موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در یکی از تاپیکها یک همچین سئوالی رو دیدم .((( ایا با ویزای توریستی میشه توی آمریکا کار پیدا کرد یا اینه ویزای توریستی رو به وسیله کار به گرین کارت تبدیل کرد؟؟))) و در جواب یکی از کاربران نوشته بود نه نميشه.))) ایا واقعا نمیشه ؟ یعنی حتی از طریق گرفتن وکیل؟ لطفا دوستانی که اطلاع دقیق دارند پاسخ بدهند.
با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا از دوستان اگه کسی می دونه چطور می شه از سفارت آنکارا وقت گرفت منو راهنمایی کنه.من هزینه رو ریختم ولی الان دو ماهه که تو سایت مینویسه وقت برای ویزای توریستی نیست.اما شنیدم آژانس ها از طریق رابط هاشون تو سفارت وقت می گیرن.درسته؟کسی چنین آژانسی سراغ داره؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی می تواند راهنمایی کنه که من چه جوری می توانم وقت مصاحبه از کنسولگری در دوبی بگیرم؟
من و همسرم و 2 پسرم ds 160 رو برای ویزای توریستی پرکردیم.اما اصلا گزینه ی تعیین وقت را نمیبینم؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
منم براي يكي. از دوستان ميخواستم انجام بدم تو آنكارا.
اما اولين صفحه سايت رو ببينيد توضيح داده فعلا وقت وجود ندارد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من میخوام یک دعوتنامه به مادرم بفرستم که در زمان زایمان در کنارم باشد چند راهنمایی میخواستم اول اینکه زمان تقریبی زایمان من ماه فوریه میباشد من کی باید اقدام به فرستادن دعوتنامه و گرفتن وقت از سفارت بکنم دوم اینکه لطفا در مورد هزینه تقریبی برای گرفتن ویزا هم من را راهنمایی کنید که تقریبا چقدر برای گرفتن وقت و پرونده و انجام کارهای اداری و هزینه مدیکال باید پرداخت بشه شنیدم هزینش خیلی بالاست مخصوصا اینکه بعد ازانجام مراحل پزشکی مصاحبه انجام میشود (این هم یک بیزینس خوبی شده برای سفارت ها چون ممکن است طرف جواب ردی بگیرد)ممنون میشوم منو به طور کامل راهنمایی کنید چون هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم . سپاسگذارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، همگی خسته نباشید. به راهنمایی فوریتان نیاز دارم.
من به تازگی خبر دار شدم که مقالم در کنگره امریکا پذیرفته شده ( تاریخ 15-17 اکتبر) و الان دارم کارای رفتن به دو کنگره آلمان و هلند را برای تاریخ 11 تا14 و 21تا24 سپتامبر انجام میدم. با توجه به شرایطم:دختر، فوق لیسانس،مجرد، 28 سال، شاغل در کاردولتی، دارای سند آپارتمان (200م) و یک شینگن آلمان در 2010 در پاس. شانسی برای گرفتن ویزای امریکا دارم؟ الان دیر نیست برای گرفتن وقت از سفارت امریکا؟ از کجا اقدام کنم برای ویزا بهتره ( یعنی مدت 2 هفته ای که در اروپا هستم میشه به سفارت های اونجا برم؟ و در نهایت کدام کشور اروپایی برای اقدام بهتره؟
و سوال آخرم اینکه اگر من همه چی ok شد و رفتم usa و برنگشتم تا کار یا position phd پیدا کنم، واسه برادرم که در لاتاری 2014 برنده شده و مدارکشو ارسال کرده ،ولی هنوز وقت مصاحبه اش معلوم نشده بد نمیشه؟
ممنونم از همتون.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
فراموش کردم بگم که این دعوت نامه رو همراه با کپی گرین کارت خودتون برای پدرتون/شخص دعوت شونده بفرستید. ایشون این نامه را همراه با دیگر مدارک موقع مصاحیه به سفارت نشان خواهند داد.