
ممنونم از همتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 08:37)User نوشته:  برای دریافت ویزای توریستی برای مادرتون به ترتیب اینکارها رو باید انجام بدهید:
1- مراجعه به وبسایت https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome
2- انتخاب یکی از مراکز کنسولگری ترکیه، ابوظبی یا ایروان (در حال حاضر وقت ترکیه و ایروان پر است و فقط ابوظبی وقت ملاقات خالی دارد که اولین آن در 25 جولای است)
3- ایجاد یک حساب کاربری (مجانی است)
4- پر کردن فرم DS-160
5- پرداخت هزینه (می توانید با کردیت کارد یا دبیت کارد خودتون پرداخت کنید)
6- گرفتن وقت ملاقات
7- حضور در وقت ملاقات همراه با مدارک مورد نیاز (مدارک مالی، دعوت نامه شما، و مدارک هویتی)

برای ارسال دعوت نامه (که اصولا ضروری نیست) باید از محل کار خود یا شوهرتان گواهی اشتغال به کار بگیرید. آن را به مراکز نوتاری ببرید و نوتاری کنید. همراه با آن تکس ریترن سال گذشته را ضمیمه کنید. یک دعوت نامه از زبان خودتان خطاب به مادرتون می نویسید که شما مادرتان را به قصد دیدار نوه اش دعوت می کنید و در مدت اقامت ایشان همه هزینه های اقامتی، مسکونی و احیانا بیمه درمانی ایشان را به عهده می گیرید. نیازی به نوشتن اینکه مادرتون رو به قصد پرستاری بچه دعوت م یکنید نیست. اصلا نباید این را عنوان کنید.
دعوت نامه و گواهی اشتغال به کار را به مراکز نوتاری می برید و گواهی امضا می کنید و به ایران ارسال می کنید. مادرتون همراه با مدارک خودش این دعوت نامه شما رو هم به ملاقات در کنسولگری می بره و معمولا سریعتر رسیدگی می کنند. بد نیست Due date خودتون رو هم در دعوت نامه بنویسید.

اگر درنوشتن متن نامه کمک خواستید بگید که براتون تهیه کنم.
موفق باشید

سلام
من به کمکتون برای متن دعوتنامه احتیاج دارم.من تو امریکا شاغل نیستم و الان واسه ویزای توریستی برای پدرم اقدام کردم.ولی نمیدونم تو دعوت نامه چی بنویسم به کجا بفرستم اصلا هیچی از دعوت نامه نمیدونم.میشه کمکم کنید؟

(2013-07-23 ساعت 02:09)elnazh نوشته:  سلام دوستان . من میخوام یک دعوتنامه به مادرم بفرستم که در زمان زایمان در کنارم باشد چند راهنمایی میخواستم اول اینکه زمان تقریبی زایمان من ماه فوریه میباشد من کی باید اقدام به فرستادن دعوتنامه و گرفتن وقت از سفارت بکنم دوم اینکه لطفا در مورد هزینه تقریبی برای گرفتن ویزا هم من را راهنمایی کنید که تقریبا چقدر برای گرفتن وقت و پرونده و انجام کارهای اداری و هزینه مدیکال باید پرداخت بشه شنیدم هزینش خیلی بالاست مخصوصا اینکه بعد ازانجام مراحل پزشکی مصاحبه انجام میشود (این هم یک بیزینس خوبی شده برای سفارت ها چون ممکن است طرف جواب ردی بگیرد)ممنون میشوم منو به طور کامل راهنمایی کنید چون هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم . سپاسگذارم
کیس : **44
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 21:19)marj88 نوشته:  سلام
من به کمکتون برای متن دعوتنامه احتیاج دارم.من تو آمریکا شاغل نیستم و الان واسه ویزای توریستی برای پدرم اقدام کردم.ولی نمیدونم تو دعوت نامه چی بنویسم به کجا بفرستم اصلا هیچی از دعوت نامه نمیدونم.میشه کمکم کنید؟

همونطور که عرض کردم دعوت نامه الزامی نیست اما ممکنه کمک بکنه.

فرمت دعوت نامه می تونه به این شکل باشه که می نویسم:
در نامه خود باید اطلاعات زیر را درباره "دعوت شونده" ذکر کنید:
-نام کامل
- تاریخ تولد میلادی
- آدرس و شماره تلفن
-نوع رابطه شما با ایشان (رابطه خویشاوندی)
- هدف از سفر
- مدت زمانی که دعوت شونده قصد داره در آمریکا بمونه
- جزییات تدارکات و هزینه های زندگی آن که شما تامین خواهید کرد. (اقامت، حمل و نقل، بیمه خورد و خوراک تفریح...)
- تاریخی که فرد آمریکا را ترک خواهد کرد.

این هم ترجمه انگلیسی اینها:

[En]

* Complete name.
* Date of birth.
* The person’s address and telephone number.
* My relationship to the person being invited.
* The purpose of the trip.
* How long the person I am inviting intends to stay in the United States of America.
* Details on accommodation and living expenses.
* The date the person I am inviting intends to leave the USA.

[/En]
این اطلاعات را همینطور بند به بند بنویسید نیازی به جمله بندی هم نیست. ساده تر بهتر!

نامه شما باید اطلاعاتی در باره دعوت کننده که خود شما باشید هم دارا باشد این اطلاعات م یتوانند اینها باشند:
- نام کامل شما
- تاریخ تولد شما
- نشانی و شماره تلفن شمادر آمریکا
- شغل شما
- وضعیت اقامتی شما (گرین کارت دارید، زیر ویزا هستید، سیتیزن هستید)
- یک فتوکپی از مدرک نشان دهنده وضعیت اقامتی شما (فتوکپی از گرین کارت، پاسپورت ...)

این هم ترجمه انگلیسی اینها:
[En]

* Complete name.
* Date of birth.
* Address and telephone number in the United States.
* Occupation.
* My status in the United States

[/En]
این هم یک قالب نامه نمونه که میتونید همینو استفاده کنید:
[En]

July 24th, 2013

United States Consulate General
Address of the Consulate

Dear Honorable Consul,

Naam-e Daavat Shavandeh - PASSPORT NO AO123456

My name is Daavat Konandeh, and I reside at Address-e shoma dar USA. I am a United States lawful permanent resident alien.

I am requesting that you issue a tourist visa to my father (Daavat Shavandeh), in order to allow him/her/them to visit me in the United States. It has been two years that I have not seen my father and I believe this visit will strengthen our family bonds

My father (Davat Shavandeh) will be visiting me from December 1st 2013 to January 1st 2014. This will be a great time because we will both be off work at this time. During his/her/their stay in the United States, he/she/they will stay with me at my home at the address stated above.

I will be responsible for all of his accommodation expenses while he is in the United States. Upon the termination of his visit, he will return to Tehran, Iran.

My father will be presenting this letter to you, together with other evidence to establish his close ties with Iran, and to assure you that he will return prior to the expiration of his stay in the United States.

Your kind consideration to this request will be greatly appreciated.

Yours Truly,

Davat Konanadeh
Address-e shoma
Telephone Shoma:
1-202-123-1234
[/En]

جاهای قرمز رو خودتون متناسب با فرد دعوت شونده عوض کنید. فراموش نکنید یک اسکن یا کپی از گرین کارت خودتتون رو هم برای ایشون بفرستید. سعی کنید این نامه را نوتورایز کنید. نشد هم عیبی نداره.
برای پیدا کردن مراکز نوتاری از اینجا: www.123notary.com
اگر کمک بیشتر خواستید مطرح کنید.
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: maxsupermax ، r_ent ، noura ، پدی ، eybaba ، AsemanAbee ، naser_hosseini
فراموش کردم بگم که این دعوت نامه رو همراه با کپی گرین کارت خودتون برای پدرتون/شخص دعوت شونده بفرستید. ایشون این نامه را همراه با دیگر مدارک موقع مصاحیه به سفارت نشان خواهند داد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 20:25)imandimo نوشته:  سلام دوستان، همگی خسته نباشید. به راهنمایی فوریتان نیاز دارم.
من به تازگی خبر دار شدم که مقالم در کنگره آمریکا پذیرفته شده ( تاریخ 15-17 اکتبر) و الان دارم کارای رفتن به دو کنگره آلمان و هلند را برای تاریخ 11 تا14 و 21تا24 سپتامبر انجام میدم. با توجه به شرایطم:دختر، فوق لیسانس،مجرد، 28 سال، شاغل در کاردولتی، دارای سند آپارتمان (200م) و یک شینگن آلمان در 2010 در پاس. شانسی برای گرفتن ویزای آمریکا دارم؟ الان دیر نیست برای گرفتن وقت از سفارت آمریکا؟ از کجا اقدام کنم برای ویزا بهتره ( یعنی مدت 2 هفته ای که در اروپا هستم میشه به سفارت های اونجا برم؟ و در نهایت کدام کشور اروپایی برای اقدام بهتره؟
و سوال آخرم اینکه اگر من همه چی ok شد و رفتم usa و برنگشتم تا کار یا position phd پیدا کنم، واسه برادرم که در لاتاری 2014 برنده شده و مدارکشو ارسال کرده ،ولی هنوز وقت مصاحبه اش معلوم نشده بد نمیشه؟
ممنونم از همتون.
 اگه میشه یکی جواب بده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 20:25)imandimo نوشته:  سلام دوستان، همگی خسته نباشید. به راهنمایی فوریتان نیاز دارم.
من به تازگی خبر دار شدم که مقالم در کنگره آمریکا پذیرفته شده ( تاریخ 15-17 اکتبر) و الان دارم کارای رفتن به دو کنگره آلمان و هلند را برای تاریخ 11 تا14 و 21تا24 سپتامبر انجام میدم. با توجه به شرایطم:دختر، فوق لیسانس،مجرد، 28 سال، شاغل در کاردولتی، دارای سند آپارتمان (200م) و یک شینگن آلمان در 2010 در پاس. شانسی برای گرفتن ویزای آمریکا دارم؟ الان دیر نیست برای گرفتن وقت از سفارت آمریکا؟ از کجا اقدام کنم برای ویزا بهتره ( یعنی مدت 2 هفته ای که در اروپا هستم میشه به سفارت های اونجا برم؟ و در نهایت کدام کشور اروپایی برای اقدام بهتره؟
ممنونم از همتون.

سلام
سوال اخرتونو اول جواب بدم. نه مشكلي براي برادرتون ايجاد نميشه. اين جور گروكشي ها مختصه وطنه!
شانس كه داريد براي دريافت. توي فرم درخواست ويزا هدف از سفر رو مه مي نًيسيد ددلاين خودتون رو نيز عنوان كنيد. اكر كپي بليت رزرو شده رو ضميمه كنيد بهتر.
هرجايي مي تونيد اقدام كنيد. لينك ارسالي در پست هاي قبلي من رو ببينيد. كشور رو جوري انتخاب كنيد كه اگر كليرنس شاملتون شد بتونيد دوباره بريد به اون كشور. و نياز به ويزا نداشته باشيد.
دير نيست الان معمولا براي ويزاهاي سفرهاي علمي با اولويت بيشتر اقدام مي كنند.

پ. ن. يك پست رو دوبار ارسال نكنيد. همينجوريش مهاجرسرا زيادي سنگينه به خاطر تاپيك هاي شلوغ. البته بايد اعتراف كنم اگر اين پست اخر رو ارسال نمي كرديد شايد من جواب نمي دادم. پيگيري كردن همه جا جواب ميدهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: imandimo ، r_ent ، mina_s ، پدی
(2013-07-25 ساعت 20:15)User نوشته:  
ممنونم از همتون.
متشکر از راهنماییتون. موفق باشید
سلام
سوال اخرتونو اول جواب بدم. نه مشكلي براي برادرتون ايجاد نميشه. اين جور گروكشي ها مختصه وطنه!
شانس كه داريد براي دريافت. توي فرم درخواست ويزا هدف از سفر رو مه مي نًيسيد ددلاين خودتون رو نيز عنوان كنيد. اكر كپي بليت رزرو شده رو ضميمه كنيد بهتر.
هرجايي مي تونيد اقدام كنيد. لينك ارسالي در پست هاي قبلي من رو ببينيد. كشور رو جوري انتخاب كنيد كه اگر كليرنس شاملتون شد بتونيد دوباره بريد به اون كشور. و نياز به ويزا نداشته باشيد.
دير نيست الان معمولا براي ويزاهاي سفرهاي علمي با اولويت بيشتر اقدام مي كنند.

پ. ن. يك پست رو دوبار ارسال نكنيد. همينجوريش مهاجرسرا زيادي سنگينه به خاطر تاپيك هاي شلوغ. البته بايد اعتراف كنم اگر اين پست اخر رو ارسال نمي كرديد شايد من جواب نمي دادم. پيگيري كردن همه جا جواب ميدهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان